Mistrz w każdym calu — dla początkujących i zaawansowanych kucharzy. Sieka, mieli, ubija, miksuje, gotuje na parze, kruszy lód, waży, a nawet zagniata ciasto!
14 programów automatycznych
Aplikacja mobilna
Wbudowana waga
Funkcja Wi-fi
Otwór w pokrywie
10 calowy ekran
Przystawka do krojenia w kostkę
Akcesoria ze stali nierdzewnej
Porównaj termoroboty
Wybierz idealny model dla siebie i ciesz się pysznymi domowymi posiłkami każdego dnia
Termorobot MRK-48P
Przykładowy sprzęt innej firmy
Moc
1800W
1200W
Silnik do miksowania
1400
1000
Grzałka
1000
1050
Waga / tara
dokładność do 1g
dokładność do 5g
Udźwig wagi
do 5,5kg
do 5kg
Ekran dotykowy
10"
8"
Kolor obudowy
czarna
biała
Ilość mis w zestawie
1
1
Pojemność maksymalna
4,5l
4,5l
Akcesoria ze stali szlachetnej
tak
nie
Pokrywa szklana
tak
nie
Przepisy w aplikacji
tak
tak
Darmowa aktualizacja bazy przepisów
tak
nie
Przystawka do krojenia w kostkę
tak
nie
Dwustronna tarcza do siekania na wiórki/talarki
tak
możliwość dokupienia
Gotowanie krok po kroku
Jak gotować sprytnie i rodzinnie. Sprawdź przepisy
Krewetki z boczkiem na ostro
SKŁADNIKI:
Duże krewetki400 gr
Boczek wędzony parzony50 gr
Cebula1 szt
Czosnek2 ząbki
Papryczka chili1 szt
Łyżka octu balsamicznego1 łyżka
Oliwa z oliwek50 ml
Miód1 łyżka
Posiekane listki kolendry1 łyżka
Woda120 ml
Sól3 szczypty
Pieprz2 szczypty
PRZYGOTOWANIE:
1.Krewetki rozmrozić (jeśli mrożone), czosnek i cebulę obrać. Cebulę pokroić na mniejsze kawałki. Papryczkę oczyścić z nasion, pokroić na mniejsze części. Boczek pokroić w kostkę.
2.Do naczynia z nożem włożyć 1 cebulę, 2 ząbki czosnku, 50 g boczku, 1 papryczkę, 50 ml oliwy, 1 łyżkę octu balsamicznego, 1 łyżkę miodu, 1 łyżkę posiekanej kolendry, 3 szczypty soli oraz 2 szczypty pieprzu.
3.Wszystkie składniki rozdrobnić - czas 10 sekund, prędkość 7.
4.Z naczynia wyjąć nóż, założyć mieszadło. Dodać krewetki, zamieszać - czas 10 minut, temperatura 100 st. C., prędkość 3. 5 minut przed końcem gotowania, dolać przez otwór wodę.
5.Krewetki można podawać jako samodzielne danie lub jako dodatek do ryżu, ewentualnie makaronu sojowego.
Chrupiące paluchy z pesto bazyliowym
SKŁADNIKI:
Mąka pszenna400 gr
Świeże drożdże15 gr
Sól1 łyżeczka
Cukier1 łyżeczka
Woda1 szklanka
Oliwa z oliwek1 łyżka
Tarty ser parmezan50 gr
Pesto bazyliowe1 słoik
Jaja1 szt
PRZYGOTOWANIE:
1.Do naczynia założyć nóż, dodać 1 szklankę wody, 15 g świeżych drożdży, 1 łyżeczkę cukru, 1 łyżeczkę soli, 400 g mąki pszennej oraz 1 łyżkę oliwy z oliwek.
2.Wyrabiać ciasto - czas 4 minuty, prędkość 3.
3.Ciasto wyłożyć do miski, odstawić do wyrośnięcia w ciepłe miejsce na ok. 30 minut.
4.Po wyrośnięciu ciasto rozwałkować w prostokąt o grubości ok. 3 mm. Ciasto posmarować pesto, posypać startym parmezanem i złożyć na pół wzdłuż dłuższego boku. Ponownie lekko rozwałkować i pokroić na paski szerokości ok. 3 cm. Spiralnie zwinąć wzdłuż dłuższego boku.
5.Paluchy posmarować rozbełtanym jajkiem. Piec w piekarniku nagrzanym do 180 st. C. przez około 20 minut.
Gnocchi szpinakowe
SKŁADNIKI:
Ugotowane ziemniaki500 gr
Mrożony szpinak200 gr
Mąka pszenna200 gr
Mąka ziemniaczana25 gr
Jaja1 szt
Sól0,5 łyżeczki
PRZYGOTOWANIE:
1. Gnocchi najlepiej formować za pomocą specjalnej deseczki do gnocchi. Gnocchi można również formować widelcem pomijając formowanie kulek. Gnocchi można przygotowac wcześniej. Trzeba wówczas po ugotowaniu wkładać je na chwilę do zimnej wody ( zahartować), aby się nie posklejały. Przed podaniem ponownie włożyć do gorącej, osolonej wody.
2.Przygotować produkty: 200 g szpinaku rozmrozić, odcisnąć z nadmiaru wody (na sitku). Po odciśnięciu powinno pozostać ok. 120 g szpinaku
3.W naczyniu miksującym umieścić nóż, włożyć 500 g ugotowanych ziemniaków. Zamknąć pokrywę dzbanka, zamknąć zaślepkę, zmiksować ziemniaki – czas 12 sekund, prędkość 4.
Gnocchi szpinakowe
4. Otworzyć pokrywę dzbanka, do masy dodać ok. 120 g szpinaku odciśniętego z nadmiaru wody, 200 g mąki pszennej, 1 czubatą łyżkę maki ziemniaczanej (25 g) wbić 1 jajko, dodać 0,5 łyżeczki soli. Zamknąć pokrywą dzbanka z zamkniętą zaślepką, zmiksować – czas 20 sekund, prędkość 4.
5.Otworzyć pokrywę dzbanka, za pomocą łopatki przełożyć ciasto na stolnicę lub blat. Podsypując obficie mąką ciasto lekko zagnieść, podzielić na 4 części, uformować wałki grubości ok. 1,5-2 cm i pokroić je w poprzek na równe kawałki. Kawałki ciasta szybko uformować w kulki, każdą kulkę lekko spłaszczyć za pomocą widelca tak, aby pozostały charakterystyczne dla gnocchi rowki.
6.Gnocchi wkładać do wrzącej, osolonej wody, delikatnie zamieszać, zagotować. Gotować chwilę i za pomocą łyżki cedzakowej wyjąć z wody bezpośrednio na talerze. Podawać z dodatkiem Pesto tradycyjnego lub z rukoli, posypane tartym parmezanem.
Sałatka z krewetkami i awokado
SKŁADNIKI:
Kreweteki koktajlowe200 gr
Pomidory koktajlowe100 gr
Mix sałat100 gr
Awokado1 szt
Mielona papryczka chilli0,5 łyżeczki
Czosnek granulowany0,5 łyżeczki
Masło15 gr
Białe wino półwytrawne3 łyżki
PRZYGOTOWANIE:
1.Do naczynia miksującego zamocować mieszadło. Włożyć 15g masła, dodać 200g świeżych krewetek, wsypać pół łyżeczki czosnku granulowanego i pół łyżeczki mielonego chilli. Zamknąć pokrywę z otwartą zaślepką. Podsmażyć krewetki. Temperatura 100 st. C, czas 7 minut, prędkość 1.
2.Zdjąć pokrywę. Do krewetek wlać 3 łyżki białego wina. Zamknąć pokrywę z otwartą zaślepką. Całość razem przez chwilę podsmażyć. Temperatura 100 st. C, czas 2 minuty, prędkość 1.
3.Na talerzu luźno rozłożyć 100g mixu sałat. 100g pomidorków koktajlowych pokroić na pół. Awokado obrać, przekroić na pół, wyjąć pestkę, następnie połówki awokado pokroić w cienkie plasterki. Pokrojone pomidorki i awokado poukładać na sałacie. Na wierzch przełożyć podsmażone wcześniej krewetki. Całość polać powstałym podczas smażenia sosem.
Czarny burger z łososiem
SKŁADNIKI:
Mąka typ "0"150 gr
Mąka typ "650"100 gr
Mleko80 gr
Woda70 gr
Cukier10gr
Świeże drożdże10gr
Atrament kałamarnicy4 gr
Oliwa z oliwek10 gr
Sól10 gr
Łosoś500 gr
Natka pietruszki10 gr
Pieprz3 szczypty
Mielona papryczka chilli3 szczypty
Skórka z 1 cytryny
Bułka tarta20 gr
Sałata lodowa4 liście
Cebula czerwona1 szt
Ogórek świeży1 szt
Czarny burger z łososiem
PRZYGOTOWANIE:
1.Do naczynia z nożem wlać 70 g mleka, 70 g wody, włożyć 10 g drożdży, 10 g cukru. Wymieszać – temperatura 37 stopni, czas 1,5 minuty, prędkość 1.
2.Dodać 4 g atramentu z kałamarnicy, 150 g mąki „00”, 100 g mąki manitoba lub „650”, 10 g oliwy z oliwek. Funkcja ugniatanie, czas 3 min.
3.Ciasto wyjąć z dzbanka i podzielić ciasto na 4 części. Uformować 4 kule i ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Umieścić w piekarniku z załączonym światłem na 1 h.
4.Do naczynia z nożem włożyć 10 g pietruszki i papryczkę chili, posiekać – czas 8 s, prędkość 8.
5.Składniki zgarnąć na dno naczynia. Włożyć 500 g łososia, 5 g soli, pieprz do smaku, startą skórkę z 1 cytryny, 20 g bułki tartej. Posiekać – czas 10 s, prędkość 6.
6.Przelożyć masę do innego naczynia i włożyć do lodówki. Po wyrośnięciu ciasta wyciągnąć blachę z piekarnika i ustawić temperaturę piekarnika na 175 stopni. Bułki posmarować pozostałym mlekiem i posypać sezamem. Włożyć bułki do nagrzanego piekarnika 180stopni góra, dół na 20 – 25 min.
7.W międzyczasie przygotować dodatki: umyć sałatę, cebulę pokroić w cienkie talarki i ogórka w plasterki (można użyć tarczy do szatkowania).
8.Wyciągnąć bułki z piekarnika i pozostawić do wystudzenia.
9.W międzyczasie masę łososiową podzielić na 4 części i uformować burgery o grubości ok 1 cm. Smażyć na patelni na oliwie z oliwek.
10.Bułki przeciąć na pół, układać sałatę, łososiowego burgera i dodatki, polać ulubionym sosem. Tak przygotowanego burgera przebić patyczkiem do szaszłyków.
Szparagi zapiekane pod sosem beszamelowym
SKŁADNIKI:
Szparagi2 pęczki
Masło30 gr
Mąka pszenna25 gr
Mleko300 gr
Sól0,5 łyżeczki
Gałka muszkatołowa0,5 łyżeczki
Tarty ser parmezan30 gr
PRZYGOTOWANIE:
1. 2 pęczki szparagów umyć, osuszyć, odłamać twarde końce. Poukładać je obok siebie w naczyniu żaroodpornym do zapiekania.
2. W naczyniu miksującym zamontować mieszadło. Dodać 30 g masła. Założyć pokrywę z zamkniętą zaślepką, rozpuścić masło. Temperatura 100°C, czas 2 minuty, prędkość 1.
3.Zdjąć pokrywę, wsypać 25 g mąki pszennej. Założyć pokrywę z zamkniętą zaślepką, zrobić zasmażkę. Temperatura 100°C, czas 2 minuty, prędkość 2
4.Zdjąć pokrywę, wlać 300 g mleka. Założyć pokrywę z zamkniętą zaślepką, całość zagotować. Temperatura 100°C, czas 5 minut, prędkość 2.
5.Zdjąć pokrywę, wsypać pół łyżeczki soli, pół łyżeczki gałki muszkatołowej i 15 g tartego parmezanu. Założyć pokrywę z zamkniętą zaślepką, wszystko wymieszać. Temperatura 100°C, czas 1 minuta, prędkość 2.
Szparagi zapiekane pod sosem beszamelowym
6.Zdjąć pokrywę, sos beszamelowy wylać do naczynia na szparagi. Na wierzch posypać pozostałe 15 g tartego parmezanu.
1.Wskazówki – Można stosować dowolne owoce, np. tylko jabłka, tylko truskawki, wiśnie bez pestek, śliwki lub inne mieszane. Można stosować owoce mrożone, które po wyjęciu z zamrażarki trzeba pozostawić w temp. pokojowej na ok 15 min. Można stosować kruszonkę owsianą. Uwaga! Po wyjęciu z piekarnika rabarbar jest bardzo gorący! Ciasto należy pozostawić na kilka/kilkanaście minut do przestudzenia.
2. Piekarnik rozgrzać do temp 180˚C.
3.800 g rabarbaru umyć, osuszyć, odciąć zdrewniałe końcówki i pozostałości liści. Pokroić na kawałki ok. 2-3cm.
4.Do naczynia miksującego założyć mieszadło. Włożyć pokrojony na kawałki rabarbar, wsypać 100 g cukru, 1 czubatą łyżeczkę mąki ziemniaczanej. Zamknąć pokrywę dzbanka z zamkniętą zaślepką, wymieszać rabarbar z cukrem i mąką – czas 30 sekund, prędkość 3.
5.Otworzyć pokrywę, ułożyć rabarbar na cały spód formy do pieczenia wysmarowanej masłem.
Crumble z rabarbarem
6.Dzbanek umyć, osuszyć, założyć nóż.
7.Do dzbanka włożyć 100 g masła pokrojonego na kilka kawałków oraz 100 g mąki pszennej 100 g cukru i 50 g płatków migdałowych. Zamknąć pokrywę dzbanka, wymieszać kruszonkę – czas 20 sekund, prędkość 4.
8.Otworzyć pokrywę dzbanka. Kruszonkę wyłożyć na rabarbar tak, aby przykryła całą powierzchnię. Posypać pozostałymi 50 g płatkami migdałowymi.
9.Naczynie z rabarbarem i kruszonką wstawić go piekarnika nagrzanego do 180˚C, piec przez ok. 35 -40 min aż kruszonka będzie rumiana. Wyjąć z piekarnika, odstawić na ok. 10 minut, podawać na ciepło lub ostudzić i podawać zimne.
Ciasto ze śliwkami
SKŁADNIKI:
Śliwki10 gr
Cukier200 gr
Cukier trzcinowy100 gr
Mąka pszenna400 gr
Proszek do pieczenia1,5 łyżeczki
Jogurt naturalny100 gr
Żółtko2 szt
Jaja2 szt
Olej70 gr
Cukier puder2 łyżki
PRZYGOTOWANIE:
1.Śliwki umyć, przekroić na pół, wyjąć pestki.
2.W dzbanku zainstalować nóż, wsypać 200 g cukru i 100 g cukru trzcinowego, zmielić - czas 1 minuta, prędkość 8. Otworzyć pokrywę, dodać 2 żółtka i 2 całe jaja, 100 g jogurtu oraz 70 g oleju. Całość miksować - czas 2 minuty, prędkość 5.
3.Otworzyć pokrywę, dosypać 400 g mąki pszennej. Dalej miksować - czas 3 minuty, prędkość 5. W międzyczasie przez otwór w pokrywie dodać 1,5 łyżeczki proszku do pieczenia.
4.Przygotować formę do pieczenia - wysmarować ją delikatnie masłem lub wyłożyć papierem do pieczenia. Gotową masę przełożyć do formy, pomagając sobie szpatułką. Na cieście, delikatnie upychając, ułożyć śliwki.
5.Ciasto wstawić do piekarnika. Piec 45 minut w temperaturze 200°C. Gorące ciasto posypać cukrem pudrem.
Makaron czarny z krewetkami
SKŁADNIKI:
Czarny makaronu (z sepią)300 gr
Obrane, świeże krewetki (lub rozmrożone)200 gr
Szalotka80 gr
Czosnek3 ząbki
Kawałek świeżej papryczki chilli
Masło50 gr
Białe wino100 ml
Sól i pieprz do smaku
Liście kolendry do dekoracji
PRZYGOTOWANIE:
1.Przygotować produkty: szalotkę i czosnek obrać, szalotkę przekroić na mniejsze części.
2.Makaron gotować zgodnie z przepisem na opakowaniu w osolonej wodzie.
3.Do naczynia miksującego włożyć nóż , włożyć cebulę, czosnek i chilli. Zamknąć pokrywę dzbanka z zamkniętą zaślepką, posiekać - czas 6 sekund, prędkość 6.
4.Otworzyć pokrywę, za pomocą łopatki zebrać cebulę i czosnek ze ścian naczynia. Dodać masło, zamknąć pokrywę, otworzyć zaślepkę. Podsmażyć - temperatura 120˚C, czas 5 minut, prędkość 1, obroty wsteczne.
5.Przez otwór w pokrywie wlać białe wino - gotować - temperatura 100˚C, czas 5 minuty, prędkość 1, obroty wsteczne.
6.Otworzyć pokrywę dzbanka, do sosu włożyć krewetki, dodać sól i pieprz. Zamknąć pokrywę, zamknąć zaślepkę, gotować - temperatura 100˚C, czas 5 minut, prędkość 1, obroty wsteczne.
7.Otworzyć pokrywę, wyporcjować sos na gorący makaron, posypać świeżą kolendrą.
Bób na sposób włoski
SKŁADNIKI:
Młody bób450 gr
Cebula100 gr
Ząbek czosnku2 szt
Oliwa z oliwek30 ml
5 dużych, suszonych pomidorów z oleju (ok. 60g)ok 60 gr
Kilka listków świeżej bazylii
Sól1 łyżka
Pieprz0,5 łyżeczki
2 miarki wody
PRZYGOTOWANIE:
1. Przygotować produkty: bób jeśli mrożony – rozmrozić, opłukać, wsypać do koszyczka do gotowania. Cebule obrać, przekroić na mniejsze części, czosnek obrać.
3.Do gorącej wody włożyć koszyczek z bobem, zamknąć pokrywą dzbanka z zamkniętą zaślepką. Gotować – temperatura 100˚C, czas 8 minut.
4.Otworzyć naczynie, za pomocą miarki wyjąc koszyczek z bobem, przełożyć bób do innego naczynia. Z dzbanka wylać wodę, opłukać go i osuszyć.
5.W naczyniu miksującym umieścić nóż, włożyć suszone pomidory i liście bazylii, zamknąć pokrywę dzbanka z zamkniętą zaślepką. Posiekać – czas 6 sekund, prędkość 6.
Bób na sposób włoski
6. Otworzyć pokrywę, za pomocą łopatki wyjąć pomidory do innego naczynia. Do naczynia z nożem włożyć cebulę i czosnek, zamknąć pokrywę dzbanka, zamknąć zaślepkę, posiekać – czas 8 sekund, prędkość 6.
7.Otworzyć pokrywę, za pomocą łopatki zebrać cebulę i czosnek ze ścian naczynia. Dodać oliwę, zamknąć pokrywę, otworzyć zaślepkę. Podsmażyć – temperatura 115˚C, czas 4 minuty, prędkość 2, obroty wsteczne.
8.Otworzyć pokrywę, wyjąć nóż, założyć mieszadło. Do cebuli dodać wodę, suszone pomidory z bazylią i bób, dodać pieprz. Zamknąć pokrywę dzbanka z zamkniętą zaślepką, gotować – temperatura 100˚C, czas 8 minut, obroty 1.
9.Otworzyć pokrywę, potrawę przełożyć na talerze.
Koktajl romantyczny
SKŁADNIKI:
Szampan lub wino musujące400 ml
Sok pomarańczowy200 gr
Mrożone truskawki100 gr
Cukier puder (2 łyżki)30 gr
PRZYGOTOWANIE:
1.W naczyniu miksującym umieścić nóż, włożyć 100 g mrożonych truskawek, wlać 200 g soku pomarańczowego i dodać 2 łyżki (30 g) cukru pudru. Zamknąć pokrywą dzbanka z zamkniętą zaślepką. Zmiksować – czas 30 sekund, prędkość 12.
2.Zmiksowany koktajl przelać do 4 wysokich kieliszków, uzupełnić szampanem. Podawać od razu po przygotowaniu.
10 calowy dotykowy wyświetlacz
Komfort obsługi
Wybierz urządzenie, które łączy nowoczesne technologie, wygodę użytkowania i wyjątkowy design. Termorobot iCoook 3.0 Plus wyposażony w duży, 10-calowy dotykowy ekran, oferuje nie tylko szeroką powierzchnię roboczą, ale także łatwą, intuicyjną obsługę. Dzięki temu ekranowi szybko znajdziesz interesujące Cię przepisy, dostosujesz parametry pracy i będziesz na bieżąco monitorować postępy gotowania – wszystko w jednym miejscu, w sposób przejrzysty i komfortowy. Dodatkowo nowoczesny wyświetlacz nadaje urządzeniu elegancki wygląd, który doskonale wpisuje się w styl każdej kuchni. Zyskaj funkcjonalność i styl, które wniosą nowe doświadczenia do Twojego kulinarnego świata.
W zestawie przystawka do krojenia w kostkę
Szybciej i wygodniej!
Przenieś gotowanie na wyższy poziom z Termorobotem iCoook 3.0 Plus! Nowoczesna przystawka do krojenia w kostkę sprawia, że przygotowanie owoców i warzyw staje się szybkie i bezproblemowe. Zamiast tracić czas na ręczne krojenie, możesz cieszyć się perfekcyjnie równymi kostkami, które nie tylko ułatwią pracę, ale również dodadzą estetyki Twoim daniom. Od sałatek, przez zupy, po gulasze i kolorowe przekąski – teraz przygotowanie tych potraw jest prostsze niż kiedykolwiek wcześniej!
Aplikacja z książką kucharską
Potrawy dla każdego
Twórz wyjątkowe posiłki na każdą okazję, czerpiąc radość z gotowania dla całej rodziny. Aplikacja z rozbudowaną bazą przepisów otworzy przed Tobą świat kulinarnych inspiracji, wprowadzając różnorodność do codziennych potraw. Dzięki połączeniu z domowym Wi-Fi, Twoja książka kucharska będzie regularnie wzbogacana o nowe receptury, które odkryjesz bez wysiłku. Precyzyjne instrukcje krok po kroku sprawią, że każdy przepis stanie się łatwy do wykonania, a Ty bez trudu przygotujesz smaczne i urozmaicone dania, nawet przy napiętym grafiku.
Akcesoria ze stali nierdzewnej i szkła
Solidne wykończenie
Termorobot iCoook 3.0 Plus to prawdziwa definicja wytrzymałości i wszechstronności, który zrewolucjonizuje Twoją kuchnię, przekształcając ją w zaawansowane centrum gotowania. Wyposażony w solidne akcesoria ze stali nierdzewnej, takie jak nóż do siekania i wyrabiania, mieszadło do zup i dań jednogarnkowych, specjalną końcówkę do ubijania lekkich mas, masła czy majonezu, koszyk do gotowania ryżu i kasz, dwustronną tarczę do krojenia w plastry i ścierania, silikonową łopatkę oraz moduł do gotowania na parze ze szklaną pokrywą i tacą ze stali, pozwala na tworzenie kulinarnych arcydzieł z łatwością i precyzją.
Poznaj ich możliwości
Jeśli chcesz zobaczyć termorobota iCoook w akcji, zapoznaj się z poniższymi filmami.
Termorobot icoook - funkcja krojenia w kostkę
Impreza z iCoook | Termorobot iCoook PRO oraz iCoook Plus
Kulinarny dzień z iCoook
Smaczne, zdrowe i bezwysiłkowe gotowanie z iCoook 3.0 Plus
MPM iCoook MRK 48P
MPM iCoook MRK 58
Poznaj wyposażenie robotów
Dzbanek ze stali nierdzewnej
dzbanek z wygodną rączką o pojemności max 4,5 litra (użytkowej 3 litry)*
*rączka nie występuje w modelach MRK-18, MRK-28, MRK-58
Uniwersalna pokrywa
pokrywa do dzbanka z otworem umożliwiającym dodawanie składników w trakcie gotowania
Transparentna pokrywa z popychaczem
pokrywa z popychaczem, dedykowana do pracy z tarczą do ścierania i krojenia w plastry warzyw oraz owoców
Przystawka do obierania ziemniaków
tarcza do obierania ziemniaków i innych warzyw*
*opcja dokupienia; dedykowana do modeli MRK-48, MRK-48P i MRK-58
Moduł do gotowania na parze
3-elementowy zestaw do gotowania na parze: naczynie główne, taca, pokrywa
Nóż ze stali szlachetnej
precyzyjne, wielowymiarowe ostrza; do siekania, mieszania i wyrabiania
Mieszadło
do mieszania zup i sosów.
*model ze stali szlachetnej w MRK-48, MRK-48P, MRK-58
Motylek
do ubijania piany z białek, kremów i lekkich sosów
*model ze stali szlachetnej w MRK-48, MRK-48P, MRK-58
Koszyczek
do gotowania produktów sypkich typu ryż, kasza
*model ze stali szlachetnej w MRK-48, MRK-48P, MRK-58
Łopatka silikonowa
do mieszania oraz przekładania potraw z dzbanka
*w modelach MRK-48, MRK-48P, MRK-58 służy także do wyjmowania koszyczka
Przystawka do krojenia w kostkę
do warzyw, owoców, sera; idealna do szybkiego przygotowania sałatki jarzynowej
*dostępna w zestawie z MRK-48P; możliwość dokupienia przystawki do innych modeli iCoook
Przystawka do obierania ziemniaków
tarcza do obierania ziemniaków i innych warzyw*
*opcja dokupienia; dedykowana do modeli MRK-48, MRK-48P i MRK-58
Przystawka do wyciskania soków
do wyciskania soków z owoców cytrusowych
*opcja dokupienia; dedykowana do modeli MRK-48, MRK-48P i MRK-58
Moduł frytkownicy beztłuszczowej
tarcza do obierania ziemniaków i innych warzyw
*opcja dokupienia; dedykowana do modeli MRK-48, MRK-48P i MRK-58
Użytkownicy polecają iCoook
Świetny!
Byłam sceptycznie nastawiona, obserwowałam u znajomych oryginalnego robota ;) ale zobaczyłam tego i wielkość ekranu oraz cały design baaaardzo mnie przekonał. Sporo gotuję, a ten robot bardzo ułatwia pracę, na razie działa bez zarzutu, jest sporo przepisów a jeśli chcę ugotować coś swojego, to też nie ma żadnego problemu. Polecam :)
Pozytywnie zaskoczona
To pierwszy własny termo robot, po przemyśleniach padło na icoook 3.0 48P. W weekend wypróbowane zostało ciasto zebra i leczo, obie rzeczy wyszły dobre. Icoook jest prosty w obsłudze, intuicyjny, bardzo ładnie się prezentuje, 10 calowy wyświetlacz jest bardzo wygodny. Jakość wykonania jest moim zdaniem na duży plus, samego robota jak i akcesoriów. Jak się już go pozna na pewno na duży plus możliwość własnych ustawień i przygotowywania czego się tylko chcę. Pozytywne zaskoczenie, mam nadzieję, że zadowolenie utrzyma się przy dłuższym użytkowaniu.
Super
To mój pierwszy robot, jednak jestem zachwycony. Ułatwia życie i oszczędza czas. Na plus wielki przejrzysty wyświetlacz oraz poprawiona szybkość procesora - taki prosty tablet. Póki co na minus.... Nie mogę sobie poradzić ze sparowaniem aplikacji z robotem. Podejrzewam, że to moja niewiedza albo jeszcze coś niedopracowane, gdyż urządzenie jest świeżutkie, zaledwie dostępne od kilku dni. Pewnie kontakt z biurem obsługi rozwiąże problem. Tak czy inaczej gorąco polecam.
Jesteśmy, doradzamy, pomagamy!
Serwis pogwarancyjny
Zamów pakiet iCoook Refresh i zyskaj dodatkowy rok gwarancji.
Dajemy Ci serwisową gwarancję naprawialności aż do 10 lat!
Po okresie gwarancji nie zostawimy Cię bez pomocy. Zapewniamy dostęp do niezbędnych akcesoriów i napraw aż do 10 lat od zakupu. Akcesoria dokupisz na stronie www.mpmstrefa.pl a przeszkoleni pracownicy naszego serwisu sprawnie i szybko wykonają Twoje zlecenie.
Pobierz aplikację
MPM My Perfect Moment
Korzystaj z najświeższych kulinarnych pomysłów i odkrywaj nowe przepisy, gotowe do wypróbowania w każdej chwili.
Z promocji wyłączone są produkty wskazane w kategorii OUTLET.