JESTEŚ TUTAJ: Sklep Mediaexpert.pl   Telewizory i RTV   SŁUCHAWKI   Słuchawki douszne   JBL   Słuchawki dokanałowe JBL T110 z mikrofonem Niebieski

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

Słuchawki dokanałowe JBL T110 z mikrofonem Niebieski

Przeznaczenie:

Uniwersalne

Typ słuchawek:

Nie

Pasmo przenoszenia min. [Hz]:

20

Pasmo przenoszenia max. [Hz]:

20000

Nie

Dominujący kolor:

Niebieski

Kod produktu: 863952

Kod produktu: 863952

Warianty:

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Słuchawki dokanałowe JBL T110 z mikrofonem Niebieski

cena online

4499

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Słuchawki dokanałowe JBL T110 z mikrofonem Niebieski

cena online

4499

Dostawa od 7.99 zł

Opis i dane

Słuchawki dokanałowe JBL T110 z mikrofonem Niebieski

Słuchawki dokanałowe JBL T110 z mikrofonem Niebieski


Są lekkie, kompaktowe i wygodne. Sygnatura JBL jest gwarancją najlepszego wykonania i brzmienia, które od 70 lat zapewnia precyzyjny, imponujący dźwięk na wielkich wydarzeniach na całym świecie. Dzisiaj to doskonałe, rozpoznawalne brzmienie zostało zamknięte w niewielkiej słuchawce dokanałowej!



Model JBL T110 to najprostszy, podstawowy model serii. Wyposażono go w jednoprzyciskowy pilot z mikrofonem, który zapewnia proste sterowanie odtwarzaniem muzyki, a także umożliwia prowadzenie rozmów telefonicznych.



Cechą wyróżniającą ten model słuchawek jest nieplączący się, płaski przewód oraz technologia JBL Pure Bass. To gwarancja świetnego basu, tak charakterystycznego dla marki JBL.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Słuchawki dokanałowe JBL T110 z mikrofonem Niebieski

Fizyczne

Typ słuchawek

Dokanałowe
Nie

Techniczne

Typ membrany

Dynamiczne

Średnica membrany [mm]

9

Bezprzewodowe

Nie

Wodoodporność

Nie

Złącze

3.5 mm

Funkcje

Nie
Nie
Tak

Odtwarzacz MP3

Nie

Regulacja głośności

Nie

Funkcje dodatkowe

Możliwość odbierania połączeń

Charakterystyka

Pasmo przenoszenia min. [Hz]

20

Pasmo przenoszenia max. [Hz]

20000

Parametry

Przeznaczenie

Uniwersalne

Dominujący kolor

Niebieski

Wyposażenie

Brak

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Gwarancja

24 miesiące

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

JBL

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Słuchawki dokanałowe JBL T110 z mikrofonem Niebieski
Opinie
5 / 5 349 opinii
97% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 349 opinii
339 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 4 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Zdecydowanie polecam!

Świetny dźwięk, wytrzymały przewód pod kątem - nie urywa się w kieszeni od jazdy rowerem. :)

Jakub 2019-07-17 08:24:00
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 4 / 5 Jakość wykonania

Pozytywna

Słuchawki jak na swoją cenę naprawdę dobre Od kilku lat używam takich właśnie i jestem zadowolona. Następnym razem też je kupię.

Aldona 2019-07-15 13:00:00
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Pozytywna polecam

Dobre słuchawki dźwięk elegancki.

Jacek 2019-07-13 16:48:56
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Zdecydowanie polecam

Jakość dźwięku jak i wykonania na najwyższym poziomie. Polecam niebieską wersję kolorystyczną.

Hubert 2019-07-09 15:07:57
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Zdecydowanie polecam. Jakość dźwięku i wykonania na bardzo wysokim poziomie. Polecam niebieską wersję kolorystyczną.

Hubert 2019-07-09 15:03:39
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 4 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Słuchawki porządnie wykonane, bardzo ładna jakość dźwięku, polecam.

Jacek 2019-07-06 14:50:54
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 3 / 5 Długość przewodu
  • 4 / 5 Jakość wykonania

Pozytywna

Są to moje pierwsze słuchawki tej marki. Ogólnie jakość dźwięku jest OK. Na plus to że są solidnie wykonane, intuicyjne przyciski i rozmiarowe gumki do słuchawek.

Michał 2019-07-06 12:03:39
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Słuchawki JBL 110

Słuchawki super, dobra firma, dobry dźwięk w stosunku do ceny.

Adam 2019-07-05 18:25:45
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Bardzo pozytywna

To już moja druga para tych słuchawek. W poprzednich, niestety, jedna strona uległa uszkodzeniu, gdy pożyczyłam je młodszemu bratu. Jakość dźwięku jest doskonała - nie ma szumów, trzasków, a wymienne poduszki, których rozmiar można dobrać do własnego ucha, bardzo dobrze odcinają od dźwięków z zewnątrz. Kabel nie płacze się, a jego kolor przyciąga wzrok, co w moim przypadku jest atutem. Dzięki małemu mikrofonowi, znajdującemu się na przewodzie prawej słuchawki mogę wygodnie rozmawiać przez telefon, gdy mam zajęte ręce, a dzięki odległości od twarzy, w jakiej się on znajduje, rozmówca nie ma problemów ze zrozumieniem mnie. Dodatkowo mogę kontrolować muzykę, której słucham bez wyciągania telefonu z kieszeni czy torby. Bardzo polecam ten produkt, jego jakość przekracza cenę. Na pewno będę z niego korzystać przed długi czas.

Ewa 2019-07-05 13:56:55
Czy ta opinia była przydatna?
3 / 5
  • 3 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 3 / 5 Długość przewodu
  • 1 / 5 Jakość wykonania
  • Wygoda
  • Szybko się psują

Słabo

Są ok, nie wypadają z uszu, ale mi padły po 3 tygodniach a wielu osobom padły nawet po dwóch, trochę słabo jak na za te pieniądze.

Patryk 2019-06-27 19:03:19
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Bardzo polecam. Dobra jakość dźwięku. Świetny wygląd i kolor.

Agnieszka 2019-06-23 22:18:41
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 4 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Pozytywna

Nie wypadają z uszu, co jest dla mnie bardzo ważne. I dźwięk jest wyraźny.

Łukasz 2019-06-23 12:50:06
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 4 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam z doświadczenia

Super słuchawki, używam kilka lat ten model, nigdy mnie nie zawiodły.

Dawid 2019-06-22 18:37:57
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam produkt dobrej jakości

Słuchawki dobrej firmy jakość ich też jest super. Polecam ten produkt.

Marta 2019-06-17 06:24:47
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Słuchawki

Słuchawki są dobrze wykonane i dobrze słychać dźwięk.

Bruno 2019-06-14 08:03:31
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Bardzo dobre

Bardzo dobre dźwięk, czysty, nie trzeszczy.

Mateusz 2019-06-10 10:47:18
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Komfort użytkowania
  • 3 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Pozytywna

Wszystko dobrze działa, ładny design.

Aleksandra 2019-05-23 13:59:36
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Boskie

Najlepsze słuchawki jakie miałam. Bardzo wygodne, wspaniała jakość dźwięku, a przy tym ciekawa kolorystyka. I co najlepsze kabel się nie plącze!

Monika 2019-05-18 19:18:09
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Pozytywna, polecam

Za niewielką cenę, fajnie grają i do tego ciekawy wygląd.

Robert 2019-05-14 21:42:35
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 4 / 5 Jakość wykonania

Tanie i dobre jakościowo słuchawki

Słuchawki są bardzo dobre, jeżeli chodzi o jakość dźwięku. To na co każdy zwraca uwagę .. nie wypadają z uszu, z czego mega się cieszę i są mega wygodne, vocal, bass, itp. są w najlepszym porządku.

Jakub 2019-05-14 20:52:41
Czy ta opinia była przydatna?

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Słuchawki dokanałowe JBL T110 z mikrofonem Niebieski

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

4499

Dodaj do koszyka
Słuchawki dokanałowe JBL T110 z mikrofonem Niebieski
Słuchawki douszne