Piekarnik CANDY FCP645W
Piekarnik elektryczny o szerokości 59.5 cm, w klasie energetycznej A+, sterowany elektronicznie o pojemności 65 l. Model posiada 8 funkcji w tym rozmrażanie, pizza, grill i inne.
COOK LIGHT- doskonała opcja dla zwolenników zdrowej kuchni
Umożliwia ograniczenie spożycia tłuszczu. Grillowanie z termoobiegiem w połączeniu z pulsacyjnym przepływem powietrza zapewnia zatrzymanie wilgoci w żywności, przy jednoczesnym opiekaniu warstwy wierzchniej. Funkcja umożliwia skrócenie czasu przygotowania potrawy bez szkody dla smaku.
PANELE KATALITYCZNE- samoczyszczące się płyty
Pokryte lakierem o strukturze mikroporowatej gwarantującej działanie samoczyszczące. Krople tłuszczu osadzające się na ściankach podczas pieczenia, są rozkładane przez emalię w procesie katalitycznego utleniania. Pozostałe zabrudzenia mogą być łatwo usunięte miękką ściereczką.
Pojemność 65 L
Przestronne wnętrze zapewnia wystarczająco dużo miejsca do swobodnej cyrkulacji powietrza gwarantując perfekcyjne efekty pieczenia.
Rodzaj piekarnika: | Elektryczny |
---|---|
Wymiary (SxWxG) [cm]: | 59.5 x 59.5 x 56.7 |
Pojemność [l]: | 65 |
Wykonanie wnętrza piekarnika: | Wkłady katalityczne |
Typ prowadnic w piekarniku: | Wytłaczane |
Sterowanie: | Elektroniczne |
Czyszczenie piekarnika: | Katalityczne |
Kolor frontu: | Biały |
Funkcje: | Grill (opiekacz), Termoobieg |
Dodaj pierwszą opinię dotyczącą tego produktu.
Obsługa klienta
Informacje
Zakupy
Moje konto
Pomoc
Zadzwoń do nas
Tel. 756 756 756
Pon - Pt
08:00 - 20:00
Sob
10:00 - 18:00
Niedz
10:00 - 18:00
Fax 22 122 31 11
Інфолінія:
пн-пт: 8:00 - 20:00
Infoline:
Mon-Fri: 8:00 - 20:00
Znajdź swój sklep
Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 40 618 750 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; numer rejestrowy BDO: 000135672. Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756