JESTEŚ TUTAJ: Sklep Mediaexpert.pl   Telewizory i RTV   SŁUCHAWKI   Słuchawki nauszne   SONY   Słuchawki nauszne SONY MDRZX310APB z mikrofonem Czarny

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

Słuchawki nauszne SONY MDRZX310APB z mikrofonem Czarny

Przeznaczenie:

Uniwersalne

Typ słuchawek:

Nie

Pasmo przenoszenia min. [Hz]:

10

Pasmo przenoszenia max. [Hz]:

24000

98

Nie

Dominujący kolor:

Czarny

Kod produktu: 786367

Kod produktu: 786367

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Słuchawki nauszne SONY MDRZX310APB z mikrofonem Czarny

cena online

9999

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Słuchawki nauszne SONY MDRZX310APB z mikrofonem Czarny

cena online

9999

Dostawa od 0.00 zł

Opis i dane

Słuchawki nauszne SONY MDRZX310APB z mikrofonem Czarny


Przecyzyjny dźwięk z przetworników dynamicznych z magnesami neodymowymi

Lekkie, dynamiczne przetworniki akustyczne 30 mm w połączeniu z membraną o wysokiej czułości umożliwiają uzyskanie głośniejszego, ale nadal klarownego i precyzyjnego dźwięku — bez dodatkowego wzmacniacza.
   
Obrotowa i składana konstrukcja ułatwia podróżowanie

Te słuchawki możesz zabrać wszędzie. Obrotowe nauszniki pozwalają na zmniejszenie ilości zajmowanego miejsca, co ułatwia przechowywanie i transportowanie. Po złożeniu nauszników na płasko słuchawki z łatwością zmieszczą się w walizce lub torbie.
   
Szerokie pasmo przenoszenia: czyste basy i tony wysokie

Szerokie pasmo przenoszenia — od 10 Hz do 24 kHz — gwarantuje głęboki bas, bogaty środek pasma i fantastyczne tony wysokie. Teraz usłyszysz każdy szczegół słuchanej muzyki.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Słuchawki nauszne SONY MDRZX310APB z mikrofonem Czarny

Fizyczne

Typ słuchawek

Nauszne
Tak

Długość kabla [m]

1.2

Waga [g]

125

Techniczne

Typ membrany

Kopułkowe

Średnica membrany [mm]

30

Bezprzewodowe

Nie

Wodoodporność

Nie

Złącze

3.5 mm

Funkcje

Nie
Nie
Tak

Odtwarzacz MP3

Nie

Regulacja głośności

Nie

Funkcje dodatkowe

Brak

Charakterystyka

Pasmo przenoszenia min. [Hz]

10

Pasmo przenoszenia max. [Hz]

24000
98

Impedancja [Ω]

24

Parametry

Przeznaczenie

Uniwersalne

Dominujący kolor

Czarny

Wyposażenie

Brak

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Gwarancja

24 miesiące

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

SONY POLAND SP. Z O.O.

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Słuchawki nauszne SONY MDRZX310APB z mikrofonem Czarny
Opinie
5 / 5 26 opinii
96% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 26 opinii
25 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 4 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Mega pozytyw. 100% zadowolenia.

Justyna G 2018-10-02 20:27:55
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Pozytywna

Jakość dźwięku jest czysta, jakość wykonania jest bardzo dobra, słuchawki działają bez problemu.

Edyta K 2018-08-28 21:35:11
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Słuchawki otrzymałam w prezencie i jestem bardzo zadowolona, choć używam ich od niedawna. Czysty dźwięk, dobrze przylegają do uszu i są po prostu ładne ;)

Izabela G. 2018-02-07 15:22:17
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 3 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Extra

Dobry dźwięk i super wygląd. Najlepsze słuchawki w swojej klasie polecam wszystkim.

Wojciech Ch. 2018-01-14 08:20:31
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Ok

Słuchawki bardzo dobre, polecam.

Wojtek 2017-12-19 15:39:54
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 4 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Bardzo dobre słuchawki, bez zarzutu, polecam.

Monika F 2017-11-13 13:01:23
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Pozytywna

Słuchawki bardzo wygodne. Dżwięk dobrej jakości.

Teresa 2017-07-28 17:30:59
Czy ta opinia była przydatna?
3 / 5
  • 3 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 1 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Komfort użytkowania
  • 4 / 5 Długość przewodu
  • 4 / 5 Jakość wykonania

Do telefonu ...ok.

Dobrze zbiera mikrofon, dlatego kupione z zamiarem słuchania i rozmów przez telefon. Słuchawki Sony zrobione są ze skóry, zobaczymy, na razie jest dobrze ;)

Sławomir C 2017-07-22 12:10:36
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Godne uwagi!

Słuchawki zakupiłam jako prezent dla bliskiej mi osoby. Z tego co mi wiadomo, jest bardzo zadowolona. Jakość dźwięku jest naprawdę dobra. Słuchawki są wygodne, nie uciskają i są bardzo starannie wykonane. Warto zwrócić na nie uwagę bo za stosunkowo niską cenę można wyposażyć się w fajny gadżet .

Angelika M 2017-06-23 21:29:05
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 4 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Bardzo fajne sluchawki . Dodatkową zaletą jest mikrofon. Polecam

Bożena 2017-04-11 11:15:56
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Super dźwięk

Polecam wszystkim miłośnikom dobrego tonu

Zdzisław 2017-02-09 21:35:00
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Pozytywna

Ponieważ jestem maniaczką słuchawek dousznych, tak dla odmiany skusiłam się na słuchawki znacznie większe (dobra cena) I oto moje zdziwienie, nigdy bym nie podejrzewała, że będą one na pierwszym miejscu. :) Polecam każdej osobie która stawia na jakość DOBREJ MUZYKI. :)

Marta 2017-01-17 01:35:00
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

super odsłuch muzyki i nie tylko...

średnia klasa,ale brzmienie fonii ok.

Mariusz 2016-10-20 20:04:24
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Mega opcja

mega zakup jak na słuchawki za 120zł które służą do gry w CSa to bajka normalnie słychać wszystko nawet najmniejszy kroczek i zoom na lunecie. Nowy wymiar muzyki, jakość i wykonanie bez absolutnie bez zarzutu. Mikrofon działa leżą bardzo ładnie i nie cisną w uszy po 7h grania nic mnie uszy nie bolały jednocześnie nie spadały z głowy a i dźwięki z otoczenia wytłumiły jak trzeba.

Klient 2016-10-20 08:04:06
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

zdecydowanie polecam

Słuchawki zapewniają piękne i czyste brzmienie. Sprawdzałam na kilku urządzeniach i działają świetnie. Bardzo dobrze przylegają do uszu, dzięki czemu słuchanie jest komfortowe. Są lekki i wygodne. Zdecydowanie polecam!!!

Klient 2016-09-02 21:44:39
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam!!!

Ładny wygląd, świetne parametry, można odbierać rozmowy podczas używania słuchawek.

Klient 2016-07-19 15:33:44
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

REWELACJA

To moje pierwsze słuchawki tego typu, wiec nie mam porównania z innymi produktami, jednak jestem bardzo zadowolona. Przede wszystkim są bardzo wygodne- lekkie i dobrze dopasowane, plus za składaną konstrukcję. Jakość dźwięku bardzo dobra- jestem pozytywnie zaskoczona. W tej klasie cenowej polecam każdemu.

Klient 2016-05-22 12:46:29
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

POLECAM

WSZYSTKO OK. DOBRZE DOPASOWANE I WYSOKA JAKOŚĆ DŹWIĘKU

Klient 2016-04-21 08:45:26
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Super czysty dźwięk, gorąco polecam, sąsiad z bloku obok mówi, że mam dobry bass

Klient 2016-04-15 18:49:31
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

POLECAM!

Słuchawki niesamowicie dopasowywują się do otoczenia.Najlepszy wybór. Jak najbardziej polecam. Uwierzcie nie zawiedziecie się.

Klient 2016-03-26 12:54:47
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Słuchawki nauszne SONY MDRZX310APB z mikrofonem Czarny

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Dokumenty gwarancji

9999

Dodaj do koszyka
Słuchawki nauszne SONY MDRZX310APB z mikrofonem Czarny
Słuchawki nauszne