JESTEŚ TUTAJ: Sklep Mediaexpert.pl   Smartfony i telefony   SMARTFONY   XIAOMI   Smartfon XIAOMI Mi 8 Lite 64GB Niebieski

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

6.26

Qualcomm Snapdragon 660

Ośmiordzeniowy

Wersja systemu operacyjnego:

Android 8.1 Oreo

4 GB

64

5,

12

Tak

Dominujący kolor:

Niebieski

Kod produktu: 891393

Kod produktu: 891393

Warianty:

Niebieski

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Smartfon XIAOMI Mi 8 Lite 64GB Niebieski

cena online

104999

94900

94.90 zł x 11 rat RRSO

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Smartfon XIAOMI Mi 8 Lite 64GB Niebieski

cena online

104999

94900

94.90 zł x 11 rat RRSO

Sprawdź dostępność w sklepie

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Opis i dane

Smartfon XIAOMI Mi 8 Lite 64GB Niebieski


Mi 8 Lite

Twórz stylowe zdjęcia



Kolory, które robią różnicę
Aurora Blue | Midnight Black


Aparat do Selfie Sony 24MP
Olśniewająco piękne zdjęcia


Wyświetlacz z wcięciem 6,26”
Proporcje Ekranu 19:9


Makijaż z SI
Realne upiększenie dla zdjęć i filmów


Procesor Qualcomm® Snapdragon™ 660 AIE
Optymalizacja ustawień pod kątem gier


4GB+64GB, 6GB+128GB
Duża ilość pamięci RAM i pamięci masowej ROM


Gradientowe odbicie lustrzane
Jeden kolor to za mało


Chcieliśmy stworzyć telefon, który z elegancja oddaje kolory malarstwa impresjonistycznego.
Wynikiem tego powstały kolory Aurora Blue i Midnight Black, zaprojektowane aby uwolnić wyobraźnię.


Wyświetlacz z wcięciem 6,26''

Niesamowita jakość obrazu i szybkie odblokowanie twarzą, wycięcie u góry ekranu jest mniejsze o 45%.


Gradientowe odbicie lustrzane

Szybka 2,5D w stylowej, w pełni metalowej ramie, która promieniuje kolorem


Aparat do selfie Sony 24MP
Podgląd pokazuje w całości upiększone zdjęcie


Zaawansowane narzędzia analityczne i duże piksele 1,8 μm. Przedni aparat może wykrywać sceny za pomocą sztucznej inteligencji,
a funkcja kontroli jasności pozwala robić zdjęcia o niesamowitej jakości zarówno w dzień jak i w nocy.


Sony IMX 576
Flagowy sensor fotograficzny Sony


Piksele światłoczułe 1.8μm
Technologia 4-w-1 Super Pixel poprawia jakość zdjęć przy słabym oświetleniu


24 MP
Optymalizacja pikseli w czasie rzeczywistym


Podwójny aparat z SI
Twórz arcydzieła

Rozdzielczość 1,4μm rozjaśnia doda szczegóły do zdjęć nocnych.Funkcja autofokusa podwójnych pikseli w standardzie SLR pozwala obiektywowi Mi 8 na szybkie robienie zdjęć.


Optymalizacja ustawień pod kątem gier
Procesor Qualcomm® Snapdragon™ 660 AIE


W pełni zmodernizowane GPU i CPU zapewniają użytkownikowi płynne wrażenia w grach przy stałej wysokiej liczbie klatek na sekundę.
14-nm procesor FinFET charakteryzuje się wysoką wydajnością i zużywa mniej energii.
Procesor graficzny Adreno ™ 512 tworzy realistyczne wizualizacje.
Taktowanie procesora do 2,2 GHz dla stabilnej i wysokiej wydajności.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Smartfon XIAOMI Mi 8 Lite 64GB Niebieski

Parametry

Seria

Mi

Dominujący kolor

Niebieski

Wyposażenie

Kabel USB, Ładowarka, Etui, Adapter USB Typ-C do 3.5mm

Gwarancja

24 miesiące

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim

Techniczne

Nie dotyczy
Nano SIM
Qualcomm Snapdragon 660
Ośmiordzeniowy

Częstotliwość taktowania procesora [GHz]

4 x 2.2 + 4 x 1.8
4 GB
64
Tak

Maksymalna pojemność karty pamięci [GB]

256
Nie
Nie
Nie
Tak
Tak
Nie
USB typ C
Nie

Pyłoszczelność

Nie
Nie

Wyświetlacz

Liczba kolorów ekranu

16 mln
6.26
2280 x 1080
IPS

Ochrona wyświetlacza

Corning Gorilla Glass 5

Fizyczne

Wysokość [mm]

156.4

Szerokość [mm]

75.8

Grubość [mm]

7.5

Waga [g]

169

Oprogramowanie

Android

Wersja systemu operacyjnego

Android 8.1 Oreo

Multimedia

Radio FM

Nie

Odtwarzacz audio

Tak

Odtwarzacz wideo

Tak

Komunikacja

Tak

Standard Wi-Fi

802.11 a/b/g/n/ac
Tak

Standard Bluetooth

5.0

SMS

Tak

MMS

Tak

E-mail

Tak

GPRS

Tak

EDGE

Tak

HSDPA

Tak

HSPA+

Tak

HSUPA

Tak

LTE

Tak

Nawigacja

Odbiornik GPS

Tak

System nawigacyjny

GPS, A-GPS, GLONASS, BEIDOU

Funkcje

Funkcje dodatkowe

Czujnik światła, Żyroskop, Akcelerometr, Kompas, Czujnik zbliżeniowy, Czytnik linii papilarnych

Alarm (budzik)

Tak

Dyktafon

Tak

Kalendarz

Tak

Kalkulator

Tak

Tryb głośnomówiący

Tak

Wibracje

Tak

Aparat

Aparat fotograficzny przedni

Tak

Rozdzielczość aparatu fotograficznego przedniego [Mpix]

24

Aparat fotograficzny tylny

Tak
5, 12

Lampa LED

Tak

Funkcje aparatu

Zdjęcia seryjne, Panorama, Samowyzwalacz, Tryb portretowy, Rozpoznawanie scenerii, HDR, Upiększanie twarzy, Fotografowanie w słabym świetle, Rozpoznawanie twarzy

Zasilanie

Zintegrowany akumulator

Tak

Rodzaj akumulatora

Litowo - polimerowy

Pojemność akumulatora [mAh]

3350

Wyposażenie i gwarancja

Nazwa producenta/ importera

ABC DATA S.A. / Ingram Micro Poland Sp. z o.o.

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Smartfon XIAOMI Mi 8 Lite 64GB Niebieski
Opinie
5 / 5 16 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 16 opinii
16 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 4 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Opinia Xiaomi

Jak najbardziej polecam. Nie ma co oczekiwać cudów, ale na co dzień wystarcza dla kobiety 50 letniej.

Krzysztof 2019-05-25 21:51:24
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Polecam w każdym względzie

Na Mi 8 Lite przesiadłem się z Mi 5 i jestem pod ogromnym wrażeniem jak szybki jest ten telefon, ale czemu tu się dziwić, skoro te flagowce dzieli ponad 2 lata. Bateria bez problemu wytrzymuje cały dzień użytkowania w trybie mieszanym. Wszystkie aplikacje ładowane są piekielnie szybko. Moim zdaniem, jeśli ktoś zastanawia się czy kupić Xiaomi, to zdecydowanie warto zainteresować się modelem Mi 8 Lite, naprawdę daje radę.

Tomasz 2019-05-13 16:59:24
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Zgodny z oczekiwaniami

Telefon przyciąga designem, a zatrzymuje przy sobie super parametrami ;) Za tą cenę mamy wszystko co mieć powinniśmy, czyli: bardzo dobry aparat, szybki procesor i dobrą baterię. Polecam ja nie żałuję zakupu.

Monika 2019-05-11 15:23:10
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 3 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 4 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 4 / 5 Design i jakość wykonania

100% chiński, wybór cena / jakość

Duży ekran, ogólnie nie ma tragedii, jestem w trakcie testowania.

Adrian 2019-05-06 18:08:14
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Polecam

Bardzo fajny telefon, łatwy w obsłudze a przede wszystkim dużo pamięci aby zainstalować różne aplikacje. I zdjęcia też super wychodzą. Więc bardzo polecam.

Bogumiła 2019-05-04 19:17:38
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Świetny zakup

Witam, telefon jest jak najbardziej ok. Cena przystępna. Wygląd cudowny. Super efekt koloru niebieskiego. Zdjęcia w zaskakującej jakości. Bateria naprawdę dobra. Polecam zakup.

Paulina 2019-05-03 10:57:21
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 1 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Super smartfon

Telefonik super. Dobre parametry, fajny wygląd.

Irena 2019-04-30 13:46:18
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 4 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 4 / 5 Design i jakość wykonania

Polecam

Polecam. Dla dziecka bardzo fajny, wydajny. Aparat robi ładne zdjęcia.

Edyta 2019-04-09 21:24:39
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 4 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Świetny!

Telefon kupiłam trochę z musu i przez przypadek. Miał być chwilowy, na zastępstwo, a zostanie na dłużej! Wizualnie: cudowny! Niebieski o pięknym połysku - odbija trochę morskim kolorem. Trzyma się dobrze w dłoniach, a jednocześnie jest odpowiednio duży by można było oglądać multimedia w dobrej jakości. Z moją częstotliwością korzystania z telefonu (dużo :) ) bateria trzyma naprawdę długo - cały dzień intensywnego korzystania. Za funkcje i łatwość obsługi - 4, bo bardzo łatwo wyjść z aplikacji do głównego ekranu. Aplikacje działają bez zarzut - szczególnie aparat. 64gb i miejsce na kartę pamięci mówi samo za siebie. Xiaomi nigdy mnie nie zawiódł i tym razem również jestem zadowolona. Polecam. :)

Anna 2019-03-26 11:51:32
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 4 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Pozytywna na 5+

Telefon super. Czas ładowania baterii jak i jej zużycie bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Głośne dzwonki, co jest dla mnie dużym plusem.

Bożena 2019-02-28 20:51:06
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 4 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 4 / 5 Design i jakość wykonania

Polecam

Dobry telefon, w super cenie.

Mariusz 2019-02-25 22:54:24
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Polecam

Jestem mile zaskoczony jakością wykonania, wydajnością, czasem pracy na baterii, jakością, wielkością wyświetlacza, funkcją i łatwością obsługi oraz aparatem.

KrzyKrzysz 2019-02-08 23:28:51
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Pozytywna

Funkcjonalny z oryginalnym designem i dostępny w moim ulubionym kolorze. ;)

Klaudia 2019-02-08 23:10:09
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 4 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 1 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Polecam

Świetny design, super lekki, jak na razie sprawuje się bardzo dobrze. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.

Patrycja 2019-01-23 21:08:58
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Pozytywna

Udany zakup. Polecam, bardzo dobry smartfon.

Marek 2019-01-22 12:38:45
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Naprawdę Warto

Super telefon, wszystkie funkcje są bardzo dobre i w dobrej cenie

Joanna 2018-12-16 20:53:41
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Akcesoria

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

XIAOMI Smartfon XIAOMI Mi 8 Lite 64GB Niebieski

Smartfon XIAOMI Mi 8 Lite 64GB Niebieski

1049.99

94900

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Smartfon XIAOMI Mi 8 Lite 64GB Niebieski

Brak możliwości zakupu
Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Smartfon XIAOMI Mi 8 Lite 64GB Niebieski

Okres gwarancji:

24 miesiące

PG 1 rok pełna ochrona

Przedłużona ochrona do 3lat oraz dodatkowe ubezpieczenie od przypadkowych uszkodzeń od chwili zakupu do roku czasu, to produkt ubezpieczeniowy którego, celem jest pokrycie kosztów naprawy ,usterek lub awarii z przyczyn wewnętrznych  jak i w związku z wystąpieniem przypadkowego uszkodzenia takich jak: zbicie, zalanie,upadek ,kradzież, przepięcie prądu.

PG 3 lata Pełna ochrona

PG 5 lat Pełna ochrona

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”



Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

Usługi realizowane przy dostawie do sklepu

Pakiet Standard ( Mobile )
Pakiet Standard ( Mobile )
Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe, montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie, instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową
Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci) Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/NANO Przeniesienie listy kontaktów
i Czytaj więcej
X
Pakiet Standard ( Mobile )
Pakiet Standard ( Mobile )


Pakiet usług
  • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
  • Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie
  • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/NANO
  • Przeniesienie listy kontaktów
19,99
Pakiet Pełen Komfort ( Mobile )
Pakiet Pełen Komfort ( Mobile )
Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO, przeniesienie listy kontaktów, przeniesienie biblioteki multimediów
Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci) Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO Przeniesienie listy kontaktów Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka) Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura. Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem. Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)
i Czytaj więcej
X
Pakiet Pełen Komfort ( Mobile )
Pakiet Pełen Komfort ( Mobile )

Pakiet usług
  • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
  • Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie
  • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO
  • Przeniesienie listy kontaktów
  • Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka)
  • Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura.
  • Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem.
  • Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)
29,99
Pakiet SMART ( Mobile )
Pakiet SMART ( Mobile )
Personalizacja ustawień i aktualizacja systemu, podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem, konfiguracja ustawień sieciowych operatora (APN)
Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci) Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO Przeniesienie listy kontaktów Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka) Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS) Założenie i konfiguracja konta sieciowego (Google, Apple).Rejestracja/logowanie w aplikacjach społecznościowych.Ustawienie klienta e-mail Konfiguracja komunikacji głosowej z urządzeniem ( Google Assistant, Siri) Pobranie, instalacja i konfiguracja do 3 wybranych, darmowych aplikacji (np. NETFLIX) Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa, zapora sieciowa, MyKNOX, lokalizacja smartfona) Pobranie, instalacja i konfiguracja oprogramowania do sterowania systemem AUDIO, zakupionych wraz z urządzeniem Podłączenie i kalibracja gogli VR, zakupionych wraz z urządzeniem
i Czytaj więcej
X
Pakiet SMART ( Mobile )
Pakiet SMART ( Mobile )

Pakiet usług SMART
  • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
  • Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie
  • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO
  • Przeniesienie listy kontaktów
  • Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka)
  • Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura
  • Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem
  • Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)
  • Założenie i konfiguracja konta sieciowego (Google, Apple).Rejestracja/logowanie w aplikacjach społecznościowych.Ustawienie klienta e-mail
  • Konfiguracja komunikacji głosowej z urządzeniem ( Google Assistant, Siri)
  • Pobranie, instalacja i konfiguracja do 3 wybranych, darmowych aplikacji (np. NETFLIX)
  • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa, zapora sieciowa, MyKNOX, lokalizacja smartfona)
  • Pobranie, instalacja i konfiguracja oprogramowania do sterowania systemem AUDIO, zakupionych wraz z urządzeniem
  • Podłączenie i kalibracja gogli VR, zakupionych wraz z urządzeniem
44,99

94900

Dodaj do koszyka
Smartfon XIAOMI Mi 8 Lite 64GB Niebieski
SMARTFONY