Produkt został dodany do schowka.

Porównanie produktów

Posiadasz w porównaniu maksymalną liczbę produktów

Przeznaczenie:

Uniwersalne

Typ słuchawek:

Nie

Pasmo przenoszenia min. [Hz]:

8

Pasmo przenoszenia max. [Hz]:

30000

96

Nie

Kolor:

Czarny

Kod produktu: 882599

Kod produktu: 882599

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Słuchawki nauszne ISK HD-9999 Czarny

26800

26.80 zł x 11 rat RRSO

Słuchawki nauszne ISK HD-9999 Czarny

26800

26.80 zł x 11 rat RRSO

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

Bas

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Słuchawki nauszne ISK HD-9999 Czarny



Słuchawki iSK HD-9999 są klasą samą w sobie i szybko zdobywają popularność jako najlepsze dostępne słuchawki nie tylko w ich przedziale cenowym, ale również znacznie powyżej.

Podobnie jak w przypadku wszystkich produktów iSK, pierwszym priorytetem jest jakość dźwięku, a te mają pełny i bardzo szczegółowy dźwięk od najniższych basów do krystalicznie czystych wysokich tonów. Nie wzmacniają żadnego zakresu częstotliwości ani nie nadają własnego charakteru, ale raczej wytwarzają dokładny dźwięk, zgodny ze źródłem.
   

Bas z pewnością jest mocnym punktem tych słuchawek. Podczas gdy wiele słuchawek sprawia, że ​​bas brzmi głośniej, aby być bardziej słyszalnym. W słuchawkach HD-9999 bas nie jest nienaturalnie głośny, ale jest raczej liniowy i bardzo słyszalny, ze względu na niesamowitą czystość i doskonałe wydłużanie niskich częstotliwości.
   

Dzięki zamkniętemu wzorowi i wkładkom dousznym, które zapewniają dobre uszczelnienie, a jednocześnie są wygodne, uzyskuje się doskonałą izolację. Skutecznie ogranicza to przedostawanie się hałasu zewnętrznego i wydobywa wewnętrzny dźwięk. Z tego powodu są doskonałym wyborem do sprawdzania miksów na żywo i do słuchania muzyki w miejscach publicznych, w których nie chcesz przeszkadzać innym osobom w pobliżu.
   

Wyposażone są w 2 pary wymiennych nauszników zapewniających komfort, styl i trwałość produktu. Są również dostarczane z prostym kablem i zwiniętym kablem, wymiennie w zależności od preferencji użytkownika. Oba kable mają wtyczkę 1/8 do użytku ze zwykłymi odtwarzaczami mp3, ale zawierają wygodny adapter 1/4 ", który pozwala na bezpieczne dopasowanie.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Słuchawki nauszne ISK HD-9999 Czarny
Fizyczne

Typ słuchawek

Nauszne

Nie

Długość kabla [m]

3

Techniczne

Typ membrany

Dynamiczne

Średnica membrany [mm]

50

Bezprzewodowe

Nie

Wodoodporność

Nie

Złącze

3.5 mm, 6.3 mm

Funkcje

Nie

Nie

Nie

Nie

Odtwarzacz MP3

Nie

Regulacja głośności

Nie

Charakterystyka

Pasmo przenoszenia min. [Hz]

8

Pasmo przenoszenia max. [Hz]

30000

96

Impedancja [Ω]

32

Parametry

Przeznaczenie

Uniwersalne

Kolor

Czarny

Wyposażenie

Etui, Kabel audio

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Gwarancja

24 miesiące

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

ISK

Znaki zgodności

Opinie klientów

Słuchawki nauszne ISK HD-9999 Czarny
Opinie
5 / 5 4 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 4 opinii
4 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Spełnione nadzieje

Długo szukałem słuchawek dla mnie. Po długich godzinach spędzonych na czytaniu opinii, opisów i testów wybrałem Audio Technikę i ISK. Podstawowe kryterium to połączenie dobrej ceny i jakości dźwięku. Do tej pory używałem słuchawek podstawowych, gdzie basy odgrywały dużą rolę ale przyszedł czas na zmiany. Po bezpośrednich odsłuchach wybór padł na ISK. Model HD9999 ujmuje swoim wyglądem. Połączenie archiwalnych wzorów z nowoczesnością dało piorunujący efekt. Oczywiście nie każdemu musi się podobać imitacja miedzianych krążków na osłonie głośniczków i innych, tego typu, wstawek, ale ilu jest ludzi tyle upodobań. Słuchawki bardzo lekkie o fantastycznym wytłumieniu zewnętrznego szmeru z zaskakująco prostym i zarazem skutecznym systemem dopasowania do kształtu głowy. Jakość dźwięku rewelacyjna, dorównuje dużo droższym modelom innych firm. Wyposażenie dodawane do słuchawek jest bogate a dodatkowe mięciutkie osłonki na uszy modelują dźwięk słyszany w słuchawkach. Jest to proste rozwiązanie a zarazem bardzo skuteczne. Podsumowując - super dźwięk z wyrazistym ale nie dudniącym basem, czystym środkiem i wspaniale cykającą górą. Bardzo dobra jakość za rozsądną cenę i duży + za dodatkowe wyposażenie.

Jacek 2019-04-04 13:50:07
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania
  • Wykonanie
  • Jakość dźwięku
  • Mocny bass
  • Wiele dodatków w komplecie
  • Nie zauważyłem żadnych

Najlepsze w tej cenie

Czysty dźwięk, soczysty (mocny i żwawy) bass, brak „dudnienia” i charczenia. Słuchawki grają jak o wiele droższe z wyższych półek. POLECAM!

Piotr 2018-10-31 13:19:28
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 4 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Bardzo wygodne ale po pewnym czasie jest w nich ciepło. Soczysty bass.

Eryk O. 2018-10-30 22:45:26
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam w 100%

Jakoś dźwięku bardzo dobra. Jakość wykonania na dobrym poziomie.

Alan K 2018-11-20 20:36:09
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

ISK Słuchawki nauszne ISK HD-9999 Czarny

Słuchawki nauszne ISK HD-9999 Czarny

26800

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Słuchawki nauszne ISK HD-9999 Czarny

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Słuchawki nauszne ISK HD-9999 Czarny

Okres gwarancji:

24 miesiące

Warunki ubezpieczenia

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla banków Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Agricole Bank Polska S.A., przy kredytowaniu produktów z kategorii "Telefony i smartfony" wymagana może być wpłata własna w wysokości min 10% wartości produktu.

W przypadku Credit Acricole Bank Polska S.A. dodatkowo wymagany jest wiek kredytobiorcy: ukończone 21 lat.


 

26800

Dodaj do koszyka
Słuchawki nauszne ISK HD-9999 Czarny
Słuchawki nauszne