Darmowa dostawa
Darmowa dostawa od 99 zł
Odbiór za 1h
Odbiór za godzinę
Dostawa jutro
Dostawa jutro
Raty 0%
Raty 0% i leasing
Znajdź sklep
Aplikacja mobilna
Pomoc i kontakt
Kontakt
Status zamówienia
Status reklamacji
Reklamacje
Zwroty
Centrum Informacyjne
Zgłoś błąd
Infolinia
756 756 756
Czat
Infolinia: 756 756 756
pon.-pt.
08:00-20:00
sob.-niedz.
10:00-18:00
Media Expert | Sklep internetowy RTV, AGD, komputery
Media Expert | Sklep internetowy RTV, AGD, komputery
Media Expert | Sklep internetowy RTV, AGD, komputery
Media Expert | Sklep internetowy RTV, AGD, komputery
Zaloguj się
Zamówienia
Paragony i faktury
Tutaj dodasz dowód zakupu
Moje dane
Kupony rabatowe
Porównania
Opinie
Reklamacje
Zwroty
Zaloguj się
Załóż konto
Menu
Pomiń menu
Produkty
Promocje
Outlet
Oferta dla Ciebie
Status zamówienia
Bądź na
plus.
Oszczędzaj na zakupach
Darmowa dostawa
Darmowa dostawa od 99 zł
Odbiór za 1h
Odbiór za godzinę
Dostawa jutro
Dostawa jutro
Raty 0%
Raty 0% i leasing
Znajdź sklep
Aplikacja mobilna
Pomoc i kontakt
Kontakt
Status zamówienia
Status reklamacji
Reklamacje
Zwroty
Centrum Informacyjne
Zgłoś błąd
Infolinia
756 756 756
Czat
Infolinia: 756 756 756
pon.-pt.
08:00-20:00
sob.-niedz.
10:00-18:00
Menu
Media Expert | Sklep internetowy RTV, AGD, komputery
Media Expert | Sklep internetowy RTV, AGD, komputery
Media Expert | Sklep internetowy RTV, AGD, komputery
Media Expert | Sklep internetowy RTV, AGD, komputery
Zaloguj się
Zamówienia
Paragony i faktury
Tutaj dodasz dowód zakupu
Moje dane
Kupony rabatowe
Porównania
Opinie
Reklamacje
Zwroty
Zaloguj się
Załóż konto
Schowek
Koszyk
Pomiń menu
Produkty
Promocje
Outlet
Oferta dla Ciebie
Status zamówienia
Bądź na
plus.
Oszczędzaj na zakupach
Strona główna
›
Instrukcje obsługi
›
Instrukcje AMICA
›
Instrukcja Lodówka AMICA BK3265.4Ui(E)
Znaleziono w kategoriach:
Lodówki do zabudowy
(48)
Wróć
Instrukcja obsługi Lodówka AMICA BK3265.4Ui(E)
Wróć
Pobierz
Drukuj
Udostępnij
Wyświetl w osobnym oknie
-
174
-
Sz
anown
y
Kliencie
Od
dzi
ś
codzienne
obowi
ą
zki
s
an
ą
si
ę
pros
sze
ni
ż
kiedyk
olwiek.
U
rz
ą
dzenie
o
po
łą
czenie
wy
-
j
ą
k
owej
ł
a
w
o
ś
ci
obs
ł
u
gi
i
dosk
ona
ł
ej
e
ek
ywno
ś
ci.
Po
prz
eczy
aniu
ins
ruk
cji,
obs
ł
uga
nie
b
ę
dzie
proble
-
mem.
Sprz
ę
,
k
óry
opu
ś
ci
ł
abryk
ę
b
y
ł
dok
ł
adn
ie
spraw
dzo
-
ny
prz
ed
zapak
owaniem
pod
wz
gl
ę
dem
bezpiecze
ń
-
s
wa
i
unk
cjonalno
ś
ci
na
s
anowiskach
k
on
r
olnych.
Prosim
y
Pa
ń
s
w
a
o
uwa
ż
n
ą
lek
ur
ę
ins
ruk
cji
obs
ł
u
-
gi
przed
uruchomieniem
urz
ą
dzenia.
Prz
es
rzeg
anie
za
war
ych
w
niej
wskaz
ówek
uchroni
P
a
ń
s
wa
prz
ed
niew
ł
a
ś
ciwym
u
ż
y
k
owaniem.
Ins
rukcj
ę
nale
ż
y
zacho
-
wa
ć
i
prz
echowy
wa
ć
ak,
aby
mie
ć
j
ą
z
awsz
e
pod
r
ę
k
ą
.
Nale
ż
y
dok
ł
adnie
przes
rzega
ć
ins
rukcji
obs
ł
ugi
w
celu
unikni
ę
cia
nieszcz
ęś
liw
ych
wypadków
.
Z
powa
ż
aniem
-
175
-
WSKAZÓW
KI
DOTY
CZ
Ą
C
E
BEZPIEC
ZE
Ń
STW
A
•
Urz
ą
dz
enie
t
o
jest
prz
ezn
acz
one
do
s
toso
wan
ia
w
dom
u
lub
w
ob
iekt
ach,
tak
ich
j
ak:
ku
chni
a
dla
pr
ac
owni
ków;
w
s
klep
ach,
b
iur
ac
h
i
inn
yc
h
ś
rod
o
-
wis
kac
h
pr
acy
,
k
orzy
stan
ie
prz
ez
kl
ient
ów
ho
teli
,
mot
eli
i
i
nny
ch
pl
aców
ek
mie
szka
ln
ych
,
w
wiej
-
ski
ch
bu
dynk
ach
mi
eszk
aln
ych
,
w
obi
ekta
ch
noc
-
leg
owy
ch.
•
Pro
duce
nt
za
strz
ega
s
obie
m
o
ż
li
wo
ść
d
oko
ny
wa
-
nia
z
mia
n
niew
p
ł
yw
aj
ą
cyc
h
na
dzi
a
ł
a
nie
ur
z
ą
dz
e
-
nia
.
•
Nie
któ
re
zap
isy
w
ni
niej
sze
j
inst
ruk
cji
s
ą
u
jedn
o
-
li
cone
d
la
wyr
obów
c
h
ł
od
nicz
ych
r
ó
ż
n
yc
h
typ
ów
,
(dl
a
ch
ł
odzi
arki
,
ch
ł
o
dzi
ark
o-
zamr
a
ż
ark
i
lub
z
a
-
mr
a
ż
a
rki
).
Inf
orma
cja
na
t
emat
r
odza
ju
T
woj
ego
urz
ą
dz
enia
z
naj
duje
s
i
ę
w
K
ar
cie
Pr
oduk
tu
do
ł
ą
-
cz
onej
d
o
wyro
bu.
•
Pro
duce
nt
nie
p
onos
i
odpo
wie
dzia
lno
ś
ci
za
sz
kod
y
wyn
ik
ł
e
z
niep
rze
strz
ega
nia
za
sad
um
iesz
czo
ny
ch
w
nin
iej
szej
i
nst
rukc
ji.
•
Pro
sim
y
o
zac
how
anie
t
ej
ins
tru
kcji
w
c
elu
wy
ko
-
rzy
sta
nia
je
j
w
przy
sz
ł
o
ś
ci
l
ub
prz
ekaz
ania
e
wen-
tua
lne
mu
nast
ę
pn
emu
u
ż
y
tk
owni
kow
i.
•
Nin
iej
szy
sp
rz
ę
t
n
ie
jes
t
prz
ezna
czo
ny
do
u
ż
yt
-
k
owa
nia
pr
zez
o
soby
(
w
tym
d
ziec
i)
o
og
ra
nicz
o
-
nej
z
dol
no
ś
c
i
zy
czn
ej,
cz
ucio
wej
lu
b
psy
chi
czne
j
or
az
o
soby
o
b
ra
ku
do
ś
wia
dcze
nia
l
ub
zna
jomo
-
ś
ci
s
prz
ę
tu,
c
hyb
a,
ż
e
od
byw
a
si
ę
t
o
pod
na
dzo
-
rem
l
ub
zg
odni
e
z
ins
truk
cj
ą
u
ż
ytk
ow
ania
s
prz
ę
-
tu,
p
rze
kaza
nej
pr
zez
o
soby
o
dpow
iada
j
ą
ce
z
a
ich
bez
pie
cze
ń
stw
o.
•
Nal
e
ż
y
z
wróc
i
ć
sz
czeg
óln
ą
uwa
g
ę
,
ab
y
z
urz
ą
dze
-
nia
n
ie
k
orzy
sta
ł
y
poz
osta
wio
ne
bez
o
piek
i
dzie
-
ci
.
Nie
na
le
ż
y
p
ozw
ala
ć
i
m
baw
i
ć
si
ę
u
rz
ą
d
zen
iem.
Nie
w
olno
i
m
sia
da
ć
na
e
leme
ntac
h
wysu
wan
yc
h
i
za
wies
za
ć
si
ę
na
drz
wia
ch.
•
Urz
ą
dz
enie
p
r
acuj
e
pr
awi
d
ł
ow
o
w
temp
er
atur
ze
oto
cze
nia,
k
tór
a
je
st
pod
ana
w
ka
rcie
p
rodu
ktu.
Nie
n
ale
ż
y
u
ż
y
tko
wa
ć
j
ej
w
piw
nic
y
,
si
eni,
w
ni
e
-
ogr
zew
an
ym
dom
ku
le
tnis
kow
ym
jes
ieni
ą
i
zim
ą
.
-
176
-
•
P
odc
zas
u
staw
iani
a,
pr
zes
uwa
nia,
p
odno
sze
nia
nie
n
ale
ż
y
chw
yta
ć
z
a
uch
wyt
y
drzw
i,
ci
ą
gn
ąć
za
sk
r
apla
cz
z
ty
ł
u
lod
ówki
o
ra
z
dot
yka
ć
z
espo
ł
u
k
ompre
sor
a.
•
Urz
ą
dz
enia
n
ie
na
le
ż
y
p
rze
chy
la
ć
o
wi
ę
cej
n
i
ż
40
°
od
pi
onu
po
dcz
as
tr
ans
port
u,
prz
eno
sze
nia
lu
b
ust
awi
ania
.
Je
ż
e
li
ta
ka
syt
uacj
a
zais
tni
a
ł
a
w
ł
ą
cz
e-
nie
u
rz
ą
dzen
ia
mo
ż
e
nast
ą
pi
ć
min.
p
o
2
godz
inac
h
od
je
go
ust
awi
enia
(
rys.
2
).
•
Prz
ed
ka
ż
d
ą
cz
ynno
ś
ci
ą
kon
serw
acy
jn
ą
n
ale
ż
y
wyj
ąć
wt
ycz
k
ę
z
gni
azd
ka
sie
cio
wego
.
Nie
n
ale
-
ż
y
c
i
ą
gn
ąć
za
pr
zew
ód,
le
cz
chw
yta
ć
za
ko
rpus
wt
ycz
ki.
•
D
ź
w
i
ę
ki
s
ł
ys
zaln
e
jak
o
trz
aska
nie
lu
b
p
ę
ka
nie
s
ą
spo
wodo
wa
ne
prz
ez
roz
sze
rzan
ie
i
ku
rcz
enie
s
i
ę
cz
ę
ś
ci
n
a
skut
ek
zmi
an
temp
er
atu
ry
.
•
Z
e
wz
gl
ę
du
na
be
zpie
cze
ń
stw
o
nie
na
le
ż
y
napr
a-
wia
ć
urz
ą
dze
nia
w
e
w
ł
as
nym
z
akre
sie.
N
apr
aw
y
,
wyk
on
yw
ane
pr
zez
o
sob
y
nie
po
siad
aj
ą
c
e
wyma
-
gan
y
ch
kw
ali
kacj
i
mog
ą
s
tano
wi
ć
p
owa
ż
ne
ni
e
-
bez
pie
cze
ń
stw
o
dla
u
ż
ytk
owni
ka
urz
ą
dz
enia
.
•
Nal
e
ż
y
pr
zew
iet
rzy
ć
p
rze
z
kilk
a
minu
t
pomi
esz
cze
-
nie
,
w
któ
rym
zn
ajdu
je
si
ę
u
rz
ą
dzen
ie
(p
omie
sz-
cz
enie
t
o
musi
m
ie
ć
pr
zyna
jmni
ej
4m
3
;
dla
wy
robu
z
iz
obut
anem
/R60
0a)
w
pr
zypa
dku
us
zk
odze
nia
uk
ł
adu
ch
ł
od
nicz
ego
.
•
Pro
dukt
ów
cho
ć
by
t
ylk
o
cz
ę
ś
cio
wo
roz
mro
ż
on
ych
nie
m
o
ż
na
p
onow
nie
z
amr
a
ż
a
ć
.
•
Nap
ojów
w
b
utel
kac
h
i
pusz
kach
,
w
szc
zegó
lno
ś
ci
nap
ojów
g
azo
wan
y
ch
dwu
tlen
kiem
w
ę
gla
n
ie
na
-
le
ż
y
prz
ech
owyw
a
ć
w
k
omor
ze
za
mr
a
ż
ar
ki.
Pu
szki
i
but
elk
i
mog
ą
po
p
ę
k
a
ć
.
•
Nie
b
r
a
ć
do
us
t
prod
uktó
w
zamr
o
ż
on
y
ch
bez
po
-
ś
re
dni
o
wyj
ę
ty
ch
z
zam
ra
ż
ark
i
(lod
y
,
kos
tki
lo
du,
it
p.)
,
ich
ni
ska
t
emper
atur
a
mo
ż
e
spo
wodo
wa
ć
dot
kli
we
odm
ro
ż
e
nia.
•
UW
AG
A:
Nal
e
ż
y
uw
a
ż
a
ć
,
ab
y
nie
us
zk
odzi
ć
obie
gu
ch
ł
odn
icz
ego
,
np
.
prze
z
nak
ł
uci
e
kana
ł
ów
ś
r
odka
ch
ł
odn
icz
ego
w
par
owni
ku,
z
ł
ama
nie
ru
r
.
W
yt
ry
-
sku
j
ą
c
y
czyn
nik
ch
ł
odn
icz
y
jest
p
aln
y
.
W
przy
pad
-
ku
do
sta
nia
si
ę
do
ocz
u
nale
ż
y
prz
ep
ł
uka
ć
j
e
czy
-
st
ą
w
od
ą
i
we
zw
a
ć
nat
ych
mias
t
lek
arza
.
•
Je
ż
eli
p
rzew
ód
zas
ila
j
ą
cy
u
legn
ie
usz
kod
zen
iu,
t
o
-
177
-
pow
ini
en
by
ć
w
ymie
nion
y
w
sp
ecja
list
yc
zny
m
za
-
k
ł
a
dzi
e
napr
a
wczy
m.
•
Urz
ą
dz
enie
s
ł
u
ż
y
do
prz
echo
wyw
ani
a
ż
ywn
o
ś
ci
,
nie
u
ż
yw
aj
go
d
o
inn
yc
h
celó
w
.
•
Urz
ą
dz
enie
n
ale
ż
y
ca
ł
kow
icie
o
d
łą
czy
ć
o
d
zasi
la
-
nia
(
popr
zez
w
yci
ą
gn
i
ę
ci
e
wty
czk
i
z
gni
azdk
a
sie
-
ci
oweg
o)
na
cz
as
wyk
on
ywa
nia
c
zynn
o
ś
ci
t
akic
h
jak
c
zys
zcz
enie
,
kon
serw
ac
ja
czy
z
mian
a
miej
sca
ust
awi
enia
.
•
T
o
u
rz
ą
d
zeni
e
mo
ż
e
by
ć
u
ż
ywa
ne
prz
ez
dz
ieci
w
wie
ku
8
lat
i
s
tars
ze,
p
rze
z
osob
y
o
ogr
ani
czo
-
nej
z
dol
no
ś
c
i
zy
czn
ej,
cz
ucio
wej
lu
b
psy
chi
czne
j
or
az
o
soby
o
b
ra
ku
do
ś
wia
dcze
nia
l
ub
zna
jomo
ś
ci
spr
z
ę
t
u,
gdy
s
ą
one
na
dzor
ow
ane
lu
b
zos
ta
ł
y
p
o
-
ins
tru
owa
ne
na
te
mat
k
orzy
stan
ia
z
ur
z
ą
dz
eni
a
w
spo
sób
be
zpi
eczn
y
i
zna
j
ą
za
gro
ż
enia
z
wi
ą
z
ana
z
u
ż
y
tk
owa
niem
u
rz
ą
d
zen
ia.
Dz
ieci
nie
p
owi
nny
b
a
-
wi
ć
s
i
ę
ur
z
ą
dz
eni
em.
Cz
yszc
zen
ie
i
ko
nser
wac
ja
urz
ą
dz
enia
n
ie
po
winn
a
by
ć
wy
kon
yw
ani
a
prz
ez
dzi
eci
c
hyb
a
ż
e
uk
o
ń
cz
y
ł
y
8
l
at
i
s
ą
na
dzo
row
ane
prz
ez
od
powi
edni
ą
oso
b
ę
.
•
W
cel
u
uzys
kani
a
wi
ę
k
sze
j
ilo
ś
ci
mi
ejsc
a
w
za
-
mr
a
ż
a
rce
mo
ż
na
wy
j
ąć
z
n
iej
sz
u
ad
y
i
umie
sz
-
cza
ć
pro
dukt
y
bezp
o
ś
re
dni
o
na
pó
ł
kach
.
Nie
ma
to
wp
ł
yw
u
na
cha
ra
kter
yst
yk
ę
te
rmic
zn
ą
i
me
cha
-
nic
zn
ą
w
yrob
u.
Z
ade
klar
owa
na
poj
emno
ść
zam
ra
-
ż
ar
ki
zo
sta
ł
a
obl
icz
ona
z
wy
j
ę
ty
mi
szu
ada
mi.
OSTRZE
Ż
ENIE
:
Z
agro
ż
e
nie
po
ż
arem
/
materia
ł
y
paln
e
•
Dzi
eci
w
w
ieku
o
d
3
do
8
lat
m
og
ą
wk
ł
ada
ć
i
wyj
-
mow
a
ć
pr
oduk
ty
z
ur
z
ą
dz
eni
a
ch
ł
o
dnic
zeg
o.
Ab
y
unik
n
ąć
za
niec
zysz
cz
enia
ż
ywno
ś
ci
na
le
ż
y
p
rze
-
str
zeg
a
ć
nas
t
ę
pu
j
ą
c
ych
z
asad
:
•
Otw
ier
an
ie
drz
wi
na
d
ł
u
ż
s
zy
cza
s
mo
ż
e
p
owod
o
-
wa
ć
znac
zne
p
odwy
ż
sze
nie
t
emper
atury
w
k
omo
-
r
ach
u
rz
ą
d
zen
ia.
•
R
egu
lar
nie
cz
y
ś
ci
ć
powi
erz
chni
e
maj
ą
ce
ko
nta
kt
z
ż
yw
no
ś
c
i
ą
or
az
w
z
ale
ż
no
ś
c
i
od
wys
t
ę
po
wan
ia
do
-
-
178
-
st
ę
pne
i
nsta
lacj
e
odpr
ow
adza
nia
wo
dy
.
•
Prz
ech
owyw
a
ć
su
rowe
m
i
ę
s
o
i
ryby
w
o
dpow
ied
-
nic
h
poj
emni
kach
w
c
h
ł
od
ziar
ce,
ab
y
nie
m
ia
ł
y
k
onta
ktu
z
po
zost
a
łą
ż
ywno
ś
ci
ą
i
n
ie
kap
a
ł
y
z
ni
ch
na
i
nn
ą
ż
y
wno
ś
ć
.
•
Dwu
gwia
zdk
owe
k
omo
ry
za
mr
a
ż
ar
ki
s
ł
u
żą
do
prz
ech
owyw
ani
a
wcz
e
ś
ni
ej
za
mro
ż
onej
ż
ywno
ś
ci,
prz
ech
owyw
ani
a
lub
m
ro
ż
e
nia
lo
dów
or
az
z
amr
a
-
ż
an
ia
k
oste
k
lodu
.
•
K
omory
j
edno
gwia
zdk
owe
,
dwug
wiaz
dk
owe
i
tr
zy
-
gwi
azd
kow
e
nie
s
ł
u
żą
d
o
zamr
a
ż
ania
ś
wie
ż
ej
ż
y
w
-
no
ś
ci.
Rodzaje
komór
Docelo-
wa
tem-
peratura
przecho-
wywania
[
O
C]
Odpowiednia
ż
ywno
ść
1
Ch
ł
odziarka
+2
≤
+8
Jajka,
gotowana
ż
ywno
ść
,
zapakowana
ż
ywno
ść
,
ow
o
-
ce
i
warzywa,
nabia
ł
,
ciasta,
napoje
i
inne
produkty
nie
nadaj
ą
ce
si
ę
do
zamro
ż
enia.
2
Zamr
a
ż
ark
a
!
≤
-18
Owoce
morza
(ryby
,
krewetki,
ma
łż
e),
produkty
s
ł
od
-
kowodne
oraz
produkty
mi
ę
sne
(zalecane
3
miesi
ą
ce,
im
d
ł
u
ż
szy
czas
przechowywania,
tym
mniej
smacz
ny
i
od
ż
ywczy
jest
produkt),
odpo
wiednia
na
zamro
ż
one
ś
wie
ż
e
produkty
.
3
Zamr
a
ż
ark
a
@
≤
-18
Owoce
morza
(ryby
,
krewetki,
ma
łż
e),
produkty
s
ł
od
-
kowodne
oraz
produkty
mi
ę
sne
(zalecane
3
miesi
ą
ce,
im
d
ł
u
ż
szy
czas
przechowywania,
tym
mniej
smacz
ny
i
od
ż
ywczy
jest
produkt),
nieod
powiednia
na
mro
ż
one
ś
wie
ż
e
produkty
.
4
Zamr
a
ż
ark
a
#
≤
-12
Owoce
morza
(ryby
,
krewetki,
ma
łż
e),
produkty
s
ł
od
-
kowodne
oraz
produkty
mi
ę
sne
(zalecane
2
miesi
ą
ce,
im
d
ł
u
ż
szy
czas
przechowywania,
tym
mniej
smacz
ny
i
od
ż
ywczy
jest
produkt),
nieod
powiednia
na
mro
ż
one
ś
wie
ż
e
produkty
.
5
Zamr
a
ż
ark
a
$
≤
-6
Owoce
morza
(ryby
,
krewetki,
ma
łż
e),
produkty
s
ł
od
-
kowodne
oraz
produkty
mi
ę
sne
(zalecany
1
miesi
ą
c,
im
d
ł
u
ż
szy
czas
przechowywania,
tym
mniej
smacz
ny
i
od
ż
ywczy
jest
produkt),
nieod
powiednia
na
mro
ż
one
ś
wie
ż
e
produkty
.
6
K
omora
bez-
gwiazdkowa
-6
≤
0
Ś
wie
ż
a
wieprzowina,
wo
ł
owina,
ry
by
,
kurczak,
niekt
óre
zapakowane
przetworzone
produkty
,
itp.
(zaleca
ne
spo
ż
ycie
tego
samego
dnia,
najlepie
j
w
ci
ą
gu
maksy
-
malnie
3
dni).
Cz
ęś
ciowo
zapa
kowane
przetworzone
produkty
(produkty
nie
nada
j
ą
ce
si
ę
do
zamro
ż
enia)
NOWOŚCI
Nintendo Switch 2
Philips OneUp
iPhone 16e
JBL Flip 7
JBL Charge 6
Etui iPhone 16e
PS5 Pro
Router Starlink
Mac mini
Call of Duty Black Ops 6
GAMING
RTX 5070
RTX 5090
RX 9070 XT
GeForce RTX 4080 Super
Funko Pop
Nintendo Switch OLED
PS5
Fotel gamingowy
Karta graficzna do gier
Procesor do gier
NA CZASIE
Karma dla psa
Karma dla kota
Obroża Foresto
MagSafe
Kolagen
Frytkownica beztłuszczowa
Ranking suszarek do prania
Piekarnik do zabudowy ranking
Termometr bezdotykowy ranking
Ranking zmywarek
PORADNIK MEDIA EXPERT
Odkurzacz pionowy ranking
Smartwatch damski ranking
Jaka parownica do ubrań najlepsza?
Ranking odkurzaczy
Ranking ekspresów do kawy
Ranking pralek
Ranking lodówek
Ranking telefonów
Najlepsze gry planszowe
Robot sprzątający ranking
POMYSŁ NA PREZENT
Pomysł na prezent
Prezent na Dzień Taty
Prezent na komunię
Prezent na Dzień Dziecka
Słuchawki bezprzewodowe ranking
Prezent dla mężczyzny
Etui iPhone 16 Pro Max
Prezent na 40. urodziny
Prezent dla 7-latka
Prezent dla 5-latka
Pokaż więcej
Pomiń sekcję
Najnowsze poradniki
Zobacz więcej
Ranking antywirusów [TOP10]
Jak dobrać rower do wzrostu?
Kontroler light gun GAIME i renesans klasycznych strzelanek – poznaj funkcje urządzenia
Ranking smartwatchy do 1000 zł [TOP10]
Ranking odkurzaczy pionowych [TOP10]
Ranking zmywarek do zabudowy 60 cm [TOP10]
Ranking gier PC [TOP10]
Jaka głowica do kosy będzie najlepsza?
Ranking karm dla kotów [TOP10]
Ranking mikrofonów do śpiewania [TOP10]
Ranking pralek ładowanych od góry [TOP10]
Jak wybrać butelkę dla psa na podróż?
Ranking kamer samochodowych [TOP10]
Ranking orbitreków [TOP10]
Ranking kaw ziarnistych [TOP10]
Sprawdź więcej poradników