Polecane produkty podobne

Opis i dane


Każdy rower zakupiony w naszym sklepie jest fabrycznie zapakowany, czyli ma zdemontowaną kierownicę, siodło, pedały. Elementy te należy złożyć samodzielnie. W niektórych egzemplarzach może być koniecznie wykonanie niektórych podstawowych regulacji, które opisuje instrukcja obsługi.

Rowerowy zawrót głowy

Rower LIMBER 2 BOY to pięknie wykończony i dopracowany od strony technicznej, jak i wzorniczej pojazd przeznaczony dla chłopców. Dzięki niemu Twoje dziecko przeżyje niezapomniane przygody! Wyposażony w liczne elementy poprawiające komfort jazdy takie jak, np. osłona łańcucha, odblaski czy błotniki. Rowerek proponowany jest w czarnym kolorze z żółtymi akcentami.

Rower dziecięcy LIMBER 2 BOY 16 Czarno-żółty dopracowany od strony technicznej i wzorniczej dla chłopców liczne elementy poprawiające komfort jazdy osłona łańcucha odblaski błotniki w czarnym kolorze z żółtymi akcentami

Solidna konstrukcja

Rower dziecięcy LIMBER 2 BOY został stworzony w oparciu o 12-calową, stalową ramę. To wytrzymałe rozwiązanie, które zniesie nawet długie, dziecięce wyprawy. Specjalnie dostosowana do najmłodszych geometria roweru ułatwia maluchom wsiadanie i zsiadanie z rowerka, a do tego rowerek jest bardzo lekki, ponieważ waży zaledwie 10 kg!

Rower dziecięcy LIMBER 2 BOY 16 Czarno-żółty rama 12-calowa stalowa dostosowana do najmłodszych geometria roweru bardzo lekki waga 10 kg

Pakiet bezpieczeństwa

16-calowe koła osadzone na aluminiowych obręczach sprawdzą się idealnie dla dzieci, które niedawno rozpoczęły przygodę z jednośladem. Pojazd przeznaczony jest dla chłopców w wieku od 4 do 6 lat. Dzięki błotnikom w razie gorszej pogody błoto nie rozpryskuje się na ubranie dziecka. Dodatkowym atutem roweru są odblaski, dzięki którym Twoje dziecko będzie bardziej widoczne na drodze.

Podstawa bezpiecznej jazdy na rowerze to sprawne hamulce. Rower LIMBER 2 BOY został wyposażony w przedni hamulec typu V-Brake, który jest niezawodny i lekki. Hamulec tylny Torpedo to prawdziwa torpeda wśród hamulców! Ma bardzo szybki czas reakcji, jest bezawaryjny i doskonale działa na każdej nawierzchni.

Rower dziecięcy LIMBER 2 BOY 16 Czarno-żółty 16-calowe koła na aluminiowych obręczach dla chłopców w wieku od 4 do 6 lat błotniki odblaski

Osłona i asekuracja

Wyjątkowo pięknie prezentuje się osłona na łańcuch roweru LIMBER 2 BOY. Został on bezpiecznie ukryty pod kolorową osłoną, która chroni ubranie Twojego dziecka przed wkręceniem.

Pojazd posiada boczne kółka, które asekurują dziecko w początkowej fazie nauki. Dzięki nim dziecko może skupić się na opanowaniu podstawowych manewrów. W późniejszym czasie boczne kółka można łatwo usunąć.

Rower dziecięcy LIMBER 2 BOY 16 Czarno-żółty osłona na łańcuch kolorowa boczne kółka łatwo usunąć

Wygodne siodełko

Rower został wyposażony w wygodne, dziecięce siodełko. Dzięki niemu dziecko zachowuje pełen komfort podczas jazdy i nie zniechęca się do tego rodzaju aktywności. To rower marzenie! Zamontowany prowadnik to idealne rozwiązanie, kiedy dziecko zaczyna swoją przygodę z jazdą na rowerze. Sprawdzi się idealnie do nauki jazdy, a Twoje dziecko będzie czuło się bezpiecznie.

Rower dziecięcy LIMBER 2 BOY 16 Czarno-żółty wygodne dziecięce siodełko prowadnik do nauki jazdy

Radość podróżowania

Chwyty kierownicy w rowerze LIMBER 2 BOY są dobrze wyprofilowane, co zapewnia lepszą kontrolę nad rowerkiem. Dziecko będzie czuło się pewniej i doceni uroki jazdy. Dzwonek jest zamontowany na kierownicy w taki sposób, żeby małe rączki łatwo go mogły dosięgnąć. Przedni koszyk, który jest umiejscowiony przy kierownicy to dodatkowy atut pojazdu. Można w nim przewozić różne skarby znalezione na podwórku, zabawki lub małe zakupy.

Rower dziecięcy LIMBER 2 BOY 16 Czarno-żółty chwyty kierownicy dobrze wyprofilowane dzwonek przedni koszyk

Dane techniczne

Parametry

  • Kolor
    Czarno-żółty
  • Kolory dostępne w ofercie producenta
    Czarno-żółty
  • Przeznaczenie
    Dla chłopca
  • Wiek
    4 - 6 lat
  • Rocznik
    2020
  • Waga [kg]
    10
  • Gwarancja na ramę
    24 miesiące
  • Wyposażenie
    Błotniki, Instrukcja obsługi i montażu, Karta gwarancyjna, Kółka boczne, Koszyk, Prowadnik
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Fizyczne

  • Stalowa
  • 12
  • Napęd

  • 1
  • Brak
  • Przerzutka przednia model
    Brak
  • Brak
  • Przerzutka tylna model
    Brak
  • Manetki marka
    Brak
  • Manetki typ
    Brak
  • Kaseta marka
    Brak
  • Kaseta typ
    Brak
  • Korba marka
    Limber
  • Korba typ
    Stalowa
  • Hamulec przedni marka
    Limber
  • V-Brake
  • Hamulec tylny marka
    Limber
  • Torpedo
  • Koła

  • 16
  • Opona marka
    Limber
  • Opona typ
    16x1.75
  • Obręcze
    Aluminiowe
  • Piasty marka
    Limber
  • Piasty typ
    Stalowa
  • Kółka boczne
    Tak
  • Techniczne

  • Amortyzator przód
    Brak
  • Amortyzator przód typ
    Brak
  • Amortyzator tył
    Brak
  • Kierownica marka
    Limber
  • Kierownica typ
    Stalowa
  • Siodełko marka
    Limber
  • Siodełko typ
    Dziecięce
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera LIMBER
  • Opinie

    5/5
    8 opinii
    8 użytkowników poleca ten produkt
    Wygląd
    5 /5
    Jakość wykonania
    5 /5
    Wyposażenie
    5 /5
    Waga
    5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    VIOLA 29 grudnia 2019
    ROWER IDEALNIE DOBRANY DO PIERWSZEJ JAZDY
    POLECAM TO NAPRAWDĘ FAJNA "MASZYNA" ZA DOSTĘPNĄ CENĘ.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Aneta 3 września 2019
    Super rower, warty swojej ceny!
    Wygląd, ciężar wszystko spoko! Każdy detal cieszy oko! Mega rower, szybko jeździ!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Paweł 20 lipca 2019
    Polecam, dobra oferta
    Rower bardzo dobry, brak uwag.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Klient 25 maja 2016
    ZADOWOLONY KLIENT
    Świetny rowerek za dobrą kasę. idealny prezent na dzień dziecka. Radość syna bezcenna.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Klient 19 lipca 2015
    Profesjonalne podejście do klienta
    Opinia jak najbardziej pozytywna, dziecko wyjechało ze sklepu na rowerku zadowolone przygotowanym do jazdy już na miejscu w sklepie. Rowerek jest bardzo dobry jakościowo i w dobrej cenie. Polecam!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Klient 19 lipca 2015
    Profesjonalne podejście do klienta
    Opinia jak najbardziej pozytywna, dziecko wyjechało ze sklepu na rowerku zadowolone przygotowanym do jazdy już na miejscu w sklepie. Rowerek jest bardzo dobry jakościowo i w dobrej cenie. Polecam!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Klient 25 lipca 2015
    Pozytywna
    Jestem bardzo mile zaskoczona obsługą klienta, jak również z zakupionego towaru.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Klient 25 lipca 2015
    Pozytywna
    Jestem bardzo mile zaskoczona obsługą klienta, jak również z zakupionego towaru.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Wygląd
    /5
    Jakość wykonania
    /5
    Wyposażenie
    /5
    Waga
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Rower uległ awarii, a skończyła się gwarancja producenta? Naprawimy lub wymienimy jeśli naprawa okaże się niemożliwa!
    Naprawa roweru po gwarancji producenta okaże się niemożliwa lub nieopłacalna? Masz pewność, że zostanie wymieniony na nowy.
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Rower uległ awarii, a skończyła się gwarancja producenta? Naprawimy lub wymienimy jeśli naprawa okaże się niemożliwa!
    Naprawa roweru po gwarancji producenta okaże się niemożliwa lub nieopłacalna? Masz pewność, że zostanie wymieniony na nowy.
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Rower uległ awarii, a skończyła się gwarancja producenta? Naprawimy lub wymienimy jeśli naprawa okaże się niemożliwa!
    Naprawa roweru po gwarancji producenta okaże się niemożliwa lub nieopłacalna? Masz pewność, że zostanie wymieniony na nowy.
    Uszkodzenie roweru po zderzeniu z innym pojazdem, osobą lub zwierzęciem? Serwis zajmie się naprawą!
    Padłeś ofiarą kradzieży z włamaniem lub rozbojem? Nie martw się, zgłoś szkodę, a otrzymasz nowy rower.

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy odbiorze w sklepie

      Przegląd okresowy roweru "Pewny Start" - Grupa A

      Kliencie, przy odbiorze w sklepie uzyskasz dodatkowe 50% rabatu na usługę „Pewny start”


      Usługa wykonywana jest w sklepach stacjonarnych sieci MediaExpert w trakcie użytkowania roweru ale nie później niż 30 dni od momentu jego zakupu.
      Realizacja usługi Pewny Start stanowi podstawę wypełnienia warunków gwarancji producenta która zobowiązuje do kontroli stanu i regulacji roweru w pierwszym miesiącu użytkowania.
      W przypadku zakupu z opcją odbioru w wybranym sklepie stacjonarnym każdorazowo na wyraźne życzenie kupującego rower zostanie przygotowany do użytkowania i sprawdzony przed wydaniem. Jest to usługa niezależna od usługi Pewny Start.


        Zakres czynności usługi:
      • Sprawdzenie zbieżności i dokręcenie kół,
      • Sprawdzenie ustawienia kierownicy i siodełka,
      • Sprawdzenie i dokręcenie wspornika kierownicy oraz sztycy siodełka,
      • Sprawdzenie i dokręcenie pedałów oraz mechanizmu korbowego,
      • Sprawdzenie i regulacja hamulców oraz przerzutek,
      • Sprawdzenie ułożenia i uzupełnienie ciśnienia w oponach,
      • Sprawdzenie napięcie szprych kół i łańcucha (w razie konieczności),
      • Sprawdzenie działania sygnalizacji świetlnej i dźwiękowej,
      • Kontrola dokręcenia pozostałych połączeń śrubowych i luzów części łożyskowanych,
      • Krótka jazda testowa i ocena działania istotnych podzespołów.

      W celu realizacji usługi należy zgłosić się do sklepu z wydrukiem faktury zakupu.


      Więcej

      Przygotowanie roweru do użytkowania


      • Rozpakowanie roweru i usunięcie wszystkich zabezpieczeń transportowych
      • Montaż, osiowanie i dokręcenie kół
      • Osadzenie i ustawienie kierownicy oraz siodełka
      • Pewne dokręcenie wspornika kierownicy i sztycy siodełka
      • Dokręcenie mechanizmu korbowego i montaż pedałów
      • Instalacja i regulacja hamulców oraz przerzutek
      • Sprawdzenie ułożenia i uzupełnienie ciśnienia w oponach
      • Napięcie szprych kół i łańcucha (w razie konieczności)
      • Podłączenie oświetlenia i montaż pozostałego wyposażenia (np. dzwonek, lusterko, bagażnik)
      • Regulacja luzów cześci łożyskowanych i dokręcenie wszystkich innych połączeń śrubowych
      • Krótka jazda testowa oraz instruktaż z zakresu bezpiecznego użytkowania pojazdu (na życzenie)
      • Usunięcie wszelkich śladów zabrudzeń lub innych zanieczyszczeń
      • Wydanie wypełnionej i podpisanej karty gwarancyjnej wraz z dowodem zakupu

      Zaznacz jeśli chcesz skorzystać z montażu.

      Więcej

      Usługi realizowane przy dostawie kurierem

      Przegląd okresowy roweru "Pewny Start" - Grupa A

      Kliencie, przy odbiorze w sklepie uzyskasz dodatkowe 50% rabatu na usługę „Pewny start”


      Usługa wykonywana jest w sklepach stacjonarnych sieci MediaExpert w trakcie użytkowania roweru ale nie później niż 30 dni od momentu jego zakupu.
      Realizacja usługi Pewny Start stanowi podstawę wypełnienia warunków gwarancji producenta która zobowiązuje do kontroli stanu i regulacji roweru w pierwszym miesiącu użytkowania.
      W przypadku zakupu z opcją odbioru w wybranym sklepie stacjonarnym każdorazowo na wyraźne życzenie kupującego rower zostanie przygotowany do użytkowania i sprawdzony przed wydaniem. Jest to usługa niezależna od usługi Pewny Start.


        Zakres czynności usługi:
      • Sprawdzenie zbieżności i dokręcenie kół,
      • Sprawdzenie ustawienia kierownicy i siodełka,
      • Sprawdzenie i dokręcenie wspornika kierownicy oraz sztycy siodełka,
      • Sprawdzenie i dokręcenie pedałów oraz mechanizmu korbowego,
      • Sprawdzenie i regulacja hamulców oraz przerzutek,
      • Sprawdzenie ułożenia i uzupełnienie ciśnienia w oponach,
      • Sprawdzenie napięcie szprych kół i łańcucha (w razie konieczności),
      • Sprawdzenie działania sygnalizacji świetlnej i dźwiękowej,
      • Kontrola dokręcenia pozostałych połączeń śrubowych i luzów części łożyskowanych,
      • Krótka jazda testowa i ocena działania istotnych podzespołów.

      W celu realizacji usługi należy zgłosić się do sklepu z wydrukiem faktury zakupu.


      Wniesienie i rozpakowanie roweru dziecięcego


      • Wniesienie roweru
      • Rozpakowanie
      • Zabranie pozostałości opakowania

      Wniesienie, rozpakowanie i montaż roweru dziecięcego


      • Wniesienie
      • Rozpakowanie roweru
      • Montaż pedałów
      • Złożenie układu kierowniczego
      • Montaż kierownicy w rowerze z mostkiem regulowanym
      • Zamocowanie przedniego koła
      • Montaż sztycy z siodełkiem i ustawienie wysokości siedziska
      • Kontrola i regulacja przerzutek przód/tył
      • Kontrola i regulacja hamulców przód/tył
      • Montaż błotników
      • Test końcowy
      • Zabranie pozostałości opakowania

      Produkt archiwalny

      Rower LIMBER 2 BOY 16 Czarno-żółty

      Ten produkt nie jest już dostepny w naszym sklepie
        Brak podobnych produktów
        Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.

        Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756