Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

Lampka rowerowa BECOOL BC-FL1581

(10)
Kod: 581774
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj

    Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

    • Montaż Do ramy
    • Zasilanie Bateria litowo-jonowa
    • Tryby pracy Miganie, Stały
    • Kolor Czarny
    • Rodzaj Przód
    Zobacz cały opis
    Lampka rowerowa BECOOL BC-FL1581
    Lampka rowerowa BECOOL BC-FL1581
    79
    99
    U Ciebie
    Odbierz
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Opis i dane

    Lampka rowerowa marki BECOOL wykorzystuje podwójną diodę LED typu T6. Posiada baterię litową 4400 mAh. Średni czas pracy wynosi od 3 do 8 godzin. Lampka ładowana jest za pomocą kabla USB, a czas ładowania wynosi 8 godzin. Wykonana z plastiku oraz stopu aluminium.

    Dane techniczne

    Techniczne

  • Tryby pracy
    Miganie, Stały
  • Czas pracy
    8 h
  • Ładowanie
    USB
  • Źródło światła
    Diody LED
  • Zasilanie
    Bateria litowo-jonowa
  • Materiał
    Aluminium, Plastik
  • Inne
    Wodoodporność
  • Wymiary [mm]
    50 x 27 x 107
  • Waga [g]
    282.5
  • Parametry

  • Rodzaj
    Przód
  • Montaż
    Do ramy
  • Kolor
    Czarny
  • Producent
    BeCool
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera LAMEX
  • Opinie

    4.2/5
    10 opinii
    8 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    4.1 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Maciej 4 sierpnia 2021
    Działanie
    Bardzo dobrze świeci.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Jarosław 22 września 2020
    Solidna lampka bez ściemy
    Solidna lampka na wieczorne jazdy rowerem, szczegolnie w lesie. Szerokie światło dobrze rozświetla drogę w każdych warunkach. Duży plus za akumulatorowe zasilanie, które dobrze wytrzymuje moje jazdy.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Adrian 27 lipca 2020
    Lampka rowerowa BECOOL BC-FL1581
    Świetna lampka rowerowa bardzo dobrze oświetla pobocze jak również drogę z przodu lampka ma 1000 lumenów pisze tak na opakowaniu i zdecydowanie tak jest ma 4 tryby pracy. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Agnieszka 28 sierpnia 2020
    Bardzo polecam
    Jest solidnie wykonana, świeci doskonale jak na lampkę w swojej cenie, świetnie rozprasza światło, dzięki czemu widać wszystko podczas nocnej jazdy rowerem !
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Rejzi 11 lipca 2020
    Dobra lampka
    Świetna lampka, trzy tryby jasności. W nocy sprawuje się idealnie! Jestem zadowolony z zakupu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Adi 8 lipca 2020
    Super
    Super lampka w dobrej cenie, mocna i oświetlają pobocze na bardzo dużą odległość.
    Czy ta opinia była pomocna?
    1/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Rafał 27 września 2020
    Mega mocna lampka
    BARDZO MOCNE ŚWIATŁO, ŁATWY MONTAŻ - POLECAM. :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Agnieszka 31 sierpnia 2020
    Polecam
    Dobrze oświetla drogę, łatwa w montażu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    1/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Janusz 25 września 2020
    Bardzo pozytywna
    Super świeci.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Alicja 31 maja 2020
    Polecam
    Lampka spełnia oczekiwania. Ma regulowane poziomy intensywności. Bardzo dobrze oświetla drogę. Zapięcia umożliwiają umieszczenie lampki w potrzebnych miejscach bez problemu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Ogólna
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.
    Lampka rowerowa BECOOL BC-FL1581
    Lampka rowerowa BECOOL BC-FL1581
    79
    99
    U Ciebie
    Odbierz
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756