Autor: | Mark Tilling |
---|---|
Tematyka: | Kuchnia |
Liczba stron: | 192 |
Okładka: | Twarda |
Język wydania: | Polski |
Mistrz cukiernictwa Mark Tilling, dwukrotny laureat zawodów UK Chocolate Masters i zwycięzca pierwszej serii programu Bake Off: Crème de la Crème stacji BBC Two, zdradza przepisy na swoje popisowe wyroby w tym nowoczesnym, inspirującym i starannie przygotowanym poradniku. Opisuje proces powstawania czekolady od ziarna do tabliczki. Początkujący cukiernik znajdzie tu wszystko, czego potrzebuje – od wykazu podstawowego sprzętu kuchennego po sposoby temperowania czekolady. Dwadzieścia wypróbowanych przepisów, zilustrowanych krok po kroku zdjęciami, jest na tyle łatwych, że każdy z łatwością zrealizuje je w domu, tym samym dorównując repertuarem i kreatywnością zawodowym szefom kuchni. To już czwarta książka Marka Tillinga, głównego wykładowcy w Squires Kitchen International School.
Autor: | Mark Tilling |
---|---|
Okładka: | Twarda |
Tematyka: | Kuchnia |
Język wydania: | Polski |
Liczba stron: | 192 |
Wydawnictwo: | Promise |
Wymiary [mm]: | 213 x 270 |
Ten produkt jest tylko dla pełnoletnich.