JESTEŚ TUTAJ: Sklep Mediaexpert.pl   Telewizory i RTV   SŁUCHAWKI   Słuchawki douszne   JBL   Słuchawki dokanałowe JBL T110 z mikrofonem Biały

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

Słuchawki dokanałowe JBL T110 z mikrofonem Biały

Przeznaczenie:

Uniwersalne

Typ słuchawek:

Nie

Pasmo przenoszenia min. [Hz]:

20

Pasmo przenoszenia max. [Hz]:

20000

Nie

Dominujący kolor:

Biały

Kod produktu: 863928

Kod produktu: 863928

Warianty:

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Słuchawki dokanałowe JBL T110 z mikrofonem Biały

cena online

4999

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Słuchawki dokanałowe JBL T110 z mikrofonem Biały

cena online

4999

Dostawa od 7.99 zł

Opis i dane

Słuchawki dokanałowe JBL T110 z mikrofonem Biały

Słuchawki dokanałowe JBL T110 z mikrofonem Biały


Są lekkie, kompaktowe i wygodne. Sygnatura JBL jest gwarancją najlepszego wykonania i brzmienia, które od 70 lat zapewnia precyzyjny, imponujący dźwięk na wielkich wydarzeniach na całym świecie. Dzisiaj to doskonałe, rozpoznawalne brzmienie zostało zamknięte w niewielkiej słuchawce dokanałowej!



Model JBL T110 to najprostszy, podstawowy model serii. Wyposażono go w jednoprzyciskowy pilot z mikrofonem, który zapewnia proste sterowanie odtwarzaniem muzyki, a także umożliwia prowadzenie rozmów telefonicznych.



Cechą wyróżniającą ten model słuchawek jest nieplączący się, płaski przewód oraz technologia JBL Pure Bass. To gwarancja świetnego basu, tak charakterystycznego dla marki JBL.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Słuchawki dokanałowe JBL T110 z mikrofonem Biały

Fizyczne

Typ słuchawek

Dokanałowe
Nie

Techniczne

Typ membrany

Dynamiczne

Średnica membrany [mm]

9

Bezprzewodowe

Nie

Wodoodporność

Nie

Złącze

3.5 mm

Funkcje

Nie
Nie
Tak

Odtwarzacz MP3

Nie

Regulacja głośności

Nie

Funkcje dodatkowe

Możliwość odbierania połączeń

Charakterystyka

Pasmo przenoszenia min. [Hz]

20

Pasmo przenoszenia max. [Hz]

20000

Parametry

Przeznaczenie

Uniwersalne

Dominujący kolor

Biały

Wyposażenie

Brak

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Gwarancja

24 miesiące

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

JBL

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Słuchawki dokanałowe JBL T110 z mikrofonem Biały
Opinie
5 / 5 345 opinii
97% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 345 opinii
336 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

POLECAM

BARDZO WYGODNE I KOMFORTOWE W UŻYTKOWANIU.

RADOSŁAW 2019-07-15 21:19:03
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Komfort użytkowania
  • 4 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam, jakość dźwięku rewelacyjna

Naprawdę świetny dźwięk. Jakość dźwięku porównywalna ze słuchawkami nausznymi.

Dariusz 2019-07-15 21:16:15
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam słuchawki JBL

Słuchawki wykonane są bardzo dobrze. W tej cenie nie ma lepszych słuchawek dokanałowych. Bardzo dobrze sprawują się podczas jazdy na rolkach kabel nie plącze się a same słuchawki nie wypadają z uszu. Przydatny jest mikrofon z przyciskiem do odbierania rozmów/pauzowania muzyki. Umiejscowiony na kablu w odpowiednim miejscu ułatwia prowadzenie rozmów przydatne w moim przypadku bardzo podczas jazdy na rolkach.

Maciej 2019-07-06 18:21:38
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Bardzo pozytywna

Nigdy nie zawiodłem się na słuchawkach tej firmy, zarówno jakość dźwięku, komfort użytkowania i wykonanie są bardzo dobre. Słuchawki T110 mają bardzo miły stosunek ceny do jakości. Dźwięk jest głęboki i czysty. Wykonanie także jest dobre a kabel jest solidny i nie planuje się zerwać. :) Na pochwałę zasługuje również to, że w komplecie do słuchawek dostajemy 4 pary gumowych nakładek.

Jan 2019-07-02 16:24:03
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Najlepsze

Słuchawki jak za taką cenę są naprawdę mega. Płaski kabel na +, ponieważ nie plącze się. Mikrofon dobrej jakości, jakość dźwięku na wysokim poziomie. Polecam i zachęcam do zakupu.

Jakub 2019-06-27 14:15:26
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 4 / 5 Jakość wykonania

Świetne!

Na ten moment bardzo polecam. W opakowaniu możemy znaleźć nasze zakupione słuchawki z zapasowymi 4 gumkami.

Jakub 2019-06-25 19:57:00
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Słuchawki bardzo wygodne, bardzo dobra jakość dźwięku.

Monika 2019-06-24 21:15:21
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

CUDO

Świetnie wygłuszają otoczenie, jakość dźwięku na najwyższym poziomie, czyste i głębokie basy, są lekkie, bardzo dobrze wykonane. Gdy zapomniałam zabrać je z pracy, byłam zmuszona wziąć te, które są dołączone do telefonu(to było pierwsze moje użycie- I OSTATNIE!). Wtedy jeszcze bardziej doceniłam moje JBL; tam tandetny plastik, tutaj solidna guma. Tam słyszałam wszystko, co dzieje się dookoła mnie, a tutaj... jestem tylko ja i muzyka w najwyższej jakości!

Natalia 2019-06-24 18:18:30
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Pozytywna

Polecam, jakość dźwięku super. Guzik na mikrofonie pozwala na przełączanie piosenek- bardzo fajna opcja. Jedyny minus to profilowanie gumek, czasami wypadają z uszu.

Zuzanna 2019-06-21 11:50:36
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Spoko

Świetne słuchawki. Bardzo dobra jakość dźwięku. Cena bardzo zadowalająca. Fajne kolory. Ogółem spoko.

Magda G 2019-06-13 17:22:29
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 4 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Ok

Bardzo dobre słuchawki, polecam.

Pawel 2019-05-31 16:48:44
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Pozytywna

Za tą cenę nie ma lepszych słuchawek.

Patryk 2019-05-28 09:07:45
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Pozytywna

Słuchawki dokanałowe JBL T110 z mikrofonem prezentują się niesamowicie podczas codziennej wędrówki pomiędzy blokami. Biel dodaje im niewinności, a odrobina koloru pomarańczowego neutralizuje w nich prosty wygląd. Kabel niesamowicie długi, dzięki czemu pozwala na wiele możliwości. Podczas słuchania można odciąć się od świata zewnętrznego, dzięki nim można oderwać się od codziennej gonitwy za czasem i wsłuchać się wszystkim dźwiękom ulubionej piosenki. Mini jack 3.5 mm jest lekko wskazany ku górze, dzięki czemu pozwala na różne ustawienie telefonu jak i kabla. Przewód wystający od razu z głośnika daje jeszcze większy komfort. Większość jest pokryta niewielką warstwą gumy, dlatego całość jest bardzo przyjemna w dotyku. Mikrofon, razem z przyciskiem wznów/pauza jest bardzo wysoko, dlatego nie musimy wyciągać specjalnie odtwarzacza żeby wyłączyć muzykę, oraz podczas rozmowy doskonale nas słychać. Jestem posiadaczem słuchawek JBL T110 z mikrofonem i z pełnym sumieniem mogę polecić go szukającym przygód podczas słuchania waszej ulubionej muzyki.

Magdalena 2019-05-26 22:10:41
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Bardzo pozytywna

Słuchawki są bardzo cool!!! Po zakupie mojej kobiecie produktu jakim są słuchawki marki JBL!! Słucha muzyki na okrągło jest zadowolona w 100% i dostałem słodkiego buziaka.

Emil 2019-05-20 11:17:06
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Zdecydowanie polecam!

Jedne z najlepszych słuchawek w swoim przedziale cenowym. Co w nich takiego? Na pewno bass, świetne brzmienie, i stylowy wygląd! Doskonałe wygłuszenie otoczenia, dobre w rozmowach telefonicznych, mikrofon bez zarzutu, w zestawie 3 rodzaje gumek, słuchawki są lekkie, nie wypadają z uszu (a mam ten problem z wieloma słuchawkami), do wyboru w kilku kolorystykach. Jedyne do czego można się przyczepić to zmiana w nich gumek, która jest dosyć czasochłonna i kłopotliwa, ale dzięki temu wiemy że dobrze się trzymają i na pewno ich nie zgubimy. Polecam!!!

Renata 2019-05-06 17:28:39
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 4 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Bardzo dobre słuchawki.

Monika 2019-04-27 16:30:01
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Jak najbardziej wszystko na 5 gwiazdek

Mega zakup! Jakość dźwięku zadowoli najbardziej wymagających klientów! :)

Mateusz 2019-04-24 22:13:29
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

JESTEM ZADOWOLONA

SUPER JAKOŚĆ ZA DOBRĄ CENĘ. POLECAM.

EWA 2019-04-24 12:03:40
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Gorąco polecam

Jakość dźwięku jest naprawdę dobra, zwłaszcza w tej cenie. Wymienne końcówki bardzo dobrze się trzymają i ciężko je zgubić w przeciwieństwie do wielu innych słuchawek.

Natalia 2019-04-20 10:46:57
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam!

Słuchawki są genialne, mają bardzo dobry bas, są wygodne w użytkowaniu i funkcjonalne.

Dominika 2019-04-19 10:31:48
Czy ta opinia była przydatna?

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Słuchawki dokanałowe JBL T110 z mikrofonem Biały

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

4999

Dodaj do koszyka
Słuchawki dokanałowe JBL T110 z mikrofonem Biały
Słuchawki douszne