JESTEŚ TUTAJ: Sklep Mediaexpert.pl   Komputery i tablety   MONITORY   IIYAMA   Monitor IIYAMA G-MASTER G2530HSU-B1

24.5

1920 x 1080

16:9

1

Jasność ekranu [cd/m2]:

250

Rodzaj matrycy:

TN LED

Kod produktu: 874780

Kod produktu: 874780

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Monitor IIYAMA G-MASTER G2530HSU-B1

cena z kodem rabatowym

53910

cena bez kodu : 659

65.90 zł x 11 rat RRSO

Monitor IIYAMA G-MASTER G2530HSU-B1

cena z kodem rabatowym

53910

cena bez kodu : 659

65.90 zł x 11 rat RRSO

Sprawdź dostępność w sklepie

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Opis i dane

Monitor IIYAMA G-MASTER G2530HSU-B1

Black Hawk – wejdź do gry
Bez względu na to, czy jesteś nowicjuszem, czy weteranem w świecie gier, 24.5-calowy Black Hawk G-MASTER G2530HSU to doskonały kompan w każdej rozgrywce.
Wyświetlający obraz w rozdzielczości Full HD przy odświeżaniu 75Hz, Black Hawk nigdy Cię nie zawiedzie. Uzbrojony w funkcję Black Tuner I technologię FreeSync oraz rewelacyjny 1-msekundowy czas reakcji, G2530HSU gwarantuje, że dostrzeżesz każdy najdrobniejszy szczegół nawet w ciemnych obszarach obrazu i będziesz w stanie zareagować na zmieniającą się sytuację w ułamku sekundy.
Trzy wejścia sygnału (VGA, HDMI, DisplayPort), głośniki, wejście słuchawkowe i hub USB – to wszystko jest do Twojej dyspozycji. Więc przejmij kontrolę, zachowaj spokój i wejdź do gry!

TECHNOLOGIA FREESYNC™

Technologia AMD FreeSync™ eliminuje zacięcia w odtwarzaniu najbardziej skomplikowanych animacji i gwarantuje płynny obraz niezależnie od ilości klatek wyświetlanych na sekundę.

1MS

Szybki czas reakcji to kwestia kluczowa w każdej rozgrywce. Dzięki niemu obraz pozostaje zawsze ostry, a wrażenia z gry niezapomniane.

BLACK TUNER

Funkcja Black Tuner pozwala na regulowanie jasności i dostosowanie poziomu czerni do własnych preferencji.

PREDEFINIOWANE I NIESTANDARDOWE TRYBY GIER

Sam zdecyduj! Wybierz jeden z predefiniowanych trybów gier (min. FPS i strategia) lub sam dobierz i zapamiętaj swoje ulubione ustawienia obrazu.

Zastosowane technologie

Kompatybilny z Kensington-lock™

Specyfikacja

Dane techniczne:

Monitor IIYAMA G-MASTER G2530HSU-B1

Ekran

24.5
1920 x 1080
Nie

Ekran dotykowy

Nie
Nie
16:9

Podświetlenie ekranu

LED

Technologia 3D

Nie

Obraz

Powłoka matrycy

Matowa

Rodzaj matrycy

TN LED
1

Jasność ekranu [cd/m2]

250
1000:1
12000000:1

Liczba wyświetlanych kolorów

16.7 mln
0.283

Kąt widzenia w pionie / w poziomie

160 (pion), 170 (poziom)

Techniczne

Głośniki

2 x 2 W

Mikrofon

Nie

Kamera internetowa

Nie

Pilot

Nie

Możliwość zawieszenia na ścianie

Tak
100 x 100

Inne

Kompatybilny z Kensington-lock™

Złącza

Tak
1
Tak
Nie
Nie
Tak
Nie
2
Tak

Wejście liniowe audio

Tak

Wyjście liniowe audio

Tak

Fizyczne

Waga [kg]

4

Wysokość [cm]

40.1

Szerokość [cm]

55.7

Głębokość [cm]

19.7

Parametry

Dominujący kolor

Czarny

Wyposażenie

Kabel zasilający, Kabel USB, Kabel HDMI

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Gwarancja

36 miesięcy

Zużycie energii

0.5

Pobór mocy włączony [W]

19.61

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

IIYAMA

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Monitor IIYAMA G-MASTER G2530HSU-B1
Opinie
4 / 5 7 opinii
86% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 7 opinii
6 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 4 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 4 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 4 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 4 / 5 Opcje regulacji
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji
  • Nasycenie kolorów
  • Jakość wykonania
  • Cena
  • Obsługa konsol (rzadkość działania z konsolami)
  • Jedyny minus to ciche głośniki

Best monitor ever

Monitor w tej cenie i z taką jakością to naprawdę rzadkość. Korzystam z niego od 7 miesięcy i nic, a komputer prawie non stop pracuje. Bardziej się obawiam o swoje podzespoły niźli o sam monitor. A ten czerwony piksel o którym ktoś pisał to 1 na 10000000 monitorów miał prawo się trafić.

Adam 2019-07-13 19:49:00
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 4 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji
  • Kozackipoprostu dla graczy doskonały
  • Minusuw nie ma

Opinia

Bardzo dobry dla na przykład streamerów i do gier. Nie ma co gadać cena bardzo dobra, wykonanie 100/100, nie ma co gadać kupujcie.

Kuba 2019-04-23 16:03:57
Czy ta opinia była przydatna?
2 / 5
  • 2 / 5 rate
  • 1 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Design
  • 1 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 3 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 3 / 5 Opcje regulacji
  • wszystkiezalety przekreśla czerwony pixel
  • uszkodzony pixel

Uszkodzony pixel

Po pierwszym odpaleniu monitora pojawił się uszkodzony (czerwony) pixel - nie polecam!!!!

jan 2018-12-05 09:42:03
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji
  • Grafika
  • Pivot
  • 1ms w matrycy
  • 75hz
  • Grafika
  • Żadna

Najlepszy monitor za taką cenę

Polecam ten monitor. Wyśmienita cena, design, kolory, obraz, pilot, są też głośniki.

Michał 2018-09-30 21:10:56
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 4 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 4 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 2 / 5 Opcje regulacji

Pozytywnie

TN>IPS - wybór tylko pod gry. Monitor dla osób, które chcą zaoszczędzić i nie kupowań 144 HZ dostaną dobry produkt, z także przyzwoitymi osiągami jak za ta pieniądze.

Tomasz Ż. 2018-05-09 22:17:20
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji

Polecam...

Jak odpaliłem ulubioną gierkę na tym monitorze to tak się wciągnąłem w genialny obraz, że zapomniałem wyłączyć gaz na kuchence pod garem i mało pół wioski nie poszło z dymem !!! Brać, kupować i nie pękać. Świetne kolory, ostrość, wygląd monitora rewelacja. Firma IIYAMA raczej niezbyt znana ale szybko to się zmieni zapewne.

Rafał 2018-03-09 10:28:49
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 4 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji

IIYAMA G-MASTER G2530HSU-B1

Monitor ma niezłe odwzorowanie kolorów, wiadomo nie jest to matryca IPS, ale nie jest źle. Praca i zabawa z tym monitorem jest całkiem przyjemna. Jakość dźwięku z głośników jest poniżej przeciętnej. Monitor ma cienką ramkę. Ale około 3 mm dookoła ekranu nie jest wykorzystane. Domyślne ustawienia monitora są tragiczne. Trzeba chwilę się pomęczyć aby barwy nabrały rzeczywistych odcieni. Kąty widzenia niby są ok. Ale kiedy nie patrzymy na wprost widać że odcienie się lekko zmieniają. Monitor nie posiada wejścia DVI.

Grzegorz 2017-09-09 19:59:18
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

K - 1319 - 1255 - 1245 - Im więcej, tym taniej - nawet 2500 zł rabatu!

Więcej kupujesz, więcej zyskujesz - nawet 2500 zł rabatu!

Im więcej, tym taniej - wybrane produkty RTV, IT i AGD z rabatem nawet 2500 zł!

Sprawdź >> Sprawdź regulamin >>

K - 1318 - Rabat do 10% na sprzęt komputerowy!

Rabat do 10% na sprzęt komputerowy!

Rabat do 10% na sprzęt komputerowy!

Sprawdź >> Sprawdź regulamin >>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Akcesoria

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

IIYAMA Monitor IIYAMA G-MASTER G2530HSU-B1

Monitor IIYAMA G-MASTER G2530HSU-B1

65900

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Monitor IIYAMA G-MASTER G2530HSU-B1

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Monitor IIYAMA G-MASTER G2530HSU-B1

Okres gwarancji

36 miesięcy

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

PG 1 rok pełna ochrona

Przedłużona ochrona do 3lat oraz dodatkowe ubezpieczenie od przypadkowych uszkodzeń od chwili zakupu do roku czasu, to produkt ubezpieczeniowy którego, celem jest pokrycie kosztów naprawy ,usterek lub awarii z przyczyn wewnętrznych  jak i w związku z wystąpieniem przypadkowego uszkodzenia takich jak: zbicie, zalanie,upadek ,kradzież, przepięcie prądu.

PG 3 lata Pełna ochrona

PG 5 lat Pełna ochrona

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "DO 10 RAT0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 10 miesięcy: wysokość raty kredytu 220,00 zł. RRSO w ofercie "DO 10 RAT0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "DO 10 RAT0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 10 miesięcy: wysokość raty kredytu 220,00 zł. RRSO w ofercie "DO 10 RAT0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

53910

cena bez kodu: 659

Dodaj do koszyka
Monitor IIYAMA G-MASTER G2530HSU-B1
MONITORY