Megarabaty! Piąty wybrany produkt 99% taniej!

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lipcu!

U Zmywarka ELECTROLUX EEM69310L

(69)
Kod: 409507

Megarabaty! Piąty wybrany produkt 99% taniej!

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lipcu!

Wymiary (SxWxG) [cm]: 60 x 82 x 55
Pojemność [kpl.]: 15
Poziom emisji hałasu [dB]: 44
Zużycie energii na 100 cykli w programie EKO [kWh]: 86 kWh = 52.46 zł
Zużycie wody na cykl w programie Eco [l/cykl]: 11
Funkcje: Trzecia szuflada, Połowa załadunku
Zobacz cały opis
Karta informacyjna produktu Zakres od A do G
U Zmywarka ELECTROLUX EEM69310L
U Zmywarka ELECTROLUX EEM69310L
Produkt dostępny w wybranych sklepach
2 499
99
Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

Opis i dane

Produkt Outlet-owy

Powód przeceny:


• Uszkodzone opakowanie fabryczne.
• Posiada uszkodzenia kosmetyczne: Wgniecenie na tylnej krawędzi lewego boku. Dwa małe punktowe wybrzuszenia na lewym boku.
• Towar sprawny technicznie.
• Produkt profesjonalnie zapakowany i zabezpieczony na czas transportu.



POZNAJ NASZE ZMYWARKI
Zmywarki QuickSelect
Zmywarka, która mówi Twoim językiem - QuickSelect eliminuje problem zgadywania wyboru cyklu zmywania. Wszystko, co musisz zrobić, to wybrać czas i dodatkowe opcje, a zmywarka zajmie się resztą. Twoje naczynia będą czyste i suche po każdym myciu.
Trzeci kosz na sztućce
Zmywarka z trzecim koszem MaxiFlex oznacza dużo więcej swobody załadunku. Można dostosować układ kosza tak, by pomieścić wszystkie komplety naczyń w dolnych koszach i nieporęczne przybory kuchenne w trzecim koszu.
Uchwyty SoftGrip i wsporniki SoftSpike chroniące delikatne kieliszki
Uchwyty SoftGrip i wsporniki SoftSpike w zmywarce pozwolą Ci zapomnieć o ręcznym zmywaniu kruchych szklanych naczyń. Wykonane z miękkiego materiału uchwyty delikatnie przytrzymają je na miejscu, chroniąc przed pęknięciem i rozbiciem.
Ramię Stallone SatelliteClean
Ramię SatelliteClean, działające do trzech razy skuteczniej niż standardowe rozwiązania, sprawi, że Twoje naczynia będą lśnić czystością. Dzięki podwójnie obracającemu się ramieniu, które stale zmienia kąt spryskiwania wodą, zostaną dokładnie umyte nawet największe naczynia.
GlassCare
z myślą o wyjątkowo cennych, szklanych naczyniach. Dzięki opcji GlassCare możesz być spokojny o swoje kieliszki. Unikną one szoku termicznego dzięki zmywaniu w temperaturze 45 stopni.
Technologia AirDry
3 razy lepsze efekty suszenia*

Idealnie suche i pozbawione zacieków naczynia za każdym razem. Bezpieczeństwo frontów i blatów kuchennych.
*W porównaniu z suszeniem w zamkniętej zmywarce.
**Potwierdzone testami odpowiadającymi 10-letniemu użytkowaniu zmywarki
Wyświetlacz podłogowy: sposób na ciszę w kuchni
Wyświetlacz podłogowy to sposób na zapewnienie ciszy i spokoju w Twojej kuchni. Zamiast emitować głośny sygnał dźwiękowy, który można przeoczyć wśród innych odgłosów, nasza zmywarka informuje o swoim stanie, wyświetlając kolorową kropkę na podłodze.
Electrolux

Dane techniczne

Parametry

Techniczne

Panel sterujący

Efektywność energetyczna

Funkcje

Programy

Temperatury

Kosz

Fizyczne

Rodzaj zmywarki Zmywarka do zabudowy
Kolor Biały
Wyposażenie Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna
Gwarancja 24 miesiące
Zużycie energii na 100 cykli w programie EKO [kWh] 86
Zużycie wody na cykl w programie Eco [l/cykl] 11
Czas programu EKO [min] 240
Pojemność [kpl.] 15
Zastosowane technologie Funkcja ExtraHygiene, Ramię FlexiSpray, SatelliteClean, Sensor Control, XtraPower
Bezpieczeństwo użytkowania Automatyczne wyłączanie, Zabezpieczenie przed dziećmi
Podłączenie do ciepłej wody Nie
Zabezpieczenie przed zalaniem Tak
Wykonanie dna zmywarki Stal nierdzewna
Poziom emisji hałasu [dB] 44
Autodozowanie Nie
Rodzaj panelu sterowania Ukryty
Wskaźnik braku nabłyszczacza Tak
Wskaźnik braku soli Tak
Wyświetlacz elektroniczny Tak
Klasa emisji hałasu B
Nowa klasa energetyczna D
Zużycie energii na 100 cykli w programie EKO [kWh] 86 kWh = 52.46 zł
Opóźnienie startu pracy Tak
Sterowanie Elektroniczne
Funkcje dodatkowe Sygnał dźwiękowy, Wskaźnik świetlny na podłodze, Zawiasy ślizgowe
Połowa załadunku Tak
Trzecia szuflada Tak
Sterowanie smartfonem Nie
Programy zmywania 160 minut, 90 minut, Auto Sense, Codzienny 60 min., Eco, GlassCare, Machine Care, Płukanie i zatrzymanie, Szybki 30 min.
Temperatury zmywania 45-70
Kosz dolny 4 składane stojaki na naczynia, Plastikowy uchwyt
Kosz górny 2 składane półki, 2 składane wsporniki do szklanek, 6 uchwytów na kieliszki SoftGrips, Boczne uchwyty kosza, Funkcja FlexiLift, Plastikowy uchwyt, Regulowana wysokość, Składane uchwyty na filiżanki, Stabilizatory Soft spikes
Szerokość [cm] 60
Wysokość [cm] 82
Głębokość [cm] 55

Dokumenty do pobrania

Producent

  • Nazwa producenta/importera ELECTROLUX POLAND SP. Z O.O.
  • Dodaj przydatne akcesoria

    Opinie

    4.9/5
    69 opinii
    68 użytkowników poleca ten produkt
    Głośność pracy
    4.9 /5
    Łatwość załadunku
    4.9 /5
    Programy
    4.9 /5
    Dokładność mycia
    4.9 /5
    Czas zmywania
    4.9 /5
    Użyteczność
    4.9 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Henryk 14 stycznia 2022
    Fajne dla dużej rodziny
    Zmywarkę polecam szczególnie dla rodzin. Fajnie sprawdza mi się w domu przy małych dzieciach - w zmywarce jest funkcja dzięki której dodatkowo dezynfekuję naczynia moich dzieci z bakterii. Jest bardzo pojemna. Podoba mi się jej cicha praca i dokładność mycia. Czas zmywania mogę dostosować do potrzeb. Bardzo fajnym jak dla mnie rozwiązaniem jest opcja automatycznego otwierania się drzwi zmywarki po zakończeniu procesu mycia. Opcję tą idzie w łatwy sposób wyłączyć. Panel sterowania jest czytelny i łatwy w obsłudze.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Anna 12 stycznia 2022
    Rewelacyjna zmywarka
    Aż wstyd się przyznać, że tyle lat się wzbraniałam przed zmywarką w domu. Skorzystałam z opinii wielu posiadaczy i wybór padł na model Electrolux. Ta zmywarka to strzał w 10! Szuflada na sztućce, bardzo prosta w obsłudze. Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Zygmunt 9 stycznia 2022
    Świetna zmywarka
    Sprzęt doskonale spełnia swoje zadanie, myje bez zarzutu, nie zostawia zacieków tłustych śladów, urządzenie jest ciche i łatwe w obsłudze, Electrolux robi świetne urządzenia, widać dobre wykonanie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Kamil 12 stycznia 2022
    Polecam
    Spoko sprzęt, jest bardzo cicha i energooszczędna, ale to dlatego, że jeszcze nie została podłączona, dlatego nie wypowiem się na temat praktyczności.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Andrzej 15 stycznia 2022
    Pozytywna
    Zmywarka jest cicha, praktyczna i funkcjonalna. Dużym atutem jest trzecia szuflada na sztućce. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Monika 16 stycznia 2022
    Zmywarka
    Super. Pełne zadowolenie z pracy, ładowności, cichości urządzenia. Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Tomasz 18 stycznia 2022
    Polecam
    Polecam produkt, świetnie myje najbrudniejsze naczynia.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.7/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Bartosz 7 grudnia 2021
    Bardzo pojemna zmywarka
    Zmywarka jest bardzo pojemna, spokojnie zmieszczą się naczynia po całodziennym używaniu całej rodziny. Funkcja pozwalająca wybrać czas zmywania pod użytkownika, a także programy dodatkowe pozwalają aby uporała się z każdym zabrudzeniem oraz rodzajem naczyń. Na plus zdecydowanie jest jej wielkość, natomiast rozmieszczenie uchwytów utrudnia swobodny załadunek naczyń o większym gabarycie. Nie jest to najcichsza zmywarka jaką posiadałem, natomiast nie jest na tyle głośna aby przeszkadzała w codziennych czynnościach.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Klaudia 8 grudnia 2021
    Świetna zmywarka
    Używałam zmywarek różnych firm, ta jest zdecydowanie najlepsza. Szuflada na sztućce sprawdza się dużo lepiej niż koszyk, podnoszony górny kosz pozwala na umycie większych naczyń na dolnym poziomie, wiele programów zmywania, w których można dopasować sobie indywidualnie czas (to chyba w tej zmywarce najlepsze!), otwieranie drzwi po zakończonej pracy przyspieszają wysychanie naczyń. Do tego wszystkiego udało mi się ją znaleźć w Media Expert w świetnej cenie! Nic mi więcej do szczęścia nie potrzeba.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Michał 10 grudnia 2021
    REWELACJA!
    Zmywarka rewelacyjna! Do tej pory posiadałem BOSHa i nie byłem do końca zadowolony, bo nie domywała sztućców w górnej szufladzie. Tutaj na szczęście tego problemu nie ma, więc jestem mega zadowolony! Mega funkcjonalna, cicha i przede wszystkim dobrze myje! Na dużą pochwałę zasługuje również to, że ma specjalne uchwyty na kieliszki do wina, dzięki czemu nie będzie trzeba kupować kolejnego zestawu za pół roku (wcześniej podczas zmywania zdarzyło się, że kieliszki nie wytrzymywały procesu mycia).
    Czy ta opinia była pomocna?

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Urządzenie nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Naprawimy awarię nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa urządzenia okaże się niemożliwa? Wymienimy je na nowe!
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Urządzenie nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Naprawimy awarię nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa urządzenia okaże się niemożliwa? Wymienimy je na nowe!
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Urządzenie nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Naprawimy awarię nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa urządzenia okaże się niemożliwa? Wymienimy je na nowe!
    Zastanawiasz się jak dostarczyć uszkodzoną zmywarkę do serwisu? Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu
    Drzwi zmywarki, lub kosz na naczynia uszkodzone w wyniku nieszczęśliwego wypadku? Bez obaw, naprawimy lub wymienimy!
    Urządzenie przestało działać w wyniku przepięcia prądu? Naprawimy lub wymienimy jeśli naprawa okaże się niemożliwa.

      Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy dostawie kurierem

      Pakiet Pełen Komfort (Zmywarka) - montaż w zabudowie meblowej

      • Wniesienie
      • Rozpakowanie urządzenia
      • Usunięcie zabezpieczeń elementów ruchomych
      • W razie konieczności i odpowiednio do sytuacji:
        • Odłączenie zużytego sprzętu od instalacji
        • Demontaż sprzętu
      • Montaż w przygotowanym miejscu zabudowy meblowej
      • Podłączenie do istniejącej i sprawnej instalacji wodnej kanalizacycjnej i elektrycznej
      • Wypoziomowanie, stabilizacja i unieruchomienie wewnątrz zabudowy meblowej
      • Montaż pozostałych elementów meblowych (front, cokół)
      • Dostosowanie urządzenia do poziomu twardości wody ( regulacja na panelu sterowania)
      • Uruchomienie i sprawdzenie szczelności przyłączy
      • Zabranie pozostałości opakowania
      U Zmywarka ELECTROLUX EEM69310L
      U Zmywarka ELECTROLUX EEM69310L
      Produkt dostępny w wybranych sklepach
      2 499
      99
      Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756