119 00 zł
Do wędzenia i grillowania baraniny, wołowiny i wieprzowiny
Zrębki wędzarnicze olchowo-bukowe umożliwiają sprawny proces wędzenia wykluczając możliwość zapchania się podajnika. Dym ze spalanych zrębków przenika w głąb potrawy nadając jej odpowiedni aromat i kolor.
Cechy
- pochodzą z naturalnego drewna olchowego i bukowego 70 % olcha i 30 % buk
- są wolne od związków impregnujących i konserwujących
- nie zawierają frakcji pylących
- doskonałe do wędzenia baraniny, wołowiny i wieprzowiny
- charakteryzują się optymalną zawartością wody, poniżej 11%, klasa 02 frakcja drobna
- główne zastosowanie w wędzarniach z automatycznym-ślimakowym podajnikiem
- do użycia przy grillowaniu i wędzeniu
Rodzaj: | Zrębki |
---|---|
Przeznaczenie: | Do grillowania, Do wędzenia |
Cechy: | Drewno olchowo-bukowe |
Waga [kg]: | 0.45 |
Nazwa: | BROWIN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SP.K. |
Ulica i numer budynku: | Pryncypalna |
Kod pocztowy: | 93-373 |
Miasto: | Łódź |
Adres elektroniczny: | browin@browin.pl |
Dodaj pierwszą opinię dotyczącą tego produktu.