Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

Porównanie produktów

Posiadasz w porównaniu maksymalną liczbę produktów

Elektryczna deskorolka smartboard SKYMASTER Wheels 7 Daft Czarno-czerwony

Moc silnika [W]:

300

Rozmiar kół [cale]:

6.5

Maksymalna prędkość [km/h]:

15

Maksymalny kąt nachylenia terenu [stopnie]:

15 - 20

Zasięg na jednym ładowaniu [km]:

15 - 20

Kod produktu: 894607

Kod produktu: 894607

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Elektryczna deskorolka smartboard SKYMASTER Wheels 7 Daft Czarno-czerwony

cena online

49900

49.90 zł x 11 rat RRSO

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Elektryczna deskorolka smartboard SKYMASTER Wheels 7 Daft Czarno-czerwony

cena online

49900

49.90 zł x 11 rat RRSO

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

To

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Elektryczna deskorolka smartboard SKYMASTER Wheels 7 Daft Czarno-czerwony

Najważniejsze informacje dotyczące użytkowania, ładowania i konserwacji deskorolek elektrycznych



Stworzona dla najbardziej wymagających

Najwyższa jakość wykonania w korzystnej cenie. Idealna dla fanów nieprzeciętnych rozwiązań. To nowoczesne urządzenie osobistej mobilności, osiągające z roku na rok ogromna popularność.
 

Szczegóły tworzą styl

Świetna alternatywa dla tradycyjnych deskorolek, gwarantująca wspaniała zabawę zarówno dla dzieci jak i dorosłych.  
 

Specyfikacja

Dane techniczne:

Elektryczna deskorolka smartboard SKYMASTER Wheels 7 Daft Czarno-czerwony
Techniczne

Zasilanie

Bateria

Moc silnika [W]

300

Czas ładowania [min]

120 - 180

Zasięg na jednym ładowaniu [km]

15 - 20

Maksymalne obciążenie [kg]

100

Maksymalna prędkość [km/h]

15

Maksymalny kąt nachylenia terenu [stopnie]

15 - 20

Obudowa

Tworzywo ABS

Kurzo i wodoodporność

Nie

Rozmiar kół [cale]

6.5

Wymiary [mm]

590 x 200 x 190

Parametry

Wyposażenie

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna, Bateria, Ładowarka

Kolor

Czarno-czerwony

Gwarancja

24 miesiące

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

SKYMASTER

Znaki zgodności

Opinie klientów

Elektryczna deskorolka smartboard SKYMASTER Wheels 7 Daft Czarno-czerwony
Opinie
5 / 5 25 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 25 opinii
25 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Ogólna
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Polecam, super

Bardzo fajna elektryczna deskorolka, moje dziecko zachwycone i nareszcie nie siedzi przed komputerem. :)

Diana 2019-08-31 19:00:15
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Polecam

Bardzo fajny pojazd elektryczny.

Oliwier 2019-08-27 14:37:29
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Polecam z czystym sumieniem.

Mój syn od dłuższego czasu o tym marzył. Odkąd kupiliśmy nie muszę się martwić, że przesiaduje przed komputerem. Śmiga jak mały zawodowiec i jest zachwycony. My również. Dobra jakość w super cenie i super frajda dla dziecka. :))

Marta 2019-08-13 15:44:59
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Ogólna

OK

Od dziś moja córka (11 lat, 35 kg) jest posiadaczką elektrycznej deskorolki smartboard SKYMASTER Wheels 7 Daft. Sprzęt był naładowany, więc od razu przystąpiła do testów. Sprzęt bardzo dobrze sprawdza się w jeździe po kostce brukowej, po asfalcie rewelacyjnie. Nie obyło się bez wywrotek i pojawiły się pierwsze rysy (od spodu). Oderwała się też gumowa zaślepka gniazda do ładowania. Deskorolka była testowana przez kilkoro dzieci w wieku 6-11 lat, o wadze 25-45 kg Nie było problemów z manewrowaniem, chociaż producent wskazuje minimalne obciążenie wagowe 35 kg. Sprzęt fajny, a cztery gwiazdki za rysy i zaślepkę.

Tomasz 2019-08-03 23:14:30
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Opinia Pozytywna

Posiadam tą elektryczną deskorolkę tydzień. Jest naprawdę świetna. Jeździ szybko, i jest bardzo designerska. Polecam z czystym sumieniem jak na pierwszą deskorolkę:)!

Dorota 2019-08-02 17:09:15
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Wszystko ok

Deska dobrze się sprawuje, jeździ zarówno po asfalcie jak i po drodze żwirowej.

Ewa 2019-07-20 21:12:18
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna
  • Niska cena
  • Nie zacina się
  • bolą kolejna od jeżdżenia na kolanach

Bardzo fajna

Kupiłem ją synowi i jestem pozytywnie zaskoczony, że za tak śmieszną cenę można kupić deskorolkę, która jest szybka, wytrzymała i ma też światła z przodu w niebieskim kolorze.

Wiktor P. 2019-07-16 06:00:09
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Pozytywna

Bardzo fajny sprzęt, zwrotny i solidnie wykonany. Światła LED w kolorze niebieskim dają dodatkowy efekt. Łatwo się ładuje. Polecam wszystkim, to już druga zakupiona taka deskorolka, pierwsza sprawdza się od maja jako prezent komunijny.

Piotr 2019-07-10 19:52:12
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Wszystko ok, polecam, towar wysokiej klasy, godny uwagi, godny zakupu

Produkt zakupiony w Media Exspert spełnia moje oczekiwania.. Dziecko jest bardzo zadowolone, solidne wykonanie, polecam!

Anna 2019-07-07 16:20:11
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Ogólna

OK. SUPER PRZEDMIOT

SUPER SPRZĘT W DOBREJ CENIE. NIESAMOWITE POZYTYWNE WRAŻENIA DLA UŻYTKOWNIKA

MAREK 2019-06-23 22:38:04
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Akcesoria

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”




">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

49900

Dodaj do koszyka
Elektryczna deskorolka smartboard SKYMASTER Wheels 7 Daft Czarno-czerwony
DESKOROLKI ELEKTRYCZNE