Tablet LENOVO Tab M10 TB-X306F 10.1" 4/64 GB Wi-Fi Szary
Tablet LENOVO Tab M10 TB-X306F 10.1" 4/64 GB Wi-Fi Szary
Produkt dostępny w wybranych sklepach
799
99
Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

Opis i dane

Tablet dla całej rodziny

Lenovo Tab M10 to rodzinny tablet, który robi wrażenie. Lekka i smukła konstrukcja wraz z ekranem HD i dwoma przednimi głośnikami to gwarancja świetnej rozrywki, którą zapewnia Lenovo Tab M10. Tym tabletem możesz dzielić się bezpiecznie z całą rodziną.

Tablet LENOVO Tab M10 10.1 - Tablet

Przykuwa wzrok

Spraw radość oczom. Wyświetlacz HD o przekątnej 10,1” w tablecie Tab M10 podkreśla zarówno intensywność scen akcji, jak i urocze detale rodzinnych zdjęć.

Dzięki matrycy IPS odwzorowanie barw jest idealne, niezależnie od miejsca, z którego obserwujesz ekran. Jest to szczególnie istotne, jeśli zaprosisz gości do wspólnego oglądania filmów lub zdjęć.

Tablet LENOVO Tab M10 10.1 - Full HD

Smukły i lekki

Tab M10 ma zaledwie 0.83 cm grubości, a waży jedynie 420 g, dlatego wygodnie leży w dłoni i bez problemu mieści się w torbie czy plecaku. Możesz go zabierać ze sobą wszędzie bez dodatkowego obciążenia, co czyni go godnym towarzyszem w podróży.

Tablet LENOVO Tab M10 10.1 - Smukły

W otoczeniu donośnego dźwięku

Muzyka, filmy, seriale i nagrania wideo zyskują nową jakość dźwięku. Dolby Atmos i dwa przednie głośniki oferują kinowe wrażenia niezależnie od miejsca.

Tablet LENOVO Tab M10 10.1 - Dolby Atmos

Dane techniczne

Techniczne

  • Funkcje aparatu
    Nagrywanie filmów
  • Głośniki
    Tak
  • Mikrofon
    Tak
  • Pojemność akumulatora [mAh]
    5000
  • Aparat tylny
    Tak
  • Rodzaj akumulatora
    Litowo-polimerowy
  • Czujniki
    AkcelerometrCzujnik światłaHalla
  • Aparat przedni
    Tak
  • Fizyczne

  • Waga [g]
    420
  • Wysokość [cm]
    24.1
  • Szerokość [cm]
    14.9
  • Grubość [cm]
    0.83
  • Parametry

  • Kolor obudowy
    Szary
  • Wyposażenie
    Zasilacz sieciowy
  • Załączona dokumentacja
    Instrukcja obsługi w języku polskimKarta gwarancyjna
  • Model tabletu
    Tab M10
  • Seria tabletu
    Tab M
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Dokumenty do pobrania

  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Producent i znak zgodności

  • Nazwa producenta/importera LENOVO
  • Opinie

    4.9/5
    40 opinii
    40 użytkowników poleca ten produkt
    Design
    5 /5
    Wydajność
    4.9 /5
    Czas pracy na baterii
    4.8 /5
    Gabaryty i jakość wykonania
    4.9 /5
    Wyświetlacz
    4.9 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    4.6/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Joanna 10 kwietnia 2021
    Fajny tablet
    Potrzebowałam tableta głównie dla dzieci do bajek oraz żeby oglądać swoje seriale i korzystać z niektórych aplikacji. Mamy dwa profile, osobno mój, osobno dzieci, które mogę płynnie przełączać. Tablet w 100% spełnia moje oczekiwania. Super ostrość obrazu, wszystko fajnie działa. Malutki minusik, że bateria nie trzyma tyle ile bym się spodziewała. Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Jakub 12 czerwca 2021
    Tablet
    Bardzo ciekawe urządzenie. Idealnie nadaje się do pracy zdalnej jeśli chodzi o wydajności i czas pracy baterii. Dodatkowo można pograć w jakieś mniej wymagające gry oraz wypocząć przy oglądaniu jakiegoś filmu. Polecam każdemu ^^
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Weronika 29 maja 2021
    Opinia o tablecie
    Świetny, duży, wyraźny ekran. Tablet jest łatwy w obsłudze. Był kupiony dla osoby starszej, która jest bardzo zadowolona z prezentu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marcin 15 czerwca 2021
    Dla mnie MEGA - Córka się bardzo się cieszy!
    Kupiłem tablet Córce. Jest mega zadowolona! Już kombinuje, by dokupić sobie do niego klawiaturę i myszkę... :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Michalina 10 czerwca 2021
    Dobra jakość, przystępna cena
    Za tą cenę produkt wydaje się naprawdę dobry, szybko reaguje, ładny obraz, intuicyjny.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Tomasz 6 maja 2021
    Fajny tablet
    Kupiłem dla dziecka. Gry śmigają bez problemu, jak najbardziej godny polecenia.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Yana 16 kwietnia 2021
    Fajny tablet
    Za swoje pieniądze fajny tablet.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Sławomir 12 czerwca 2021
    Bardzo dobra
    Produkt godny polecenia.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marecki 1 kwietnia 2021
    Miłe zaskoczenie
    Tablet rewelacja.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Roman 16 kwietnia 2021
    Super
    Fajny tablet.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Design
    /5
    Wydajność
    /5
    Czas pracy na baterii
    /5
    Gabaryty i jakość wykonania
    /5
    Wyświetlacz
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Ochrona ekranu
    Wymienimy stłuczony ekran
    Ochrona obowiązuje na całym świecie
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Ochrona ekranu
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Wymienimy stłuczony ekran
    Ochrona obowiązuje na całym świecie
    Wymienimy sprzęt na nowy, jeśli naprawa potrwa dłużej niż 15 dni
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 20 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy odbiorze w sklepie

      Pakiet STANDARD (MOBILE)


      • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
      • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/NANO
      • Przeniesienie listy kontaktów

      Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe, montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie, instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową

      Więcej

      Pakiet PEŁEN KOMFORT (MOBILE)


      • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
      • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO
      • Przeniesienie listy kontaktów
      • Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka)
      • Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura.
      • Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem.
      • Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)

      Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO, przeniesienie listy kontaktów, przeniesienie biblioteki multimediów

      Więcej

      Pakiet SMART (MOBILE)


      • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
      • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO
      • Przeniesienie listy kontaktów
      • Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka)
      • Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura
      • Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem
      • Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)
      • Założenie i konfiguracja konta sieciowego (Google, Apple).Rejestracja/logowanie w aplikacjach społecznościowych.Ustawienie klienta e-mail
      • Konfiguracja komunikacji głosowej z urządzeniem ( Google Assistant, Siri)
      • Pobranie, instalacja i konfiguracja do 3 wybranych, darmowych aplikacji (np. NETFLIX)
      • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa, zapora sieciowa, MyKNOX, lokalizacja smartfona)
      • Pobranie, instalacja i konfiguracja oprogramowania do sterowania systemem AUDIO, zakupionych wraz z urządzeniem
      • Podłączenie i kalibracja gogli VR, zakupionych wraz z urządzeniem

      Pierwsze uruchomienie, Docięcie karty SIM, Przeniesienie listy kontaktów, Podłączenie i kalibracja gogli VR zakupionych wraz z urządzeniem, Pobranie, instalacja i konfiguracja do 3 wybranych, darmowych aplikacji (np. NETFLIX)

      Więcej

      Dodatkowe usługi zabezpieczenia ekranu

      Zabezpieczenie ekranu folią ochronną

      • Całkowicie przejrzysta i wyjątkowo cienka
      • Odporna na uderzenia i wytrzymała
      • Nie zmniejsza czułości ekranu
      • Idealnie dopasowana - pasuje także do ekranów EDGE
      • Samoregnerująca się: małe rysy na powierzchni znikają

      Tablet LENOVO Tab M10 TB-X306F 10.1" 4/64 GB Wi-Fi Szary
      Tablet LENOVO Tab M10 TB-X306F 10.1" 4/64 GB Wi-Fi Szary
      Produkt dostępny w wybranych sklepach
      799
      99
      Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756

      Łącznie 799,99 zł
      799
      99