STAŁE RATY 0% I DO PÓŁ ROKU NIE PŁACISZ.

Głośnik mobilny JBL Flip 5 Czarny

(105)
Kod: 553187

STAŁE RATY 0% I DO PÓŁ ROKU NIE PŁACISZ.

Moc [W]: 20
Czas pracy na akumulatorze [h]: 12
Odporność na zachlapanie: Tak
Zgodność z urządzeniami: Urządzenia z Bluetooth
Zasilanie: Akumulatorowe
Do 12 godzin odtwarzania muzyki
Wodoodporność IPX7
Zobacz cały opis
Dostępne warianty
Głośnik mobilny JBL Flip 5 Czarny
Głośnik mobilny JBL Flip 5 Czarny
449 99
U Ciebie
Odbierz
Zadzwoń i zamów 756 756 756
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756
NOWSZY MODEL

Opis i dane

Kompaktowy głośnik o dużych możliwościach

Jeszcze lepsze brzmienie

Poczuj legendarną jakość dźwięku od firmy JBL zamkniętą w kompaktowej obudowie modelu Flip 5. Dwa przetworniki o łącznej mocy 20 W zapewniają czyste i żywe brzmienie wysokich tonów jak i potężne basy, które ożywią każdą piosenkę.

Głośnik mobilny JBL Flip 5 - brzmienie

Wodoodporny

Zabawa nad wodą z glośnikiem JBL Flip 5 to czysta przyjemność. Nie musisz martwić się o zachlapanie a nawet o to, że wpadnie do basenu. Urządzenie posiada certyfikat IPX7, który zapewnia działanie nawet jeśli głośnik będzie pod wodą przez 30 minut na głębokości 1 metra.

Głośnik mobilny JBL Flip 5  - odporność

JBL PartyBoost

Możesz rozszerzyć brzmienie poprzez łączenie ze sobą kilu głośników za pomocą technologii JBL PartyBoost. Dzięki temu dźwięk będzie bardziej przestrzenny, a imprezy będą jeszcze lepsze gdy muzyka będzie docierała do każdego miejsca.

Głośnik mobilny JBL Flip 5  - partyboost

Mobilność

Możesz zapomnieć o wiecznie poplątanych przewodach. W głośniku JBL Flip 5 zastosowano standard łączności Bluetooth, dzięki czemu możesz odtwarzać muzykę ze swojego telefonu czy tabletu bezprzewodowo.

Wbudowany w głośniku akumulator do pełnego naładowania potrzebuje zaledwie 2.5 godziny, po czym może pracować nawet do 12 godzin.

Głośnik mobilny JBL Flip 5  - mobilność

Zawartość zestawu

Zakupując głośnik JBL Flip 5, otrzymujesz urządzenie podstawowe, kabeł do ładowania USB-C/USB-A, instrukcję obsługi oraz kartę gwarancyjną.


Dane techniczne

Dane podstawowe

Moc [W] 20
Czas pracy na akumulatorze [h] 12
Odporność na zachlapanie Tak
Zgodność z urządzeniami Urządzenia z Bluetooth
Zasilanie Akumulatorowe
Złącza USB-C
Wyposażenie Kabel USB Typu C
Kolor Czarny

Dodaj przydatne akcesoria

Opinie

4.9/5
105 opinii
105 użytkowników poleca ten produkt
Jakość dźwięku
4.9 /5
Jakość wykonania
4.9 /5
Prosta obsługa
4.9 /5
Wygląd
4.9 /5
Moc
4.8 /5
Czas pracy na akumulatorze
4.9 /5

Masz ten produkt? Pomóż innym w wyborze, dodaj swoją opinię.

Sortuj wg:
Potwierdzony zakup (92)
5/5
Potwierdzony zakup

Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

Potwierdzony zakup
Julia 5 lipca 2022
JBL FLIP 5 - brzmi jak dobra impreza :)
To mój drugi głośnik JBL, poprzedni oczywiście dalej działa, i to jak! Dźwięk bardzo dobry, bateria naprawdę wytrzymała, bardzo rzadko go ładuje. Przydaje się na każdym wyjeździe, ognisku czy imprezie. Nad wodą też się sprawdza - zachlapania mu nie straszne. Polecam każdemu, ja w domu mam ustawione już dwa, grają prawie jak kino domowe ;)
Czy ta opinia była pomocna?
5/5
Potwierdzony zakup

Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

Potwierdzony zakup
KRZYSZTOF 6 lipca 2022
Głośnik godny polecenia ;-)
Głośnik super jakości, dźwięk rewelacyjny. Nie jest zbyt ciężki, więc spokojnie można nosić go w torebce bądź plecaku. Ma świetny design i prosta obsługę. Czas pracy akumulatora to 8-12 h bez ładowania.Genialnie wydane pieniądze. Sprzęt spełnia 100% oczekiwań, polecam każdemu, kto zastanawia się nad kupnem ;-)
Czy ta opinia była pomocna?
5/5
Potwierdzony zakup

Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

Potwierdzony zakup
Piotr 12 sierpnia 2022
Polecam w 100%
Polecam w 100%. Głośnik niby nie za duży ale bardzo ładnie gra. Bateria wystarcza na bardzo długo. Swoją wielkością idealnie pasuje aby włożyć go do plecaka. Nam towarzyszył na plaży i sprawdził się w 100%. Polecam ten produkt z czystym sumieniem.
Czy ta opinia była pomocna?
5/5
Potwierdzony zakup

Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

Potwierdzony zakup
Weronika 15 lipca 2022
Mały, lekki, dobra jakość dźwięku
Głośnik jest ładnie wykonany i lekki. Jak na swoje rozmiary ma bardzo ładną jakość dźwięku. Polecam
Czy ta opinia była pomocna?
5/5
Potwierdzony zakup

Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

Potwierdzony zakup
Krzysztof 2 sierpnia 2022
Super
Produkt spełnił wszystkie moje oczekiwania pod względem jakości dźwięku oraz jego głośności
Czy ta opinia była pomocna?
5/5
Potwierdzony zakup

Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

Potwierdzony zakup
Krzysztof 13 lipca 2022
Dobry zakup
Dobry dźwięk, fajne wykonanie i prosta obsługa, obdarowany nastolatek bardzo zadowolony
Czy ta opinia była pomocna?
5/5
Potwierdzony zakup

Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

Potwierdzony zakup
Anna 14 lipca 2022
Głośnik jbl
Głośnik zgodny z opisem. Polecam
Czy ta opinia była pomocna?
5/5
Potwierdzony zakup

Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

Potwierdzony zakup
Wiktoria 4 lipca 2022
Opinia
Produkt wart swojej ceny.
Czy ta opinia była pomocna?
5/5
Potwierdzony zakup

Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

Potwierdzony zakup
Marta 1 lipca 2022
JBL
Głośnik rewelacyjny
Czy ta opinia była pomocna?
4.7/5
Potwierdzony zakup

Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

Potwierdzony zakup
Tomasz 12 lipca 2022
JBL Flip 5 Czarny
Polecam
Czy ta opinia była pomocna?

Ubezpieczenie Gwarancja Plus

Gwarancja Plus
Pełna ochrona
Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
Gwarancja Plus
Podstawowa Ochrona
Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
Bez dodatkowej ochrony
Gwarancja Plus
Pełna ochrona
Gwarancja Plus
Podstawowa Ochrona
Bez dodatkowej ochrony
Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku

    Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

         

    • Do 50 tys. złotych

    • Bez wychodzenia z domu

    • Minimum formalności

    • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

    Rezerwujesz towar przez internet,

    wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

         

    • Do 31 tys. złotych

    • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

    • Decyzja nawet w 15 minut

    Instrukcje

    Instrukcja obsługi Głośnik mobilny JBL Flip 5 Czarny
    Głośnik mobilny JBL Flip 5 Czarny
    Głośnik mobilny JBL Flip 5 Czarny
    449 99
    U Ciebie
    Odbierz
    Zadzwoń i zamów 756 756 756
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 875 000 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756

    Łącznie 449,99 zł
    449 99