Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

Odtwarzacz CD:

Tak

Magnetofon:

Nie

Typ radia:

Cyfrowe

Pilot:

Nie

Kod produktu: 879509

Kod produktu: 879509

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Radioodtwarzacz BLAUPUNKT BB30BT

cena online

29800

29.80 zł x 11 rat RRSO

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Radioodtwarzacz BLAUPUNKT BB30BT

cena online

29800

Dostawa od 0.00 zł

Opis i dane

Radioodtwarzacz BLAUPUNKT BB30BT

Boomboxy to urządzenia idealne dla osób w każdym wieku. Niezastąpione są zarówno w salach dydaktycznych, jak i w pokoju dziecka. Duża funkcjonalność, a zarazem prostota obsługi sprawiają, że radioodtwarzacze te można wykorzystywać do odtwarzania audiobooków, ale również jako przenośne źródło rozrywki zarówno dla młodzieży, jak i dorosłych.


Radioodtwarzacz przenośny BB30BT to najbardziej zaawansowany model w ofercie marki Blaupunkt. Zapewnia wysokiej jakości dźwięk, dzięki mocnemu wzmacniaczowi i korekcji dźwięku oraz niezwykłą funkcjonalność w zakresie odtwarzania muzyki z wielu różnych źródeł.
   
Model posiada wbudowany moduł Bluetooth, który pozwala na połączenie z wszelkiego rodzaju urządzeniami przenośnymi, kompatybilnymi z tą nowoczesną technologią i odtwarzania utworów muzycznych wybranych przez Ciebie lub Twoich znajomych w trakcie spotkania towarzyskiego. Zarówno utwory zgromadzone w pamięci tego typu urządzeń, jak i muzyka z serwisów streamingowych, czy rozgłośni internetowych, zabrzmi zdecydowanie lepiej, niż w przypadku odsłuchu za pomocą fabrycznych głośników.

Dostępny napęd CD daje użytkownikowi możliwość odsłuchu klasycznych płyt CD-Audio oraz ulubionych plików muzycznych MP3 zapisanych na płytach CD-R. Każdy z nas posiada zarówno tradycyjne płyty z muzyką, do której lubi wracać lub audiobooki z ulubionymi lekturami.
   
BB30BT posiada również gniazdo USB/SD do podłączenia wszelkich nośników z zapisanymi plikami MP3 lub odsłuchu muzyki z kart o pojemności do 32GB pojemności. Gniazdo AUX umożliwia podłączenie różnych innych urządzeń, które posiadają analogowe wyjście dźwięku. Osoby, które lubią być na bieżąco z wiadomościami emitowanymi w stacjach radiowych lub te, które lubią typ muzyki proponowany przez wybraną rozgłośnię, z pewnością docenią wbudowane radio FM z możliwością zaprogramowania do 40 ulubionych stacji radiowych.


W celu dopasowania profilu brzmienia do rodzaju odsłuchiwanego materiału dostępny jest korektor z fabrycznymi ustawieniami POP, ROCK, JAZZ, CLASSIC
Radioodtwarzacz posiada wbudowany wzmacniacz o dużej, jak na urządzenia tego typu, mocy wyjściowej 2 x 6 Watt RMS i może być zasilany zarówno z sieci elektrycznej za pomocą dołączonego przewodu, jak i za pomocą opcjonalnych (nie załączonych w zestawie) 6 baterii typu R14. Na czas zasilania bateryjnego przewód sieciowy można schować w komorze baterii. O dobry odbiór stacji radiowych dba wbudowana antena teleskopowa, zaś na wyświetlaczu LCD dostępna jest zarówno częstotliwość radiowa, czas odtwarzania danego utworu na płycie CD lub zegar. Gniazdo słuchawkowe zadba, abyśmy mogli cieszyć się dyskretnym odsłuchem, nie zakłócając ciszy i spokoju współlokatorów, a timer (wyłącznik czasowy) sprawi, że urządzenie wyłączy się po wybranym zakresie czasowym. Programowalny alarm jest dopełnieniem funkcjonalności tego poręcznego radioodtwarzacza.

Zastosowane technologie

Bluetooth

Specyfikacja

Dane techniczne:

Radioodtwarzacz BLAUPUNKT BB30BT

Nagłośnienie

Moc wyjściowa RMS

2 x 6 W

Podbicie basów

Tak

Dźwięk

Stereo

Radio

Typ radia

Cyfrowe

Zakres fal radiowych

FM

Liczba stacji radiowych do zaprogramowania

40

Odtwarzacz

Odtwarzacz CD

Tak

Sposób umieszczania płyty CD

Od góry

Magnetofon

Nie

Techniczne

Standardy odtwarzania

MP3, CD-R/RW, CD-Audio

Wyświetlacz

Tak

Wejścia/wyjścia

USB, Czytnik kart pamięci SD, Wejście liniowe audio AUX

Uchwyt do przenoszenia

Tak

Zasilanie

Sieciowe, Bateryjne

Funkcje

Pilot

Nie

Regulacja tonów wysokich / niskich

Tak

Zegar

Tak

Włącznik czasowy (budzik)

Tak

Wyłącznik czasowy (sleeptimer)

Tak

Funkcje dodatkowe

Bluetooth, Odtwarzanie plików MP3 z czytnik kart pamięci SD, Odtwarzane pliki muzyczne z USB

Korektor dźwięku

Tak

Fizyczne

Wymiary (szer. x wys. x głęb.)

390 x 138 x 228

Waga (bez baterii)

1.96

Parametry

Wyposażenie

Antena

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Dominujący kolor

Czarny

Gwarancja

24 miesiące

Wyposażenie i gwarancja

Nazwa producenta/ importera

BLAUPUNKT

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Radioodtwarzacz BLAUPUNKT BB30BT
Opinie
5 / 5 29 opinii
93% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 29 opinii
27 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji
  • 4 / 5 Łatwość w obsłudze
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Precyzja regulacji
3 / 5
  • 3 / 5 rate
  • 1 / 5 Jakość dźwięku
  • 3 / 5 Różnorodność funkcji
  • 5 / 5 Łatwość w obsłudze
  • 3 / 5 Design
  • 5 / 5 Precyzja regulacji

Pozytywna.

Sprzęt dla mało wymagających. Raczej do słuchania na działce niż w domu.

Rafał 2019-04-19 19:27:24
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji
  • 5 / 5 Łatwość w obsłudze
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Precyzja regulacji

Pozytywna

Dobra jakość dźwięku, łatwy w obsłudze.

BARBARA 2019-03-25 20:37:33
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji
  • 4 / 5 Łatwość w obsłudze
  • 5 / 5 Design
  • 4 / 5 Precyzja regulacji

Ogólnie ok ☺

Generalnie z zakupu jestem zadowolony. Spełnia moje oczekiwania, choć łapie mało stacji radiowych. Bluetooth jest super.

Adam 2019-03-18 20:45:47
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji
  • 5 / 5 Łatwość w obsłudze
  • 4 / 5 Design
  • 5 / 5 Precyzja regulacji

Pozytywna, polecam

Jestem bardzo zadowolony z obsługi i ze sprzętu. Dźwięk nie z beczki, ale fajny do słuchania (bez finezji).

Waldemar 2019-03-11 16:33:22
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji
  • 5 / 5 Łatwość w obsłudze
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Precyzja regulacji

Super!!!

Głośność idealna. Jest super.

Tomasz 2019-02-25 14:55:31
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji
  • 5 / 5 Łatwość w obsłudze
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Precyzja regulacji

Polecam

To najlepszy zakup jaki w ostatnim czasie zrobiłam. Sprzęt jest jak najbardziej wart swojej ceny. Polecam ten radioodtwarzacz. Jakość dźwięku jest zadowalająca, łatwy w obsłudze, zgrabny, funkcjonalny. Brakuje tylko pilota.

JANINA 2019-02-25 14:03:44
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji
  • 5 / 5 Łatwość w obsłudze
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Precyzja regulacji

Rewelacja

Rewelacyjny sprzęt. Polecam.

Marcin 2019-02-12 15:01:28
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji
  • 4 / 5 Łatwość w obsłudze
  • 2 / 5 Design
  • 3 / 5 Precyzja regulacji

Polecam

Radioodtwarzacz godny polecenia jak za taką cenę.

Jerzy 2019-02-09 17:10:59
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Różnorodność funkcji
  • 3 / 5 Łatwość w obsłudze
  • 5 / 5 Design
  • 4 / 5 Precyzja regulacji

Pozytywne, polecam

Z uwagi na mnogość funkcji musiałam przeczytać instrukcje obsługi, nie wszystko jest intuicyjnie ;) Produkt bardzo mi się podoba, czerń i czerwień pasują do mojej kuchni, duży wybór źródeł dźwięków idealnie wpisuje się w moje potrzeby, osobiście bardzo polecam ☺

Anna 2019-01-29 11:26:03
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Różnorodność funkcji
  • 4 / 5 Łatwość w obsłudze
  • 3 / 5 Design
  • 4 / 5 Precyzja regulacji

POZYTYWNA

Sprzęt dobrej jakości.

Marlena 2019-01-28 09:23:46
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji
  • 5 / 5 Łatwość w obsłudze
  • 4 / 5 Design
  • 4 / 5 Precyzja regulacji

Polecam

Design OK, ale przy tej wielkości boomboxa oczekiwałbym głośniki o większej mocy. Bardzo dobra opcja bluetooth i AUX IN. Fajnie wyszukuje się stacje radiowe ponieważ na wyświetlaczu widoczne jest położenie fal radiowych. Łatwy w obsłudze, intuicyjny. Zasilanie bateryjne daje możliwość wykorzystania sprzętu w plenerze - ognisku, grillu itp.

Natalia 2019-01-26 11:23:54
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji
  • 5 / 5 Łatwość w obsłudze
  • 4 / 5 Design
  • 5 / 5 Precyzja regulacji

Polecam.

Radioodtwarzacz dosyć fajny za tą cenę.

Tomasz 2019-01-04 13:09:46
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji
  • 5 / 5 Łatwość w obsłudze
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Precyzja regulacji

Polecam

Godny polecenia, jakość dźwięku na poziomie, łatwy w obsłudze

Natalia 2018-12-23 19:47:09
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji
  • 5 / 5 Łatwość w obsłudze
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Precyzja regulacji

Polecam

Świetna jakość dźwięku, wszystkie przydatne funkcje takie jak Bluetooth, USB działają bez zarzutu. To doskonałej jakości sprzęt za rozsądną cenę.

Urszula 2018-12-22 17:25:13
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji
  • 5 / 5 Łatwość w obsłudze
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Precyzja regulacji

Bardzo Polecam!

Jakość sprzętu bardzo dobra. Precyzyjny regulator głośności,łatwy w obsłudze .Radio działa świetnie , działajacy zegar , odtwarzanie kart SD i USB. Radioodtwarzacz posiada wejście słuchawkowe jak i funkcje uśpienia , szybka i łatwa obsługa CD.

Elwira 2018-12-20 16:27:15
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji
  • 5 / 5 Łatwość w obsłudze
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Precyzja regulacji

Polecam

Łatwe w obsłudze, poręczne, dobra jakość.

MICHAŁ 2018-12-16 19:20:34
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji
  • 4 / 5 Łatwość w obsłudze
  • 4 / 5 Design
  • 5 / 5 Precyzja regulacji

Generalnie na plus

Bardzo duży wybór rodzajów źródła dźwięku - od CD, poprzez BT, aż do kart SD. Przyzwoita jakość dźwięku i dość mocne głośniki w porównaniu do innych produktów w tej klasie cenowej. Nowoczesny, elegancki design. Bardzo poręczny i lekki. Z minusów to jakość wykonania w stosunku do analogicznych odtwarzaczy z ubiegłych lat, ale to dotyczy chyba wszystkich obecnie produkowanych wyrobów elektroniki użytkowej. Ponadto na świecącej czarnej obudowie widać każdą ryskę i odciska palca. Największa wada to samoistne zatrzymywanie się odtwarzacza CD w trakcie odtwarzania - zjawisko często się powtarza i pewnie skończy się zgłoszeniem reklamacyjnym.

Marcin A 2018-12-16 13:34:54
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji
  • 5 / 5 Łatwość w obsłudze
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Precyzja regulacji

Bardzo dobra jakość odtwarzanej muzyki

Głośniki grają głośno i wyraźnie. Idealny prezent na święta.

Bogumił W 2018-12-16 13:21:45
Czy ta opinia była przydatna?
3 / 5
  • 3 / 5 rate
  • 3 / 5 Jakość dźwięku
  • 3 / 5 Różnorodność funkcji
  • 3 / 5 Łatwość w obsłudze
  • 4 / 5 Design
  • 3 / 5 Precyzja regulacji

Pozytywna

Pozytywna. Polecam.

Sebastian A 2018-10-29 20:07:27
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji
  • 5 / 5 Łatwość w obsłudze
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Precyzja regulacji

DOBRY SPRZĘT W DOBREJ CENIE

DOBRY SPRZĘT W DOBREJ CENIE.

Łukasz D 2018-10-25 20:16:05
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

K - 1259 - Więcej kupujesz - więcej zyskujesz!

Więcej kupujesz - więcej zyskujesz!

Więcej kupujesz, więcej zyskujesz! - produkty objęte promocją z rabatem -22% na drugi lub -44% na trzeci lub -77% na czwarty a nawet piąty produkt za 1 zł!

Sprawdź >> Sprawdź regulamin >>

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

BLAUPUNKT Radioodtwarzacz BLAUPUNKT BB30BT

Radioodtwarzacz BLAUPUNKT BB30BT

29800

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Radioodtwarzacz BLAUPUNKT BB30BT

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Radioodtwarzacz BLAUPUNKT BB30BT

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

PG 1 rok pełna ochrona

Przedłużona ochrona do 3lat oraz dodatkowe ubezpieczenie od przypadkowych uszkodzeń od chwili zakupu do roku czasu, to produkt ubezpieczeniowy którego, celem jest pokrycie kosztów naprawy ,usterek lub awarii z przyczyn wewnętrznych  jak i w związku z wystąpieniem przypadkowego uszkodzenia takich jak: zbicie, zalanie,upadek ,kradzież, przepięcie prądu.

PG 3 lata Pełna ochrona

PG 5 lat Pełna ochrona

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”



Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

29800

Dodaj do koszyka
Radioodtwarzacz BLAUPUNKT BB30BT
Radioodtwarzacze