Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

Okap TEKA TL 6310 (40474252) Czarny

(19)
Kod: 284287

Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

Szerokość [cm] 60
Wysokość [cm] 18.1
Głębokość [cm] 28
Rodzaj okapu Teleskopowy
Tryb pracy Pochłaniacz, Wyciąg
Wydajność maksymalna [m3/h] 332
Poziom hałasu [dB] 65
Sterowanie Mechaniczne
Kolor (wykończenie) Czarny
Zobacz cały opis
Dostępne warianty
Kolor: Czarny
Kolor: Czarny
E Karta informacyjna produktu
Okap TEKA TL 6310 (40474252) Czarny
Okap TEKA TL 6310 (40474252) Czarny
Produkt dostępny w wybranych sklepach
299
99
Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

Opis i dane

Poznaj nowy wymiar uniwersalności!

Filtry metalowe

Filtry zostały wykonane z metalu, służą do filtracji oparów unoszących się nad kuchenką. Osadzają się na nich m.in. cząsteczki tłuszczu. Gdy filtry się zabrudzą, możesz je umyć ręcznie lub w zmywarce. Tyle wystarczy, by filtr był gotowy do dalszej pracy.

Okap TEKA DVS 983 40489271 Czarny filtry

Oświetlenie halogenowe

Światła halogenowe sprawią, że nic nie umknie Twojej uwadze podczas gotowania. Wyraziste światło doskonale rozjaśni nawet najciemniejsze zakamarki Twojej kuchni – dla komfortu i zdrowia Twoich oczu.

Okap TEKA CNL 6415 PLUS oświetlenie halogenowe

Wymienna listwa frontowa

Wymień listwę frontową, aby jej kolor współgrał z całą aranżacją. Zyskaj spójną przestrzeń, w której każdy szczegół został dobrze przemyślany.

Okap TEKA DVS 673 40489271 Biały pochłanianie szczelinowe pochłanianie zapachów

Co zawiera zestaw?

Kupując okap TEKA TL 6310 (40474252) Czarny w zestawie otrzymujesz: urządzenie, kartę gwarancyjną oraz instrukcję obsługi.


Dane techniczne

Parametry

Techniczne

Funkcje

Oświetlenie

Filtry

Fizyczne

Kolor (wykończenie) Czarny
Rodzaj okapu Teleskopowy
Typ Teleskopowy
Wyposażenie Instrukcja obsługi w języku polskim
Klasa energetyczna E
Gwarancja 24 miesiące, Door To Door
Regulacja prędkości Skokowa
Liczba silników 1
Poziom hałasu [dB] 65
Wydajność maksymalna [m3/h] 332
Funkcje dodatkowe Automatyczne wyłączanie
Liczba prędkości 2
Sterowanie Mechaniczne
Tryb pracy Pochłaniacz, Wyciąg
Oświetlenie Halogenowe
Liczba filtrów odtłuszczających 1
Filtr przeciwtłuszczowy Metalowy
Filtr węglowy Opcjonalnie
Szerokość [cm] 60
Głębokość maksymalna [cm] 41.3
Wysokość [cm] 18.1
Głębokość [cm] 28
Wysokość [cm] 18.1

Dokumenty do pobrania

  • Instrukcja obsługi Pobierz
  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Karta produktu Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera TEKA
  • Opinie

    4.5/5
    19 opinii
    19 użytkowników poleca ten produkt
    Wygląd
    4.9 /5
    Wydajność
    4.7 /5
    Poziom hałasu
    4 /5
    Łatwość czyszczenia
    4.6 /5
    Dobra jakość
    4.6 /5
    Skuteczność pochłaniania
    4.4 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    4.2/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Anna 26 listopada 2020
    Polecam
    Pochłaniacz jak za tą cenę spełnia moje oczekiwania, duży plus, że się wyciąga. Hałas jest praktycznie taki mały, jak w Amice, która swoją cenę już ma.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Artur 24 lutego 2020
    Polecam
    Sprzęt godny polecenia. Polecam wszystkim zainteresowanym.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Jarosław 27 czerwca 2019
    Polecam!
    Świetny okap, chłonie zapachy z przygotowywanego jedzenia, łatwy w czyszczeniu, polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Milena 10 kwietnia 2019
    Bardzo pozytywna
    Okap bardzo praktyczny i funkcjonalny. Wygląd elegancki. Cena tylko zachęca do zakupu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Mariola 9 maja 2019
    Pozytywna
    Tani, ładnie wygląda, spełnia oczekiwania. POLECAM.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Jacek 17 maja 2019
    Wszystko ok
    Bardzo dobrej jakości okap jak na tę cenę.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Żaneta 15 stycznia 2019
    Ciekawy design, polecam!!!
    Ciekawy design, dobra cena, wykończenie ok.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Krzysztof 14 grudnia 2018
    Okap TEKA TL 6310
    Polecam, dobry okap, za niską cenę.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    DANIEL 22 października 2018
    Polecam
    Za tą cenę - rewelacja.
    Czy ta opinia była pomocna?
    3.7/5
    Michał 22 lipca 2018
    Czy ktoś się orientuję?
    Okap dobry w stosunku jakość do ceny. Jednak w opisie widnieje informacja o tym, że Okap ma 2 tryby pracy: pochłaniacz lub jako wyciąg. Jeśli chodzi o wyciąg to działa bez dwóch zdań. Jednak czy ktoś wie jak ten okap może działać jako pochłaniacz?? Nie ukrywam, że zakupiłem Okap z myślą, że głównie będzie działał jako pochłaniacz.
    Czy ta opinia była pomocna?

    Dodaj przydatne akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku

      Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Instrukcje

      Instrukcja obsługi Okap TEKA TL 6310 (40474252) Czarny
      Okap TEKA TL 6310 (40474252) Czarny
      Okap TEKA TL 6310 (40474252) Czarny
      Produkt dostępny w wybranych sklepach
      299
      99
      Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756