Profesjonalna maszynka do mięsa z linii Kitchen Line marki Hendi. Doskonale sprawdza się w dużych restauracjach, małej gastronomii. Wysoka jakość wykonania naszych produktów to gwarancja satysfakcji. Wysokiej jakości, profesjonalne urządzenie przeznaczone do mielenia wszystkich rodzajów mięsa bez kości i skóry. Lej załadowczy i głowica wykonane zostały z polerowanego stopu aluminium. Urządzenie proste w demontażu co ułatwia czyszczenie. Silnik posiada zabezpieczenie przed przegrzaniem. Gardziel został wykonany z odlewu żeliwa. Taca załadowcza, nóż i ślimak zostały wykonane ze stali nierdzewnej. Zestaw posiada 2 sitka z otworami 6 i 8 mm wykonane ze stali nierdzewnej. Kołek dociskowy wykonany z polietylenu. Urządzenie posiada przycisk resetujący chroniący przed przeciążeniem oraz antypoślizgowe nóżki. Wydajność chwilowa 100 kg/h (210 802) i 200 – 220 kg/h (210 819). Prędkość obrotowa: 170 (rpm)
UWAGA – Maszyna nie jest przeznaczona do pracy ciągłej. Po każdych 10-15 minutach pracy należy zrobić minimum 5-minutową przerwę. Nie dopuszczać do przegrzania silnika.
Gwarancja: | 24 miesiące |
---|---|
Liczba prędkości: | 1 |
Bieg wsteczny: | Tak |
Wydajność mielenia [kg/min]: | 1.65 |
Maksymalna średnica otworów [mm]: | 8 |
Minimalna średnica otworów [mm]: | 6 |
Mielenie twardych produktów: | Nie |
Szatkownica: | Nie |
Możliwość mycia w zmywarce: | Nie |
Kolor obudowy: | Srebrny |
Nazwa: | HENDI POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ |
Ulica i numer budynku: | ul. Firmowa 12 |
Kod pocztowy: | 62-023 |
Miasto: | Robakowo |
Adres elektroniczny: | witaj@hendi.com |