LEGO Star Wars: Przebudzenie Mocy Gra PS4 (Kompatybilna z PS5)

(21)
Kod: 851946
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj
    Gatunek Przygodowa
    Nośnik Blu-ray
    Wersja językowa Polska (dubbing)
    Platforma PlayStation 4
    Rodzaj Gra
    Zobacz cały opis
    LEGO Star Wars: Przebudzenie Mocy Gra PS4 (Kompatybilna z PS5)
    LEGO Star Wars: Przebudzenie Mocy Gra PS4 (Kompatybilna z PS5)
    Produkt dostępny w wybranych sklepach
    99
    99
    Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

    Opis i dane

    To triumfalny powrót popularnej serii gier wideo. Gracze będą mogli w zabawny, humorystyczny i możliwy tylko w grach LEGO sposób odtworzyć bohaterskie sceny z filmowego hitu. Tytuł ten wprowadzi nową mechanikę rozgrywki pozwalającą budować, walczyć i latać po całej galaktyce jak nigdy dotąd. Fabuła koncentruje się na wydarzeniach rozgrywających się pomiędzy częścią VI Powrotem Jedi, a częścią VII Przebudzeniem Mocy. Wypełniona akcją gra przygodowa wprowadza nowe elementy rozgrywki, w tym uzupełniony system „multibudowy”, w którym gracze mogą wybierać rozmaite opcje budowy, by popychać fabułę naprzód. Po raz pierwszy będzie można wziąć udział w zaciekłych walkach na blastery i wykorzystywać elementy otoczenia, by odpierać siły Najwyższego Porządku. Fanów czekają również niezwykłe doświadczenia: szybkie loty, rozległe bitwy i potyczki w przestrzeni.

    Dane techniczne

    Charakterystyka

    Parametry

    Gatunek Przygodowa
    Nośnik Blu-ray
    Przedział wiekowy (PEGI) 7+
    Tryb gry Multiplayer, Singleplayer
    Wersja językowa Polska (dubbing)
    Platforma PlayStation 4
    Rodzaj Gra
    Wymagania systemowe Tryb multiplayer wymaga połączenia z internetem

    Producent

  • Nazwa producenta/importera CENEGA
  • Znak zgodności
    Znak zgodności
  • Opinie

    4.9/5
    21 opinii
    21 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    4.9 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Krzysztof 14 maja 2021
    Najlepszy zakup w tej części galaktyki :)
    Najlepszy zakup w tej części galaktyki - dzieci zachwycone jak nigdy w pandemii :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    3.8/5
    Metefas 15 czerwca 2020
    Dobra gra
    Średnie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    3.8/5
    Metefas 15 czerwca 2020
    Dobra gra
    Średnie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    PATRYCJA 17 kwietnia 2019
    ŚWIETNA
    Serdecznie polecam. Gra jest świetna. Idealny obraz, dźwięk. Dla dorosłego również się nada. :D
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marcin G 22 czerwca 2018
    Pozytywna, polecam, ok
    Super gra-polecam wszystkim, którzy lubią świetną zabawę że swoimi pociechami.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Piotr N 20 czerwca 2018
    Pozytywna opinia
    Gra godna polecenia.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marcin M 2 stycznia 2018
    Polecam
    Szybka i profesjonalna obsługa. Szybka realizacja zamówienia. Sklep będę polecał znajomym. Będę tu wracać z okazji kolejnych nadarzających się okazji.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Justyna 16 stycznia 2018
    Polecam, jak najbardziej !
    Oczywiście pozytywna opinia. Gra bardzo ciekawa i wciągająca. Super zabawa i niezapomniane emocje podczas grania. Jak najbardziej polecam!!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marta G. 15 lutego 2018
    Pozytywna
    Gra bardzo ciekawa oraz wciągająca, syn jest zadowolony. Polecam!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Grzegorz T. 13 lutego 2018
    Lego star wars
    Super gierka, młody jest bardzo zadowolony, już ogrywa :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Ogólna
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    LEGO Star Wars: Przebudzenie Mocy Gra PS4 (Kompatybilna z PS5)
    LEGO Star Wars: Przebudzenie Mocy Gra PS4 (Kompatybilna z PS5)
    Produkt dostępny w wybranych sklepach
    99
    99
    Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

    Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756