Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Soundbar SONY HT-ZF9 Dolby Atmos

(37)
Kod: 880772

Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

  • Liczba kanałów 3.1
  • Moc całkowita [W] 400
  • Łączność bezprzewodowa Bluetooth
  • Google Assistant Nie
  • Typ subwoofera Bezprzewodowy
  • Kolor Czarny
Odtwarzanie bezprzewodowo treści z urządzeń
Idealny dźwięk przestrzenny
Zobacz cały opis
Soundbar SONY HT-ZF9 Dolby Atmos
Soundbar SONY HT-ZF9 Dolby Atmos
2 399
00
119,95 zł x 20 rat 0%
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
Sprawdź leasing dla firm
U Ciebie
Odbierz
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
Sprawdź leasing dla firm
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

Soundbar SONY HT-ZF9


Maksymalnie 7.1.2-kanałowy system emituje dźwięk przestrzenny ze wszystkich kierunków

Nasza najnowsza technologia dźwięku przestrzennego, Vertical Surround Engine, umożliwia słuchanie dźwięku w formacie Dolby Atmos bez głośników skierowanych do góry. Bez względu na rodzaj pomieszczenia dwa głośniki przednie reprodukują dźwięk „pionowy”, tworząc wirtualny dźwięk przestrzenny, który otacza Cię z każdej strony.



Interpolacja do 7.1.2-kanałowego dźwięku

System maksymalnie 7.1.2-kanałowego dźwięku pozwoli Ci odkryć zupełnie inny wymiar filmów. Nasze zaawansowane cyfrowe przetwarzanie sygnału przekształcają każdy sygnału audio w dźwięk przestrzenny za jednym naciśnięciem przycisku na pilocie.



Idealne ustawienia każdego dźwięku.

Korzystając z przycisku na pilocie, wybierz tryb dźwięku, który pasuje najlepiej do danej rozrywki. Aby lepiej wczuć się w film, wybierz Tryb kinowy. Z kolei jeśli chcesz poczuć się jak w akcji, aktywuj tryb Game Studio, który został stworzony przez twórców konsoli PlayStation. Tryb sportowy pozwoli Ci się poczuć jak na trybunach, a Tryb muzyki uwydatni detale każdego utworu. Tryb wiadomości zwiększa wyraźność głosu.



Spójny wygląd sprzętu

Połączenia przez HDMI, LAN, USB i inne pozwalają cieszyć się muzyką i filmami z różnych źródeł.



Oglądaj wszystkie filmy w jakości 4K HDR

Dzięki przekazywaniu najnowsocześniejszego sygnału 4K HDR z prędkością 18 GB/s i obsłudze HDCP 2.2 urządzenie HT-ZF9 obsługuje innowacyjne formaty kina domowego, w tym HDR10, Dolby Vision i Hybrid-Log Gamma.



Tak, jak chcieli artyści

Słuchając tu dźwięku o wysokiej rozdzielczości, lepszej niż na płycie CD, poczujesz się jak w studiu nagraniowym. Pasja do muzyki łączy wszystkie elementy — od sygnału po głośniki — sprawiając wrażenie, że artysta występuje przed Tobą.



Wbudowane Wi-Fi®

Bezprzewodowe łączenie ze strumieniową transmisją muzyki dzięki wbudowanemu modułowi Wi-Fi.



Strumieniowa transmisja przez Bluetooth®

Strumieniowe, bezprzewodowe przesyłanie muzyki dzięki łączności Bluetooth®.



Usłysz wszystkie detale dzięki DSEE HX™

Dzięki technologii DSEE HX™ posiadane nagrania brzmią niemal tak jak muzyka o wysokiej rozdzielczości.



Przesyłanie strumieniowe muzyki w całym domu

Aplikacja Sony | Music Center (wcześniej SongPal) pozwala grupować wybrane listwy głośnikowe i głośniki Sony oraz odtwarzać muzykę w wielu pomieszczeniach na raz.



Podłączanie głośników tylnych

Zestaw do obsługi dźwięku przestrzennego można w każdej chwili rozbudować o bezprzewodowe głośniki tylne.

Dane techniczne

Fizyczne

  • Głębokość jednostki centralnej [mm]
    99
  • Głębokość subwoofera [mm]
    386
  • Szerokość jednostki centralnej [mm]
    1000
  • Szerokość subwoofera [mm]
    190
  • Waga jednostki centralnej [kg]
    3.1
  • Waga subwoofera [kg]
    8.1
  • Wysokość jednostki centralnej [mm]
    64
  • Wysokość subwoofera [mm]
    382
  • Funkcje

  • Funkcje poprawy dźwięku
    Korektor dzwięku, S-Force PRO Front Surround
  • Łączność bezprzewodowa
    Bluetooth
  • Radio
    Brak
  • Google Assistant
    Nie
  • Głośniki

  • Moc całkowita [W]
    400
  • Typ głośników
    Zintegrowane z jednostką centralną
  • Typ subwoofera
    Bezprzewodowy
  • Parametry

  • Kolor
    Czarny
  • Wyposażenie
    Baterie, Kabel optyczny, Pilot, Uchwyt montażowy
  • Załączona dokumentacja
    Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna
  • Gwarancja
    24 miesiące, Door To Door
  • Techniczne

  • Dekodery dźwięku
    Dolby Atmos, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby Dual Mono, Dolby TrueHD, DSD, DTS 96/24, DTS-ES, DTS-HD High Resolution Audio, DTS-HD Master Audio, DTS:X
  • Informacje dodatkowe
    Bravia Sync, HDR, Możliwość montażu na ścianie, Serwis Spotify
  • Liczba kanałów
    3.1
  • Odtwarzane nośniki
    USB
  • Odtwarzanie dźwięku
    AAC, AIFF, ALAC, FLAC, MP3, OGG, WAV, WMA
  • Pobór mocy [W]
    72
  • Zakrzywiony (curved)
    Nie
  • Zasilanie
    220 - 240 V 50/60 Hz
  • Komunikacja

  • Komunikacja
    Bezprzewodowa
  • Dokumenty do pobrania

  • Instrukcja obsługi Pobierz
  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera SONY POLAND SP. Z O.O.
  • Opinie

    4.7/5
    37 opinii
    36 użytkowników poleca ten produkt
    Jakość obrazu
    4 /5
    Jakość dźwięku
    4.8 /5
    Różnorodność funkcji
    4.8 /5
    Łatwość w obsłudze
    4.8 /5
    Design
    4.8 /5
    Moc
    4.8 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    4.8/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marek 15 lipca 2021
    Jak na soundbar to dobrze.
    Od początku nie byłem przekonany do soundbaru, ale żona się uparła. Głośnik miał stać w dużym salonie, gdzie nie miał prawa dobrze działać - dźwięk nie miał się gdzie dobrze odbić. Ostatecznie zamieniłem go na zestaw stereo.... ale... Jakość dźwięku jak na takie małe głośniczki jest zaskakująco dobra. Bas jest mało precyzyjny... jak jest podkręcony, to dudni. Może być głośno i dużo lepiej niż TV. Bardzo prosta obsługa i instalacja. Dobrze współpracuje z TV. Polecam do małego salonu, ale lepiej jednak w tej kwocie zainwestować w stereo... nawet głośniki aktywne. Duży salon - taki jak u mnie - soundbar nie ma jak działać - dźwięk nie ma się jak odbić.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Wojciech 22 sierpnia 2021
    Sony
    Rewelacyjny sprzęt. Dźwięk pierwsza klasa. Polecam niezdecydowanym.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Piotr 18 kwietnia 2021
    Bardzo dobry
    Zamiarem kupna był Jbl bar 5.1, a wyszedłem z Sony, po usłyszeniu obu byłem pewny, że to właśnie Sony będzie u mnie grał, współpraca z tunerem satelitarnym to bajka, brak mi satelity, ale to się zmieni, na pewno je kupię, gorąco polecam tą belkę.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    JAROSŁAW 9 kwietnia 2021
    DOBRZE GRAJĄCY SOUNDBAR
    Z OFEROWANYCH NA RYNKU SOUNDBARÓW MYŚLĘ, ŻE ZA TĄ CENĘ LEPSZEGO NIE ZNAJDZIECIE.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Krzysztof 9 stycznia 2021
    Jest relax :)
    Posłuchałem kilku soundbarów, ten został wybrany bo był najładniejszy ;) No i grał też bardzo fajnie. A tak serio to w tej cenie nie wiem czy znajdzie się bardziej wszechstronny soundbar. Nawet bez tylnych głośników daje całkiem niezły efekt przestrzenny. Po konfiguracji jest już tylko radość z dobrego dźwięku, ten z telewizora jest płaski jak dobra deska do prasowania...
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Lukasz 5 marca 2021
    Super
    Świetny sprzęt za rozsądną cenę. Gra przepięknie czysty i głośny bas, muza ze zwykłego YouTube wymiata. Żona która zawsze lubiła słuchać muzę głośno teraz mnie ucisza.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    ADAM 11 lutego 2021
    SONY HT-ZF9
    PRODUKT POSIADAM ZBYT KRÓTKO ABYM MÓGŁ OCENIĆ PODUKT RZETELNIE, WIĘC MOGĘ TYLKO POWIEDZIEĆ, ŻE JAK NA RAZIE SPISUJE SIĘ DOBRZE.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Ireneusz 9 stycznia 2021
    Bardzo dobry Soundbar
    Sony to jednak bardzo dobre sprzęty RTV. Bardzo dobry soundbar ,bardzo dobre wykonanie, wspaniała jakość dźwięku. Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Zygmunt 13 stycznia 2021
    Pozytywna, polecam
    Oceniam pozytywnie, znacznie poprawia jakość i siłę dźwięku, świetnie współpracują z telewizorem LG.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Rafał 16 lutego 2021
    Uuuułaaaa
    Świetny sprzęt, gra czysto, jestem zadowolony :). Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Jakość obrazu
    /5
    Jakość dźwięku
    /5
    Różnorodność funkcji
    /5
    Łatwość w obsłudze
    /5
    Design
    /5
    Moc
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy dostawie kurierem

      Montaż telewizora lub soundbara na ścianie


      • Wniesienie
      • Rozpakowanie urządzenia
      • Doradztwo w zakresie wyboru miejsca montażu
      • Wywiercenie otworów i osadzenie kołków rozporowych, we wskazanym miejscu
      • Przymocowanie uchwytu ściennego
      • Osadzenie TV/soundbara i kontrola stabilności
      • Zabranie pozostałości opakowania (na życzenie)

      Regulamin świadczenia usług montażu i instalacji towarów kupionych w sklepie Media Expert

      Instrukcje

      Instrukcja obsługi Soundbar SONY HT-ZF9 Dolby Atmos
      Soundbar SONY HT-ZF9 Dolby Atmos
      Soundbar SONY HT-ZF9 Dolby Atmos
      2 399
      00
      119,95 zł x 20 rat 0%
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      Sprawdź leasing dla firm
      U Ciebie
      Odbierz
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      Sprawdź leasing dla firm
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756