Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

Strzyżarka BRAUN MGK5280

(31)
Kod: 604193
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj

    Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

    Liczba ustawień długości strzyżenia 13
    Czas pracy akumulatora [min] 100
    Zasilanie Akumulatorowe
    Minimalna długość [mm] 0.5
    Maksymalna długość [mm] 21
    Urządzenie typu „wszystko w jednym
    Bardzo długa praca do 100 minut
    Zobacz cały opis
    Strzyżarka BRAUN MGK5280
    Strzyżarka BRAUN MGK5280
    Taniej o 60 , 99
    299 , 99
    239
    00
    23,90 zł x 10 rat 0%
    Pół roku nie płacisz! I raty 0%
    U Ciebie
    Odbierz
    Pół roku nie płacisz! I raty 0%
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Opis i dane

    Wszustko w jednym

    Strzyżarka 9w1 BRAUN MGK5280 to urządzenie typu „wszystko w jednym”, trymer do brody, maszynka do strzyżenia włosów oraz zestaw do pielęgnacji ciała z technologią AutoSensing oraz 7 dodatkami.

    Strzyżarka BRAUN MGK5280 - Ogólny

    Ostrza Lifetime Sharp Blades

    Strzyżarka do brody BRAUN MGK5280 oferuje ostrza Lifetime Sharp Blades, które z łatwością przecinają długie i grube włosy bez ciągnięcia i szarpania, a przy tym jest szybszy, ostrzejszy i wydajniejszy niż modele poprzednich generacji.

    Strzyżarka BRAUN MGK5280 - Ostrza

    Nakładki

    4 grzebienie zastosowane w modelu MGK5280 pozwalają przyciąć brodę na długość 0,5–21 mm, a specjalne nakładki – pozbyć się włosków w nosie i uszach.

    Strzyżarka BRAUN MGK5280 - Ostrza

    AutoSensing

    Innowacyjna technologia AutoSensing marki BRAUN zastosowana w modelu MGK5280 skanuje brodę 13 razy na sekundę, dostosowując moc silnika Strzyżarka do gęstości zarostu. Dzięki temu dbanie o każdy rodzaj brody jest niebywale komfortowe. Silnik zapewnia dodatkową moc tam, gdzie jest potrzebna, dlatego Strzyżarki Braun znakomicie radzą sobie zarówno z gęstym jak i rzadszym zarostem.

    Strzyżarka BRAUN MGK5280 - AutoSensing

    Długi czas pracy

    Strzyżarka BRAUN MGK5280 pozwala na 100 minut pracy na akumulatorze, a pełny cykl ładowania wynosi 1 godzinę. Dzięki wbudowanej baterii możesz zabrać urządzenie na wakacje lub dłuższą podróż. Niemiecki design i ergonomiczny uchwyt zapewniają intuicyjne i komfortowe użytkowanie. Urządzenie można myć pod bieżącą wodą.

    Strzyżarka BRAUN MGK5280 - Bateria

    Dane techniczne

    Parametry

    Strzyżenie

    Techniczne

    Wyposażenie

    Kolor Czarno-niebieski
    Przeznaczenie Do baków, Do brody, Do ciała, Do nosa, Do twarzy, Do uszu, Do wąsów, Do włosów
    Rodzaj Męski
    Gwarancja 24 miesiące
    Liczba ustawień długości strzyżenia 13
    Maksymalna długość [mm] 21
    Minimalna długość [mm] 0.5
    Czas ładowania akumulatora [min] 60
    Czas pracy akumulatora [min] 100
    Funkcje dodatkowe Automatyczne dostosowanie napięcia do 100-240 V, Ergonomiczny kształt, Lampka kontrolna, Szybkie ładowanie, Wskaźnik ładowania
    Możliwość mycia pod bieżącą wodą Tak
    Nasadka do przycinania włosów w nosie, uszach i brwi Tak
    Ostrza Stal nierdzewna
    Zasilanie Akumulatorowe
    Wyposażenie 4 nasadki grzebieniowe, Etui, Ładowarka, Maszynka Gillette, Nasadka do cieniowania, Nasadka do golenia ciała, Szczoteczka, Trymer do nosa i uszu
    Załączona dokumentacja Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

    Producent

  • Nazwa producenta/importera BRAUN
  • Opinie

    4.8/5
    31 opinii
    31 użytkowników poleca ten produkt
    Głośność pracy
    4.6 /5
    Łatwość użycia
    4.9 /5
    Łatwość czyszczenia
    4.9 /5
    Prosta obsługa
    4.9 /5
    Trwałość
    4.9 /5
    Regulacja
    4.8 /5
    Czas działania
    4.8 /5
    Konserwacja
    4.9 /5
    Ergonomiczny kształt
    4.8 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Darecki 13 listopada 2021
    Braun
    Mam wątpliwości co do bardzo głośnej pracy maszynki albo coś jest nie tak albo ona tak ma...
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Kamil 1 października 2021
    Strzyżarka Braun
    Bardzo dobry produkt. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.9/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Aleksandra 19 sierpnia 2021
    Polecam
    Strzyżarkę BRAUN zamówiłam na prezent ze względu na ilość końcówek oraz krótki czas ładowania (czego nie posiadają modele konkurencyjnych firm). Jak się okazało, był to strzał w dziesiątkę. Pracuje cicho i tnie dokładnie. Dużym atutem jest również wodoodporność urządzenia i duży zakres długości strzyżenia. Dobrze układa się w dłoni. Jedynie woreczek dołączony do zestawu mógłby być wykonany z "porządniejszego" materiału.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Krzysztof 22 lipca 2021
    Strzyżarka BRAUN
    Pierwsza strzyżarka marki BRAUN - prezentuje się dobrze, cicha praca i małe rozmiary oraz długi czas pracy i liczne dodatki.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Rafał 25 kwietnia 2021
    Dobry wybór
    Bogaty zestaw maszynka plus 9 różnych końcówek i co mnie bardzo miło zaskoczyło to, że w zestawie jest jeszcze maszynka do golenia Gillette Fusion i 2 nożyczki, a firma Braun mówi sama za siebie
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Adam 30 maja 2021
    STRZYŻARKA BRAUN
    Bardzo dobre urządzenie, wiele możliwości, rozsądna cena. Sprzęt godny polecenia.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Ewelina 30 marca 2021
    Serdecznie polecam
    W końcu trafiłam na coś co jest warte swojej ceny z polecenia sprzedawcy. Maszynka wykonuje swoją pracę bez żadnych zastrzeżeń, przede wszystkim nie szarpie włosów, z czym miałam do czynienia z inną maszynką, oczywiście innej firmy i zakupionej w innym sklepie, to była porażka. Tutaj strzyżarka Braun zdaje swój egzamin, plusem jest wielofunkcyjność. Jeżeli ktoś ma problem z wyborem strzyżarki z czystym sumieniem polecam Braun.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Paulina 11 stycznia 2021
    Super produkt, do zadań specjalnych, ale nie tylko !
    Strzyżarkę kupiłam mężowi pod choinkę, widziałam, że kiedyś w sklepie długo się jej przyglądał. Zakup jej to był strzał w 10! Mąż bardzo zadowolony, służy mu do golenia głowy, brody i innych części ciała. Pracuje doskonale na sucho jak i na mokro. To pierwsza maszynka, która tak cicho pracuje. Gorąco polecam tą maszynkę !
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Dominika 24 lutego 2021
    Polecam
    Urządzenie kupiłam na prezent i był to strzał w 10tkę. Jedno urządzenie wiele możliwości. Bardzo dobry akumulator który dość długo trzyma baterię. Zdecydowanie polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Martyna 19 lutego 2021
    Świetny pomysł na prezent
    Golarka dostosowuje swoją moc do gęstości i grubości zarostu, co znacznie ułatwia pracę z tym urządzeniem. Jest bardzo cicha, a do tego bardzo ładnie się prezentuje :)
    Czy ta opinia była pomocna?

    Dodaj przydatne akcesoria

      Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Strzyżarka BRAUN MGK5280
      Strzyżarka BRAUN MGK5280
      Taniej o 60 , 99
      299 , 99
      239
      00
      23,90 zł x 10 rat 0%
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      U Ciebie
      Odbierz
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756