Megarabaty! Piąty wybrany produkt 99% taniej!

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lipcu!

Smartfon XIAOMI Mi 10T 6/128GB 5G 6.67" 144Hz Czarny 30109

(8)
Kod: 354354

Megarabaty! Piąty wybrany produkt 99% taniej!

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lipcu!

Wyświetlacz: 6.67", 2400 x 1080px, LCD
Procesor: Qualcomm Snapdragon 865, Ośmiordzeniowy
Wersja systemu: Android 10
Pamięć RAM: 6 GB
Pamięć wbudowana [GB]: 128
Aparat: Tylny 64 Mpx + 13 Mpx + 5 Mpx, Przedni 20 Mpx
Komunikacja: 5G, Wi-Fi, NFC, Bluetooth 5.1, USB typ C
Pojemność akumulatora [mAh]: 5000
Pojemna bateria 5000 mAh z szybkim ładowaniem
Wyświetlacz z odświeżaniem 144Hz
Zobacz cały opis
Dostępne warianty
Kolor: Czarny
Pamięć RAM: 6 GB
6 GB
8 GB
Wybieram zabezpieczenie ekranu profesjonalną, wytrzymałą i idealnie dopasowaną folią ochronną: Nie
Nie
Tak
Kolor: Czarny
Pamięć RAM: 6 GB
Wybieram zabezpieczenie ekranu profesjonalną, wytrzymałą i idealnie dopasowaną folią ochronną: Nie
Smartfon XIAOMI Mi 10T 6/128GB 5G 6.67" 144Hz Czarny 30109
Smartfon XIAOMI Mi 10T 6/128GB 5G 6.67" 144Hz Czarny 30109
Produkt chwilowo niedostępny w sklepie internetowym
Powiadom mnie, jeśli produkt będzie dostępny.
NOWSZY MODEL
Smartfon XIAOMI Mi 11 Lite 6/128GB 5G 6.55" 90Hz Czarny 30985
Smartfon XIAOMI Mi 11 Lite 6/128GB 5G 6.55" 90Hz Czarny 30985

Megarabaty! Piąty wybrany produkt 99% taniej!

Wyświetlacz: 6.55", 2400 x 1080px, AMOLED
Procesor: Qualcomm Snapdragon 780G, Ośmiordzeniowy
Wersja systemu: Android 11
Pamięć RAM: 6 GB
Pamięć wbudowana [GB]: 128
Aparat: Tylny 64 Mpx + 8 Mpx + 5 Mpx, Przedni 20 Mpx
Komunikacja: 5G, Wi-Fi, NFC, Bluetooth 5.2, USB typ C
Pojemność akumulatora [mAh]: 4250
1 899
00
189,90 zł x 10 rat 0%

Opis i dane

XIAOMI MI 10T

Przed Tobą wyjątkowy smartfon XIAOMI MI 10T, dzięki któremu uwolnisz swoją kreatywność. Odkryjesz niesamowite możliwości, które sprawią, że każdy dzień z tym sprzętem będzie fantastycznym wyzwaniem. Z nim na pewno nie będziesz narzekać na nudę. Inwestując w ten telefon, będziesz czerpać radość z potrójnego aparatu z SI, nowoczesnej baterii, błyskawicznego procesora, a także obsługi łączności 5G. A to nie wszystko, co potrafi ten niepowtarzalny smartfon! Poznaj wszystkie zalety produktu i poczuj pełną płynność doznań już dziś!

Smartfon XIAOMI Mi 10T 5G opis cechy funkcje parametry funkcje

Fantastyczne zdjęcia

Smartfon został wyposażony w aparat tylny 65 MP + 13 MP + 5 MP. Oferuje on wiele funkcji. Między innymi korekcję zniekształceń krawędzi, panoramę, format RAW, tryb makro, soczewkę Google, timer, tryb nocny 2.0, HDR, klonowanie zdjęcia SI i wiele innych. Natomiast aparat przedni 20 MP to obsługa gestów, tryb selfie, tryb portretowy, wykrywanie scen i inne. Dzięki temu uwolnisz w sobie kreatywność i poczujesz się jak profesjonalista.

Smartfon XIAOMI Mi 10T 5G aparat obiektyw zdjęcia rozdzielczość selfie

Ciesz się niezwykle gładkim obrazem

Na pokładzie telefonu XIAOMI MI 10T, znalazło się miejsce dla 6,67-calowego ekranu FHD wyróżniającego się najwyższą częstotliwością odświeżania, jaka była do tej pory dostępna w XIAOMI. Kształtuje się ona na poziomie 144 Hz, co pozwala uzyskać aż do 144 klatek na sekundę. Dzięki temu możesz cieszyć się bardzo płynnymi przejściami, które ograniczą dyskomfort szczególnie podczas rozgrywania emocjonalnych rozgrywek.

Wyświetlacz Smart AdaptiveSync to rozwiązanie, które pozwala na dopasowanie każdej aplikacji, do optymalnej częstotliwości odświeżania w zakresie od 30 Hz do 144 Hz. W rezultacie zyskujesz najwyższą płynność działania, przy jednoczesnym ograniczeniu zużycia energii. Taka opcja zapewnia 8-procentową oszczędność energii przy 6 godzinach intensywnego korzystania ze smartfona.

Smartfon XIAOMI Mi 10T 5G ekran wyświetlacz rozdzielczość przekątna odświeżanie

Bardzo pojemny akumulator i szybkie ładowanie

W telefonie zastosowano baterię o pojemności 5000 mAh. Dzięki temu możesz korzystać ze sprzętu znacznie dłużej nawet przy intensywnym wykorzystaniu. Co więcej, akumulator ładuje się bardzo szybko. Wynika to z tego, że zastosowano tutaj innowacyjną technologię ładowania równoległego MMT, a także szczytowego Mi-FC. Dlatego pełne ładowanie zajmie Ci tylko 60 minut.

Smartfon XIAOMI Mi 10T 5G bateria pojemność akumulator ładowanie

Technologia MEMC

Smartfon korzysta również z technologii MEMC, której zadanie polega na poprawie płynności nagrywanej treści przy niskiej liczbie klatek na sekundę. Zastosowano tutaj algorytm rozpoznający trajektorię ruchu, a następnie wstawiający klatki kompensacyjne do treści wyróżniających się niską szybkością klatek, na przykład filmów, czy gier sportowych. W rezultacie nie musisz martwić się migotaniem, czy rozmazywaniem.

Smartfon XIAOMI Mi 10T 5G wydajność gry grafika

Fantastyczna wydajność

Procesor Snapdragon 865 zapewnia wysoką wydajność, co przekłada się na znacznie szybszą pracę. Dzięki wyjątkowej karcie graficznej i sztucznej inteligencji zapewnisz sobie ekscytujące doświadczenia 5G. Smartfon oferuje także najmocniejszy wariant pamięci RAM. Do dyspozycji masz 6 lub 8 GB pamięci LPDDR5.

Smartfon XIAOMI Mi 10T 5G procesor wydajność pamięć podzespoły

Dodatkowe funkcje

Telefon oferuje także mnóstwo dodatkowych funkcji. Do swojej dyspozycji masz między innymi barometr, czujnik migotania, czujnik zbliżeniowy, czujnik pola magnetycznego, kompas cyfrowy, czytnik linii papilarnych i inne.

Smartfon XIAOMI Mi 10T 5G funkcje kompas czujniki


Filmy:


Dane techniczne

Aparat

Funkcje

Komunikacja

Multimedia

Nawigacja

Oprogramowanie

Parametry

Techniczne

Wyświetlacz

Zasilanie

Fizyczne

Aparat fotograficzny tylny Tak
Aparat fotograficzny przedni Tak
Lampa LED Tak
Aparat tylny 64 Mpx + 13 Mpx + 5 Mpx
Aparat przedni 20 Mpx
Funkcje aparatu Efekt bokeh, HDR, Panorama, Rozpoznawanie twarzy, Ultraszerokokątny obiektyw
Rozdzielczość nagrywania wideo 8K
Alarm (budzik) Tak
Dyktafon Tak
Kalendarz Tak
Kalkulator Tak
Tryb głośnomówiący Tak
Wibracje Tak
Funkcje dodatkowe Akcelerometr, Czujnik podczerwieni, Czujnik światła, Czujnik zbliżeniowy, Kompas, Żyroskop
GPRS Tak
HSUPA Tak
Standard Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
Bluetooth Tak
HSPA+ Tak
MMS Tak
E-mail Tak
Wi-Fi Tak
LTE Tak
SMS Tak
EDGE Tak
HSDPA Tak
Standard Bluetooth 5.1
5G Tak
Odtwarzacz audio Tak
Odtwarzacz wideo Tak
Radio FM Nie
Odbiornik GPS Tak
System nawigacyjny A-GPS, BEIDOU, Galileo, GLONASS, GPS
System operacyjny Android
Wersja systemu Android 10
Kolor obudowy Czarny
Słuchawki w zestawie Nie
Ładowarka w zestawie Tak
Etui w zestawie Tak
Pozostałe wyposażenie Igła do tacki SIM, Kabel USB Typ-C
Załączona dokumentacja Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna
Seria smartfona Xiaomi Mi
Model smartfona Mi 10T 5G
Gwarancja 24 miesiące
Przeznaczenie Uniwersalny
Pamięć RAM 6 GB
Liczba rdzeni procesora Ośmiordzeniowy
DLNA Nie
ANT+ Nie
Wodoodporność Nie
Pyłoszczelność Nie
Pamięć wbudowana [GB] 128
Model procesora Qualcomm Snapdragon 865
Dual SIM Tak
Częstotliwość taktowania procesora [GHz] 1 x 2.84 + 3 x 2.42 + 4 x 1.8
Wyjście słuchawkowe Nie
Standard karty SIM Nano SIM
NFC Tak
Typ złącza USB USB typ C
Ekran dotykowy Tak
Czytnik kart pamięci Nie
Zwiększona wytrzymałość Nie
Rodzaj Smartfon
Obudowa z klapką Nie
Przekątna ekranu [cal] 6.67
Rozdzielczość ekranu 2400 x 1080
Ochrona wyświetlacza Corning Gorilla Glass 5
Technologia ekranu LCD
Odświeżanie ekranu [Hz] 144
Składany ekran Nie
Rodzaj akumulatora Litowo - jonowy
Pojemność akumulatora [mAh] 5000
Zintegrowany akumulator Tak
Ładowanie bezprzewodowe Nie
Grubość [mm] 9.33
Szerokość [mm] 76.4
Wysokość [mm] 165.1
Waga [g] 216

Producent

  • Nazwa producenta/importera XIAOMI
  • Dodaj przydatne akcesoria

    Opinie

    4.9/5
    8 opinii
    8 użytkowników poleca ten produkt
    Wydajność
    5 /5
    Czas pracy na baterii
    5 /5
    Jakość i wielkość wyświetlacza
    4.9 /5
    Funkcje i łatwość obsługi
    4.8 /5
    Aparat i jego funkcje
    4.8 /5
    Design i jakość wykonania
    4.9 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Milena 13 sierpnia 2021
    Opinia o smartfonie
    Produkt spełnia moje oczekiwania. Jest wydajny. Jakość aparatu na 5 oraz głośniki na 5. Generalnie jestem zadowolona z zakupu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Paweł 29 września 2021
    Super zakup
    Super zakup, bardzo funkcjonalny, nie zawiesza się, super aparat i wyświetlacz
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Mateusz 13 maja 2021
    Xiaomi mi 10t
    Telefon zakupiłem zaraz po premierze. Na początku byłem zachwycony, w trakcie użytkowania wyszło kilka uciążliwych detali. Ogólnie telefon działa dość szybko, raczej się nie zacina (zdarzają się pojedyncze zawahania), aparat jest świetny. Przyczepić się mogę do dialera kontaktów i aplikacji SMS od Googli. Dialer nie wyświetla historii połączeń po wprowadzeniu numeru, jeżeli ten numer nie jest zapisany w kontaktach (czyli wpisując numer nie widzimy czy już do niego dzwoniliśmy czy nie) co jest dla mnie mega uciążliwe, druga rzecz to aplikacja SMS - po wpisaniu w wyszukiwarce kontaktu do którego chce wysłać wiadomość czas ładowania książki telefonicznej wynosi ok 10 - 15s, mega irytujące. Podczas rozmów telefon często nie wygasza wyświetlacza po przyłożeniu go do ucha, przez co co chwilę wyciszam policzkiem połączenie - przerzuciłem się na rozmowy przez słuchawki. 5g działa tylko, jeżeli mamy 1 kartę SIM, przy używaniu dual SIM nie ma możliwości korzystania z sieci 5g. Poza tym telefon działa dobrze, bateria trzyma wystarczająco długo. Bardzo dobry telefon, który dużo traci na szczegółach, mam nadzieję, że jakaś aktualizacja to naprawi - wtedy będę w 100% zadowolonym użytkownikiem.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Grzegorz 2 czerwca 2021
    Świetny telefon w świetnej cenie
    Telefon piękny, świetnie wykonany, sprawia wrażenie bardzo solidnego. Przez okres użytkowania nie zawiesił się ani raz, nie sprawia żadnych problemów. Aparat robi bardzo dobre zdjęcia zarówno w dzień jak i w nocy. Jedyny minus to brak stabilizacji optycznej. Muzyki z telefonu słucha się bardzo przyjemnie dzięki głośnikom stereo. Bateria też na plus ze względu na jej długie działanie. Po 6 miesiącach użytkowania zakupiłem drugi taki telefon dla żony w najlepszej cenie w Media Expert. Telefon zdecydowanie najlepszy w swojej klasie, nie odbiega wydajnością od flagowców. Gorąco polecam !
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Mariusz 29 czerwca 2021
    Polecam
    Telefon jest super! Robi bardzo ładne zdjęcia. Bateria długo trzyma i jest łatwy w obsłudze, polecam!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Serhii 29 października 2020
    Polecam
    Bardzo fajny smartfon, dopiero go poznaję :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.2/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Cezary 8 listopada 2020
    Ok
    Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Małgorzata 4 listopada 2020
    Pozytywna
    Super
    Czy ta opinia była pomocna?

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Ochrona ekranu
    Wymienimy stłuczony ekran
    Ochrona obowiązuje na całym świecie
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat
    Wymienimy sprzęt na nowy, jeśli naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Ochrona ekranu
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Wymienimy stłuczony ekran
    Ochrona obowiązuje na całym świecie
    Wymienimy sprzęt na nowy, jeśli naprawa potrwa dłużej niż 15 dni
    Nie ponosisz kosztów, nawet gdy uszkodzenie powstało z Twojej winy
    Serwis zajmie się odbiorem uszkodzonego urządzenia i zwrotem po naprawie
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat
    Wymienimy sprzęt na nowy, jeśli naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna

      Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy odbiorze w sklepie

      Pakiet STANDARD (MOBILE)


      • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
      • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/NANO
      • Przeniesienie listy kontaktów

      Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe, montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie, instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową

      Więcej

      Pakiet PEŁEN KOMFORT (MOBILE)


      • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
      • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO
      • Przeniesienie listy kontaktów
      • Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka)
      • Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura.
      • Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem.
      • Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)

      Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO, przeniesienie listy kontaktów, przeniesienie biblioteki multimediów

      Więcej

      Pakiet SMART (MOBILE)


      • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
      • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO
      • Przeniesienie listy kontaktów
      • Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka)
      • Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura
      • Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem
      • Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)
      • Założenie i konfiguracja konta sieciowego (Google, Apple).Rejestracja/logowanie w aplikacjach społecznościowych.Ustawienie klienta e-mail
      • Konfiguracja komunikacji głosowej z urządzeniem ( Google Assistant, Siri)
      • Pobranie, instalacja i konfiguracja do 3 wybranych, darmowych aplikacji (np. NETFLIX)
      • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa, zapora sieciowa, MyKNOX, lokalizacja smartfona)
      • Pobranie, instalacja i konfiguracja oprogramowania do sterowania systemem AUDIO, zakupionych wraz z urządzeniem
      • Podłączenie i kalibracja gogli VR, zakupionych wraz z urządzeniem

      Pierwsze uruchomienie, Docięcie karty SIM, Przeniesienie listy kontaktów, Podłączenie i kalibracja gogli VR zakupionych wraz z urządzeniem, Pobranie, instalacja i konfiguracja do 3 wybranych, darmowych aplikacji (np. NETFLIX)

      Więcej

      Dodatkowe usługi zabezpieczenia ekranu

      Zabezpieczenie ekranu telefonu folią ochronną - ULTRA

      • Całkowicie przejrzysta i wyjątkowo cienka
      • Odporna na uderzenia i wytrzymała
      • Nie zmniejsza czułości ekranu
      • Idealnie dopasowana - pasuje także do ekranów EDGE
      • Samoregnerująca się: małe rysy na powierzchni znikają

      Zabezpieczenie ekranu telefonu folią ochronną - BASIC

      • Wysoka przejrzystość optyczna
      • Odporna na drobne zadrapania i uderzenia
      • Gładka i przyjemna w dotyku
      • Idealnie dopasowana - pasuje także do ekranów EDGE
      • Nie plamiąca i nie odbarwiająca się

      Zabezpieczenie ekranu telefonu folią ochronną - MATOWA

      • Niezwykle przejrzysta z matowym wykończeniem
      • Ograniczone zostawianie śladów na ekranie
      • Funkcja samonaprawcza - drobne rysy znikają
      • Idealnie dopasowana - pasuje także do ekranów EDGE
      • Wysoka odporność na uderzenia

      Smartfon XIAOMI Mi 10T 6/128GB 5G 6.67" 144Hz Czarny 30109
      Smartfon XIAOMI Mi 10T 6/128GB 5G 6.67" 144Hz Czarny 30109
      Produkt chwilowo niedostępny w sklepie internetowym
      Powiadom mnie, jeśli produkt będzie dostępny.

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756