Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Laptop ACER Nitro 5 AN515-44-R94X 15.6" IPS 144Hz R5-4600H 8GB SSD 512GB GeForce 1650Ti

(28)
Kod: 318489

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Zobacz cały opis
Dostępne warianty
Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 1650 TI
NVIDIA GeForce GTX 1650
NVIDIA GeForce GTX 1650 TI
System operacyjny: Brak
Brak
Windows 10 Home
Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 1650 TI
System operacyjny: Brak
Laptop ACER Nitro 5 AN515-44-R94X 15.6" IPS 144Hz R5-4600H 8GB SSD 512GB GeForce 1650Ti
Laptop ACER Nitro 5 AN515-44-R94X 15.6" IPS 144Hz R5-4600H 8GB SSD 512GB GeForce 1650Ti
Taniej o 400
4 199 , 00
3 799
00
126,63 zł x 30 rat 0%
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
Sprawdź leasing dla firm
U Ciebie
W sklepie jutro
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
Sprawdź leasing dla firm
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

Wejdź na wyższy poziom

Najlepszy laptop gamingowy roku 2020 w plebiscycie Tech Awards 2020

W plebiscycie Tech Awards 2020 użytkownicy wskazali ACER Nitro 5 jako najlepszy laptop gamingowy 2020 roku! To zdecydowanie najpopularniejszy model dla graczy. Wybierz wersje Nitro 5 dla siebie i dołącz do świata gry z dominującą przewagą na starcie.

Laptop ACER Nitro 5 - Tech Awards 2020

Doskonałe parametry techniczne

Dzięki procesorowi AMD Ryzen 5 4600H i karcie graficznej NVIDIA GeForce GTX 1650Ti zawładniesz światem gier. Dwa gniazda na dyski SSD M.2 PCIe i 8 GB pamięci RAM DDR4 gwarantują maksymalną szybkość i ogromną ilość miejsca.

Laptop ACER Nitro 5 - Wydajność

Wizualna intensywność

Dzięki ekranowi IPS Full HD o przekątnej 15,6 cala dostrzeżesz każdy szczegół podczas gry. Z kolei częstotliwość odświeżania do 144 Hz i czas reakcji do 3 ms z funkcją Overdrive zapewnią doskonałą płynność wyświetlanych obrazów.

Laptop ACER Nitro 5 - IPS FHD

Niestandardowe chłodzenie

Podzespołom obciążonym przez wymagające aplikacje wytchnienie dają dwa wentylatory, technologia ACER CoolBoost oraz poczwórny otwór wylotowy. Wysokie obciążenie to nie problem dla Twojego Nitro. Technologia CoolBoost zwiększa prędkość wentylatora o 10%, a chłodzenie procesora i procesora graficznego – o 9% w porównaniu z trybem automatycznym.

Laptop ACER Nitro 5 - ACER CoolBoost

Klucz do zwycięstwa

Mocne, czerwone podświetlenie klawiatury pozwoli Ci grać w doskonałym stylu, a za pomocą dedykowanego klawisza NitroSense przejmiesz kontrolę nad podzespołami laptopa. Próg aktywacji klawiszy wynosi jedynie 1,6 mm, co zapewnia natychmiastowy czas reakcji. Ponadto klawisze WASD zostały wyróżnione, by można było je łatwiej dostrzec.

Laptop ACER Nitro 5 - NitroSense

Zabójcza łączność

Zyskaj przewagę i przejmij kontrolę nad swoją siecią, a także nadaj priorytet rozgrywce, korzystając z niezwykle szybkiej karty sieciowej i Intel Wi-Fi 6.

Laptop ACER Nitro 5 - Intel Wi-Fi 6

Zadbaj o swoją wygodę

W trosce o Twój komfort chcemy świadczyć usługi na jak najwyższym poziomie, dlatego zakupiony sprzęt skonfigurujemy za Ciebie.

Nasi informatycy po raz pierwszy uruchomią system i wprowadzą podstawowe ustawienia oraz zainstalują sterowniki dostarczone przez producenta. Oprócz tego skonfigurujemy zabezpieczenia, założymy partycję HDD oraz sparujemy urządzenia takie jak mysz czy drukarka. Zainstalujemy także oprogramowanie zakupione przez klienta i pozostawimy komputer gotowy do pracy.

Pamiętaj, że nieprawidłowe ustawienie lub brak zabezpieczenia komputera może narazić na niebezpieczeństwo Twoje dane.

Usługa MediaExpert

Dane techniczne

Procesor

  • 6
  • AMD Ryzen 5 4600H
  • Taktowanie procesora [GHz]
    3.0 - 4.0
  • Dyski, pamięci, napędy

  • 512
  • Typ pamięci RAM
    DDR4
  • 8
  • Częstotliwość pamięci RAM [MHz]
    3200
  • Interfejs modyfikowanego dysku
    2.5" SATA
  • Liczba gniazd pamięci RAM
    2
  • Maksymalna obsługiwana ilość pamięci RAM [GB]
    32
  • Możliwość rozbudowy pamięci dyskowej
    Tak
  • Wbudowany napęd optyczny
    Nie
  • Ekran

  • 15.6
  • 1920 x 1080
  • Częstotliwość odświeżania obrazu [Hz]
    144
  • Nie
  • Rodzaj matrycy
    Matowa
  • Typ matrycy
    IPS
  • Obraz i dźwięk

  • NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti
  • Pamięć karty graficznej
    4 GB
  • Zintegrowana
  • Wbudowane głośniki
    Tak
  • Wbudowany mikrofon
    Tak
  • Wejście do mikrofonu
    Tak
  • Wyjście audio
    Tak
  • Techniczne

  • Urządzenie wskazujące
    Touchpad
  • Tak
  • Nie
  • Nie
  • Wbudowana kamera
    Tak
  • Inne
    Brak
  • Fizyczne

  • Wysokość [cm]
    2.39
  • Szerokość [cm]
    36.34
  • Głębokość [cm]
    25.5
  • Waga [kg]
    2.4
  • Oprogramowanie

  • Brak
  • Wersja językowa systemu operacyjnego
    Polska
  • Inne oprogramowanie
    Narzędzia i oprogramowanie firmy Acer
  • Parametry

  • Kolor obudowy
    Czarny
  • Wyposażenie
    Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna, Zasilacz
  • Rodzaj laptopa
    Laptop dla graczy
  • Seria laptopa
    Acer Nitro 5
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Dokumenty do pobrania

  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera ACER
  • Opinie

    4.9/5
    28 opinii
    28 użytkowników poleca ten produkt
    Wydajność
    5 /5
    Głośność pracy
    5 /5
    Klawiatura
    5 /5
    Jakość matrycy
    5 /5
    Czas pracy na baterii
    4.9 /5
    Gabaryty i jakość wykonania
    4.8 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    4/5
    Marta 20 lipca 2021
    Fatalne wykonanie
    Witam, zacznę od tego, że sama praca sprzętu mnie zadowala. Sprzęt służy tylko do pracy przy obróbce zdjęć, także grafika także jak najbardziej zadowalająca i na tym koniec. Problem się zaczął jakiś rok po zakupie ( laptop kupiony na raty ). Zaczęła odchodzić obudowa na dole ekranu. Laptop został naprawiony, ale oczywiście z dodatkowej gwarancji na sprzęt. Oczywiście laptop spłacony, gwarancja skończona i teraz cała obudowa odchodzi od ekranu. Nie można go zamknąć, a także nie może być otwarty bez podpórki za nim. Jakość wykonania dla mnie niestety to tragedia.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Cieplak 18 kwietnia 2021
    Dla mnie kot
    Spory rozrzut jest przy tych Nitro 5 nawet w jednym sklepie, więc polecam konkretnie tę. Z R5 4600H/8GB/512GB/GTX1650Ti. Ekran oczywko 144Hz IPS więc nie ma lipy. Multiplayer shooter to tak po 160 FPS jak nie więcej w zależności od tego jak ustawimy rozgrywkę i oczywiście od mapy :) Co do temperatur... Jak się o niego dba i wlot nie jest zawalony kurzem to z chłodzeniem nie ma problemu bo ma 4 wyloty i dwa wiatraki także o przegrzaniu nie ma mowy. Zegary się trzymają. Pozdro
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Maciek 17 kwietnia 2021
    Znakomity sprzęt
    Gorąco polecam tego laptopa dla tych, którzy szukają bardzo wydajnej konfiguracji w bardzo dobrej cenie. Procesor Ryzena w parze z gtx 1650ti tworzy bardzo wydajne połączenie idealne nawet do wymagających produkcji. Jedyny minus to 8GB pamięci RAM, zdecydowanie za mało po zakupie trzeba koniecznie dołożyć drugą kość 8GB.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Krystian 15 kwietnia 2021
    Wymarzony laptop
    Świetny laptop o parametrach na których pograsz we wszystkie FPS. Procek ładnie współgra z Gtx 1650 Ti, następna mocna strona to chłodzenie( nie da się go zagrzać). Świetny wygląd, matryca 144 hz pozwala na szybsze zauważenie wroga, płynnie się gra. Za tą cenę raczej nie znajdzie się lepszego laptopa do gier. Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Rolas 13 kwietnia 2021
    No niby perfect, ale nie do końca
    Laptop ogólnie świetny, ale mam małe zastrzeżenia... Obudowa się palcuje, ekran mógłby być jaśniejszy (na kablu jaśniej nieco) no i kwestia sterowników... są na płycie, a laptop nie ma napędu :D Szkoda, że nie ma jakiejś paczki na stronie Acera, która wszystko od razu poinstaluje. Tak to jest git, więc taki 4.5/5.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Hanma 17 kwietnia 2021
    Zaufałem R5 i nie żałuję
    Kolega straszył mnie tym Ryzenem, że aż dziwne mi się wydawało, że tak znany procek może być aż tak słaby. Obejrzałem recenzje, poczytałem opinie... kupiłem i jest dobrze. Temperatury jak na sprzęt za taką kasę są świetne i nie ma szans na to, że się wyłączy z przegrzania. Bardzo polecam AMD jak i Nitro 5 :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Andrzej 15 kwietnia 2021
    Polecam, świetny produkt!
    Laptop prezentuje się wyśmienicie. Fajny design i klawiatura podświetlona na czerwono. Bardzo szybki i cichy. Na baterii w optymalnym użyciu starcza na długo. Obraz czysty i przy grach ekran z 144 Hz daje sobie rade całkiem nieźle. Polecam ten produkt.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Nic 19 kwietnia 2021
    Jest ok
    Nowe gry 35 klatek, nie ma co liczyć na 60 klatek w 4k, chyba że się gra w starsze tytuły to wyciśnie. Dołożyłem ramy, ale nic nie dało w grach. Dobry sprzęt, ale nie ma co czarować z grami.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Olga 16 kwietnia 2021
    Rewelacja :)
    Laptop wart najlepszych pieniędzy :) Daje niesamowitą frajdę w każdej dziedzinie rozrywki: gra, film, muzyka :))
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Iwona 26 kwietnia 2021
    Ok
    Laptop sprawuje się dobrze, jest cichy, ma fajny wygląd, dobrze się na nim gra. Syn jest zadowolony!
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Wydajność
    /5
    Głośność pracy
    /5
    Klawiatura
    /5
    Jakość matrycy
    /5
    Czas pracy na baterii
    /5
    Gabaryty i jakość wykonania
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Laptop nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa laptopa po awarii i gwarancji producenta okaże się niemożliwa? Wymienimy go na nowy!
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Laptop nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa laptopa po awarii i gwarancji producenta okaże się niemożliwa? Wymienimy go na nowy!
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Laptop nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa laptopa po awarii i gwarancji producenta okaże się niemożliwa? Wymienimy go na nowy!
    Laptop przestał działać w wyniku przepięcia prądu? Naprawimy lub wymienimy jeśli naprawa okaże się niemożliwa.
    Padłeś ofiarą kradzieży z włamaniem lub rozbojem? Nie martw się, otrzymasz nowy laptop.
    Pęknięty ekran wyświetlacza w wyniku nieszczęśliwego wypadku? Bez obaw, wymienimy go lub naprawimy.
    Zalania sprzętu w wyniku nieszczęśliwego wypadku? Nie martw się, ochrona przed zalaniem działa już od dnia sprzedaży, wymienimy

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy odbiorze w sklepie

      Pakiet PEŁEN KOMFORT (IT)


      • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
      • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
      • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa, naklejenie zakupionej zaślepki na kamerę)
      • Aktualizacja systemu
      • Założenie partycji HDD
      • Instruktaż z zakresu łączenia się z Internetem - połączenie testowe
      • Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka)
      • Wykonanie punktu przywracania systemu
      • Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka)
      • Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego oprogramowania np. ze strony codecguide.com
      Więcej

      Pakiet SMART (IT)


      • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
      • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
      • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa, naklejenie zakupionej zaślepki na kamerę)
      • Aktualizacja systemu
      • Założenie partycji HDD
      • Instruktaż z zakresu łączenia się z Internetem - połączenie testowe
      • Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka)
      • Wykonanie punktu przywracania systemu.
      • Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka)
      • Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego opogramowania np. ze strony codecguide.com
      • Przygotowanie do pracy - instalacja pakietu biurowego (office) - instalacja zakupionego pakietu przez klienta
      • Instalacja oprogramowania kupionego w sklepie lub dostarczonego przez klienta.

      Pakiet zawiera wszystkie usługi z IT Standard a dodatkowo: konfigurację zabezpieczeń, uruchomienie multimediów, instalację dodatkowego oprogramowania oraz wykonanie kopii zapasowej.

      Więcej
      Laptop ACER Nitro 5 AN515-44-R94X 15.6" IPS 144Hz R5-4600H 8GB SSD 512GB GeForce 1650Ti
      Laptop ACER Nitro 5 AN515-44-R94X 15.6" IPS 144Hz R5-4600H 8GB SSD 512GB GeForce 1650Ti
      Taniej o 400
      4 199 , 00
      3 799
      00
      126,63 zł x 30 rat 0%
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      Sprawdź leasing dla firm
      U Ciebie
      W sklepie jutro
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      Sprawdź leasing dla firm
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756