Pojemność [GB]:

16

Maksymalna prędkość odczytu [MB/s]:

18

Maksymalna prędkość zapisu [MB/s]:

7

Interfejs:

USB 2.0

Dominujący kolor:

Czarno-czerwony

Kod produktu: 129844

Kod produktu: 129844

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Opis i dane

Pamięć SANDISK Cruzer Blade 16 GB

Pamięć przenośna SANDISK Cruzer Blade 16GB

 

Pamięć przenośna o pojemności 16 GB. Posiada interfejs USB 2.0 oraz otwór na smycz. Urządzenie typu Plug & Play. Szybkość odczytu wynosi 18 MB/s, a szybkość zapisu 7 MB/s.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Pamięć SANDISK Cruzer Blade 16 GB

Techniczne

Maksymalna prędkość zapisu [MB/s]

7

Maksymalna prędkość odczytu [MB/s]

18

Interfejs

USB 2.0

Pojemność [GB]

16

Fizyczne

Konstrukcja

Otwór na smycz

Wysokość [mm]

41.5

Szerokość [mm]

17.6

Głębokość [mm]

7.4

Parametry

Dominujący kolor

Czarno-czerwony

Gwarancja

24 miesiące

Wyposażenie i gwarancja

Nazwa producenta/ importera

SANDISK

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Pamięć SANDISK Cruzer Blade 16 GB
Opinie
5 / 5 495 opinii
99% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 495 opinii
489 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Ogólna
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Towar ok

Bardzo dobrej jakości produkt za niewielką cenę. Polecam wszystkim.

Sławomir 2019-05-16 19:51:58
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Super!

Malutki, idealny do portfela. Poza tym po prostu pamięć przenośna.

Sylwia 2019-05-11 16:41:13
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Niezbędny produkt

Produkt , który umila mi każda podróż autem. Jestem zadowolony z tego zakupu .

Michał 2019-05-06 15:34:30
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Ok

Fajny, mały, praktyczny.

Krzysztof 2019-04-15 15:18:48
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Ogólna

Polecam

Świetny produkt, lecz jedyną jaką mam uwagę to to, że nie ma zatyczki.

Wioletta 2019-03-24 19:56:03
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Pozytywa ocena

Ten niepozorny produkt jest dziś niezbędny w pracy, w szkole, na uczelni oraz w domu. Dzięki profesjonalnym sprzedawcom Media Expert zakupiłam pendrive, spełniający w 100% moje oczekiwania, aktowy, ergonomiczny i dobrze zaprojektowany spełnia swoją funkcję, cena jest przyzwoita.

Marcelina 2019-03-15 16:54:23
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Polecam

Produkt godny polecenia. Najlepszy w swojej klasie.

Krzysiek 2019-03-01 23:11:09
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Polecam

Polecam. Bardzo dobra jakość produktu. Dobra cena, wszystko ok.

Natalia 2019-02-22 19:39:13
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Ogólna

Polecam

Zgrabny i ok na potrzeby szkolne.

Marta 2019-02-07 11:12:28
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Polecam pamięć Sandisk 16gb

Tania pamięć dla domowych potrzeb typu zdjęć i muzyki mp3. Szybkie kopiuj - wklej. Polecam za tę cenę.

Jacek 2019-02-05 14:42:40
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Ogólna

Polecam

Najtańsze dostępne pendrive. W zastępstwie płyt DVD sprawują się idealnie. Mój faworyt w kategorii cena/jakość.

Leszek 2019-02-02 22:12:16
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 1 / 5 Ogólna

Polecam, wszystko ok;)

Serdecznie polecam, mały, zgrabny pendrive.

Patryk 2019-01-27 18:22:18
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 1 / 5 Ogólna

Ok

Bardzo dobry i szybki pendrive. Doskonały do kompa.

Piotr 2019-01-14 18:24:28
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Polecam

Jestem bardzo zadowolony z powyższego pendriva od czasu jak go kupiłem. Jest małych rozmiarów, poręczny, wszędzie go można schować. Może ma tylko 16GB ale mi wystarcza - czy do przenoszenia prywatnych urzędowych dokumentów czy tych o większym rozmiarze. Posiada oczko do noszenia na smyczce, ja osobiście noszę go przy kluczach.

Piotr 2019-01-10 16:37:32
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Polecam

Mój mózg już szwankuje, więc na pendrive wszystko zapisuje. Mały i wygodny, a jakże niezawodny.

Małgorzata M 2018-12-31 17:19:00
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Mały i szybki

Mały, szybki pendrive spisuje się w 100%

Dominik 2018-12-31 10:13:05
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

POLECAM

Bardzo dobry produkt i jestem zadowolona z zakupu.

Beata K 2018-12-30 20:27:23
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Pozytywna

Polecam, super pamięć.

Dorota P 2018-12-29 22:40:18
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Polecam

Przystępna cena a wszystko działa jak należy.

Daria K. 2018-12-28 13:58:42
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

To dobry produkt

Mam już takie dwa i mam nadzieję, że trzeci będzie działał tak samo sprawnie. To dobry produkt.

Piotr B. 2018-12-19 18:06:30
Czy ta opinia była przydatna?

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Pamięć SANDISK Cruzer Blade 16 GB

Konsument
Firma

Okres gwarancji:

24 miesiące
brak

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta
nie dotyczy
Pamięć SANDISK Cruzer Blade 16 GB
Pamięci flash (PenDrive)

1890

Dodaj do koszyka