JESTEŚ TUTAJ: Sklep Mediaexpert.pl   Komputery i tablety   PERYFERIA KOMPUTEROWE   Myszy i trackballe   MODECOM   Mysz MODECOM M9 Czarny / Niebieski / Zielony / Pomarańczowy

Mysz MODECOM M9 Czarny / Niebieski / Zielony / Pomarańczowy

Typ myszy:

Optyczna

Rozdzielczość:

1000 dpi

Komunikacja z komputerem:

Przewodowa

Interfejs:

USB

Dla graczy:

Nie

Kod produktu: 797899

Kod produktu: 797899

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Mysz MODECOM M9 Czarny / Niebieski / Zielony / Pomarańczowy

cena online

1701

Mysz MODECOM M9 Czarny / Niebieski / Zielony / Pomarańczowy

cena online

1701

Sprawdź dostępność w sklepie

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 7.99 zł

Opis i dane

Mysz MODECOM M9 Czarny / Niebieski / Zielony / Pomarańczowy

Mysz zapewniająca podstawową funkcjonalność tego typu urządzeń oferując przy tym wyjątkową wygodę oraz atrakcyjny wygląd. Sensor optyczny myszy pracuje z rozdzielczością 1000 DPI zapewniając precyzyjną kontrolę nad kursorem myszy. Dzięki wielu dostępnym wersjom kolorystycznym, mysz może stanowić atrakcyjny element miejsca pracy. Górna pokrywa myszy pokryta została specjalną matową powłoką sprawiającą, że obcowanie z myszą to przyjemność.

 

UWAGA. Produkt sprzedawany w różnych kolorach. Wysłany kolor jest losowy.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Mysz MODECOM M9 Czarny / Niebieski / Zielony / Pomarańczowy

Fizyczne

Typ myszy

Optyczna

Dla graczy

Nie

Wbudowany akumulator

Nie dotyczy

Komunikacja z komputerem

Przewodowa

Interfejs

USB

Zasięg [m]

1.8

Techniczne

Rozdzielczość

1000 dpi

Liczba przycisków

3

Liczba rolek

1

Programowalne przyciski

Nie

Dotykowa

Nie

Parametry

Dominujący kolor

Czerwony

Gwarancja

24 miesiące

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

MODECOM

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Mysz MODECOM M9 Czarny / Niebieski / Zielony / Pomarańczowy
Opinie
5 / 5 261 opinii
95% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 261 opinii
249 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 4 / 5 Ogólna
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Pozytywna, polecam

Myszka super szybka.

URSZULA 2019-07-14 13:25:49
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Super pozytyw

Mysz MODECOM M9 poprzez zastosowanie kabelka i dobrze zaprojektowaną obudowę, świetnie leży w ręku. Podczerwień działa bezbłędnie, co przekłada się na niezawodność w trakcie użytkowania.

Grzegorz 2019-07-12 12:42:47
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Super dla kobiet i nie tylko

Super dla kobiet i nie tylko. Idealnie pasuje do dłoni kobiety. Cena ? Rewelacja bo jest naprawdę mała. Polecam.

Maria 2019-07-11 09:50:35
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Polecam

Myszka działa poprawnie. Tania, dobra.

Michał 2019-07-09 16:26:49
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Polecam

Niska cena za dobry produkt.

Błażej 2019-06-25 20:47:00
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Świetna w obsłudze

Bardzo fajna, poręczna, dobrze wykonana myszka. Świetnie wyprofilowana i wygodna w obsłudze. Bardzo nowoczesny design sprawia, że wygląda na bardzo drogą, a wiadomo, że jest w świetnej cenie :).

Marcin 2019-06-01 20:21:18
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Polecam klik klik

Klik, klik. I w końcu kot nie musi łapać myszy, mysz nie biega po ekranie. :) Klik, klik, prosta i łatwa w obsłudze, dla zwykłego klikacza-rysowacza-pisacza. Nic więcej nie trzeba. Klik, klik. mysz działa, kot śpi.

Agnieszka 2019-05-31 20:17:20
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Polecam

Precyzyjna nadająca się do gier fps jak i przeglądania przeglądarek.

Maciej 2019-05-04 12:28:02
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Ogólna

Pozytywna

Dobra myszka, za małą cenę.

Marcin 2019-04-16 10:10:16
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Bardzo dobra mysz, za takie pieniądze

Bardzo dobra mysz, w tej cenie. Precyzyjna i wygodna w chwycie. Polecam.

Arkadiusz 2019-02-24 15:31:43
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Pozytywna

Myszka zdaje egzamin, śmiga bez zarzutów.

Martyna 2019-02-22 22:45:57
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Polecam

Pomimo niskiej ceny mysz sprawuje się bez zarzutu.

Marcin 2019-02-14 13:21:16
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Ogólna

Polecam

Polecam tą myszkę do laptopa, ponieważ jest tania i spełnia swe podstawowe zadanie.

Zdzisław 2019-02-04 18:33:27
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Ogólna

OK

Mysz ogólnie jest bardzo dobra, cena jest ok. Jeśli chodzi o użytkowanie jest bardzo dobre.

Mateusz 2019-01-27 13:43:19
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Ogólna

Pozytywna, ok

Myszka wygodna, dobrze się z niej korzysta, jedyny minus to troszkę za długi kabel jest.

Gerard 2019-01-27 12:59:46
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 3 / 5 Ogólna

Mysz MODECOM

Jestem zadowolona z produktu, z uwagi na niską cenę i kolor czerwony pasujący do wnętrza dodatków w moim pokoju. Myszka spełnia bardzo dobrze swoje zadanie.

Maria 2018-12-29 14:41:58
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Ogólna

Polecam

Jest spoko, działa jak należy i pasuje do dłoni.

Krzysztof 2018-12-29 13:40:02
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

POLECAM

TANIA A DOBRA. POLECAM.

IRENA H. 2018-12-28 00:28:52
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna
  • niska cena
  • po roku przestała działac

Polecam

Niska cena, jakość dobra, mimo że po roku przestała działać :) ale za takie pieniądze i tak długo działała, do codziennego użytku jest wystarczająca, kupiłem znowu tą samą. :)

Sza 2018-12-22 13:16:33
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Ogólna

Polecam

Myszka jak myszka.. fajnie się klika

Rafał 2018-12-21 14:43:56
Czy ta opinia była przydatna?

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Mysz MODECOM M9 Czarny / Niebieski / Zielony / Pomarańczowy

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

1701

Dodaj do koszyka
Mysz MODECOM M9 Czarny / Niebieski / Zielony / Pomarańczowy
Myszy i trackballe