Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

Porównanie produktów

Posiadasz w porównaniu maksymalną liczbę produktów

Słuchawki nauszne MARSHALL Major III Bluetooth Czarny

Przeznaczenie:

Uniwersalne

Typ słuchawek:

Bluetooth

Pasmo przenoszenia min. [Hz]:

20

Pasmo przenoszenia max. [Hz]:

20000

97

Nie

Kolor:

Czarny

Kod produktu: 885097

Kod produktu: 885097

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Słuchawki nauszne MARSHALL Major III Bluetooth Czarny

39900

39.90 zł x 11 rat RRSO

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Słuchawki nauszne MARSHALL Major III Bluetooth Czarny

39900

39.90 zł x 11 rat RRSO

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

Major

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Słuchawki nauszne MARSHALL Major III Bluetooth Czarny

Marshall SŁUCHAWKI MAJOR III Bluetooth Czarne

Słuchawki Major III Bluetooth otwierają nowy rozdział w historii rewolucji Marshalla. Ta nowoczesna odsłona klasycznych słuchawek została zaprojektowana na nowo: udoskonalony design i klasyczna sylwetka, wierna oryginalnemu modelowi. Słuchawki Major III Bluetooth to swoboda i komfort bezprzewodowej technologii Bluetooth oferowanej przez firmę aptx i ponad 30 godzin słuchania muzyki po jednym naładowaniu. Zgodnie z tradycją słuchawki Major III są osłonięte sprawdzoną powłoką winylową i opatrzone logotypem z legendarną czcionką – wszystko to jest ukłonem w stronę dumnej tradycji Marshalla.

FUNKCJE

Bluetooth aptX

Połącz się bezprzewodowo z słuchawkami Major III Bluetooth dzięki technologii Bluetooth aptX. Technologia Bluetooth aptX nie tylko umożliwia odtwarzanie muzyki zarejestrowanej z większa częstotliwością próbkowania, ale także pozwala ograniczyć do minimum problemy z synchronizacją dźwięku i obrazu, pozwalając na oglądanie filmów z doskonałą synchronizacją. Daje to również swobodę i komfort poruszania się w granicach zasięgu transmisji radiowej wynoszącego 9 metrów (30 stóp).

Ponad 30 godz. bezprzewodowego słuchania muzyki

Słuchawki Major III Bluetooth zapewniają silne brzmienie i ponad 30 godzin bezprzewodowego słuchania muzyki po jednym naładowaniu, pozostawiając konkurencję daleko w tyle.

Legendarny dźwięk

Słuchawki Major III Bluetooth zostały wyposażone w 40-milimetrowe dynamiczne przetworniki dźwięku, które zapewniają doskonałe przekazywanie basów, łagodne odtwarzanie tonów średnich i krystalicznie czyste brzmienie sopranów, czerpiąc z bogatej, ponad pięćdziesięcioletniej tradycji doskonałego dźwięku.

Funkcje telefonu

Łatwość korzystania z funkcji telefonu sprawia, że słuchawki Major III Bluetooth to idealny towarzysz na każdy dzień. Urządzenie umożliwia bezprzewodowe odbieranie, odrzucanie i kończenie połączeń za pomocą pokrętła.

Pokrętło regulacyjne

Wielokierunkowe pokrętło umożliwia odtwarzanie, wstrzymywanie, zmianę kolejności odtwarzania i regulację głośności dźwięku, a także pozwala włączyć i wyłączyć słuchawki.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Słuchawki nauszne MARSHALL Major III Bluetooth Czarny
Fizyczne

Typ słuchawek

Nauszne

Tak

Długość kabla [m]

Nie dotyczy

Waga [g]

178

Techniczne

Typ membrany

Dynamiczne

Średnica membrany [mm]

40

Bezprzewodowe

Tak

Wodoodporność

Nie

Złącze

3.5 mm

Funkcje

Nie

Bluetooth

Nie

Tak

Odtwarzacz MP3

Nie

Regulacja głośności

Tak

Funkcje dodatkowe

Brak

Charakterystyka

Pasmo przenoszenia min. [Hz]

20

Pasmo przenoszenia max. [Hz]

20000

97

Impedancja [Ω]

32

Parametry

Przeznaczenie

Uniwersalne

Kolor

Czarny

Wyposażenie

Kabel do ładowania, Kabel z pilotem i mikrofonem

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Gwarancja

24 miesiące

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

MARSHALL

Znaki zgodności

Opinie klientów

Słuchawki nauszne MARSHALL Major III Bluetooth Czarny
Opinie
5 / 5 9 opinii
89% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 9 opinii
8 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 4 / 5 Długość przewodu
  • 4 / 5 Jakość wykonania
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Bardzo polecam

Słuchawki nauszne sprawują się świetnie, są bardzo komfortowe i świetnie wykonane. Jakość dźwięku jest wspaniała a funkcja wyciszania szumów daje dodatkową przyjemność przy słuchaniu. Jak większość produktów firmy Marshall słuchawki mają bardzo miły dla oka design. Możliwość podłączenia słuchawek do telefonu poprzez kabel to kolejny plus urządzenia i wielki ukłon firmy w stronę użytkownika. Podsumowując produkt jest uciechą dla wielu zmysłów.

Wojciech 2019-08-15 10:11:14
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania
  • Jakość dzwieku
  • Wyglad
  • Bateria
  • Raczej dla kogos z mniejszą głową

Ciekawe

Wyglądem i jakością dźwięku są bardzo dobre. Basy niskie i głębokie a góra gra czysto. Po sparowaniu z komputerem dostają dodatkowego kopa. Dobre wygłuszenie, lecz nie najlepsze. Duży plus na działanie bt. Zero problemu, aby sparować słuchawki ze swoim smartfonem. Dobrze trzymają się na głowie, ale moim zdanie troszkę ciasne. Nie spadną przy schylaniu się itp.

Marcin 2018-12-28 23:50:11
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 4 / 5 Długość przewodu
  • 4 / 5 Jakość wykonania

Pozytywna

Słuchawki mają bardzo ładny wygląd, są starannie wykonane i dobrze trzymają się na uszach. Mają one prostą obsługę. Jakość dźwięku jest bardzo dobra w porównaniu do innych. Jakość rozmów telefonicznych również jest na dobrym poziomie.

Magdalena 2019-07-01 07:47:21
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 4 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Klasyka... Używałem wcześniej poprzedniej generacji tych słuchawek, więc liczyłem na konkretną jakość wykonania i dźwięku - nie zawiodłem się! Jakość dźwięku jest na podobnym poziomie, za to jakość wykonania jest lepsza. Polecam.

Daniel 2019-08-12 13:08:58
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 1 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

POLECAM produkt

Bardzo przyzwoicie wykonane. Jakość dźwięku również zadowalająca. POLECAM.

Eliza 2019-10-01 07:27:44
Czy ta opinia była przydatna?
3 / 5
  • 3 / 5 rate
  • 1 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Wygląd
  • 2 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 3 / 5 Jakość wykonania
  • Wygląd jest ok
  • Dźwięk

Marshall major III

Wygląd jest ok lecz dźwięk i komfort to tragedia. Nie polecam.

Szymon 2018-09-02 13:48:03
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 4 / 5 Długość przewodu
  • 4 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Wszystko jest w nich na bardzo wysokim poziomie. Polecam.

Dawid 2019-09-27 22:40:41
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Pozytywna opinia

Najlepsze jakie miałem.

Tomasz 2019-09-08 11:27:04
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam!!!

Super sprzęt, polecam.

Jacek 2019-07-02 08:52:40
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

MARSHALL Słuchawki nauszne MARSHALL Major III Bluetooth Czarny

Słuchawki nauszne MARSHALL Major III Bluetooth Czarny

39900

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Słuchawki nauszne MARSHALL Major III Bluetooth Czarny

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Słuchawki nauszne MARSHALL Major III Bluetooth Czarny

Okres gwarancji:

24 miesiące

Warunki ubezpieczenia

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla banków Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Agricole Bank Polska S.A., przy kredytowaniu produktów z kategorii "Telefony i smartfony" wymagana może być wpłata własna w wysokości min 10% wartości produktu.

W przypadku Credit Acricole Bank Polska S.A. dodatkowo wymagany jest wiek kredytobiorcy: ukończone 21 lat.


 

39900

Dodaj do koszyka
Słuchawki nauszne MARSHALL Major III Bluetooth Czarny
Słuchawki nauszne