
3
859371
SPIS TREŚCI
WPROWADZE-
NIE
ZASADY
KORZYSTANIA Z
URZĄDZENIA
KONSERWACJA
I CZYSZCZENIE
WYKRYWANIE
I USUWANIE
USTEREK
4 WAŻNE WSKAZÓWKI DOTYCZĄCE BEZPIECZEŃSTWA
8 Przed podłączeniem urządzenia
9 WOLNOSTOJĄCA KUCHENKA INDUKCYJNA
9 Dane urządzenia – tabliczka znamionowa (w zależności od modelu)
13 PRZED PIERWSZYM UŻYCIEM URZĄDZENIA
13 PŁYTA KUCHENNA (w zależności od modelu)
14 Szklano-ceramiczna powierzchnia grzewcza
14 Wskazówki dotyczące oszczędzania energii
17 Panel sterowania
18 Włączanie płyty
18 Włączanie stref grzejnych
20 Funkcje programatora czasowego
21 Wyłączanie strefy grzejnej
22 Wyłączanie całej płyty grzejnej
24 PIEKARNIK
24 Panel sterowania (w zależności od modelu)
24 Włączanie i ustawienia
24 Ustawianie zegara
25 Wybór systemu pieczenia (w zależności od modelu)
27 Ustawianie temperatury pieczenia
27 Funkcje programatora czasowego
29 Wybór dodatkowych funkcji/dodatków
31 Uruchamianie procesu pieczenia
31 Wyłączanie piekarnika
32 OPISY SYSTEMÓW (TRYBÓW PIECZENIA) I TABELE PIECZENIA
52 KONSERWACJA I CZYSZCZENIE
53 Czyszczenie konwencjonalnego piekarnika
53 Czyszczenie powierzchni ze szkła ceramicznego
55 Czyszczenie piekarnika przy użyciu funkcji aqua clean
56 Wyjmowanie i czyszczenie wyciąganych prowadnic drucianych i
teleskopowych
57 Czyszczenie i zakładanie wkładek katalitycznych
58 Zdejmowanie i zakładanie drzwiczek piekarnika
61 Zdejmowanie i zakładanie szyby drzwiczek piekarnika
63 Wymiana żarówki
64 TABELA WYKRYWANIA I USUWANIA USTEREK
67 UTYLIZACJA INNE
859371_pl.indd 3859371_pl.indd 3 29. 03. 2021 09:47:5629. 03. 2021 09:47:56