Porównanie produktów

Posiadasz w porównaniu maksymalną liczbę produktów

5.2

Qualcomm Snapdragon 430

Ośmiordzeniowy

Wersja systemu operacyjnego:

Android 7.1 Nougat

3 GB

32

16

Tak

Dominujący kolor:

Złoty

Kod produktu: 875988

Kod produktu: 875988

Dostępne warianty:

Kolor obudowy: Złoty
Złoty

Złoty

Szary

Szary

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Produkt dostępny
w wybranych sklepach

Smartfon MOTOROLA Moto G5S Złoty

64900

Produkt niedostępny w sklepie internetowym

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

Zapomnij

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Smartfon MOTOROLA Moto G5S Złoty

hellofoto

Zapomnij o nieostrych zdjęciach. moto g5S posiada aparat 16 Mpx wyposażony w autofocus z detekcją fazy (PDAF), wykorzystujący ponad 200 000 pikseli, aby błyskawicznie skupić się na wybranym obiekcie. Dzięki temu nigdy nie przegapisz ważnej chwili.

hellowydajność

Płynnie uruchamiaj ulubione aplikacje, graj i oglądaj filmy bez zatrzymań. 8-rdzeniowy procesor Qualcomm® Snapdragon™ 1,4 GHz, zaawansowane funkcje grafiki i obsługa szybkości 4G LTE gwarantują Ci wydajność, jakiej potrzebujesz.

helloturbopower

Długo działająca bateria 3000 mAh ma zapas energii, który wystarczy Ci na cały dzień. Nie musisz też porzucać swoich zajęć, aby naładować telefon. Dzięki dołączonej ładowarce turbopower™ wystarczy 15 minut ładowania, by smartfon działał nawet 5 godzin.

helloekran

Wyświetlane obrazy będą wyglądać naturalnie na wyświetlaczu 5,2" Full HD, prezentującym żywe kolory i wyraźne detale.

hellopiękno

moto g5S zachwyci Cię designem. Precyzyjnie dopracowana, całkowicie metalowa obudowa jest piękna i mocna. Smartfon jest także chroniony za pomocą hydrofobowej powłoki i odpornego na zarysowania szkła Corning™ Gorilla™ Glass 3.

helloskaner

Nowy czytnik linii papilarnych potrafi o wiele więcej niż tylko zablokować czy odblokować telefon. Można go użyć, aby autoryzować mobilne płatności i przechodzić między aplikacjami w trybie nawigacji jednym przyciskiem.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Smartfon MOTOROLA Moto G5S Złoty
Parametry

Seria

Moto

Dominujący kolor

Złoty

Wyposażenie

Kabel USB, Ładowarka

Gwarancja

24 miesiące

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi

Techniczne

Nie dotyczy

Nano SIM

Qualcomm Snapdragon 430

Ośmiordzeniowy

Częstotliwość taktowania procesora [GHz]

1.4

3 GB

32

Tak

Maksymalna pojemność karty pamięci [GB]

128

Nie

Nie

Tak

Tak

Tak

Tak

MicroUSB

Nie

Pyłoszczelność

Nie

Nie

Wyświetlacz

Liczba kolorów ekranu

16 mln

5.2

1920 x 1080

IPS

Ochrona wyświetlacza

Corning Gorilla Glass 3

Fizyczne

Wysokość [mm]

150

Szerokość [mm]

73.5

Grubość [mm]

8.2

Waga [g]

157

Oprogramowanie

Android

Wersja systemu operacyjnego

Android 7.1 Nougat

Multimedia

Radio FM

Tak

Odtwarzacz audio

Tak

Odtwarzacz wideo

Tak

Komunikacja

Tak

Standard Wi-Fi

802.11 b/g/n

Tak

Standard Bluetooth

4.2

SMS

Tak

MMS

Tak

E-mail

Tak

GPRS

Tak

EDGE

Tak

HSDPA

Tak

HSPA+

Tak

HSUPA

Tak

LTE

Tak

Nawigacja

Odbiornik GPS

Tak

System nawigacyjny

GPS, A-GPS, GLONASS

Funkcje

Funkcje dodatkowe

Czujnik światła, Żyroskop, Akcelerometr, Czujnik zbliżeniowy, Czytnik linii papilarnych

Alarm (budzik)

Tak

Dyktafon

Tak

Kalendarz

Tak

Kalkulator

Tak

Tryb głośnomówiący

Tak

Wibracje

Tak

Aparat

Aparat fotograficzny przedni

Tak

Rozdzielczość aparatu fotograficznego przedniego [Mpix]

5

Aparat fotograficzny tylny

Tak

16

Lampa LED

Tak

Funkcje aparatu

Zdjęcia seryjne, Panorama, 8-krotne zbliżenie cyfrowe, Tryb slow motion, Tryb profesjonalny, HDR, Upiększanie twarzy, Jasność obiektywu f/2.0, Autofokus z detekcją fazy

Zasilanie

Rodzaj akumulatora

Litowo - jonowy

Pojemność akumulatora [mAh]

3000

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

MOTOROLA

Znaki zgodności

Opinie klientów

Smartfon MOTOROLA Moto G5S Złoty
Opinie
5 / 5 44 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 44 opinii
44 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania
  • BARDZO WYDAJNY
  • DŁUGI CZAS PRACY BATERII

SUPER JAKOŚĆ, ZA NISKĄ CENĘ

Jestem bardzo zadowolony z tego smartfon, gdyż jest bardzo łatwy w obsłudze i długo pracuje na baterii. Jak najbardziej spełnia wszystkie moje oczekiwania w tym przedziale cenowym a przede wszystkim posiada NFC oraz pamięć RAM 3 GB, wewnętrzna 32 GB, jak i również czytnik linii papilarnych wraz rozdzielczością aparatu fotograficznego tylnego 16 MPX, który robi zdjęcia seryjne nawet przy 8-krotnym zbliżeniu cyfrowym. Aparat jest szybki, chodzi płynnie i nie zacina się. Nawet starsza osoba nie będzie miała problemu z obsługą tego telefonu. To wszystko sprawia, że jest super smartfonem, pokonując cała konkurencję w tym przedziale cenowym.

Rafał B 2018-12-01 06:03:50
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Najlepszy mój telefon

Mam go od roku, szybko się ładuje, robi dobre zdjęcia, jest bezawaryjny, jeszcze się nie zawiesił, chodzi płynnie. Bardzo dobra funkcja Moto gesty. Mocny, wygląda jak nowy, pamięć wystarczająca. Wcześniej miałem dwa razy droższy model, pięć razy w naprawie, po aktualizacji wołał, brakuje pamięci, a tu wszystko ok. Ładuje się w godzinę. Żona ma model 5S plus, chodzi jeszcze szybciej.

Harry 2019-08-09 04:31:54
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania
  • fajny,metalowy,z dobrym aparatem dla amatora

Moto G5S - polecam

04.05.2019r. media expert - telefon super z rabatem, mimo 2 dni rozkminiłem prawie na pstrykniecie przesiadke lumia wp 8.1 na android i myślę ze lepszy jest aparat, solidna obudowa metalowa, płynnie ,,chodzi'', dźwięk bez słuchawek dobry na yt też idzie filmiki, strony pooglądać -z grami nie wiem bo na smartfon nie interesują mnie - bateria ujdzie

diarius 2019-05-06 09:23:16
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Super

Kupiliśmy Telefon polecany przez sprzedawcę, nie zawiódł naszych oczekiwań i jest taki, jaki powiem być, nie nagrzewa się, dzięki aluminiowej obudowie, bateria trzyma długo, zdjęcia utrwalają piękne obrazy, jesteśmy zadowoleni i na pewno skorzystamy ponownie, a to nie był nasz 1 zakup w tym sklepie.

Andrzej T 2018-09-25 09:14:26
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Super telefon

Telefon mam od miesiąca, sprawdza się świetnie. Duża pamięć, której w poprzednim telefonie wiecznie mi brakowało :). Teraz na wszystko miejsca mi wystarcza. Posiada bardzo wytrzymałą baterię, elegancki wygląd. Robi śliczne zdjęcia. Cena, jak na takie parametry, dość niska. Polecam.

Katarzyna K. 2018-10-23 18:39:01
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 4 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Polecam

Użytkuję ten sam model ponad rok, złoty kupiłem dla żony. Solidna metalowa obudowa, szkło odporne na zarysowania, bateria mogłaby być mocniejsza, ale daje radę. Najlepsza funkcja to czytnik linii papilarnych, którego fajnie używa się zamiast standardowych przycisków.

Bogumił 2019-02-25 19:50:47
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 4 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Powrót MOTO

Telefon jak telefon. Kamera lepsza niż inne z tej półki budżetowych telefonów. Android pozbawiony wszelkich zbędnych aplikacji, wiec tu duży plus. Telefon nie trzeszczy, wykonany bardzo solidnie. Wi-Fi pracuje w zakresie 2,4 jak i 5 GHz. Zona jest zadowolona.

Tomasz 2019-01-08 18:34:04
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Pozytywna

Telefon ma ładny wygląd, jest łatwy w obsłudze, wyświetlacz jest bardzo kontrastowy, telefon szybko działa, bateria szybko się ładuje i działa długo mimo wielu wgranych aplikacji (telefon ma dużo pamięci), aparat robi bardzo ładne zdjęcia.

Wioletta 2019-06-25 12:27:00
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Wydajność
  • 3 / 5 Czas pracy na baterii
  • 3 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 4 / 5 Design i jakość wykonania

Pierwsze wrażenie

Smartfon dobrze leży w dłoni, pomimo dużych rozmiarów, design przyjemny dla oka. Pomimo zainstalowania wielu dodatkowych aplikacji nie zawiesza się. Bateria średniej mocy. Obudowa wykonana z aluminium.

Katarzyna 2019-03-17 22:29:58
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 3 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 2 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 4 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania
  • Odporny na upadki i zarysowania wyświetlacz
  • Podstawe funkcje w ustawieniach

Cienko

Jedyny plus daje za wytrzymałość, jeżeli chodzi o ustawienia i funkcje to marnie wypada chociażby przy Huawei P8light . Polecam dla osób, które nie oczekują od telefonu zbyt wiele.

Yaga 2018-03-05 10:15:16
Czy ta opinia była przydatna?

Akcesoria

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Smartfon MOTOROLA Moto G5S Złoty

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Dokumenty gwarancji

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”


Dla "30 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 4200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 4200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 4200,00 zł, okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 30 miesięcy: wysokość raty kredytu 140,00 zł. RRSO w ofercie "30 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.



">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla "30 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 4200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 4200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 4200,00 zł, okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 30 miesięcy: wysokość raty kredytu 140,00 zł. RRSO w ofercie "30 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla banków Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Agricole Bank Polska S.A., przy kredytowaniu produktów z kategorii "Telefony i smartfony" wymagana może być wpłata własna w wysokości min 10% wartości produktu.

W przypadku Credit Acricole Bank Polska S.A. dodatkowo wymagany jest wiek kredytobiorcy: ukończone 21 lat.


 

Usługi realizowane przy dostawie do sklepu

Pakiet Standard ( Mobile )
Pakiet Standard ( Mobile )
Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe, montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie, instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową
Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci) Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/NANO Przeniesienie listy kontaktów
i Czytaj więcej
X
Pakiet Standard ( Mobile )
Pakiet Standard ( Mobile )


Pakiet usług
  • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
  • Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie
  • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/NANO
  • Przeniesienie listy kontaktów
19,99
Pakiet Pełen Komfort ( Mobile )
Pakiet Pełen Komfort ( Mobile )
Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO, przeniesienie listy kontaktów, przeniesienie biblioteki multimediów
Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci) Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO Przeniesienie listy kontaktów Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka) Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura. Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem. Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)
i Czytaj więcej
X
Pakiet Pełen Komfort ( Mobile )
Pakiet Pełen Komfort ( Mobile )

Pakiet usług
  • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
  • Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie
  • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO
  • Przeniesienie listy kontaktów
  • Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka)
  • Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura.
  • Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem.
  • Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)
29,99
Pakiet SMART ( Mobile )
Pakiet SMART ( Mobile )
Personalizacja ustawień i aktualizacja systemu, podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem, konfiguracja ustawień sieciowych operatora (APN)
Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci) Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO Przeniesienie listy kontaktów Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka) Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS) Założenie i konfiguracja konta sieciowego (Google, Apple).Rejestracja/logowanie w aplikacjach społecznościowych.Ustawienie klienta e-mail Konfiguracja komunikacji głosowej z urządzeniem ( Google Assistant, Siri) Pobranie, instalacja i konfiguracja do 3 wybranych, darmowych aplikacji (np. NETFLIX) Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa, zapora sieciowa, MyKNOX, lokalizacja smartfona) Pobranie, instalacja i konfiguracja oprogramowania do sterowania systemem AUDIO, zakupionych wraz z urządzeniem Podłączenie i kalibracja gogli VR, zakupionych wraz z urządzeniem
i Czytaj więcej
X
Pakiet SMART ( Mobile )
Pakiet SMART ( Mobile )

Pakiet usług SMART
  • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
  • Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie
  • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO
  • Przeniesienie listy kontaktów
  • Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka)
  • Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura
  • Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem
  • Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)
  • Założenie i konfiguracja konta sieciowego (Google, Apple).Rejestracja/logowanie w aplikacjach społecznościowych.Ustawienie klienta e-mail
  • Konfiguracja komunikacji głosowej z urządzeniem ( Google Assistant, Siri)
  • Pobranie, instalacja i konfiguracja do 3 wybranych, darmowych aplikacji (np. NETFLIX)
  • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa, zapora sieciowa, MyKNOX, lokalizacja smartfona)
  • Pobranie, instalacja i konfiguracja oprogramowania do sterowania systemem AUDIO, zakupionych wraz z urządzeniem
  • Podłączenie i kalibracja gogli VR, zakupionych wraz z urządzeniem
44,99
Smartfon MOTOROLA Moto G5S Złoty
SMARTFONY