Profesjonalna maszynka do mięsa marki Hendi. Przeznaczony do małych restauracji, pensjonatów, pizzerii. Wysoka jakość wykonania naszych produktów to gwarancja satysfakcji. Cechy produktu: wałek ślimakowy wykonany ze specjalnego stopu aluminium, korpus, lej załadowczy i pojemnik na mięso wykonane ze stali nierdzewnej, kołek dociskowy wykonany z polietylenu, wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha), średnica sitka 70 mm z otworami o śr. 6 mm, sitko wykonane ze stali nierdzewnej, waga: 19 kg, wyłącznik zgodny z normami EC oraz CE. INFORMACJA DODATKOWA: wydajność chwilowa: 200kg/h, UWAGA – Maszyna nie jest przeznaczona do pracy ciągłej. Po każdych 10-15 minutach pracy należy zrobić minimum 5-minutową przerwę. Nie dopuszczać do przegrzania silnika.
Gwarancja: | 24 miesiące |
---|---|
Liczba prędkości: | 1 |
Bieg wsteczny: | Nie |
Wydajność mielenia [kg/min]: | 3.3 |
Maksymalna średnica otworów [mm]: | 8 |
Minimalna średnica otworów [mm]: | 2 |
Mielenie twardych produktów: | Nie |
Szatkownica: | Nie |
Możliwość mycia w zmywarce: | Z wyjątkiem metalowych elementów |
Kolor obudowy: | Stalowy |
Nazwa: | HENDI POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ |
Ulica i numer budynku: | ul. Firmowa 12 |
Kod pocztowy: | 62-023 |
Miasto: | Robakowo |
Adres elektroniczny: | witaj@hendi.com |
Dodaj pierwszą opinię dotyczącą tego produktu.