Produkt został dodany do schowka.

Porównanie produktów

Posiadasz w porównaniu maksymalną liczbę produktów

Druk w kolorze:

Nie

Szybkość druku w czerni [str/min]:

30

Szybkość druku w kolorze [str/min]:

Nie dotyczy

Maksymalny format druku:

A4

Automatyczny druk dwustronny:

Tak

Wbudowany faks:

Nie

Wi-Fi:

Tak

Bluetooth:

Nie

Kod produktu: 878947

Kod produktu: 878947

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Dostawa 2-5 dni

Urządzenie BROTHER DCP-L2532DW

61426

61.43 zł x 11 rat RRSO

Urządzenie BROTHER DCP-L2532DW

61426

61.43 zł x 11 rat RRSO

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa 2-5 dni

Dostawa od 0.00 zł

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

Urządzenie DCP-L2532DW oferuje wysoką prędkość druku oraz...

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Urządzenie BROTHER DCP-L2532DW

Urządzenie DCP-L2532DW oferuje wysoką prędkość druku oraz łączność bezprzewodową, umożliwiającą mobilne drukowanie z telefonów komórkowych i tabletów, a jego konfiguracja i przygotowanie do pracy zajmuje zaledwie kilka minut.

Kluczowym czynnikiem dla wielu firm są koszty, dlatego też postaraliśmy się, aby urządzenie DCP-L2532DW gwarantowało najlepszą relację jakości do ceny. Instalując nasze tonery o zwiększonej wydajności i korzystając z funkcji automatycznego druku dwustronnego można znacząco obniżyć koszt każdego wydruku.

Cicha praca bez jakichkolwiek kompromisów

Drukuj przy najniższym w swojej klasie poziomie hałasu (poniżej 50dB), nie rezygnując przy tym z szybkości ani z jakości. Urządzenie pracuje cicho przy maksymalnej prędkości, dlatego z powodzeniem można je ustawić na biurku i drukować w tle, nie przerywając swojej pracy.

Długotrwała eksploatacja

Dzięki użyciu do produkcji mocnych i trwałych materiałów i zapewnieniu znakomitego wsparcia technicznego w standardzie, użytkownik może być spokojny, że jego drukarka będzie mu długo służyć.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Urządzenie BROTHER DCP-L2532DW
Drukarka

Druk w kolorze

Nie

Rozdzielczość druku w czerni [dpi]

2400 x 1200

Rozdzielczość druku w kolorze [dpi]

Nie dotyczy

Szybkość druku w czerni [str/min]

30

Szybkość druku w kolorze [str/min]

Nie dotyczy

Szybkość wydruku pierwszej strony (czerń) [s]

8.5

Szybkość wydruku pierwszej strony (kolor) [s]

Nie dotyczy

Druk na płytach CD/DVD

Nie

Automatyczny druk dwustronny

Tak

Skaner

Typ skanera

CIS

Rozdzielczość optyczna [dpi]

1200 x 1200

Maksymalny format skanowania

210 x 297 mm

Kopiarka

Rozdzielczość kopiowania [dpi]

600 x 600

Zmniejszanie / powiększanie [%]

25 - 400

Prędkość kopiowania - czerń [str/min]

30

Prędkość kopiowania - kolor [str/min]

Nie dotyczy

Funkcje kopiowania

Kopiowanie wielokrotne

Faks

Wbudowany faks

Nie

Maksymalna prędkość transmisji danych [kBps]

Nie dotyczy

Pamięć faksu [str]

Nie dotyczy

Automatyczna sekretarka

Nie

Książka telefoniczna

Nie dotyczy

Inne

Nie dotyczy

Techniczne

Maksymalny format druku

A4

Podajnik papieru

250 arkuszy

Taca odbiorcza

120 arkuszy

Pamięć

64 MB

Wyświetlacz

Tak

Wi-Fi

Tak

Bluetooth

Nie

Nie

Obsługiwane formaty nośników

A4, A5, A6, Executive, Letter

Materiały eksploatacyjne

TN-2411, TN-2421

Poziom hałasu [dB]

48

Pobór mocy drukowanie [W]

440

Złącze Ethernet (LAN)

Nie

Pobór mocy wyczekiwanie [W]

6.2

Złącza

Złącze USB

Tak

Złącze LPT

Nie

Inne

Nie

Fizyczne

Wysokość [mm]

272

Szerokość [mm]

410

Głębokość [mm]

398

Waga [kg]

10.3

Parametry

Rodzaj drukarki (Technologia druku)

Laserowa

Obsługiwane systemy

Windows 7, Windows 8, Mac OS X 10.8, Linux, Windows 10

Dominujący kolor

Szaro-czarny

Wyposażenie

Kabel zasilający, Płyta CD z oprogramowaniem, Toner startowy

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Gwarancja

24 miesiące

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

BROTHER

Znaki zgodności

Opinie klientów

Urządzenie BROTHER DCP-L2532DW
Opinie
5 / 5 49 opinii
98% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 49 opinii
48 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Jakość wydruku
  • 5 / 5 Szybkość druku
  • 5 / 5 Kompatybilność
  • 5 / 5 Łatwość instalacji
  • 5 / 5 Eksploatacja
  • 5 / 5 Funkcjonalność
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość wydruku
  • 5 / 5 Szybkość druku
  • 5 / 5 Kompatybilność
  • 5 / 5 Łatwość instalacji
  • 5 / 5 Eksploatacja
  • 5 / 5 Funkcjonalność

Jak najbardziej polecam

To już kolejne urządzenie firmy Brother, które posiadam. Polecam zarówno firmę jak i tę drukarkę. Bardzo łatwa w instalacji jak i w obsłudze. Bardzo dobrym rozwiązaniem jest druk dwustronny automatyczny, dzięki któremu nie musimy zastanawiać się jak ponownie włożyć stronę aby wyszedł dobry druk. Jakość wydruku jak i skanu oceniam bardzo dobrze. Bardzo pożyteczna jest również aplikacja na smartphone'a, dzięki której nie wstając z kanapy możemy wydrukować dokumenty. Jak narazie brak minusów. Urządzenie warte swojej ceny. Polecam!

Jakub 2019-05-11 19:13:28
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość wydruku
  • 5 / 5 Szybkość druku
  • 5 / 5 Kompatybilność
  • 5 / 5 Łatwość instalacji
  • 5 / 5 Eksploatacja
  • 5 / 5 Funkcjonalność
  • Ciecha
  • Dokładna
  • Intuicyjna
  • Duży zbiornik na papier
  • Drogie tonery oryginalne
  • Drogi bęben

Mam ją koło 6 miesięcy

Daję 5 na 5. Toner oryginalny (startowy) można zastąpić zamiennikiem, bo szybko się skończy. Co do bębna - zamiennika nie widziałem, ale mam nadzieję, że popracuje dłużej niż podaje producent. Cicho drukuje, dość ładnie skanuje, prościutko kopiuje. Skaner biurowy ładnie oddaje kolory i jakość zdjęć (porównując inne skanery bardziej i mniej profesjonalne). Jak ktoś szuka sprzętu do mini biura to się nie rozczaruje. Dodatki ja WiFi i druk dwustronny umila pracę.

Maciej 2019-03-04 21:43:06
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość wydruku
  • 5 / 5 Szybkość druku
  • 5 / 5 Kompatybilność
  • 5 / 5 Łatwość instalacji
  • 5 / 5 Eksploatacja
  • 5 / 5 Funkcjonalność

Trochę duzy ale bardzo dobry :)

Urządzenie to różni się nieco od innych, ponieważ ma pojemnik na papier wbudowany... co zadecydowało o tym zakupu, urządzenie jest co prawda troszkę duże ale bardzo funkcjonalne. Bardzo szybko skanuje dokumenty obecnie służy mi jako kopiarka :) troszkę głośne, ale jestem zadowolony. Co prawda sprzedawca polecał mi nowszy model ale bez pojemnika, sugerował jednak ze toner do tego jest droższy... ale i tak zostałem przy swoim wyborze.

Michał 2019-12-20 20:57:48
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość wydruku
  • 5 / 5 Szybkość druku
  • 5 / 5 Kompatybilność
  • 5 / 5 Łatwość instalacji
  • 3 / 5 Eksploatacja
  • 5 / 5 Funkcjonalność

Polecam

Drukarka po podłączeniu do zasilania bardzo szybko gotowa do pracy, łatwa konfiguracja, połączenie i drukowanie z laptopa bardzo szybkie i bez problemów - tak samo z urządzeń mobilnych. Drukarka jak na razie świetnie się sprawuje, drukowanie dwustronne bardzo przydatne, szybkość i jakość druku bardzo dobra, skaner też ok.

Jarosław K 2018-07-06 19:34:45
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość wydruku
  • 5 / 5 Szybkość druku
  • 5 / 5 Kompatybilność
  • 5 / 5 Łatwość instalacji
  • 5 / 5 Eksploatacja
  • 5 / 5 Funkcjonalność
  • Cicha praca
  • Szybki druk
  • Intuicyjna obsługa
  • Drogi oryginalny toner

Polecam, ale...

Generalnie urządzenie sprawuje się dobrze. Jest ciche i wydajne.
Jako, że już zużyłam cały toner... Na dzień dzisiejszy oryginalny toner kosztuje średnio 320 zł. Pewnie z czasem znajdą się tańsze zamienniki, ale jeśli ktoś chce używać oryginalnych podzespołów, to musi się liczyć z tym dodatkowym kosztem.

Dominika 2018-09-24 12:07:24
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość wydruku
  • 5 / 5 Szybkość druku
  • 5 / 5 Kompatybilność
  • 5 / 5 Łatwość instalacji
  • 5 / 5 Eksploatacja
  • 5 / 5 Funkcjonalność

Polecam:)

Polecam każdemu, kto chce być zadowolony z takiego urządzenia do biura jak i w domu. Urządzenie sprawdza się znakomicie. W moim przypadku jest to już kolejna drukarka tego producenta, bo po 6 latach jedna padła, miała prawo, jeśli użytkuje ją nauczycielka :PS czystym sumieniem polecam każdemu.

Kamil 2019-04-28 16:07:21
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość wydruku
  • 5 / 5 Szybkość druku
  • 5 / 5 Kompatybilność
  • 5 / 5 Łatwość instalacji
  • 5 / 5 Eksploatacja
  • 5 / 5 Funkcjonalność

Najlepszy wybór

Chyba jedna z najlepszych drukarek ze skanerem, wi-fi, dupelx`em w tej cenie. Szybka, cicha, dokładna i łatwa w obsłudze. Super współpracuje ze smartfonem i tabletem a co najważniejsze tania w eksploatacji. POLECAM

Adrian 2019-11-08 17:47:38
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość wydruku
  • 5 / 5 Szybkość druku
  • 5 / 5 Kompatybilność
  • 5 / 5 Łatwość instalacji
  • 5 / 5 Eksploatacja
  • 5 / 5 Funkcjonalność

POLECAM

Produkt wielofunkcyjny, szybki, idealny do pracy w biurze i w domu. Łatwa, intuicyjna instalacja i podłączenie. Materiały użyte do produkcji wysokiej jakości. Dobry stosunek cena/jakość.

Urszula 2019-10-07 20:53:56
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość wydruku
  • 5 / 5 Szybkość druku
  • 5 / 5 Kompatybilność
  • 5 / 5 Łatwość instalacji
  • 5 / 5 Eksploatacja
  • 5 / 5 Funkcjonalność

Świetny sprzęt

Super sprzęt zarówno w domu jak i w małej firmie. Szybka instalacja bezprzewodowa. Maszyna szybko gotowa do pracy, krótki czas oczekiwania na pierwszą kopię lub wydruk. Polecam.

Michał M. 2018-10-16 10:09:58
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość wydruku
  • 5 / 5 Szybkość druku
  • 5 / 5 Kompatybilność
  • 5 / 5 Łatwość instalacji
  • 5 / 5 Eksploatacja
  • 5 / 5 Funkcjonalność

Polecam

Drukarka posiada wszystkie niezbędne funkcje, sprawdza się znakomicie w biurze. Jest to mój kolejny produkt tej firmy. Zdecydowanie polecam urządzenia firmy Brother.

Krystian 2019-06-29 22:35:33
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

Kody rabatowe >>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Akcesoria

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

BROTHER Urządzenie BROTHER DCP-L2532DW

Urządzenie BROTHER DCP-L2532DW

61426

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Urządzenie BROTHER DCP-L2532DW

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Urządzenie BROTHER DCP-L2532DW

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Warunki ubezpieczenia

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 86,90 zł (w tym: prowizja 86,90 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 86,90 zł (w tym: prowizja 86,90 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 86,90 zł (w tym: prowizja 86,90 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla banków Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Agricole Bank Polska S.A., przy kredytowaniu produktów z kategorii "Telefony i smartfony" wymagana może być wpłata własna w wysokości min 10% wartości produktu.

W przypadku Credit Acricole Bank Polska S.A. dodatkowo wymagany jest wiek kredytobiorcy: ukończone 21 lat.


 

61426

Dodaj do koszyka
Urządzenie BROTHER DCP-L2532DW
Urządzenia wielofunkcyjne z drukarką laserową