Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w kwietniu 2022

Depilator PHILIPS BRE721/00

(27)
Kod: 345604
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj

    Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w kwietniu 2022

    Zasilanie Akumulatorowe
    Sposób depilacji Pęsety
    System masażu Nie
    Liczba prędkości 2
    Funkcje dodatkowe Ergonomiczny kształt, Regulacja prędkości
    O 50% dłuższe dyski dla dokładnej depilacji
    Specjalna nasadka do miejsc wrażliwych
    Zobacz cały opis
    Depilator PHILIPS BRE721/00
    Depilator PHILIPS BRE721/00
    359
    00
    11,96 zł x 30 rat 0%
    Pół roku nie płacisz! I raty 0%
    U Ciebie
    W sklepie jutro
    Pół roku nie płacisz! I raty 0%
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Opis i dane

    Charakterystyka

    • Szybkie usuwanie nawet najdrobniejszych włosków (70 000 ruchów na minutę)

    • O 50% dłuższe dyski dla dokładniejszej depilacji

    • Wystarczy zaledwie 10 minut, by skutecznie usunąć włoski

    • Bezprzewodowa depilacja na sucho lub na mokro

    • Specjalna nasadka przeznaczona do miejsc wrażliwych

    • Dodatkowe nasadki w zestawie, by sprostać każdemu wyzwaniu

    Jeszcze lepsze efekty depilacji

    W kilka chwil będziesz mogła cieszyć się gładką i zadbaną skórą nóg bez podrażnień. Skorzystaj z dodatkowych akcesoriów, by zapewnić skórze doskonałą pielęgnację i dołącz do ponad 85% kobiet1 zadowolonych z działania depilatora Philips.

    Przyjemny dla nóg, według 91%2 kobiet

    Wydajną i delikatną depilację uzyskasz dzięki ulepszonym dyskom i niezwykłej szybkości aż 70 000 ruchów chwytających na minutę. Już w ciągu 10 minut3 usuniesz włoski z dolnych partii nóg, by cieszyć się idealną gładkością nawet do 4 tygodni.

    Udoskonalone ceramiczne dyski

    Głowica z ceramicznymi, o 50% dłuższymi4 dyskami pozwala wydepilować większą powierzchnię skóry przy każdym ruchu. Teraz zabieg jest jeszcze dokładniejszy, abyś mogła efektywnie usunąć włoski już za pierwszym pociągnięciem.

    Wygoda użytkowania każdego dnia

    Na mokro i na sucho

    Chroń delikatną skórę, korzystając z depilatora nawet pod prysznicem, dzięki specjalnemu antypoślizgowemu uchwytowi

    Bezprzewodowa swoboda

    Zabieg depilacji możesz przeprowadzać swobodnie i komfortowo, akumulator zapewnia 40 minut pracy.

    Lampka OptiLight

    Specjalna lampka umożliwi Ci dostrzeżenie nawet drobnych włosków, zapewniając doskonałe rezultaty depilacji całego ciała.

    Zaprojektowany dla Twojej wygody

    Wyjątkowe, nagradzane wzornictwo5 to nie tylko designerski wygląd. To również ergonomiczny, wyprofilowany uchwyt,
    który ułatwia manewrowanie, gwarantuje lepszą kontrolę i zwiększa zasięg depilacji
    .

    Dedykowane nasadki w zestawie

    Głowica goląca i nasadka do przycinania

    Głowicą golącą szybko usuniesz włosy z dowolnej części ciała. Dodatkowa nasadka przycinająca umożliwia precyzyjne, dokładne golenie.

    Trymer bikini z nasadką

    Trymer do okolic bikini umożliwi szybkie i bezbolesne przycięcie oraz regulację włosków w miejscach intymnych. Golenie będzie łatwe i dokładne dzięki niewielkiemu rozmiarowi nasadki (3 mm).

    2 nasadki: do napinania skóry oraz do obszarów delikatnych

    Zapomnij o napinaniu skóry podczas depilacji - dodatkowa nasadka Cię w tym wyręczy. Odpowiednio wyprofilowany kształt nasadki do miejsc delikatnych sprawia, że depilacja pach, twarzy czy okolic bikini będzie dokładniejsza i delikatniejsza.

    Rękawica złuszczająca

    Rękawica złuszczająca zapobiega wrastaniu włosków pomiędzy kolejnymi depilacjami.

    W opakowaniu

    Wybierz najlepszy depilator z serii 8000

      Philips Epilator
    BRE721
    Philips Epilator
    BRE730
      Philips Epilator
    BRE700
    Etui do przechowywania
    Liczba akcesoriów873
    Nasadka do miejsc wrażliwych
    Nasadka napinająca skórę
    Głowica goląca z nasadką
    Trymer bikini z nasadką

    Szczoteczka złuszczająca

    Rękawica złuszczająca
    Obrotowy pilnik do stóp
     
    Korzystanie na mokro i na sucho
    Szczoteczka do czyszczenia
    Oświetlenie (Lampka OptiLight)
     
    Wykonanie dyskówCeramiczneCeramiczne  Ceramiczne  
    Czas ładowania120 min 120 min  120 min  
    Czas użytkowania40 min 40 min  40 min  

    1 Badanie CLT Germany, 2019, n=15. 2 CLT Germany, n=153, 2019. 3 Dotyczy dolnych partii nóg. 4 vs poprzedni model. 5 iF Design Award 2016 — nagroda za wzornictwo.




    Filmy:



    Dane techniczne

    Depilacja

    Parametry

    Techniczne

    Funkcje dodatkowe Ergonomiczny kształt, Regulacja prędkości
    Sposób depilacji Pęsety
    System masażu Nie
    Do bikini Tak
    Do nóg Tak
    Do twarzy Tak
    Kolor Biało-złoty
    Rodzaj Damski
    Wyposażenie Głowica depilująca do pach/okolic bikini, Głowica goląca, Nasadka do depilacji bikini, Nasadka do przycinania, Pokrowiec, Rękawica peelingująca, Szczoteczka do czyszczenia
    Załączona dokumentacja Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna
    Gwarancja 24 miesiące
    Liczba prędkości 2
    Możliwość mycia pod wodą Tak
    Użytkowanie Na mokro, Na sucho
    Wodoodporność Tak
    Zasilanie Akumulatorowe
    Zastosowane technologie Lampka Opti-light

    Producent

  • Nazwa producenta/importera PHILIPS
  • Opinie

    4.9/5
    27 opinii
    27 użytkowników poleca ten produkt
    Wydajność
    5 /5
    Wygoda
    5 /5
    Łatwość użycia
    5 /5
    Trwałość
    4.9 /5
    Równomierność golenia
    5 /5
    Kompaktowość
    4.9 /5
    Regulacja
    4.9 /5
    Jakość
    5 /5
    Równomierne golenie
    4.9 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    4.7/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Alicja 4 sierpnia 2021
    Kompaktowy sprzęt
    Depilator nie jest może tak dokładny jak głosi opis producenta, tak jak wcześniejsze moje depilatory(Philips, Braun) trzeba jednak parę razy powtórzyć w jednym miejscu żeby pozbyć się wszystkich włosków. Pozytywnie zaskoczył mnie rzeczywiście mniejszy ból przy stosowaniu pod prysznicem (to mój pierwszy depilator "na mokro"). Golarka też sprawdza się świetnie. Trymer mógłby mieć stopniowanie (dostępna jest jedna długość). Nakładki do trymera i golarki wydają się delikatne i mało solidne ale jak na razie nic się z nimi nie dzieje. Długo działa po naładowaniu (producent mówi o 40 minutach, ja zauważyłam , że potrafi działać dłużej jeśli robi się króciutkie przerwy).
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Sabina N. 27 lipca 2021
    Tak
    Kupiłam już drugi depilator tej firmy, poprzedni był super, żeby ten też taki się okazał, na razie jest rewelacja za te pieniądze.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.2/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Anna 12 sierpnia 2021
    Polecam
    DEPILATOR PHILIPS BRE721 00 (NA MOKRO I SUCHO) w tej cenie jeden z lepszych depilatorów, mogę go śmiało polecić.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marta 19 czerwca 2021
    Niska cena, dobra jakość
    Bardzo dobry depilator za stosunkowo niską cenę. Mam jasne włosy, które są miękkie. Wyrwanie ich nie jest najprostszym zadaniem, ponieważ trudno je "złapać" i lubią się położyć na skórze. Pomimo to depilator radzi sobie świetnie. Efekt porównywalny do depilacji woskiem, ale bez podrażnienia skóry. To mój drugi depilator. Wcześniej posiadałam popularny depilator marki Braun, który miał system oparty na metalowych pęsetach. Dyski ceramiczne użyte w depilatorze Philips lepiej radzą sobie z łapaniem włosków przez co depilacja jest dokładniejsza. Plusem tego modelu są dodatkowe nakładki. Bardzo dobrze sprawdza się nakładka napinająca skórę podczas depilacji oraz ta goląca. Sprzęt jest wykonany solidnie z dobrej jakości materiałów. Co do trwałości nie mogę się wypowiedzieć, ale po konstrukcji depilatora mogę wnioskować, że jest wytrzymały. Ból podczas depilacji jest sprawą indywidulaną, można porównać go do depilacji pastą cukrową. Myślę, że dla osób, które regularnie depilują ciało, poziom bólu jest niewielki. Polecam :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Martyna 13 maja 2021
    Polecam
    Bardzo dobry depilator. Wyrywa nawet krótkie włosy, ból mniejszy niż w poprzednim. Duża ilość dodatkowych akcesoriów sprawia, że urządzenie jest wielofunkcyjne. Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Łukasz 19 kwietnia 2021
    Nowoczesny depilator
    Wszystko zgodnie z opisem, dobra jakość wykonania. Bateria trzyma kilka zabiegów. Był to przemyślany wybór i myślę, że mogę go polecić innym użytkowniczkom :).
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Wojciech 23 czerwca 2021
    Depilator
    Depilator super, polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    koperkoova 6 grudnia 2020
    Miłość od pierwszego użycia !
    Wielokrotnie myślałam Mam dość! Mam dość jednorazówek do golenia, które niejednokrotnie zafundowały mi psikusa w postaci zaciętej skóry. Mam dość efektu depilacji typu ,,Przeminęło z Wiatrem” gdzie po pół dnia mogłam już zapomnieć o gładkiej skórze. Z drugiej strony trochę się bałam innej formy depilacji. Bałam się, że może boleć albo, że przepłacę za produkt, który nie będzie dawał zadowalających efektów. Póki nie wpadł w moje ręce On. On to znaczy depilator Philips Epilator Series 8000 do użytku na sucho i na mokro (BRE721/00). I wiecie co ? Nie zawiodłam się! Jest świetny! Depilacja nie boli czego chyba najbardziej się obawiałam. Odczuwalne jest jedynie mrowienie do którego z czasem się można przyzwyczaić. :) Depilator świetnie dopasowuje się do skóry dzięki dodatkowym nasadkom (specjalna nasadka do miejsc wrażliwych tez jest :)) Producent obiecuje, że wystarczy 10 minut by skutecznie usunąć włoski. No i wystarczy. :) Wiem bo sprawdzałam. Depilator Philips Epilator Series 8000 to bezprzewodowe cudeńko, które można używać zarówno na sucho jak i pod prysznicem. W kilka chwil sprawia, że skóra staje się gładka, zadbana i bez podrażnień.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Natalia 3 grudnia 2020
    Miłość od pierwszego użycia
    Wielokrotnie myślałam Mam dość! Mam dość jednorazówek do golenia, które niejednokrotnie zafundowały mi psikusa w postaci zaciętej skóry. Mam dość efektu depilacji typu ,,Przeminęło z Wiatrem” gdzie po pół dnia mogłam już zapomnieć o gładkiej skórze. Z drugiej strony trochę się bałam innej formy depilacji. Bałam się, że może boleć albo, że przepłacę za produkt, który nie będzie dawał zadowalających efektów. Póki nie wpadł w moje ręce On. On to znaczy depilator Philips Epilator Series 8000 do użytku na sucho i na mokro (BRE721/00). I wiecie co ? Nie zawiodłam się! Jest świetny! Depilacja nie boli czego chyba najbardziej się obawiałam. Odczuwalne jest jedynie mrowienie do którego z czasem się można przyzwyczaić. Z resztą efekt gładkiej skóry nawet przez 4 tygodnie może rekompensować wiele :) Depilator świetnie dopasowuje się do skóry dzięki dodatkowym nasadkom (specjalna nasadka do miejsc wrażliwych tez jest :)) Producent obiecuje, że wystarczy 10 minut by skutecznie usunąć włoski. No i wystarczy. :) Wiem bo sprawdzałam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Natalia 8 grudnia 2020
    Szczerze polecam
    Zestaw zawiera wszystko czego bym potrzebowała, pozwala na szybkie pozbycie się niechcianego owłosienia oraz utrzymuje długotrwałe efekty – depilacja nigdy nie była tak prosta i szybka, jestem zachwycona :) W zestawie znajduje się 8 nakładek, które umożliwiają m.in. depilację miejsc wrażliwych oraz golenie/przycinanie włosków. Dodana została również rękawica złuszczająca zapobiegająca wrastaniu włosków oraz etui. Urządzenie posiada uchwyt o ergonomicznym kształcie, który ułatwia depilację. Wielkim atutem jest możliwość bezprzewodowej depilacji na mokro i na sucho. Dodatkowo depilator posiada 2 opcje prędkości, które można dostosować do depilowanego miejsca. Dzięki szerokiej głowicy depilatora jestem w stanie wydepilować obie łydki już w kilkanaście minut, a wbudowana lampka umożliwia zauważenie nawet najmniejszego włoska. Depilacja wystarcza, aż na około 4 tygodnie :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Wydajność
    /5
    Wygoda
    /5
    Łatwość użycia
    /5
    Trwałość
    /5
    Równomierność golenia
    /5
    Kompaktowość
    /5
    Regulacja
    /5
    Jakość
    /5
    Równomierne golenie
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku

      Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Depilator PHILIPS BRE721/00
      Depilator PHILIPS BRE721/00
      359
      00
      11,96 zł x 30 rat 0%
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      U Ciebie
      W sklepie jutro
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756