Nocne Przeceny! Kupuj taniej z kodem rabatowym: NOCNA

Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

Do 60 rat 0% RRSO 0%.

Piekarnik ELECTROLUX EOD3C50TX SteamBake Elektryczny parowy Stal nierdzewna A

(6)
Kod: 898109

Nocne Przeceny! Kupuj taniej z kodem rabatowym: NOCNA

Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

Do 60 rat 0% RRSO 0%.

Zobacz cały opis
Piekarnik ELECTROLUX EOD3C50TX SteamBake Elektryczny parowy Stal nierdzewna A
Piekarnik ELECTROLUX EOD3C50TX SteamBake Elektryczny parowy Stal nierdzewna A

Obowiązuje do 21.09.2021 r. do godz. 11:00

Cena z kodem
NOCNA
1 254
00

Obowiązuje do 21.09.2021 r. do godz. 11:00

Cena regularna
1 399
00
Cena regularna: 1 399,00 zł
27,98 zł x 50 rat 0%
Sprawdź leasing dla firm
U Ciebie
W sklepie jutro
Sprawdź leasing dla firm
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

Piekarnik parowy SteamBake
Czyszczenie katalityczne
Sterowanie pokrętłami
Szybkie nagrzewanie
Piekarnik parowy seria 600 SteamBake
EOD3C50TX
Piekarnik parowy gwarantujący soczystość potraw, poprzez dodanie pary w początkowej fazie pieczenia. Dzięki trybowi szybkiego nagrzewania umożliwia rozpoczęcie gotowania o 40% szybciej. Wyposażony w powłokę katalityczną, która pochłania tłuszcz i sama się czyści po osiągnięciu temperatury 250°C.
WYBIERZ PIEKARNIK DLA SIEBIE
POZNAJ NASZ PIEKARNIK
Czyszczenie Katalityczne
System samoczynnego czyszczenia zaczyna działać automatycznie, gdy piekarnik osiąga temperaturę 250°C. Dzięki temu czyszczenie nie stanowi teraz żadnego problemu.
Szybkie i równomierne pieczenie Even Cooking
Wentylator zapewnia stały obieg gorącego powietrza, gwarantując równomierny rozkład temperatury. W takich warunkach potrawy mogą być pieczone w niższej nawet o 20% temperaturze w porównaniu do piekarników tradycyjnych, co umożliwia oszczędność czasu i energii.
Electrolux

Zadbaj o swoją wygodę

W trosce o Twój komfort chcemy świadczyć usługi na jak najwyższym poziomie, dlatego zakupiony sprzęt wniesiemy i podłączymy za Ciebie. Nasi specjaliści po sprawdzeniu szczelności istniejącej instalacji gazowej ustawią piekarnik we wskazanym miejscu, wypoziomują go i bezpiecznie podłączą do istniejącej i sprawnej instalacji. Po raz pierwszy uruchomimy piekarnik i potwierdzimy instalację wpisem do gwarancji. Zawsze sprzątamy po sobie i na życzenie odbieramy zużyte urządzenie.

ddd

Dane techniczne

Parametry

  • Drzwi
    Otwierane uchylnie
  • Kolor frontu
    Stal nierdzewna
  • Elektryczny parowy
  • Wyposażenie
    Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna, Prowadnice TR1LV
  • Gwarancja
    24 miesiące, Door To Door
  • Techniczne

  • Bezpieczeństwo użytkowania
    Wentylator chłodzący
  • Czyszczenie piekarnika
    Katalityczne
  • Opuszczana grzałka grilla (opiekacza)
    Nie
  • 72
  • Teleskopowe
  • Wykonanie wnętrza piekarnika
    Powłoka katalityczna
  • Funkcje

  • Funkcje dodatkowe
    Timer
  • Tak
  • Liczba funkcji piekarnika
    9
  • Nie
  • Elektroniczne
  • Sterowanie smartfonem
    Nie
  • Tak
  • Nie
  • Retro
    Nie
  • Programator

  • Programator pracy piekarnika
    Elektroniczny
  • Fizyczne

  • Szerokość [cm]
    59.6
  • Wysokość [cm]
    59.4
  • Głębokość [cm]
    56.9
  • Dokumenty do pobrania

  • Instrukcja obsługi Pobierz
  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Karta produktu Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera ELECTROLUX POLAND SP. Z O.O.
  • Opinie

    5/5
    6 opinii
    6 użytkowników poleca ten produkt
    Wygląd
    5 /5
    Funkcjonalność
    5 /5
    Pojemność
    5 /5
    Prostota obsługi
    5 /5
    Szybkość podgrzewania
    5 /5
    Programy
    4.8 /5
    Cena/jakość
    5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    4.9/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Paulina 22 sierpnia 2021
    Piekarnik Electrolux 50tx steambake
    Piekarnik spełnia swoją funkcję w 100%. Kupiony dla rodziców, którzy nie mieli do tej pory styczności z piekarnikiem innym jak GAZOWY, zaskoczył wyglądem i łatwością obsługi. Trzeba przyznać że za niewielkie pieniądze można otrzymać dobrej jakości piekarnik. Czyszczenie katalityczne, funkcja pary, termoobieg, chowane pokrętła a przy tym jakieś 9 programów to jest w zupełności wystarczające zarówno dla rodziców jak i dla nas. Przekonał nas stosunkiem ceny do jakości. Fajnie piecze i szybko się nagrzewa. Możemy go jak najbardziej polecić.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marek 19 kwietnia 2021
    Świetny sprzęt
    Piekarnik na 5+ :) To już kolejny tej firmy i o dziwo Made in Italy, a nie chińczyk. Na plus chowane pokrętła sterowania (w końcu nie będą się brudzić). Piekarnik bez wodotrysków, ma wszystko co powinien. Wyświetlacz z godziną, w nocy świeci tak, że nie muszę załączać światła w kuchni :) Podwójna szyba z wywietrznikami z przestrzeni pomiędzy szybami. Chodzi cicho, nagrzewa się szybko. Jest większy w środku niż poprzednik pomimo takich samych gabarytów. Minusów jak na razie brak. Poprzedni wytrzymał 15 lat, zobaczymy jak ten.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Agata 12 czerwca 2021
    Idealna.
    Nowoczesny wygląd, praktyczna w użyciu idealna ilość programów, szybko się nagrzewa. Rewelacyjna
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Dorota 30 maja 2021
    Wszystko w porządku
    Ładny, praktyczny, cena przystępna, jak najbardziej polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Erwin 7 lipca 2020
    Super
    Piekarnik bardzo dobry. Ma super funkcje i za świetną cenę!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Daniel 7 maja 2020
    Super piekarnik
    To urządzenie, do którego cokolwiek wrzuciłoby się do upieczenia wychodzi smacznie. W wielu kwestiach może śmiało zastąpić mikrofalówkę. Funkcja pary sprawia, że chleb ma chrupiącą skórkę i rozpływa się w ustach. Żona i córka wprost uwielbiają ten piekarnik. W standardzie posiada: ruszt, dwie blachy: płytką i głęboką oraz prowadnice TRV. Warto zwrócić uwagę, że posiada również wtyczkę sieciową, przez co podłączenie do prądu nie wymaga wizyty instalatora.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Wygląd
    /5
    Funkcjonalność
    /5
    Pojemność
    /5
    Prostota obsługi
    /5
    Szybkość podgrzewania
    /5
    Programy
    /5
    Cena/jakość
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Urządzenie nie nagrzewa się, a skończyła się gwarancja producenta? Naprawimy awarię nawet do 5 lat od zakupu.
    Zastanawiasz się jak dostarczyć uszkodzoną kuchnię do serwisu? Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Urządzenie nie nagrzewa się, a skończyła się gwarancja producenta? Naprawimy awarię nawet do 5 lat od zakupu.
    Zastanawiasz się jak dostarczyć uszkodzoną kuchnię do serwisu? Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Urządzenie nie nagrzewa się, a skończyła się gwarancja producenta? Naprawimy awarię nawet do 5 lat od zakupu.
    Zastanawiasz się jak dostarczyć uszkodzoną kuchnię do serwisu? Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Naprawa urządzenia okaże się niemożliwa? Wymienimy je na nowe!
    Pęknięta szyba, w wyniku nieszczęśliwego wypadku? Bez obaw, wymienimy ją.
    Urządzenie przestało działać w wyniku przepięcia prądu? Naprawimy lub wymienimy jeśli naprawa okaże się niemożliwa.

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 20 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy dostawie kurierem

      Montaż piekarnika do zabudowy


      • Rozpakowanie urządzenia
      • Odłączenie zużytego sprzętu (w razie konieczności)
      • Montaż w przygotowanym miejscu
      • Usunięcie zabezpieczeń elementów ruchomych
      • Podłączenie do istniejącej I sprawnej instalacji elektrycznej
      • Uruchomienie piekarnika
      • Potwierdzenie instalacji wpisem do karty gwarancyjnej
      • Zabranie pozostałości opakowania

      Regulamin świadczenia usług montażu i instalacji towarów kupionych w sklepie Media Expert

      Instrukcje

      Instrukcja obsługi Piekarnik ELECTROLUX EOD3C50TX SteamBake Elektryczny parowy Stal nierdzewna A
      Piekarnik ELECTROLUX EOD3C50TX SteamBake Elektryczny parowy Stal nierdzewna A
      Piekarnik ELECTROLUX EOD3C50TX SteamBake Elektryczny parowy Stal nierdzewna A

      Obowiązuje do 21.09.2021 r. do godz. 11:00

      Cena z kodem
      NOCNA
      1 254
      00

      Obowiązuje do 21.09.2021 r. do godz. 11:00

      Cena regularna
      1 399
      00
      Cena regularna: 1 399,00 zł
      27,98 zł x 50 rat 0%
      Sprawdź leasing dla firm
      U Ciebie
      W sklepie jutro
      Sprawdź leasing dla firm
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756