JESTEŚ TUTAJ: Sklep Mediaexpert.pl   Konsole i gry   XBOX ONE   Gry Xbox One   CENEGA   Gra XBOX ONE Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Gra XBOX ONE Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Platforma:

Xbox One

Gatunek:

Przygodowa

Przedział wiekowy (PEGI):

7+

Wersja językowa:

Angielska

Nośnik:

Blu-ray

Rodzaj produktu:

Gra

Kod produktu: 881141

Kod produktu: 881141

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Gra XBOX ONE Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

cena online

14999

15.00 zł x 11 rat RRSO

Gra XBOX ONE Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

cena online

14999

Dostawa od 0.00 zł

Opis i dane

Gra XBOX ONE Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Uwielbiany przez tłumy torbacz, Crash Bandicoot®, wraca do gry ulepszony, pokręcony i roztańczony jak nigdy dotąd w Crash Bandicoot® N. Sane Trilogy. W nowej odsłonie gracze mogą do woli kręcić młynki, skakać i zajadać wumpy, przeżywając niezwykłe przygody znane z trzech gier, od których wszystko się zaczęło: Crash Bandicoot®, Crash Bandicoot® 2: Cortex Strikes Back i Crash Bandicoot®: Warped. Dzięki odnowionej kolekcji fani kultowego bohatera gier lat 90. będą mieli okazję poznać go lepiej niż kiedykolwiek. W nowej trylogii przypomną sobie swoje ulubione chwile z Crashem w całkowicie odświeżonej, zapierającej dech w piersiach jakości, i rzucą się w wir szaleńczego UMPA-WUMPA!
Cechy gry:

• Kultowa trylogia Crash Bandicoot, znana z pierwszej konsoli PlayStation, wraca w odświeżonej formie!
• Przygody popularnego kurokrada, który rozkochał w sobie świat, w tym polskich graczy!
• Trzy gry w jednym! Crash Bandicoot, Cortex Strikes Back oraz Warped!
• Legenda dostosowana do dzisiejszych czasów - rozdzielczość 4K oraz zremasterowana ścieżka dźwiękowa!
• Szybka, dynamiczna akcja, szalona ucieczka przed kamienną kulą, niezapomniane walki z bossami - w tym z arcywrogiem Crasha, Doktorem Cortexem!

Specyfikacja

Dane techniczne:

Gra XBOX ONE Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Parametry

Platforma

Xbox One

Rodzaj produktu

Gra

Charakterystyka

Przedział wiekowy (PEGI)

7+

Tryb gry

Singleplayer

Gatunek

Przygodowa

Wersja językowa

Angielska

Nośnik

Blu-ray

Wyposażenie i gwarancja

Nazwa producenta/ importera

CENEGA

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Gra XBOX ONE Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
Opinie
5 / 5 18 opinii
94% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 18 opinii
17 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam

Gra bardzo fajna dla córki, bardzo zadowolona.

Robert 2019-03-17 18:06:45
Czy ta opinia była przydatna?
3 / 5
  • 3 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 1 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 1 / 5 Poziom i czas rozrywki

Crash Bandicoot

Gra kultowa, świetna grafika i mnóstwo emocji. Widząc ją na półce sklepowej nie miałem wątpliwości czy ją kupić. Polecam wszystkim lubiącym platformówki.

Radosław 2019-02-02 07:36:47
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam

Powrót do starych klimatów.

Kacper T 2018-12-20 22:06:19
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Pozytywna

Gra dla każdego, super zabawa, fajne przygody, gorąco polecam.

Korneliusz G 2018-12-07 16:37:16
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Duży pozytyw

Gra dla dziecka więc mogę tylko powiedzieć, że zakup w bardzo okazyjnej cenie (sprawdzone u konkurencji i portalu aukcyjnym).

Maciej Z 2018-11-30 16:05:24
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam

Świetna gra. Powrót do czasów dzieciństwa.

Mariusz S 2018-11-30 09:57:45
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam

Fajna gra przygodowa, bardzo wciąga. Super gra na długie zimowe wieczory

Michał 2018-11-26 17:10:41
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam

Bardzo polecam grę, gdyż jest ona stworzona do grania dla całej rodziny. Jest to naprawdę super gra i zawiera ciekawa fabułę

Paulina B 2018-11-24 14:45:52
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Crash

Fajna.

Krzysztof B. 2018-10-27 13:38:01
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 4 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Cała masa wspomnień...

Ktoś powie, że odgrzewany kotlet i pewnie będzie miał trochę racji. Ale hit z PlayStation po prostu zasługiwał na reedycję i jestem super szczęśliwy, że się jej doczekał, zwłaszcza, że ku zaskoczeniu chyba wszystkich trafił też na Xbox One. Gra bywa nieco frustrująca (poziom trudności wcale nie jest taki niski), ale satysfakcja z każdym kolejnym zdobytym poziomem jest ogromna. Gra niby dla jednego gracza, ale dzięki tradycyjnemu systemowi multiplayer - "przegrałeś, dawaj pada, moja kolej" jest super propozycją na spędzenie wieczoru z rodziną lub znajomymi.

Witold B. 2018-10-16 15:48:35
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Pozytywnie

Stary, dobry Crash w odświeżonej wersji z super grafiką. Jestem bardzo zadowolona z tego wyboru.

Agnieszka P 2018-09-25 16:04:54
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Pozytywnie

Stary dobry crash.

Damian B 2018-09-15 16:37:15
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Pozytywna, polecam

100% zgodność z opisem z Internetu.

Michał M 2018-08-27 21:07:14
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 4 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Rewelacyjna Gra!

Jak ktoś lubi zręcznościówki to gra dla niego!!

MACIEJ U 2018-08-27 17:34:16
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Pozytywna

Ciekawa, polecam

Paulina S 2018-08-03 09:21:29
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

POZYTYWNA, POLECAM

SUPER ZADOWOLONE DZIECKO Z GRY.

MAGDA N 2018-07-15 13:58:02
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 4 / 5 Grafika
  • 4 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Pozytywna

Wszystko okej :)

Sandra K 2018-07-10 14:10:18
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Super

To jedna z najlepszych platformówek dzieci są zadowolone.

Krzysztof K 2018-07-07 19:27:13
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

5325 - GRY - Kupuj, polecaj, oszczędzaj!

GRY - Kupuj, polecaj, oszczędzaj!

Rozegraj rabat na FIFA20! Zarejestruj swój udział, kup grę lub gry i zapewnij sobie rabat, nawet 30 zł na FIFA20 w przedsprzedaży!

Sprawdź>>

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Gra XBOX ONE Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”



Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

14999

Dodaj do koszyka
Gra XBOX ONE Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
Gry Xbox One