Gra XBOX360 GTA V

(84)
Kod: 719163
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj
    Gatunek Akcja
    Nośnik DVD
    Wersja językowa Polska (napisy)
    Platforma Xbox 360
    Rodzaj Gra
    Zobacz cały opis
    Gra XBOX360 GTA V
    Gra XBOX360 GTA V
    Produkt dostępny w wybranych sklepach
    Taniej o 10
    119 , 99
    109
    99
    Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

    Opis i dane

    GTA V

    Los Santos: dynamiczna i skąpana w słońcu metropolia pełna przeróżnych mentorów, sław wielkiego ekranu i blednących gwiazdek. Niegdyś to miejsce stanowiło obiekt zazdrości całego Zachodu, teraz z trudem walczy o utrzymanie swojego statusu w czasach gospodarczej niepewności i zalewu telewizyjnej szmiry.


    W tym tyglu swojej szansy na sukces szuka trzech zupełnie różnych kryminalistów: Franklin, uliczny cwaniak szukający dobrej okazji na znaczny zarobek, Michael, profesjonalista po wyroku, który nieco inaczej wyobrażał sobie własną emeryturę, oraz Trevor, lubujący się w przemocy psychopata, który myśli jedynie o tanim odlocie i napadach. Ekipa ta decyduje się postawić wszystko na jedną kartę i wykonać skok, który zapewni im dostatek do końca życia.

    Legendarna seria powraca z wszystkimi swoimi klasycznymi wyróżnikami, czyli dbałością o szczegóły, typowym dla Grand Theft Auto czarnym humorem i satyrą na współczesną kulturę oraz nowym, ambitnym trybem wieloosobowym w otwartym świecie.

    Dane techniczne

    Charakterystyka

    Parametry

    Gatunek Akcja
    Nośnik DVD
    Przedział wiekowy (PEGI) 18+
    Tryb gry Multiplayer, Singleplayer
    Wersja językowa Polska (napisy)
    Platforma Xbox 360
    Rodzaj Gra
    Wymagania systemowe Gra sieciowa wymaga opłacenia abonamentu Xbox Live Gold

    Producent

  • Nazwa producenta/importera CENEGA
  • Znak zgodności
    Znak zgodności
  • Opinie

    4.9/5
    84 opinii
    83 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    4.9 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Krzysztof 24 lutego 2021
    GTA V XBOX360
    GTA V, NIESAMOWICIE WCIĄGAJĄCA, POLSKIE NAPISY POMAGAJĄ, UŁATWIAJĄ WSZYSTKO, GTA TAK WCIĄGA, ŻE ZAPOMINAM IŚĆ SOBIE ZROBIĆ HERBATY, A ŻONA PYTA SIĘ CZY O NIEJ JESZCZE PAMIĘTAM. GORĄCO POLECAM.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Renata 4 lipca 2019
    Pozytywna
    Gra jest ciekawa i interesująca. Grafika jest wyrazista. Gra GTA V jest grą wciągającą, można się przy niej odprężyć po całym dniu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Sławomir 1 lipca 2019
    Pozytywna. Fajna gra, polecam
    Fajna gra, prawdziwy złodziej czasu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Angelika 14 kwietnia 2019
    Polecam, świetna zabawa
    Gra warta polecenia, szybka akcja, świetna muzyka, super auta.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Iwona 30 kwietnia 2019
    Polecam
    Polecam grę dostępną od ręki w sklepie, dzieciaki zadowolone.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.3/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Przemysław C 30 grudnia 2018
    Bardzo fajna gra
    Gra wysoce realistyczna. Młody zadowolony z prezentu ;)
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Beata C 28 grudnia 2018
    Pozytywna
    Bardzo polecam, super prezent na każdą okazję.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Maciej 9 lipca 2018
    Super
    Jestem z tej gry bardzo zadowolony. Dalej w nią pogrywam chodź mam ją aż 3 lata. Jest to jedyny tytuł, który jak się go włączy to się go nie chce wyłączać. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Julita 16 sierpnia 2018
    Gra GTA V
    Bardzo fajna gra! Świetna fabuła oraz grafika
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Kamil G 31 sierpnia 2018
    Świetna
    Jedna z lepszych w jaką grałem. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?

    Akcesoria

      Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Gra XBOX360 GTA V
      Gra XBOX360 GTA V
      Produkt dostępny w wybranych sklepach
      Taniej o 10
      119 , 99
      109
      99
      Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756