279

87

Pełny No Frost

273

Dominujący kolor:

Stal szlachetna

Wymiary (WxSxG) [cm]:

203 x 60 x 66

Kod produktu: 859226

Klasa energetyczna:

Karta produktu

Porównaj

Kod produktu: 859226

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

219999

Produkt niedostępny
w sklepie internetowym

Produkt dostępny
w wybranych sklepach

Opis i dane

Lodówka BOSCH KGN39XI38

Lodówka BOSCH KGN39XI38

 

Oświetlenie LED
Zastosowanie diod LED to zupełnie nowa koncepcja oświetlenia wnętrza chłodziarki zapewniająca równomierne rozłożenie światła w jej wnętrzu, bez oślepiania. Oświetlenie LED zużywa mniej prądu od zwykłych żarówek i pozostaje sprawne przez cały okres eksploatacji urządzenia. 
FreshSense
Dzięki optymalnym warunkom przechowywania żywność zachowuje idealną konsystencję — na przykład lody nie będą już zbyt twarde ani zbyt miękkie. Stała temperatura wewnątrz chłodziarki ma decydujące znaczenie dla zachowania świeżości i smaku produktów. Czujniki FreshSense stale monitorują lub regulują temperaturę na zewnątrz oraz wewnątrz chłodziarki i zamrażarki. W rezultacie temperatura wewnątrz chłodziarki jest utrzymywana na stałym poziomie, niezależnie od temperatury zewnętrznej.
MultiAirflow
System MultiAirflow ze wspomaganiem wentylatorów wywołuje delikatny, równomierny ruch zimnego powietrza na wszystkich poziomach w obszarze schładzania i zamrażania. Minimalizuje to wahania temperatury i skraca czas chłodzenia — dzięki czemu Twoja żywność zachowa świeżość na dłużej. 
SuperFreezing
Funkcja SuperFreezing chroni zamrożone produkty przed rozmrożeniem po włożeniu nowych produktów do zamrażarki; sprawia też, że nowe produkty są zamrażane szybciej. Urządzenia z funkcją automatycznego zamrażania przywracają normalny tryb pracy po osiągnięciu odpowiedniej temperatury. Zapobiega to marnowaniu energii.
SuperCooling
W przypadku aktywacji funkcji SuperCooling świeżo zakupione produkty są schładzane znacznie szybciej. Jednocześnie zapobiega ona podwyższaniu temperatury żywności, która została już schłodzona. Temperaturę można obniżyć maksymalnie do 2°C — a wszystko to za dotknięciem jednego przycisku. Aby zapobiec nadmiernemu zużyciu energii, funkcja ta wyłącza się automatycznie po upływie około 6 godzin.
airfreshFilter
Rozwiązanie airfreshFilter z technologią antiBacteria aktywnie neutralizuje zapachy wewnątrz lodówki i wychwytuje bakterie. Nieprzyjemne substancje pochodzące z żywności o intensywnym zapachu są absorbowane, a powietrze pozostaje czyste i świeże — bez konieczności wymiany filtra przez cały okres eksploatacji urządzenia.

Zastosowane technologie

T
SN
VitaFresh
Super Freeze
VarioZone
Multi Air Flow
FreshSense

Specyfikacja

Dane techniczne:

Lodówka BOSCH KGN39XI38

Techniczne

Pełny No Frost

Liczba drzwi

2
41
2
T, SN

Położenie zamrażarki

Na dole

Funkcje dodatkowe

Alarm otwartych drzwi, VitaFresh, Super Freeze, Oświetlenie LED, VarioZone, Regulacja temperatury, Multi Air Flow, AirFresh, FreshSense, SuperCool, Alarm wzrostu temperatury, No Frost
Tak
1

Parametry

Kolor / wykończenie boków

Stal szlachetna

Kolor / wykończenie frontu

Stal szlachetna

Dominujący kolor

Stal szlachetna

Gwarancja

24 miesiące
16

Funkcje

Tak
Nie
Nie
Elektroniczne
Tak
Tak

Energia

A++
273

Chłodziarka

Liczba półek na butelki

1

Liczba półek

5

Rodzaj półek

Szklane
279

Sposób odszraniania (rozmrażania) chłodziarki

No-Frost

Zamrażarka

Liczba pojemników w zamrażarce

3
87

Sposób odszraniania (rozmrażania) zamrażalnika

No-Frost
14
*/***

Wymiary

Wysokość [cm]

203

Szerokość [cm]

60

Głębokość [cm]

66

Wyposażenie i gwarancja

Szczegółowe warunki gwarancji

Pobierz >

Nazwa producenta/ importera

BSH SPRZET GOSPODARSTWA DOMOWEGO Sp.zo.o.

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Lodówka BOSCH KGN39XI38
Opinie
5 / 5 305 opinii
98% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 305 opinii
300 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 4 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Lodówka Bosch

Lodówka bardzo ładna, cicha, doskonale chłodzi. Jest doskonałym dopełnieniem mojej nowej kuchni.

Hanna 2019-06-07 15:29:57
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Super wygląd. Bardzo nowoczesna. Genialny system No Frost. Za takę cenę naprawdę się opłaca.

Maria 2019-06-03 11:43:27
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Lodówka nowoczesna, świetnie wykonane wnętrze. Jedyny minus - bardzo wystające rączki - w małej kuchni bardzo kłopotliwe. Jednak wyposażenie wnętrza przeważyło w zakupie. Jestem mega zadowolona.

Anna 2019-05-29 08:16:34
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Boski Bosch

Jest oszczędna i ,,zimna,,.

Łukasz 2019-05-23 23:23:16
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Super!

Lodówka urzekła mnie wyglądem, wyposażeniem i ergonomią wnętrza. O bezawaryjności trudno mi się wypowiedzieć ale firma swoje znaczy. :)

Iwona 2019-04-29 19:27:58
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Bardzo funkcjonalna, cicho pracująca, estetyczna zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz.

Zofia 2019-04-19 09:35:48
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna, bardzo polecam

Elegancki wygląd, doskonale zaprojektowany produkt ergonomiczny, estetyczny, bardzo pojemny, można doskonale zagospodarować i oddzielić od siebie wszelkie produkty żywnościowe różnego rodzaju. Produkt idealny dla rodzin, które lubią poukładane i świeżo przechowywane produkty, z całą pewnością gorąco polecam. Produkt stylowy i niezwykle funkcjonalny oraz praktyczny.

Piotr 2019-04-10 21:45:55
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna

Dobra jakość w jeszcze lepszej cenie.

Marzena 2019-03-27 21:03:48
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Gorąco polecam

Świetna lodówka w tej klasie cenowej, kapitalne rozwiązanie dla przechowywania w niższej temperaturze mięs i ryb. Dwie szufladki, więc mięso nie przejdzie zapachem ryb. Super sprawa z utrzymywaniem wilgotności w szufladzie warzywnej - sałaty nie więdną. Jestem nowym użytkownikiem i mam nadzieję, że po roku użytkowania mój zachwyt nad lodówką nie zmaleje.

Ewa 2019-03-27 16:54:50
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 4 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

POZYTYWNA

POZYTYWNA OPINIA, WYGLĄD OK. PRACA OK, RACHUNKI TO SIĘ OKAŻE.

DARIUSZ 2019-03-24 14:30:43
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Mega pozytyw

Idealna lodówka dla dużej rodziny. Bardzo dużo miejsca.

Łukasz 2019-03-19 16:42:41
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam!

Lodówka godna polecenia, towar świetnej jakości, pojemna, świetny design, same superlatywy :) jestem bardzo zadowolona!

Irena 2019-03-18 16:09:50
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna

Lodówka spełnia moje oczekiwania, jest świetna.

Grzegorz 2019-03-07 10:04:36
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Mega pozytywna

Po długim czasie szukania jedynie ten model przypadł mi do gustu, Pojemna, komora 0 i ergonomia środka działa na duży plus. W tej cenie chyba najlepszy model na rynku. Polecam.

Mariusz 2019-03-06 19:43:34
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Wysokiej klasy urządzenie. Wizualnie bez zarzutów.

Jan 2019-03-04 16:14:08
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 4 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Pojemna dla tradycyjnej rodziny, ładnie się komponuje z pozostałym sprzętem.

Say 2019-02-24 13:45:56
Czy ta opinia była przydatna?
3 / 5
  • 3 / 5 rate
  • 4 / 5 Wygląd
  • 3 / 5 Głośność pracy
  • 3 / 5 Bezawaryjność
  • 3 / 5 Energooszczędność
  • 4 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 3 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Wygląd i przestrzeń ok

Obszerna, dużo miejsca w chłodziarce, estetyczna.

Piotr 2019-02-23 14:41:24
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

PO LE CAM!

Lodówka idealna dla osób z dziećmi! Nie widać palców na lodówce, prosta w utrzymaniu czystości, cicha. Duuży plus za pojemniki z 0 st.C ! Nie ma lepszej kandydatki!

Barbara 2019-02-20 22:34:49
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 1 / 5 Wygląd
  • 1 / 5 Głośność pracy
  • 1 / 5 Bezawaryjność
  • 1 / 5 Energooszczędność
  • 1 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 1 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna, polecam

Lodówka pod względem wyglądu oraz funkcjonalności jest wyjątkowa.

Andrzej 2019-02-15 20:20:03
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 3 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 4 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 3 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna. Polecam.

Wygląda atrakcyjnie. Ma dobre oceny. Polecam.

Tadeusz 2019-01-23 17:38:36
Czy ta opinia była przydatna?

Akcesoria

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Lodówka BOSCH KGN39XI38

Konsument
Firma

Okres gwarancji:

24 miesiące
brak

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta
nie dotyczy

Dokumenty gwarancji:

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”



Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Usługi realizowane przy dostawie kurierem

Usługa wniesienia
Usługa wniesienia
Wniesienie do lokalu.
Zamówione Towary są dostarczane do Klienta za pośrednictwem Dostawcy na adres wskazany w formularzu zamówienia. W przypadku niektórych Towarów przekraczających wagę 30 kg, Klient ma możliwość zakupu dodatkowej usługi tj. wniesienia zamówionego Towaru do pierwszego pomieszczenia znajdującego się w lokalu Klienta pod adresem wskazanym w formularzu zamówienia, o czym każdorazowo informowany jest w trakcie składania zamówienia za pośrednictwem komunikatów zamieszczonych na stronie internetowej Sklepu.
i Czytaj więcej
X
Usługa wniesienia
Usługa wniesienia

Zamówione Towary są dostarczane do Klienta za pośrednictwem Dostawcy na adres wskazany w formularzu zamówienia.

W przypadku niektórych Towarów przekraczających wagę 30 kg, Klient ma możliwość zakupu dodatkowej usługi tj. wniesienia zamówionego Towaru do pierwszego pomieszczenia znajdującego się w lokalu Klienta pod adresem wskazanym w formularzu zamówienia, o czym każdorazowo informowany jest w trakcie składania zamówienia za pośrednictwem komunikatów zamieszczonych na stronie internetowej Sklepu.

39,00
Pakiet Standard ( Lodówka, Zamrażarka )
Pakiet Standard ( Lodówka, Zamrażarka )
Wniesienie, rozpakowanie, ustawienie i wypoziomowanie
Rozpakowanie urządzenia Ustawienie we wskazanym miejscu Wypoziomowanie i stabilizacja Zabranie pozostałości opakowania Regulamin Świadczenia usług montażu i instalacji towarów kupionych w sklepie Media Expert
i Czytaj więcej
X
Pakiet Standard ( Lodówka, Zamrażarka )
Pakiet Standard ( Lodówka, Zamrażarka )




Profesjonalna usługa
  • Rozpakowanie urządzenia
  • Ustawienie we wskazanym miejscu
  • Wypoziomowanie i stabilizacja
  • Zabranie pozostałości opakowania
49,99
Pakiet Pełen Komfort ( Lodówka, Zamrażarka )
Pakiet Pełen Komfort ( Lodówka, Zamrażarka )
Wniesienie, rozpakowanie, ustawienie, wypoziomowanie, usunięcie zabezpieczeń, montaż półek, podłączenie, zabranie opakowania.
Rozpakowanie urządzenia Odłączenie zużytego sprzętu (w razie konieczności) Ustawienie we wskazanym miejscu Wypoziomowanie i stabilizacja Usunięcie zabezpieczeń elementów ruchomych Montaż półek i szuflad Podłączenie do istniejącej i sprawnej instalacji wodnej Sprawdzenie ułożenia uszczelek drzwi Zabranie pozostałości opakowania Regulamin Świadczenia usług montażu i instalacji towarów kupionych w sklepie Media Expert
i Czytaj więcej
X
Pakiet Pełen Komfort ( Lodówka, Zamrażarka )
Pakiet Pełen Komfort ( Lodówka, Zamrażarka )

Profesjonalna usługa premium
  • Rozpakowanie urządzenia
  • Odłączenie zużytego sprzętu (w razie konieczności)
  • Ustawienie we wskazanym miejscu
  • Wypoziomowanie i stabilizacja
  • Usunięcie zabezpieczeń elementów ruchomych
  • Montaż półek i szuflad
  • Podłączenie do istniejącej i sprawnej instalacji wodnej
  • Sprawdzenie ułożenia uszczelek drzwi
  • Zabranie pozostałości opakowania
69,99
Lodówka BOSCH KGN39XI38
Lodówki