Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

Porównanie produktów

Posiadasz w porównaniu maksymalną liczbę produktów

Słuchawki nauszne JBL Tune 500BT Czarny

Przeznaczenie:

Uniwersalne,

Do iPod/iPhone/iPad,

Do telefonów

Typ słuchawek:

Bluetooth

Pasmo przenoszenia min. [Hz]:

20

Pasmo przenoszenia max. [Hz]:

20000

95

Nie

Kolor:

Czarny

Kod produktu: 890179

Kod produktu: 890179

Dostępne warianty:

Kolor: Czarny
Czarny

Czarny

Biały

Biały

Niebieski

Niebieski

Różowy

Różowy

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Słuchawki nauszne JBL Tune 500BT Czarny

17900

17.90 zł x 11 rat RRSO

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Słuchawki nauszne JBL Tune 500BT Czarny

17900

17.90 zł x 11 rat RRSO

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

Słuchawki

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Słuchawki nauszne JBL Tune 500BT Czarny

Wykonanie i Dźwięk Wysokiej Jakości

Bezprzewodowe słuchawki JBL Tune 500BT charakteryzują się legendarną jakością brzmienia sygnowaną rzez firmę JBL, pojemną baterią, która pozwala na pracę urządzenia nawet do 16 godzin, oraz wbudowanym mikrofonem. Zastosowane miękkie poduszki sprawiają, że długotrwałe słuchanie nie powoduje dyskomfortu, a składana konstrukcja pozwala na łatwe przenoszenie słuchawek, które zajmują bardzo mało miejsca.

Słuchawki Nauszne JBL TUNE 500BT Czarny - Ogólny Wygląd

Bez Zbędnych Przewodów

Poczuj wolność słuchania muzyki bez wiecznie splątanych przewodów, które krępują Twoje ruchy. Dzięki łączności Bluetooth możesz w szybki i prosty sposób połączyć słuchawki JBL Tune 500BT ze swoim smartfonem lub tabletem bez podłączania żadnych przewodów.

Słuchawki Nauszne JBL TUNE 500BT Czarny - Bluetooth

Legendarna Jakość Brzmienia

Ciesz się renomowaną jakością dźwięku od firmy JBL. Zastosowane w modelu Tune 500BT przetworniki o średnicy 32 mm w połączeniu z technologią JBL Pure Bass gwarantują znakomitą jakość dźwięku. Zakochaj się w dynamicznych i krystalicznie czystych wysokich tonach oraz w wyrazistej i głębokiej linii basów, która dodaje charakteru każdej piosence.

Słuchawki Nauszne JBL TUNE 500BT Czarny - Brzmienie

Zestaw Głośnomówiący

Wbudowany mikrofon w modelu Tune 500BT pozwala na prowadzenie rozmów telefonicznych, korzystanie z asystenta głosowego jak i zarządzanie muzyką za pomocą głosu. Dzięki temu nie musisz wyjmować odtwarzacza z kieszeni, żeby zmienić utwór na inny.

Słuchawki Nauszne JBL TUNE 500BT Czarny - Zestaw Głośnomówiący

Długi Czas Pracy

Wbudowany akumulator pozwala słuchawkom JBL Tune 500BT bez przerwy nawet do 16 godzin po pełnym naładowaniu. Cykl ładowania wynosi tylko 2 godziny, więc urządzenie błyskawicznie jest gotowe do dalszego działania. Funkcja szybkiego ładowania daje dodatkową godzinę słuchania muzyki po zaledwie 5 minutach ładowania.

Słuchawki Nauszne JBL TUNE 500BT Czarny - Bateria

Specyfikacja

Dane techniczne:

Słuchawki nauszne JBL Tune 500BT Czarny
Fizyczne

Typ słuchawek

Nauszne

Tak

Długość kabla [m]

Nie dotyczy

Waga [g]

155

Techniczne

Typ membrany

Dynamiczne

Średnica membrany [mm]

32

Bezprzewodowe

Tak

Wodoodporność

Nie

Złącze

USB

Funkcje

Nie

Bluetooth

Nie

Tak

Odtwarzacz MP3

Nie

Regulacja głośności

Tak

Funkcje dodatkowe

Możliwość odbierania połączeń, Technologia PureBass

Charakterystyka

Pasmo przenoszenia min. [Hz]

20

Pasmo przenoszenia max. [Hz]

20000

95

Impedancja [Ω]

32

Parametry

Przeznaczenie

Uniwersalne, Do iPod/iPhone/iPad, Do telefonów

Kolor

Czarny

Wyposażenie

Kabel zasilający

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Gwarancja

24 miesiące

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

JBL

Znaki zgodności

Opinie klientów

Słuchawki nauszne JBL Tune 500BT Czarny
Opinie
5 / 5 89 opinii
96% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 89 opinii
85 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 4 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

100% zadowolenia, fajna promocja

Doskonały pomysł na prezent dla nastolatka, dobra jakość - bateria wytrzymała, fajnie się je nosi, dobrze izolują dźwięki z otoczenia. Słuchawki te charakteryzują się żywym, wyrazistym, ekspresyjnym dźwiękiem. Słuchawki zapewniają doskonałe brzmienie przez cały dzień. Wbudowany akumulator wytrzymuje do 16 godzin odtwarzania muzyki bez uciążliwych przewodów, to duży plus i mega komfort. Jeśli pojawia się połączenie przychodzące w czasie, kiedy odtwarzany jest na przykład film, słuchawki płynnie przełączą się w tryb rozmów telefonicznych. Zarządzanie rozmowami telefonicznymi jest bardzo proste. Bluetooth to wygoda i komfort użytkowania bezprzewodowego. Szybkie ładowanie akumulatorów wynosi niecałe dwie godziny. Lekkie i z miękkimi nausznicami i wyściełanym pałąkiem gwarantują wysoki komfort użytkowania. Możliwość składania słuchawek na płasko przydaje się szczególnie w czasie podróży.

Krzysztofa L 2018-12-14 19:11:48
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Rewelacja!

Słuchawki, które zakupiłam na prezent okazały się strzałem w dziesiątkę! posiadam poprzednią wersję JBL Tune, które są znakomite, ale nowsza wersja jest czadowa. Lepszy design, wydają się być stabilniejsze podczas użytkowania. Rewelacyjny bass i jakość dźwięku - marzenie. Uważam, że warto wydać tyle pieniędzy na ten produkt, spełnia wszelkie oczekiwania. Atutem jest to, że są bezprzewodowe, a ten kabelek się nigdzie nie ciągnie za nami. Tato jak najbardziej zadowolony z prezentu.

Lorina 2019-05-22 16:04:12
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam słuchawki nauszne JBL Tune 500BT Czarny

Mam już w posiadaniu kilka produktów marki JBL, która zawsze uznawana była w gronie moich znajomych za prestiżową i godną polecenia - tym bardziej cieszę się, że do mojej kolekcji dołączył kolejny produkt marki JBL - słuchawki nauszne JBL Tune 500BT. Jakość wykonania nie budzi zastrzeżeń, słuchawki są stylowe, lekkie i wygodne w codziennym użytkowaniu podczas treningu na siłowni, odbiór dźwięku w pełni zadowala (dźwięk czysty, przestrzenny). Produkt godny polecenia.

Katarzyna M 2018-12-08 21:21:53
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 1 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Bardzo polecam

Jestem zachwycony prostotą obsługi, czasem odtwarzania oraz brakiem kabla, a przede wszystkim możliwością prowadzenia rozmowy telefonicznej z doskonałą słyszalnością. Mam już swoje lata /69/ i słuch odrobinę sfatygowany, ale teraz ze słuchawkami JBL odkrywam świat muzyki na nowo, a wszystko to za sprawą Waszego doradcy w sklepie w Grudziądzu. Polecono sprzęt bardzo dobry w bardzo przystępnej cenie. Dziękuję.

Grzegorz 2019-10-17 10:34:01
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Zadowolony

Słuchawki fajnie grają, kupiłem w sklepie blisko mnie chciałem sprawdzić inne słuchawki w podobnej cenie i te okazały się najlepsze wg. mnie. Wcześniej poczytałem opinie w jednej z nich ktoś napisał, że muzyka to nie tylko bass, ale od czego jest equalizer?! Grają głośno jeśli trzeba i ktoś lubi! Osobiście jestem zadowolony polecam, ale są różne gusta radzę sprawdzić samemu przed kupnem.

Patryk 2019-03-14 19:27:41
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 3 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Wygląd
  • 3 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam, dobre słuchawki za rozsądną cenę

Słuchawki dobre, jeżeli porównamy jakość a cenę, głośne, lecz bas jest dość słaby (tu trzeba się odnieść znów do ceny) bateria super, zasięg mega, plastik ok. Obszycie gąbki mogłoby być mniej potliwe. Przy np. wysiłku fizycznym pot daje się w znaki pomiędzy gąbką a uchem. Brakuje też guzika na słuchawkach do przełączania utworów. Ogólnie za te pieniądze polecam.

Jakub 2019-02-02 19:08:08
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

POZYTYWNA

Dobry stosunek jakości do ceny. W kategorii cenowej jako słuchawki bezprzewodowe moim zdaniem są bezkonkurencyjne. Jak to się potocznie mówi "basy" mocno podbite, ale nie męczące. W miarę przejrzysta rozdzielczość (słychać dużo szczegółów). Polecam każdemu, kto lubi dobrze jakościowo (a niekoniecznie drogo) posłuchać muzyki.

Bogumiła 2019-08-07 09:57:22
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Rewelacja

Słuchawki - klasa. Jakość dźwięku rewelacyjna. Słuchawki idealnie przylegają do ucha ale nie cisną, dobrze tłumią. Bateria trzyma super. Bezprzewodowe więc jest komfort, że żaden kabel się nie plącze. Po chwili zapominam, że mam je na głowie. Jakość wykonania również super. Polecam!! Z resztą to JBL, nie trzeba wiele mówić. ;)

Weronika 2019-01-21 18:03:15
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 4 / 5 Długość przewodu
  • 4 / 5 Jakość wykonania
  • mikrofon

Problem z rozmowami przez mikrofon

Jedna zasadnicza wada to zła jakość rozmów dla odbiorcy, słychać szum, oraz efekt hali, zamieniłem na inne w tej samej cenie i jest dużo lepiej. Nie nadają się do rozmów telefonicznych, mikrofon łapie dźwięki z oddali ....

Jakość muzyki w miarę dobra, ale bez rewelacji, modele markowe mają zbliżoną jakość .....

Michał 2019-04-01 23:20:37
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Wahaliśmy się między Sony, a jbl- były w takiej samej cenie. Wybór padł na jbl i nie żałujemy. Słuchawki bardzo wygodne, można je z łatwością dopasować, super dźwięk, zasięg ok. Wyszukanie ich przez bluetooth i połączenie ze sprzętem nie było żadnym problemem. Mogę z czystym sumieniem polecić.

Ewelina 2019-01-26 21:28:34
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

JBL Słuchawki nauszne JBL Tune 500BT Czarny

Słuchawki nauszne JBL Tune 500BT Czarny

17900

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Słuchawki nauszne JBL Tune 500BT Czarny

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Słuchawki nauszne JBL Tune 500BT Czarny

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Warunki ubezpieczenia

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla banków Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Agricole Bank Polska S.A., przy kredytowaniu produktów z kategorii "Telefony i smartfony" wymagana może być wpłata własna w wysokości min 10% wartości produktu.

W przypadku Credit Acricole Bank Polska S.A. dodatkowo wymagany jest wiek kredytobiorcy: ukończone 21 lat.


 

17900

Dodaj do koszyka
Słuchawki nauszne JBL Tune 500BT Czarny
Słuchawki nauszne