Autor: | Alan Dunn |
---|---|
Tematyka: | Kuchnia |
Liczba stron: | 256 |
Okładka: | Twarda |
Język wydania: | Polski |
Ten poradnik zawiera ponad 100 zilustrowanych zdjęciami instrukcji dekorowania ciast w klasycznym stylu Alana Dunna. Krok po kroku opisuje wykonanie zachwycających tortów na różne okazje i podaje, jakie narzędzia są do tego potrzebne.
Znajdziesz tu techniki i przepisy na wszelkie ciasta, bukiety i kompozycje kwiatowe – od tropikalnych i egzotycznych po urodzinowe, weselne i świąteczne. Zrealizowanie tych zachwycających projektów dostarczy satysfakcji każdemu cukiernikowi.
Alan Dunn szkolił się w Brytyjskim Cechu Rzemiosł Cukierniczych, do którego wprowadziła go Margaret Morland. Kontynuował naukę na kursach organizowanych przez cech i władze Gateshead. W wieku 17 lat przeprowadził pierwszy pokaz dla miejscowej filii cechu. Wkrótce potem zdał sobie sprawę, że prowadzenie pokazów i nauczanie sztuki dekoratorskiej sprawiają mu tyle samo radości co tworzenie kwiatów. Szybko zasłynął w kraju ze swoich wyjątkowych umiejętności rzemieślniczych i instruktorskich. Został akredytowanym demonstratorem cechu.
Autor: | Alan Dunn |
---|---|
Okładka: | Twarda |
Tematyka: | Kuchnia |
Język wydania: | Polski |
Liczba stron: | 256 |
Wydawnictwo: | Promise |
Wymiary [mm]: | 210 x 235 |
Dodaj pierwszą opinię dotyczącą tego produktu.
Ten produkt jest tylko dla pełnoletnich.