Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Ring Fit Adventure Gra NINTENDO SWITCH

(38)
Kod: 558280
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj

    Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

    • Gatunek Zręcznościowa
    • Nośnik Kartridż Nintendo Switch
    • Wersja językowa Angielska
    • Platforma Nintendo Switch
    • Rodzaj Gra
    Zobacz cały opis
    Ring Fit Adventure Gra NINTENDO SWITCH
    Ring Fit Adventure Gra NINTENDO SWITCH
    Taniej o 60
    369 , 00
    309
    00
    30,90 zł x 10 rat 0%
    Pół roku nie płacisz! I raty 0%
    U Ciebie
    Odbierz
    Pół roku nie płacisz! I raty 0%
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Opis i dane

    Ring Fit Adventure totalnie zmienia typową grę przygodową, zachęcając graczy do przysiadów, ściskania i rozciągania w celu pokonania przeszkód zaprojektowanych dla ludzi o różnych figurach, niezależnie od kondycji fizycznej. Aby zagrać, gracze podłączają kontrolery Joy-Con ze swojej konsoli Nintendo Switch do dołączonych akcesoriów – jeden do obręczy o nazwie Ring-Con, drugi do paska na nogę.

     

    Z pierścieniem w ręku i paskiem na nogę nadszedł czas, aby wyruszyć na wypełnioną siłami misję! Eksploruj świat przygód fantasy, aby pokonać smoka kulturysty i jego podwładnych, korzystając z rzeczywistych ćwiczeń w Ring Fit Adventure, grze fitness na konsolę Nintendo Switch! Biegaj w miejscu, aby przemierzać trawiaste równiny, rób napowietrzne ramiona, aby atakować wrogów, i wykonuj ćwiczenia jogi, aby uzupełnić licznik zdrowia.

     

    Dwa nowe akcesoria, Ring-Con i Leg-Strap, dokładnie mierzą Twoje działania w świecie rzeczywistym i zamieniają je w ruchy w grze. Dzięki dodatkowym minigierom i konfigurowalnym procedurom treningu całego ciała, Ring Fit Adventure to świetna ucieczka dla graczy na wszystkich poziomach umiejętności i sprawności oraz harmonogramach.

    Dane techniczne

    Charakterystyka

  • Gatunek
    Zręcznościowa
  • Nośnik
    Kartridż Nintendo Switch
  • Przedział wiekowy (PEGI)
    7+
  • Tryb gry
    Multiplayer, Singleplayer
  • Wersja językowa
    Angielska
  • Platforma
    Nintendo Switch
  • Rodzaj
    Gra
  • Parametry

  • Wymagania systemowe
    Wymaga podstawowej wersji gry
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera NINTENDO
  • Znak zgodności
    Znak zgodności
  • Opinie

    5/5
    38 opinii
    38 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Wojciech 25 lipca 2021
    Konsolowy Trener Personalny
    To była druga gra, którą kupiłem na Switcha. Jasne, oglądałem recenzje, gameplaye i czytałem opinie - i wciąż kupowałem chyba bardziej ze względu na modę. Ale zakup okazał się strzałem w dziesiątkę! Wykonanie koła (ring-fita) rewelacyjne, a gra (mimo, że graficznie nie urzeka) bardzo fajnie skonstruowana, wciągająca i naprawdę motywująca do tego, żeby się ruszyć (i później ruszać!). Jasne, sama gra za nas nie schudnie - potrzeba się napocić, ale dobrze działa dostosowywanie poziomów trudności i motywacja płynąca z ekranu. Poza trybem fabularnym, jest zestaw mini-gier rytmicznych, możliwość dobrania ćwiczeń na konkretne partie mięśni, a nawet okazja do zdobywania doświadczenia... przez używanie obręczy poza grą! Cena wysoka, ale raczej nikt nie powinien być zawiedziony zakupem. WAŻNE! Do gry potrzebne są (nie dołączone do zestawu) joy-cony z konsoli - więc granie na Switchu Lite odpada.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Artur 1 lipca 2021
    Daje wycisk
    Jeśli szukacie gry, która jednocześnie będzie dobrym treningiem to Ring Fit Adventure jest właśnie takim wyborem. Myślałem, że to będzie tytuł przy którym trzeba będzie się ruszyć tylko od czasu do czasu i mocno się pomyliłem. W tej grze aktywni jesteśmy przez cały czas i potrafi dać mocno popalić! Sama gra przypomina nam też o konieczności nawodnienia i sugeruje zakończenie gry, by trening nie był dla nas zbyt intensywny. Zdecydowanie polecam!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Małgorzata 11 września 2021
    Nie ma żartów...
    Gra daje wycisk!! Niby zabawa a trening zrobiony. Fajne jest to, że można dostosować poziom do swoich aktualnych możliwości. Zabawa tak dobra, że nawet nie zauważyłam kiedy zrobiłam kondycję. Jest bardzo wciągająca, a ćwiczenia to sama przyjemność!!!!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Jakub 19 sierpnia 2021
    Każdy gracz będzie FIT!
    Doskonały "przyrząd" do ćwiczeń. Spalaj kalorie dobrze się bawiąc. Mnóstwo opcji, ćwiczeń, przygód i przeciwników do pokonania. Obowiązkowe akcesorium i gra przy zakupie Switch'a! :d
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Kasia 10 sierpnia 2021
    Super
    Świetna obsługa.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Saitafari 8 kwietnia 2021
    Koniec z nudnym i żmudnym fitnessem!!!
    Dopiero trzeci dzień, ale jestem zachwycona. Zakładam opaskę, biorę kółko i (serio?) biegam, ćwiczę, pokonuję bosa, zbieram itemy - no to jest mega. Siłownie zamknięte, telefonowi trenerzy znudzili - a to jest super!!! Warto wydać parę stówek na tak przyjemny trening!!! Serdecznie polecam:) UWAGA - po pierwszej sesji gry są niezłe zakwasy - no i to właśnie w tym jest mega - człowiek się bawi i nawet nie wie kiedy traci tłuszczyk i buduje mięśnie. Specjalnie dla tej gry kupiłam konsolę :) (i ani grosza nie żałuję).
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Adam 2 czerwca 2021
    Nintendo Ring Fit Adventure Switch
    Ring Fit Adventure jest zaskakująco zabawnym gadżetem. Widziałem porównanie do Wii Fit, ale Ring Fit Adventure wypada o niebo lepiej. Daje przede wszystkim wysoką motywację, aby dalej sumiennie ćwiczyć i z miłą chęcią wracać do niego każdego dnia po więcej. Początek jest trochę powolny i powtarzalny, ale po półtorej godzinie zaczyna robić się naprawdę ciekawie, reasumując całościowo jest to bardzo fajna rozgrywka. Osobiście nie mogę się doczekać, aby zobaczyć, co jeszcze ciekawego przyniesie ta gra.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Anna 3 maja 2021
    Fit przygoda
    Idealne dla osób, które chcą poćwiczyć przy dobrej zabawie. Syn i mąż zachwyceni. Bardzo ciekawe rozwiązania przy użyciu koła w grze. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Jarosław 5 kwietnia 2021
    Bardzo dobra alternatywa dla siłowni
    Mój młody czynnie w końcu chce się ruszać, polecam każdemu rodzicowi, który ma kłopot z ćwiczeniami u dzieci :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Krzysztof 6 kwietnia 2021
    Bardzo pozytywne zaskoczenie
    Ciekawa fabuła i naprawdę wyzwania wymagające wysiłku fizycznego.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Ogólna
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Ring Fit Adventure Gra NINTENDO SWITCH
      Ring Fit Adventure Gra NINTENDO SWITCH
      Taniej o 60
      369 , 00
      309
      00
      30,90 zł x 10 rat 0%
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      U Ciebie
      Odbierz
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756