Darmowa dostawa
Darmowa dostawa od 99 zł
Odbiór za 1h
Odbiór za godzinę
Dostawa jutro
Dostawa jutro
Raty 0%
Raty 0% i leasing
Znajdź sklep
Aplikacja mobilna
Pomoc i kontakt
Kontakt
Status zamówienia
Status reklamacji
Reklamacje
Zwroty
Centrum Informacyjne
Zgłoś błąd
Infolinia
756 756 756
Infolinia: 756 756 756
pon.-pt.
08:00-20:00
sob.-niedz.
10:00-18:00
Media Expert | Sklep internetowy RTV, AGD, komputery
Media Expert | Sklep internetowy RTV, AGD, komputery
Media Expert | Sklep internetowy RTV, AGD, komputery
Media Expert | Sklep internetowy RTV, AGD, komputery
Zaloguj się
Zamówienia
Paragony i faktury
Tutaj dodasz dowód zakupu
Moje dane
Kupony rabatowe
Porównania
Opinie
Reklamacje
Zwroty
Zaloguj się
Załóż konto
Menu
Produkty
Promocje
Outlet
Oferta dla Ciebie
Status zamówienia
Bądź na
Bądź na plus
Oszczędzaj na zakupach
Darmowa dostawa
Darmowa dostawa od 99 zł
Odbiór za 1h
Odbiór za godzinę
Dostawa jutro
Dostawa jutro
Raty 0%
Raty 0% i leasing
Znajdź sklep
Aplikacja mobilna
Pomoc i kontakt
Kontakt
Status zamówienia
Status reklamacji
Reklamacje
Zwroty
Centrum Informacyjne
Zgłoś błąd
Infolinia
756 756 756
Infolinia: 756 756 756
pon.-pt.
08:00-20:00
sob.-niedz.
10:00-18:00
Menu
Media Expert | Sklep internetowy RTV, AGD, komputery
Media Expert | Sklep internetowy RTV, AGD, komputery
Media Expert | Sklep internetowy RTV, AGD, komputery
Media Expert | Sklep internetowy RTV, AGD, komputery
Zaloguj się
Zamówienia
Paragony i faktury
Tutaj dodasz dowód zakupu
Moje dane
Kupony rabatowe
Porównania
Opinie
Reklamacje
Zwroty
Zaloguj się
Załóż konto
Schowek
Koszyk
Produkty
Promocje
Outlet
Oferta dla Ciebie
Status zamówienia
Bądź na
Bądź na plus
Oszczędzaj na zakupach
Strona główna
›
Instrukcje obsługi
›
Instrukcje CANDY
›
Instrukcja Kuchenka mikrofalowa CANDY CMW20TNMB 700W średnica 24.5 cm pojemność 20L Podgrzewanie, Rozmrażanie Czarny
Znaleziono w kategoriach:
Mikrofalówki
(8)
Wróć
Instrukcja obsługi Kuchenka mikrofalowa CANDY CMW20TNMB 700W średnica 24.5 cm pojemność 20L Podgrzewanie, Rozmrażanie Czarny
Wróć
Pobierz
Drukuj
Udostępnij
Wyświetl w osobnym oknie
Ins
tr
u
kc
ja
o
bs
ług
i
k
uc
h
e
nk
i
mikrofa
l
o
we
j
Mo
d
e
l:
CM
W2
0T
N
M
B
Prosi
m
y
o
d
o
kła
dn
e
zap
o
zna
ni
e
się
z
ni
n
ie
jszą
i
nstrukcj
ą
prze
d
in
stal
acj
ą
i
ob
słu
gą
ku
che
n
ki.
1
SPIS
T
REŚCI
SP
EC
Y
FI
K
ACJA
.............................................................................................................................
2
ŚROD
K
I
OS
TR
O
ŻNO
ŚCI
ZA
POBI
EGA
JĄCE
N
ARAŻEN
I
U
NA
NA
DMI
ERNE
PROMI
ENI
O
WA
N
I
E E
NERGI
I
MI
K
R
O
F
AL
OW
EJ
...............................................................
2
WA
Ż
NE
I
NS
TR
UK
C
J
E BEZ
P
I
ECZE
Ń
ST
W
A
.........................................................................
3
PRZEW
O
D
NI
K
I
N
ST
AL
ACJI
................................
......................................................................
6
ZA
K
ŁÓ
C
E
NI
A
R
AD
I
OW
E
................................
...........................................................................
7
ZA
S
ADY
G
OTO
W
AN
I
A
W
K
UCH
EN
K
A
C
H
MI
K
R
O
F
A
L
O
W
YCH
................................
7
I
NS
TR
U
KCJE
D
O
TYCZ
ĄCE
U
ZI
EM
I
EN
I
A
................................
...........................................
7
PRZED
WEZ
W
A
NI
EM
SERWI
S
U
................................................................
.............................
8
PRZEW
O
D
NI
K
N
A
R
ZĘ
DZI
................................................................................................
.........
9
N
AZ
W
Y
C
ZĘ
ŚCI
................................................................
..........................................................
10
PA
N
EL
STER
OW
A
NI
A
................................................................
...............................................
11
Pr
ze
łą
cz
nik z
a
si
l
a
nia
/d
z
i
a
ł
a
n
i
a
................................
...............................................................
11
Pok
ręt
ło
m
inu
t
n
i
k
a
................................................................
....................................................
11
G
o
t
o
w
a
n
i
e m
i
k
ro
f
a
l
o
we
................................
................................................................
...........
11
O
B
SŁ
U
G
A
................................................................
......................................................................
12
CZYSZCZE
NI
E I
PI
ELĘ
GN
A
C
J
A
................................
............................................................
12
2
SPECYFIK
ACJ
A
Po
b
ó
r
en
erg
ii:
230
-
2
40
V
/
50
H
z,
1
200
W
(mik
ro
f
aló
w
k
a)
Zna
m
io
no
wa
mo
c
w
y
jś
c
io
wa
mi
kro
f
al:
70
0
W
C
zę
s
t
o
t
liwo
ś
ć
ro
b
o
c
z
a:
24
50MH
z
Wym
iar
y
z
ewn
ętrz
ne
:
26
2
m
m
(
wy
s.
) x
45
2
m
m
(sze
r.)
x
34
6
m
m
(
g
ł.
)
Wym
iar
y
ko
mo
r
y
k
uc
h
enki
:
19
8mm
(w
y
s
.)
x
31
5mm
(s
z
er
.
)
x
297
m
m
(
g
ł.
)
Po
jemno
ś
ć
p
iek
ar
nik
a
:
Ko
mp
akt
20
lit
ró
w
Wa
g
a
ne
t
t
o
:
Ok
o
ło
10,8 k
g
ŚRO
DK
I
O
ST
RO
ŻNOŚCI
ZAPO
B
IEGAJ
ĄCE
NARAŻE
NIU
NA
NADMI
ERNE
PRO
MI
ENIOWANIE
E
NERGII
M
IK
RO
FALOWEJ
1.
Nie
w
o
lno
o
b
s
ł
u
g
iwa
ć
k
u
c
hen
k
i
p
rz
y
o
t
w
ar
t
y
c
h
d
r
zw
ic
z
k
ac
h
,
ab
y
nie
na
raż
a
ć
s
ię na
s
z
k
o
d
li
w
e nap
r
o
mienio
wa
nie
en
er
g
ią
mik
ro
f
a
l
o
wą
.
Wa
ż
ne
jes
t,
ab
y
n
i
e
na
ru
s
zyć
b
lo
k
ad
b
ez
p
iecze
ńs
twa
an
i
nie
m
a
nip
u
l
o
wa
ć
n
i
mi.
2.
N
i
e
umieszcz
ać
ż
ad
ny
ch
p
rz
ed
mio
t
ó
w
p
o
międ
zy
p
rz
ed
nią
ś
c
iank
ą
a d
r
zw
ic
z
k
ami,
a
ni
nie
d
o
p
uszcza
ć
d
o
g
ro
mad
z
enia
s
ię b
ru
d
u
lub
p
o
z
o
s
tałoś
ci
ś
r
o
d
k
ó
w
c
zys
z
c
zą
c
y
c
h na
p
o
wie
rz
c
hn
i
uszcze
lek
.
3.
J
eśl
i
ur
z
ąd
ze
nie
jest
uszko
d
z
o
ne
,
n
i
e
wo
lno
g
o
p
o
d
ł
ą
c
za
ć
.
Szcze
g
ó
lnie
wa
ż
ne
je
s
t
,
a
b
y
d
rz
wic
z
k
i
k
uc
h
enki
z
amy
k
ały
s
i
ę
p
raw
id
ł
o
wo
i
ab
y
nie
d
o
s
z
ł
o
do
uszko
d
ze
nia
,
t
akic
h
e
l
e
m
e
nt
ó
w
jak
a.
D
rz
w
i
(w
y
g
ięte)
,
b.
Zaw
ias
y
i z
atrz
as
ki
(
zła
m
an
ie
lub
p
o
luz
o
wa
nie)
,
c.
Us
z
c
z
elk
i
d
rz
wic
z
ek
i
p
o
w
i
e
rz
c
hn
ie
us
z
c
z
elnia
jąc
e.
4.
Kuc
he
nk
a
n
i
e
p
o
w
i
n
na
b
y
ć
r
eg
ulo
wan
a
a
ni
n
ap
raw
ian
a
p
rz
ez
nik
o
g
o
p
o
z
a
o
d
p
o
w
ied
nio
wy
kwalif
i
ko
w
anym
p
er
s
o
ne
lem
s
er
wiso
w
y
m
.
3
WAŻNE
I
NSTRUKCJ
E
BE
ZPIE
CZE
ŃSTW
A
Po
d
c
za
s
k
o
rz
y
s
t
a
nia
z
ur
zą
d
z
en
ia
elekt
ryc
z
neg
o
na
leż
y
p
rz
es
trz
eg
ać
p
o
d
s
t
aw
ow
y
ch
z
as
a
d
b
ez
p
iec
z
eń
s
t
wa
,
w
ty
m
:
OSTRZEŻE
NIE
!
--
Ab
y
z
m
n
i
e
j
szyć
ry
z
y
k
o
o
p
ar
ze
ń,
p
o
r
aż
enia
p
r
ąd
em,
p
o
ża
ru
,
o
b
r
aż
eń
o
s
ó
b
l
u
b
na
ra
że
nia
n
a
n
ad
m
ier
ne
d
z
i
a
ł
a
nie
ene
rg
ii
mi
kro
f
al:
1.
Uż
y
wa
j
t
eg
o
urz
ąd
ze
nia
ty
l
ko
z
g
o
d
nie
z
jeg
o
p
rz
ez
na
c
z
en
iem,
z
g
o
d
nie
z o
p
is
e
m
w
ins
tru
k
c
ji
.
Nie
uż
y
wa
j
w
ty
m
ur
z
ąd
ze
niu
ż
rą
c
y
c
h
chemik
alió
w
an
i
o
p
ar
ów
.
T
en
r
o
d
za
j
k
uchen
k
i
jest
s
p
ecj
a
l
n
i
e
z
ap
ro
jekt
o
w
any
d
o
p
o
d
g
rz
ew
an
ia,
g
o
to
wa
nia
lub
s
u
s
ze
nia
ż
y
wn
o
ś
c
i.
N
i
e
jes
t
p
r
ze
z
naczo
ny
d
o
uż
y
t
k
u
k
o
m
e
rc
yj
n
eg
o
an
i
p
rz
emy
sł
o
w
e
g
o
.
2.
N
i
e
uż
y
w
ać
k
uc
he
nk
i,
g
d
y
jes
t
p
ust
a.
3.
Nie
uż
y
wa
ć
t
eg
o
ur
z
ąd
ze
nia,
jeśl
i
ma
us
z
k
o
d
z
o
ny
p
r
z
ewó
d
l
u
b
wty
c
z
k
ę,
n
i
e
d
zia
ła
p
r
aw
i
d
ło
w
o
alb
o
z
o
s
t
ało
uszko
d
z
o
ne
lub
u
p
uszczo
ne
.
J
eśl
i
k
ab
el
z
as
ilają
c
y
ule
g
nie
us
z
k
o
d
z
en
iu,
d
la
b
ez
p
iecze
ńs
twa
na
leż
y
z
lec
ić
j
e
g
o
wy
mian
ę
p
ro
d
u
c
ento
wi,
a
uto
r
y
zo
w
ane
m
u
s
er
wis
o
wi
lub
o
s
o
b
o
m
o
p
o
d
o
bn
y
ch
k
w
alif
ik
acj
a
c
h.
4.
OSTRZE
ŻENIE
!
--
Zez
wa
l
a
j
d
z
i
e
c
io
m
na
k
o
rz
y
s
t
an
ie
z
k
uchen
k
i
b
ez
na
d
z
o
ru
w
y
łąc
z
nie
p
o
p
rz
ek
az
aniu
o
d
p
o
wied
nich
i
n
s
t
ru
k
c
ji
umo
ż
l
iw
i
a
jąc
y
c
h
im
b
ez
p
iecz
ne
k
o
rz
y
s
t
a
nie
z
k
uchen
k
i
i
zr
o
zu
mi
e
nie
za
g
ro
że
ń
z
wiąz
anyc
h
z
nie
w
łaśc
iwy
m
uż
y
t
k
o
wa
niem.
5.
A
b
y
z
m
nie
js
zyć
r
y
zyk
o
p
o
ża
ru
w
k
o
m
o
rz
e
k
u
c
hen
k
i:
➢
Po
d
c
za
s
p
o
d
g
rz
ew
ania
ż
y
wn
o
ś
c
i
w
p
las
ti
k
o
wym lu
b
p
ap
iero
w
y
m
p
o
jemnik
u
nie
na
leż
y
p
o
z
o
s
tawia
ć
k
uc
he
nki
b
e
z
na
d
z
o
ru
ze
wz
g
lęd
u
n
a
mo
ż
liwo
ść
z
ap
ło
nu
.
➢
Zd
j
ą
ć
d
ruciane
elemen
t
y
z
p
a
p
ier
o
w
y
c
h
lub
p
las
tik
o
w
y
c
h t
o
r
eb
ek
p
rz
ed
ic
h
w
ł
o
ż
enie
m
d
o
k
uchen
k
i
mik
ro
f
alo
w
ej.
➢
W
p
rz
y
p
ad
k
u
d
o
s
t
rz
eż
en
i
a
d
y
mu
n
ależ
y
wyłąc
z
y
ć
lub
o
d
ł
ą
c
zyć
o
d
z
as
ilania
ur
z
ąd
ze
nie
i
p
o
zo
s
t
a
wić
za
m
knięte
d
rz
wic
z
k
i,
ab
y
z
d
ław
ić
p
ło
mienie.
➢
N
i
e
uż
y
w
ać
k
o
mo
r
y
k
uc
h
enki
d
o
p
r
ze
c
ho
wywa
nia
.
N
i
e
z
o
s
tawia
ć
p
ro
d
uk
t
ów
p
ap
iero
w
y
c
h,
p
rz
y
b
o
ró
w
k
uchen
ny
ch
a
ni
żywn
o
ś
c
i
w
k
o
mo
rz
e,
g
d
y
nie
jes
t
uż
y
wa
na.
➢
K
u
c
hen
k
a
mik
r
o
f
a
lo
wa
p
rz
ez
naczo
na
jes
t
d
o
p
o
d
g
r
ze
wa
nia
p
o
traw
i
na
p
o
jó
w
.
Sus
z
en
i
e
ż
y
wn
o
ś
c
i
lu
b
o
d
z
ież
y
o
r
az
p
o
d
g
r
ze
wa
nie
p
o
d
usz
e
k
r
o
z
g
r
ze
wa
jąc
y
c
h
,
k
ap
c
i,
g
ąb
ek,
w
il
g
o
t
ny
ch
ś
c
ier
ecze
k
it
p
.
mo
ż
e
p
ro
wa
d
z
ić
d
o
ryz
y
k
a o
b
raż
eń,
z
ap
ło
n
u
lub
p
o
ż
ar
u.
4
6.
O
STRZE
ŻENIE
!
--
N
ie
w
o
lno
p
o
d
g
r
ze
wa
ć
p
ły
nó
w
an
i
inn
y
c
h
p
ro
d
ukt
ów
s
p
o
ż
y
w
c
zyc
h
w
s
z
c
z
elnie
z
amk
n
i
ę
t
y
c
h
p
o
jemnik
a
c
h,
p
o
nie
wa
ż
mog
ą
eks
p
lo
d
o
wa
ć
.
7.
P
o
d
g
rz
ew
anie
mi
k
r
o
f
alo
w
e
nap
o
jó
w
m
o
ż
e
p
r
o
wa
d
z
ić
d
o
ic
h
o
p
ó
ź
nio
n
e
go
g
wa
ł
to
w
neg
o
wr
ze
nia,
d
lat
e
g
o
na
l
e
ży
z
acho
wać
o
s
tro
ż
no
ś
ć
p
rz
y
ko
r
zys
t
an
iu
z
p
o
jemnik
a
.
8.
Nie
s
maż
y
ć
ż
y
w
no
ś
c
i
w k
uchen
c
e.
Go
rą
c
y
o
lej
m
o
ż
e
u
s
z
k
o
d
zić
c
zę
ś
c
i
k
uc
h
enki
i
p
rz
y
b
o
ry
k
uc
he
nn
e,
a
n
aw
et
s
p
o
wo
d
o
w
ać
o
p
arz
enia
s
k
ó
ry
.
9.
W
k
uche
nk
ach
mik
r
o
f
a
l
o
wyc
h nie
na
leż
y
p
o
d
g
rz
ew
ać
jajek
w
s
k
o
ru
p
k
a
c
h ani
c
ałyc
h j
a
j
e
k
ug
o
t
o
wa
ny
c
h
na
t
w
ard
o
,
p
o
niew
aż
m
o
g
ą
o
ne
ek
sp
lo
d
o
wać
naw
et
p
o
z
ak
o
ńcze
niu
p
o
d
g
rz
ew
ania
.
10.
P
r
ze
d
g
o
t
o
wa
niem
na
k
łuć
p
r
o
d
uk
ty
z
g
ru
b
ą
s
kó
rką,
t
akie
jak
z
iemniaki,
c
ałe
k
ab
acz
k
i
,
jab
ł
k
a
i
k
asztan
y
.
11.
Zaw
ar
t
o
ś
ć
b
u
t
elek
i
s
ło
i
czkó
w
z jed
ze
niem
d
l
a
niemo
wląt
na
leż
y
w
y
mi
e
s
za
ć
lub
w
s
t
rz
ąs
ną
ć
i
s
p
raw
d
zić
t
emp
er
aturę
p
rz
ed
p
o
d
anie
m
d
o
s
p
o
ż
y
c
ia,
ab
y
un
i
knąć
p
o
p
ar
ze
ń.
12.
P
r
zyb
o
ry
k
uc
he
nn
e
m
o
g
ą
s
ię
n
ag
rz
ew
ać
z
p
o
wo
d
u
c
iep
ła
p
rz
eno
s
z
o
neg
o
z
p
o
d
g
r
za
nej ż
y
wn
o
ś
c
i.
D
o
o
b
s
ług
i
naczyń
m
o
g
ą
b
y
ć
p
o
t
rz
eb
ne uchwyt
y
.
13.
Na
leż
y
s
p
ra
wd
z
ić
,
c
z
y
naczynia
nad
ają
s
ię d
o
uż
y
t
k
u
w k
uchen
c
e
m
ik
r
o
f
a
l
o
we
j
.
14.
OS
TR
ZE
ŻE
N
I
E
!
--
Wsze
lk
ie
na
p
ra
wy
i
k
o
nser
wacje
wym
a
g
ają
c
e
z
d
jęci
a
p
o
k
r
y
wy
c
hr
o
nią
c
ej
p
rz
ed
n
ara
ż
enie
m
na
p
ro
mienio
w
anie
mi
k
r
o
f
alow
e
p
o
w
i
n
na
p
r
ze
p
r
o
w
ad
za
ć
wy
łącz
nie
p
r
ze
s
z
k
o
lo
na
o
s
o
b
a,
ab
y
nie
s
twa
rz
ać
nie
b
ez
p
iecze
ńs
twa
.
15.
T
en
p
ro
d
uk
t
nale
ży
d
o
ur
zą
d
z
eń
g
ru
p
y
2
k
lasy
B
ISM.
D
ef
inic
ja Gru
p
y
2,
k
t
ó
ra
o
b
ejmuje
c
ały
s
p
rz
ęt
I
S
M
(p
rz
emy
s
ło
w
y
,
na
uk
o
wy
i
med
y
c
z
ny
)
,
w k
t
ó
rym
en
erg
ia
o
c
z
ęs
to
tl
iw
o
ś
c
i
rad
io
we
j
jest
c
elo
w
o
g
ene
ro
wa
na
i/
lub
wy
k
o
rz
y
s
t
y
w
ana
w
p
o
s
t
a
c
i
p
ro
mi
e
nio
wan
ia
ele
k
t
ro
mag
ne
t
y
c
z
ne
g
o
d
o
o
b
r
ó
b
k
i
mat
e
riału
,
o
ra
z
s
p
rz
ęt
d
o
o
b
ró
b
ki
elek
tro
is
k
ro
w
ej.
Ur
zą
d
z
en
ia
k
las
y
B
t
o
urz
ąd
z
enia
na
d
ają
c
e
s
ię
d
o
s
t
o
s
o
w
ania
w
p
lacó
w
k
ac
h
d
o
mo
w
y
c
h
o
ra
z
w
p
l
a
c
ó
w
k
ac
h
b
e
zp
o
ś
re
d
n
i
o
p
o
d
łąc
z
o
n
y
c
h
d
o
n
i
s
ko
na
p
ięci
o
we
j
s
ieci
en
er
g
ety
c
z
nej,
k
t
ó
ra
z
as
ila
b
ud
y
n
k
i
w
y
k
o
r
zys
t
y
w
ane
d
o
c
eló
w
d
o
mo
wyc
h.
16.
T
o
ur
z
ąd
ze
nie
nie
m
o
że
b
y
ć
uż
y
t
ko
wa
ne
p
r
ze
z
o
s
o
b
y
(w
t
y
m
d
z
i
e
c
i)
o
o
g
ran
ic
z
o
ne
j
s
p
ra
wn
o
ś
c
i
f
izyc
z
nej,
c
z
uc
io
we
j
lub
u
m
y
s
ło
we
j
an
i
p
r
ze
z
o
s
oby
b
ez
o
d
p
o
w
ied
nieg
o
d
o
ś
w
i
a
d
c
z
en
i
a
i
wie
d
z
y
,
c
hy
b
a
ż
e b
ęd
ą
o
ne
d
o
z
o
r
o
wa
ne
lub
z
o
s
taną
o
d
p
o
w
ied
nio
p
o
ins
t
r
uo
wa
ne.
17.
Na
leż
y
p
ilno
wać
d
zie
c
i,
ab
y
nie b
aw
iły
s
ię ur
zą
d
z
en
iem.
18.
K
uche
nk
a
mi
k
r
o
f
alo
w
a
j
e
s
t
uż
y
w
ana
ty
lk
o
w
w
er
s
ji
w
o
lno
s
t
o
jąc
ej.
Pomiń
NOWOŚCI
Apple MacBook Pro 2025
iPhone 17 PRO
Iphone 17
Iphone 17 AIR
Samsung S25 FE
APPLE MacBook Pro 2025
Samsung Fold 7
Samsung Flip 7
Philips OneUp
JBL Flip 7
Pomiń
GAMING
RTX 5070
RTX 5090
RX 9070 XT
GeForce RTX 4080 Super
Funko Pop
Nintendo Switch OLED
PS5
Fotel gamingowy
Karta graficzna do gier
Procesor do gier
Pomiń
NA CZASIE
Czajnik na gaz
Zgrzewarka próżniowa
Garnki
Mop elektryczny
Termometr elektroniczny
Pistolet do masażu
Masażer do stóp
Myjka do okien
Maszynka do makaronu
Myjka parowa
Pomiń
PORADNIK MEDIA EXPERT
Ranking odkurzaczy pionowych
Ranking smartwatchy damskich
Ranking parownic do ubrań
Ranking odkurzaczy
Ranking ekspresów do kawy
Ranking pralek
Ranking lodówek
Ranking telefonów
Ranking gier planszowych
Ranking robotów sprzątających
Pomiń
POMYSŁ NA PREZENT
Black Weeks
Fotele i biurka Mad Dog
Zabawki
Pomysł na prezent
Sprzęty fitness
LEGO
Prezent dla mężczyzny
Prezent na 40. urodziny
Prezent dla 7-latka
Prezent dla 5-latka
Pokaż więcej
Pomiń sekcję
Najnowsze poradniki
Zobacz więcej
Ranking pralek ładowanych od góry [TOP10]
Ranking suszarek do włosów [TOP10]
Ranking telewizorów dla dzieci [TOP10]
Ranking małych laptopów [TOP10]
Ranking multicookerów [TOP10]
Ranking telefonów z dobrym aparatem do 2000 zł [TOP10]
Co to jest trójkąt ekspozycji?
Sound Blaster Re:Imagine – modułowy hub audio jako centrum dla twórców i audiofilów. Zobacz co potrafi!
Ranking LEGO do 50 zł [TOP10]
Ranking zmywarek do zabudowy 60 cm [TOP10]
Ranking trenażerów rowerowych [TOP10]
Ranking suchych karm dla psa [TOP10]
Ranking pił stołowych [TOP10]
Ranking kaw ziarnistych 100% arabica [TOP10]
Ranking monitorów oddechu [TOP10]
Sprawdź więcej poradników