Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Radio JBL Tuner Czarny

(42)
Kod: 886092
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj

    Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

    • Radio Cyfrowe DAB+
    • Zakresy fal radiowych DAB, DAB+, FM
    • Dźwięk Mono
    • Zasilanie Akumulatorowe
    Czysty dźwięk cyfrowego radia DAB
    Odtwarzanie bezprzewodowo treści z urządzeń
    Zobacz cały opis
    Radio JBL Tuner Czarny
    Radio JBL Tuner Czarny
    Produkt dostępny w wybranych sklepach
    Taniej o 50
    349 , 99
    299
    99
    Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.
    NOWSZY MODEL
    Radio JBL Tuner 2 Czarny
    Radio JBL Tuner 2 Czarny

    Zyskaj nawet 6800 zł!

    Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

    • Radio Cyfrowe DAB, Cyfrowe DAB+
    • Zakresy fal radiowych DAB, DAB+, FM
    • Dźwięk Mono
    • Zasilanie Akumulatorowe
    429
    00

    Opis i dane


    Radio DAB/DAB+

    Ciesz się ogromnym wyborem stacji radiowych i krystalicznie czystym dźwiękiem cyfrowego radia DAB.



    Cyfrowy tuner FM

    Ciesz się tradycyjnymi stacjami radiowymi FM z RDS.



    Bezprzewodowe strumieniowe przesyłanie danych przez Bluetooth

    Bezprzewodowo przesyłaj wysokiej jakości strumień audio ze swojego smartfona lub tabletu.

    Dane techniczne

    Fizyczne

  • Waga [g]
    445
  • Wymiary (szer. x wys. x głęb.)
    165 x 66 x 66 mm
  • Funkcje

  • Alarm (budzik)
    Nie
  • Funkcje dodatkowe
    Bluetooth
  • Regulacja barwy dźwięku
    Nie
  • Wbudowany zegar
    Nie
  • Wyłącznik czasowy (sleep timer)
    Nie
  • Parametry

  • Kolor obudowy
    Czarny
  • Wyposażenie
    Kabel do ładowania
  • Załączona dokumentacja
    Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna
  • Gwarancja
    24 miesiące, Door To Door
  • Radio

  • Częstotliwości fal radiowych DAB, DAB+
    174.9 – 239.2 MHz
  • Częstotliwości fal radiowych FM
    87.5 - 108 MHz
  • Radio
    Cyfrowe DAB+
  • Zakresy fal radiowych
    DAB, DAB+, FM
  • Rodzaj
    Przenośne
  • Techniczne

  • Dźwięk
    Mono
  • Wyjście słuchawkowe
    Nie
  • Wyświetlacz
    Tak
  • Zasilanie
    Akumulatorowe
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera JBL
  • Opinie

    4.8/5
    42 opinii
    42 użytkowników poleca ten produkt
    Jakość dźwięku
    4.8 /5
    Różnorodność funkcji
    4.6 /5
    Łatwość w obsłudze
    4.9 /5
    Design
    4.9 /5
    Precyzja pokręteł
    4.9 /5
    Precyzja regulacji
    4.8 /5
    Jakość sygnału
    4.7 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Joanna 10 sierpnia 2021
    Radioobiornik JBL tuner blk
    Bardzo dobry sprzęt, godny polecenia. Starannie wykonany, bardzo dobra jakość dźwięku, łatwy w obsłudze.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Paweł 7 stycznia 2021
    Polecam
    Dobrze dudni.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.3/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marcin 24 listopada 2020
    Pozytywny
    Głośnik pod względem designu bardzo fajny, zmieniłbym tylko antenę, która wystaje i może się uszkodzić. Jakość dźwięku jak na tak małe urządzenie bardzo dobra. Bateria trzyma bardzo długo, ok 7godzin. Jakość sygnału zwłaszcza radia do poprawy - w małych wioskach słaby sygnał. Sygnał bezprzewodowy bez zastrzeżeń. Ogólnie sprzęt polecam i oceniam na bardzo dobry z minusem. Co by się przydało to wejście na kartę pamięci
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.4/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Nina 2 listopada 2020
    Polecam
    Ogólnie rzecz biorąc głośnik spełnia oczekiwania. Sygnał odbiera dobrze, i w warunkach domowych jaki i poza (np. Na biwaku). Wydaje się mieć troszkę gorsze głośniki niż sam głośnik z firmy JBL. Jednakże nikt nie mial wielkich oczekiwań. Także jak najbadziej polecam, jako radio w domu, na przeróżne wyjazdy.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Beata 14 października 2020
    Super
    Super sprzęt. Małe, kompaktowe, proste w obsłudze radio, które sprawdza się zarówno w domu, jak i na zewnątrz. Na akumulatorze gra dłużej niż 8h. Czysty dźwięk, nawet na dużych głośnościach - i o to chodzi w tego typu sprzęcie :) Jestem mega zadowolona, bardzo polecam :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Beata 14 października 2020
    Super
    Sprzęt super! Małe, kompaktowe i łatwe w obsłudze, czysty dźwięk, nawet na wysokiej głośności - myślę, że właśnie o to chodzi w takim sprzęcie. Genialnie sprawdza się zarówno w domu, jak i na dworze. Bardzo polecam, udany zakup :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Jacek 24 października 2020
    POLECAM
    Genialne radyjko pod każdym względem.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.9/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Robert 1 listopada 2020
    OK
    Warte tych pieniędzy.
    Czy ta opinia była pomocna?
    3.9/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Anna 11 lipca 2020
    Polecam
    Radio kupiłam z myślą o czymś kompaktowym, mieszczącym się w walizce-na wakacje. Kapitalne, super łapie stacje, jakość dźwięku więcej niż zadowalająca. W pakiecie super głośnik. Wiadomo jbl.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.9/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Mariola 26 września 2020
    Pozytywna
    Łatwa obsługa, super dźwięk.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Jakość dźwięku
    /5
    Różnorodność funkcji
    /5
    Łatwość w obsłudze
    /5
    Design
    /5
    Precyzja pokręteł
    /5
    Precyzja regulacji
    /5
    Jakość sygnału
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Radio JBL Tuner Czarny
      Radio JBL Tuner Czarny
      Produkt dostępny w wybranych sklepach
      Taniej o 50
      349 , 99
      299
      99
      Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756