JESTEŚ TUTAJ: Sklep Mediaexpert.pl   Komputery i tablety   LAPTOPY I ULTRABOOKI   Laptopy   ACER   Laptop ACER Aspire Switch One SW1-011 (NT.LCTEP.002)

Laptop ACER Aspire Switch One SW1-011 (NT.LCTEP.002) x5Z8300 2GB 500GB 32GB EMMC W10

10.1

1280 x 800

Tak

Intel Atom x5-Z8300

2

500

Nie dotyczy

32

Intel HD Graphics

Windows 10 Home

Dominujący kolor:

Szary

Kod produktu: 863354

Kod produktu: 863354

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

cena online

129999

Produkt niedostępny
w sklepie internetowym

Produkt dostępny
w wybranych sklepach

Opis i dane

Laptop ACER Aspire Switch One SW1-011 (NT.LCTEP.002)

Cztery tryby pracy

Cztery tryby pracy

Acer Switch One 10 o wszechstronne urządzenie, które przekształca się w cztery różne tryby.

W zależności od potrzeb możemy pracować w trybie notebooka do pisania, zamienić laptop w tablet, a także zdecydować się na tryb ekranu lub złożony tryb multimedialny do celów rozrywkowych. Cały mechanizm oparty jest na bezzatrzaskowym magnetycznym uchwycie, który zdecydowanie ułatwia przechodzenie z jednego trybu pracy na drugi.

Wydajny procesor

Wydajny procesor


Acer Switch One 10 wyposażony został w procesor czwartej generacji Intel Atom x5-Z8300 o częstotliwości taktowania od 1.44 GHz do 1.84 GHz. To odpowiednia kombinacja wysokiej wydajności i efektywności energetycznej. Ten typ procesora umożliwia szybką pracę wielozadaniową, zapewnia płynną reakcję i prezentuje wspaniałą grafikę. Wspierany jest przez dysk twardy Flash o pojemności 32 GB, HDD o pojemności 500 GB oraz pamięć RAM DDR3 o wielkości 2 GB.

Wyraźny wyświetlacz

Wyraźny wyświetlacz


Ekran Acer Switch One 10 zajmuje zdumiewająco mało miejsca. To zaledwie 10,1-calowy wyświetlacz o rozdzielczości HD (1280 x 800) oraz podświetleniem LED, wzbogacony o technologię IPS (In-Plane Switching), która zapewnia żywe kolory. Zamontowana karta graficzna Intel HD Graphics dostarcza wyjątkową jakość obrazu oraz nasycenie barw pod każdym kątem.

Bezproblemowa komunikacja

Bezproblemowa komunikacja


Na wyposażeniu laptopa Acer Switch One 10 znajdują się także złącze USB 2.0, micro USB, wyjście HDMI, a także gniazdo Micro SD/SDHC. Łączenie z siecią internetową w dowolnym miejscu umożliwia bezprzewodowa komunikacja w standardzie 802.11 b/g/n Wi-Fi oraz Bluetooth® 4.0. Zainstalowany system operacyjny to Windows 10.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Laptop ACER Aspire Switch One SW1-011 (NT.LCTEP.002)

Procesor

Intel Atom x5-Z8300
4

Taktowanie procesora [GHz]

1.44 - 1.84

Dyski, pamięci, napędy

500
Nie dotyczy
32
Nie dotyczy
2
Nie dotyczy

Rodzaj napędu optycznego

Nie dotyczy

Ekran

10.1
1280 x 800
Tak

Typ matrycy

Błyszcząca

Obraz i dźwięk

Intel HD Graphics

Pamięć karty graficznej

Współdzielona z pamięcią RAM
Zintegrowana

Wbudowane głośniki

Tak

Wbudowany mikrofon

Tak

Wejście do mikrofonu

Tak

Wyjście audio

Tak

Techniczne

Urządzenie wskazujące

Touchpad
Nie
Nie
Nie

Wbudowana kamera

Tak

Komunikacja

802.11 b/g/n
Brak

Modem - obecność

Nie
4.0
0
1
Tak
Nie
Nie
Micro SD, Micro SDHC

Fizyczne

Wysokość [cm]

2.07

Szerokość [cm]

26

Głębokość [cm]

19.3

Waga [kg]

1.25

Oprogramowanie

Windows 10 Home

Wersja językowa systemu operacyjnego

Polska

Inne oprogramowanie

Brak

Parametry

Dominujący kolor

Szary

Wyposażenie

Zasilacz, Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna, Stacja dokująca z klawiaturą

Rodzaj laptopa

Laptop i tablet 2w1

Seria

Switch

Gwarancja

24 miesiące

Wyposażenie i gwarancja

Nazwa producenta/ importera

ACER

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Laptop ACER Aspire Switch One SW1-011 (NT.LCTEP.002)
Opinie
5 / 5 8 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 8 opinii
8 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 4 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Klawiatura
  • 4 / 5 Jakość matrycy
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 4 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 4 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Pozytywnie zaskoczony

Laptop bardzo fajnie się sprawdził w mojej działalności, dzięki swojej wielkości nie muszę brać drugiej torby mieści się w podręcznej torbie. Bateria dosyć wydajna, dodatkowym atutem jest dotykowy ekran.

Paweł W 2017-11-19 22:40:45
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Pozytywna.

Dobry produkt za rozsądną cenę. Brak zastrzeżeń. Córka bardzo zadowolona.

Tomasz 2017-11-12 18:22:35
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 1 / 5 Wydajność
  • 1 / 5 Głośność pracy
  • 1 / 5 Klawiatura
  • 1 / 5 Jakość matrycy
  • 1 / 5 Czas pracy na baterii
  • 1 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

LAPTOP ACER

BARDZO DOBRY SPRZĘT. POLECAM.

EWA P 2017-09-29 08:25:02
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 3 / 5 Klawiatura
  • 4 / 5 Jakość matrycy
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 4 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Polecam

Super, ok.

Aldona R 2017-08-10 15:00:22
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 3 / 5 Wydajność
  • 3 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Klawiatura
  • 3 / 5 Jakość matrycy
  • 3 / 5 Czas pracy na baterii
  • 4 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Polecam

Produkt spełnia moje oczekiwania, w szczególności zakup był podyktowany profesjonalną obsługą i rozpoznaniem moich potrzeb przez sprzedawcę.

Katarzyna W 2017-08-07 23:02:32
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Pozytywna

Jestem zadowolony z zakupu, polecam

Arkadiusz 2017-08-03 21:53:23
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Pozytywna

Wszystko Ok. Polecam.

Irmina 2017-06-23 16:02:06
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

OK

Laptop świetny, bajerancki ;-) Super, sprawnie działa, polecam

ANNA 2017-04-25 22:45:26
Czy ta opinia była przydatna?

Akcesoria

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Laptop ACER Aspire Switch One SW1-011 (NT.LCTEP.002)

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Dokumenty gwarancji

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”



Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Usługi realizowane przy dostawie do sklepu

Pakiet Standard ( IT )
Pakiet Standard ( IT )
Pierwsze uruchomienie systemu - instalacja i konfiguracja ustawień podstawowych.
Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa) Aktualizacja systemu do najnowszej wersji Założenie partycji HDD
i Czytaj więcej
X
Pakiet Standard ( IT )
Pakiet Standard ( IT )




Profesjonalna usługa IT_GO
  • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
  • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
  • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa)
  • Aktualizacja systemu do najnowszej wersji
  • Założenie partycji HDD
49,99
Pakiet Pełen Komfort ( IT )
Pakiet Pełen Komfort ( IT )
Uruchomienie systemu, założenie partycji na dysku, podłączenie akcesoriów.
Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa) Aktualizacja systemu Założenie partycji HDD Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka) Wykonanie punktu przywracania systemu Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka) Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego oprogramowania np. ze strony codecguide.com
i Czytaj więcej
X
Pakiet Pełen Komfort ( IT )
Pakiet Pełen Komfort ( IT )

Profesjonalna usługa IT_SMART
  • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
  • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
  • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa)
  • Aktualizacja systemu
  • Założenie partycji HDD
  • Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka)
  • Wykonanie punktu przywracania systemu
  • Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka)
  • Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego oprogramowania np. ze strony codecguide.com
69,99
Pakiet SMART ( IT )
Pakiet SMART ( IT )
Pakiet zawiera wszystkie usługi z IT Standard a dodatkowo: konfigurację zabezpieczeń, uruchomienie multimediów, instalację dodatkowego oprogramowania oraz wykonanie kopii zapasowej.
Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa) Aktualizacja systemu Założenie partycji HDD Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka) Wykonanie punktu przywracania systemu. Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka) Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego opogramowania np. ze strony codecguide.com Przygotowanie do pracy - instalacja pakietu biurowego (office) - instalacja zakupionego pakietu przez klienta Instalacja oprogramowania kupionego w sklepie lub dostarczonego przez klienta. Wykonanie kopii zapasowej na nośniku zakupionym w sklepie Rozbudowa urządzenia o dodatkową pamięć lub nowy dysk twardy zakupiony w sklepie
i Czytaj więcej
X
Pakiet SMART ( IT )
Pakiet SMART ( IT )

Profesjonalna usługa IT_PREMIUM
  • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
  • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
  • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa)
  • Aktualizacja systemu
  • Założenie partycji HDD
  • Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka)
  • Wykonanie punktu przywracania systemu.
  • Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka)
  • Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego opogramowania np. ze strony codecguide.com
  • Przygotowanie do pracy - instalacja pakietu biurowego (office) - instalacja zakupionego pakietu przez klienta
  • Instalacja oprogramowania kupionego w sklepie lub dostarczonego przez klienta.
  • Wykonanie kopii zapasowej na nośniku zakupionym w sklepie
  • Rozbudowa urządzenia o dodatkową pamięć lub nowy dysk twardy zakupiony w sklepie
109,99
Laptop ACER Aspire Switch One SW1-011 (NT.LCTEP.002)
Laptopy