JESTEŚ TUTAJ: Sklep Mediaexpert.pl Telewizory i RTV SŁUCHAWKI Słuchawki douszne XMUSIC Słuchawki dokanałowe XMUSIC AEP301K Czarny

Słuchawki dokanałowe XMUSIC AEP301K Czarny

Przeznaczenie:

Uniwersalne

Typ słuchawek:

Nie

Pasmo przenoszenia min. [Hz]:

20

Pasmo przenoszenia max. [Hz]:

20000

98

Nie

Kolor:

Czarny

Kod produktu: 877313

Kod produktu: 877313

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Słuchawki dokanałowe XMUSIC AEP301K Czarny

cena online

2999

Słuchawki dokanałowe XMUSIC AEP301K Czarny

cena online

2999

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 7.99 zł

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

Słuchawki

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Słuchawki dokanałowe XMUSIC AEP301K Czarny


Aluminiowe obudowy



Wbudowany mikrofon

Kabel odporny na splątanie

Czysty dźwięk

Wymienne nakładki silikonowe w dwóch rozmiarach

Eleganckie słuchawki douszne o solidnym, czystym brzmieniu. Podłącz je do smartfona i za pomocą wbudowanego mikrofonu rozmawiaj, z kim zechcesz. Dzięki aluminiowej obudowie i kablowi odpornemu na skręcanie słuchawki posłużą Ci dłużej, w zestawie znajdziesz wymienne nakładki silikonowe w dwóch rozmiarach.
DANE TECHNICZNE
DŁUGOŚĆ KABLA
1,2 m
ZŁĄCZE
MINI JACK 3,5 mm
MIKROFON
TAK
CZUŁOŚĆ
98 dB ± 3 dB
PASMO PRZENOSZENIA
20 Hz – 20 kHz
MAKSYMALNA MOC WYJŚCIOWA
30 mW
CZUŁOŚĆ MIKROFONU
-42 dB ± 3 dB
IMPEDANCJA
32 Ohm

CO W PUDEŁKU

1. SŁUCHAWKI 2. INSTRUKCJA OBSŁUGI Z WARUNKAMI GWARANCJI
XMUSIC – MARKA GODNA ZAUFANIA



Gwarancja satysfakcji.
14 dni lub zwrot pieniędzy.
Jakość potwierdzona certyfikatami oraz raportami z testów.
Wysoka jakość, trwałość i nowoczesne wzornictwo w dobrej cenie.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Słuchawki dokanałowe XMUSIC AEP301K Czarny

Fizyczne

Typ słuchawek

Dokanałowe
Nie

Długość kabla [m]

1.2

Techniczne

Bezprzewodowe

Nie

Wodoodporność

Nie

Złącze

3.5 mm

Funkcje

Nie
Nie
Tak

Odtwarzacz MP3

Nie

Funkcje dodatkowe

Możliwość odbierania połączeń

Charakterystyka

Pasmo przenoszenia min. [Hz]

20

Pasmo przenoszenia max. [Hz]

20000
98

Impedancja [Ω]

32

Parametry

Przeznaczenie

Uniwersalne

Kolor

Czarny

Wyposażenie

Silikonowe nakładki

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Gwarancja

24 miesiące

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

XMUSIC

Znaki zgodności

Opinie klientów

Słuchawki dokanałowe XMUSIC AEP301K Czarny
Opinie
5 / 5 58 opinii
91% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 58 opinii
53 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 4 / 5 Jakość wykonania
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 4 / 5 Długość przewodu
  • 4 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Używanie jest bardzo komfortowe, gdyż kabel jest odporny na splątanie.

Dorota 2019-08-23 10:30:23
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 3 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 4 / 5 Jakość wykonania

Jakość wykonania lepsza niż cena

Słuchawki mam od kilku godzin i pierwsze wrażenia pozytywne. Sprawdzę, ile wytrzymają za tą cenę, polecam.

Andrzej 2019-08-01 16:29:09
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 4 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Słuchawki wydają się mieć odpowiedni stosunek jakości do ceny. Dźwięk jest całkiem ok, słuchać już bardzo dobrze na ustawionym średnim poziomie głośności w urządzeniu.

Martyna 2019-07-31 18:11:09
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Fajne urządzenie

Dzięki tym słuchawkom w końcu mogę normalnie rozmawiać. Płynny przepływ dźwięku. Są bardzo wygodne, kiedy mam je w uszach bardzo ładnie wyglądają z zewnątrz. Bardzo polecam ten produkt każdemu, kto słucha przez słuchawki i nie tylko.

Witosz 2019-07-09 15:56:18
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Ok

Słuchawki z dobrą jakością dźwięku. Kabel nie plącze się. Wygodne w użytkowaniu. Długość kabla wystarczająca. Za taką cenę - super.

Małgorzata 2019-07-01 13:07:39
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Polecam, bardzo fajny dźwięk, kabelek się nie plącze jak i również fajnie wygląda.

Dominik 2019-06-28 10:17:58
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania
  • Bardzo dobra jakąść dźwiegu

Z całego serca polecam

Słuchawki sprawują się bardzo dobrze. Można się cieszyć muzyką z tymi słuchawkami, biegać, uprawiać jogging, odpoczywać. Bardzo dobre słuchawki. Używam ich od dnia zakupu. Są znakomite.

Damianek 2019-06-26 14:27:54
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Idealnie pasują do uszu, dźwięk jest czysty i przyjemy.

Tadeusz 2019-06-21 22:23:28
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Pozytywna

Jakość dźwięku przyzwoita.

Leszek 2019-06-14 11:56:57
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Słuchawki pozwalają cieszyć się wirtualnym dźwiękiem przestrzennym. Ma się wrażenie, że jest się w studio nagraniowym razem z artystą.
Można usłyszeć każdy szczegół nagrania wyraźnie jak na prywatnym koncercie.

Cecylia 2019-06-12 21:42:46
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Bardzo fajne słuchawki, czysty dźwięk i do tego w takiej przystępnej cenie, polecam!

Oliwia 2019-06-11 20:10:08
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 4 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Pozytywnie zaskoczona

Słuchawki za taką cenę świetnie się sprawują. Dźwięk jest wyraźny, bass jest nieprzesadzony i przyjemny. Najlepszym elementem jest jednak mikrofon - bardzo czuły, bez szumów. Jedynie kabel mógłby być minimalnie dłuższy, co niekoniecznie może komuś przeszkadzać. Polecam ;).

Aleksandra 2019-06-05 22:58:35
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Dobra jakość za niską cenę.

Angelika 2019-05-24 15:46:30
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 3 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Komfort użytkowania
  • 4 / 5 Długość przewodu
  • 3 / 5 Jakość wykonania

Pozytywna

Słuchawki jak na swoją cenę dają radę, dźwięk czysty i dobry bass. Są również w miarę wygodne.

Błażej 2019-05-20 17:30:37
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 4 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Sprzęt bez zarzutu

Wygodne słuchawki, nie wypadają i grają prawidłowo.

Michał 2019-05-10 15:53:54
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Polecam, słuchawki bardzo dobrej jakości.

Agata 2019-04-29 21:09:16
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 3 / 5 Jakość wykonania

Polecam

W swojej cenie są dobre. Miły oplot kabla. Mały bass.

Katarzyna 2019-04-27 18:50:16
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 4 / 5 Jakość wykonania

Polecam serdecznie

Bardzo dobrze wyglądające słuchawki, nie wypadają z uszu a dźwięk jest czysty bez szumu.

Jakub 2019-04-24 19:54:58
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam na 200%

Zajefajny dźwięk, fajnie się noszą, nic dodać, nic ująć, polecam.

Janina 2019-04-15 17:14:45
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Pozytywna

* długi kabel * słuchawki się nie plączą * nie wypadają z uszu * świetnie wytłumiają otoczenie * przystępna cena

Aleksandra 2019-03-19 22:34:36
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

5776 - Skomponuj swój zestaw szkolny i zyskaj nawet 50% rabatu

Skomponuj swój zestaw szkolny i zyskaj nawet 50% rabatu

Kup minimum 2 produkty z odbiorem w sklepie stacjonarnym i zyskaj RABAT po okazaniu ważnej legitymacji szkolnej lub studenckiej!

Sprawdź >>

2999

Dodaj do koszyka
Słuchawki dokanałowe XMUSIC AEP301K Czarny
Słuchawki douszne