Gogle VR SAMSUNG Gear VR 2 SM-R323

(15)
Kod: 860857
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj
    • Rodzaj Gogle VR
    • Przeznaczenie Smartfon
    • Czujniki Akcelerometr, Zbliżeniowy, Żyroskop
    Zobacz cały opis
    Gogle VR SAMSUNG Gear VR 2 SM-R323
    Gogle VR SAMSUNG Gear VR 2 SM-R323
    Produkt dostępny w wybranych sklepach
    Taniej o 130
    149 , 99
    19
    99
    Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

    Opis i dane

    Gogle VR SAMSUNG Gear VR 2 SM-R323

    Niewiarygodny komfort

    Jesteś gotowy na odkrywanie nowego świata i znalezienie się w samym centrum akcji? Jeśli tak, to potrzebujesz dopracowanych jak nigdy dotąd gogli Gear VR.


    Wygodne sterowanie


    Dotknij albo przesuwaj palcem. Większy i płaski touchpad poprawia precyzję sterowania. Nowy przycisk główny zabierze Cię bezpośrednio do Oculus Home.

    Dane techniczne

    Charakterystyka

  • Funkcja produktu
    Wirtualna rzeczywistość
  • Przeznaczenie
    Smartfon
  • Rodzaj
    Gogle VR
  • Kompatybilność
    Smartfony
  • Typ
    Do smartfona
  • Parametry

  • Grubość [mm]
    122.5
  • Szerokość [mm]
    207.8
  • Wysokość [mm]
    98.6
  • Kolor
    Czarny
  • Czujniki
    Akcelerometr, Zbliżeniowy, Żyroskop
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Załączona dokumentacja
    Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna
  • Zawartość zestawu
    Etui
  • Pamięć wbudowana [GB]
    Brak
  • Pole widzenia
    101
  • Przekątna ekranu [cal]
    5.7
  • Rozdzielczość ekranu
    2560 x 1440
  • Zestaw z kontrolerem
    Tak
  • Złącza
    Micro USB - 1szt., USB-C 3.0 - 1 szt.
  • Techniczne

  • Dedykowany model
    Samsung Galaxy Note 5, Samsung Galaxy Note 7, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 edge, Samsung Galaxy S6 edge+, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 edge
  • Dokumenty do pobrania

  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera Samsung Electronics Polska sp. z o.o.
  • Opinie

    4.9/5
    15 opinii
    15 użytkowników poleca ten produkt
    Jakość obrazu
    4.9 /5
    Wygoda użytkowania
    4.8 /5
    Poziom rozrywki
    4.9 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Magdalena 1 listopada 2020
    Google vr
    Bardzo dobry sprzęt
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Renata 29 grudnia 2019
    Zachwyt
    Nie spodziewałam się aż takiego efektu wow. Okulary mnie zachwyciły. Super pokazują trójwymiar i otaczający nas świat.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.7/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Krzysztof 30 września 2017
    Polecam, jeśli masz dobry telefon
    Produkt wysokiej jakości, dobrze spasowane, wszystko ładnie opisane w instrukcji. Jakość obrazu, płynność obsługi uzależniona jest od modelu telefonu jaki włożymy do urządzenia. Oczywiście najnowsze modele dadzą efekt rewelacyjny...
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.3/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Joanna K 22 czerwca 2017
    Pozytywna
    Fajny produkt, dużo dostępnych aplikacji, minusy to fakt, że szybko się nagrzewa i pożera dużo baterii.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Grzegorz S. 11 maja 2017
    Git
    Super obraz, jakość wykonania, jestem zachwycony.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Tomasz 12 maja 2017
    Polecam ogromnie
    Okulary są super, wrażenia oszołamiające.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Dariana 15 stycznia 2017
    Pozytywna
    Okulary dają niesamowity efekt . Warto kupić i przenieść się do świata gry bądź zrelaksować się przy dobrym filmie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Przemysław T 31 marca 2017
    Pozytywna ok
    Fajny gadżet naprawdę jestem pod wrażeniem coś wspaniałego.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Anna 25 grudnia 2016
    Pozytywna
    Bardzo fajny gadżet, każda spędzona z nim chwila - mija jak szalona. Rewelacyjne efekty, super wrażenie. Artykuł jak najbardziej godny polecenia !!! Lekkie i estetycznie wykonane. Miękka gąbka dobrze dopasowuje się i przylega do twarzy, nie rani, ani obciera skóry. Urządzenie nie zacina się, szybko reaguje na dotyk.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Klient 13 listopada 2016
    gear vr 2
    'Fajny sprzęt jakość wykonania na wysokim poziomie. Aplikacja OKULUs''a robi robotę świetne dopracowane gry. Niech nikt nie piszę że uniwersalne gogle to to samo bo tak nie jest.'
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Jakość obrazu
    /5
    Wygoda użytkowania
    /5
    Poziom rozrywki
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.
    Gogle VR SAMSUNG Gear VR 2 SM-R323
    Gogle VR SAMSUNG Gear VR 2 SM-R323
    Produkt dostępny w wybranych sklepach
    Taniej o 130
    149 , 99
    19
    99
    Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

    Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756