Produkt został dodany do schowka.

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

Porównanie produktów

Posiadasz w porównaniu maksymalną liczbę produktów

Druk w kolorze:

Nie

Szybkość druku w czerni [str/min]:

20

Szybkość druku w kolorze [str/min]:

Nie dotyczy

Maksymalny format druku:

A4

Automatyczny druk dwustronny:

Nie

Wbudowany faks:

Nie

Wi-Fi:

Tak

Bluetooth:

Nie

Kod produktu: 553028

Kod produktu: 553028

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Urządzenie HP Neverstop 1200w

112900

112.90 zł x 11 rat RRSO

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Urządzenie HP Neverstop 1200w

112900

112.90 zł x 11 rat RRSO

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

Łatwe drukowanie dużych nakładów za pomocą pierwszej na...

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Urządzenie HP Neverstop 1200w

wydajniejsza i efektywniejsza praca z jednoczesną redukcją kosztów

Wysokonakładowy druk laserowy przy bardzo niskich kosztach zdrukowaniem z urządzeń przenośnych oraz wszechstronnością drukowaniem z urządzeń przenośnych oraz wszechstronnością urządzeń wielofunkcyjnych.

Łatwe drukowanie dużych nakładów za pomocą pierwszej na świecie drukarki laserowej bez wkładów – obejmuje zapas tonera na 5000 stron. Jakość HP przy bardzo niskich kosztach. Drukowanie i skanowanie praktycznie w każdym miejscu dzięki HP Smart – najlepszej w swojej klasie aplikacji do druku z urządzeń przenośnych.


Zminimalizuj liczbę przestojów w pracy

Jeżeli dużo drukujesz i często zdarza się, że nagle kończy się toner, nowe laserowe urządzenie wielofunkcyjne HP Neverstop jest tym, czego potrzebujesz. Zastosowano w niej nowatorskie rozwiązanie, które umożliwia wydajniejszą i efektywniejszą pracę z jednoczesną redukcją kosztów.


Szybkie uzupełnianie poziomu toneru

Przełomowe rozwiązanie uzupełniania toneru sprawia, że drukarka będzie mogła błyskawicznie wrócić do pracy. Szybka realizacja zadań z wydajnością i wszechstronnością urządzenia wielofunkcyjnego – drukowanie, skanowanie i kopiowanie.


Tysiące stron druku natychmiast po rozpakowaniu

Zminimalizuj przestoje i drukuj do dziesięciu razy więcej stron od razu po rozpakowaniu w porównaniu do urządzenia wielofunkcyjnego HP w tej samej klasie. Laserowe urządzenie wielofunkcyjne HP Neverstop zapewnia wyjątkową jakość strona po stronie.


Wolność pracy z dowolnego miejsca

Szybki dostęp i druk dokumentów oraz obrazów z poziomu smartfona, usługi Dropbox i Dysku Google. Aplikacja HP Smart zapewnia prostą konfigurację, drukowanie i skanowanie za pomocą telefonu.


Specyfikacja

Dane techniczne:

Urządzenie HP Neverstop 1200w
Drukarka

Druk w kolorze

Nie

Rozdzielczość druku w czerni [dpi]

600 x 600

Rozdzielczość druku w kolorze [dpi]

Nie dotyczy

Szybkość druku w czerni [str/min]

20

Szybkość druku w kolorze [str/min]

Nie dotyczy

Szybkość wydruku pierwszej strony (czerń) [s]

7.6

Szybkość wydruku pierwszej strony (kolor) [s]

Nie dotyczy

Druk na płytach CD/DVD

Nie

Automatyczny druk dwustronny

Nie

Skaner

Typ skanera

Płaski

Rozdzielczość optyczna [dpi]

600 x 600

Maksymalny format skanowania

216 x 297 mm

Głębia koloru [bit]

Nie dotyczy

Głębia szarości [bit]

24

Inne

Skanowanie do Twain

Kopiarka

Rozdzielczość kopiowania [dpi]

600 x 600

Zmniejszanie / powiększanie [%]

25 - 400

Prędkość kopiowania - kolor [str/min]

Nie dotyczy

Funkcje kopiowania

Rozjaśnianie, Przyciemnianie

Faks

Wbudowany faks

Nie

Maksymalna prędkość transmisji danych [kBps]

Nie dotyczy

Pamięć faksu [str]

Nie dotyczy

Automatyczna sekretarka

Nie dotyczy

Książka telefoniczna

Nie dotyczy

Inne

Nie dotyczy

Techniczne

Maksymalny format druku

A4

Podajnik papieru

150 arkuszy

Taca odbiorcza

100 arkuszy

Pamięć

64 MB

Wyświetlacz

Tak

Wi-Fi

Tak

Bluetooth

Nie

Nie

Obsługiwane formaty nośników

A4, A5, A6, B5, C5, DL, Formaty niestandardowe

Materiały eksploatacyjne

W1103A, W1103AD, W1104A

Poziom hałasu [dB]

51

Pobór mocy drukowanie [W]

325

Złącze Ethernet (LAN)

Nie

Pobór mocy wyczekiwanie [W]

3.2

Złącza

Złącze USB

Tak

Złącze LPT

Nie

Inne

Apple AirPrint

Fizyczne

Wysokość [mm]

287

Szerokość [mm]

380.5

Głębokość [mm]

293.4

Waga [kg]

8.7

Parametry

Rodzaj drukarki (Technologia druku)

Laserowa monochromatyczna

Obsługiwane systemy

Windows 7, Windows 8, Linux, Windows 8.1, Windows 10, Mac OS X 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.12, Mac OS X 10.13

Dominujący kolor

Czarno-biały

Wyposażenie

Przewód zasilający, Kabel USB, Bęben, Toner czarny

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Gwarancja

24 miesiące

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

HP

Znaki zgodności

Opinie klientów

Urządzenie HP Neverstop 1200w
Opinie
5 / 5 17 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 17 opinii
17 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Jakość wydruku
  • 5 / 5 Szybkość druku
  • 5 / 5 Kompatybilność
  • 5 / 5 Łatwość instalacji
  • 5 / 5 Eksploatacja
  • 5 / 5 Funkcjonalność
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość wydruku
  • 5 / 5 Szybkość druku
  • 5 / 5 Kompatybilność
  • 5 / 5 Łatwość instalacji
  • 5 / 5 Eksploatacja
  • 5 / 5 Funkcjonalność
  • Mobilność
  • Cicha Praca
  • Cena Tonera
  • Jakość Druku
  • Prosta Instalacja
  • Brak Duplexu

HP Neverstop! I nigdy już nie powiesz STOP drukowaniu.

Potrzebujesz porządnej, wydajnej i oszczędnej w kosztach drukarki? To mam dla Ciebie propozycję.
Będzie czysto, tanio i mega wydajnie, a "tankowanie" tonera odbywa się w bardzo szybki i czysty sposób.
Drukarka sama bez zbędnych trudności konfiguruje się pod każdym systemem.
Jej wygląd świetnie komponuje się w mój minimalistyczny domowy biurowy styl. Jest cicha co jest ogromną zaletą gdy chcę pracować w nocy. Ale nawet w największej beczce miodu znajdzie się łyżka dziegciu. A jest nią brak druku w dupleksie. Podsumowując jestem z niej bardzo zadowolony i z czystym sumieniem mogę ją polecić każdemu. Pozdrawiam Bardzo Serdecznie.

PROAC 2019-11-05 10:20:51
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość wydruku
  • 5 / 5 Szybkość druku
  • 5 / 5 Kompatybilność
  • 5 / 5 Łatwość instalacji
  • 5 / 5 Eksploatacja
  • 5 / 5 Funkcjonalność
  • niska cena druku
  • kompaktowość urządzenia
  • łatwość konfiguracji
  • brak

Drukarka kompletna

Polecam urządzenie dla wszystkich szukających nowego sprzętu drukującego. Innowacyjność jaką wprowadziła firma HP na uzupełnianie toneru to technologiczny majstersztyk, celem uzupełnienia toneru wystarczy kupić specjalne strzykawki z tonerem po czym umieścić je w urządzeniu i "wtłoczyć" toner do pojemnika. Nic się nie wysypie, niczym się nie ubrudzimy, a pojedyncze uzupełnienie pozwoli na wydrukowanie kilku tysięcy stron. Realna szybkość wydruku to około 20 stron na minutę - idealnie sprawdzi się nawet w średniej firmie. Łączność bezprzewodowa (albo poprzez USB) pozwala na dowolne umieszczenie urządzenia. Polecam.

Ewelina 2019-10-14 13:08:48
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość wydruku
  • 5 / 5 Szybkość druku
  • 5 / 5 Kompatybilność
  • 5 / 5 Łatwość instalacji
  • 5 / 5 Eksploatacja
  • 5 / 5 Funkcjonalność
  • Tanie drukowanie
  • Prosta instalacja
  • Drukowanie przez wi-fi z urządzeń na Android
  • Nowoczesny Design
  • Bardzo prosta wymiana,ładowanie tonera
  • Mały zasobnik na papier

Tomasz Jefimow

Aplikacje na Windows i Android proste w instalacji, połącznie w sieci wi-fi jest dziecinnie proste, nie stwarza żadnych problemów, aplikacje bardzo intuicyjne nie stwarzają żadnych problemów. Obsługa i drukowanie przy pomocy smartfona, super. Używam tego urządzenia do pracy w mojej firmie, kserowanie, skanowanie i drukowanie. Wszystko odbywa się szybko, cicho i w dobrej jakości. Przeliczając ilość drukowanych stron na cenę oryginalnego tonera daje nam super oszczędne drukowanie. Zastosowana technologia doładowania tonera jest szybka, prosta i przede wszystkim czysta. Dla użytku w malej firmie lub domu polecam ogromnie.

Tomulus 2019-10-20 18:55:05
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość wydruku
  • 5 / 5 Szybkość druku
  • 5 / 5 Kompatybilność
  • 5 / 5 Łatwość instalacji
  • 5 / 5 Eksploatacja
  • 5 / 5 Funkcjonalność
  • szybkość wydruku
  • dopracowane oprogramowanie
  • szybkie skanowanie przez wifi
  • bardzo łatwe uzupełnianie tonera
  • brak

Druk laserowy nowej generacji

Drukuję i skanuję naprawdę sporo, dokumenty, umowy, faktury. Potrzebowałem urządzenia, które będzie niezawodne, szybkie i łatwe w obsłudze. Wybór padł na HP NeverStop 1200. Do tej pory, używałem aplikacji na telefonie, aby szybko zeskanować dokument, teraz - od razu wrzucam stronę na drukarkę i w kilkanaście sekund mam idealnej jakości PDF'a. Strzykawka do uzupełniania tonera, to rewelacyjny wynalazek! Koniec z rozsypanym tonerem, brudnym stołem i odciskami czarnych palców na dokumentach. Rewelacyjna szybkość wydruku, podajnik papier zabezpieczony przed kurzem i ten design - prezentuje się rewelacyjnie w salonie!

itmanager 2019-11-01 13:19:46
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość wydruku
  • 5 / 5 Szybkość druku
  • 5 / 5 Kompatybilność
  • 5 / 5 Łatwość instalacji
  • 5 / 5 Eksploatacja
  • 5 / 5 Funkcjonalność

Innowacje HP

Od kilku dni jestem posiadaczką urządzenia wielofunkcyjnego HP Neverstop 1200w. Ciekawa byłam innowacji HP. Urządzenie świetnie wykonane, wszystkie funkcje intuicyjne, duży podajnik na papier. Bardzo duża wydajność drukowania (do 5000 stron z jednego tonera). Dodatkowo funkcje kombo - drukowanie, skanowanie i kopiowanie dzięki aplikacji HP Smart. Nasza przygoda z tym urządzeniem dopiero się rozpoczyna, ale już widać, że zostanie z nami na długo. Polecam wszystkim, którzy poszukują nowoczesnych urządzeń wielofunkcyjnych o super jakości i niskiej cenie do swoich firm. Ta inwestycja się opłaca.

Marek 2019-10-07 15:27:15
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość wydruku
  • 5 / 5 Szybkość druku
  • 5 / 5 Kompatybilność
  • 5 / 5 Łatwość instalacji
  • 5 / 5 Eksploatacja
  • 5 / 5 Funkcjonalność
  • Szybkość
  • Rozdzielczość i jakośc wydruku
  • Łatwość konfiguracji
  • Funkcje mobilne
  • Wydajność
  • brak koloru

Szybka i wydajna!

Świetna drukarka, która najlepiej sprawdzi się tam gdzie liczy się szybkość druku, wydajność i niskie koszty eksploatacji. Technologia laserowa zapewnia wysoką jakość i rozdzielczość wydruków, nieosiągalne w zdecydowanej większości domowych atramentówek. To co wyróżnia to urządzenie spośród innych tego typu modeli to toner z możliwością uzupełniania jego zawartości naprawdę niskim kosztem oraz ogromna jak na domowe potrzeby zawartość tonera dostarczana w zestawie, która pozwala na wydruk 5000 stron bez potrzeby uzupełniania.

kriss 2019-11-10 19:47:17
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość wydruku
  • 5 / 5 Szybkość druku
  • 5 / 5 Kompatybilność
  • 5 / 5 Łatwość instalacji
  • 5 / 5 Eksploatacja
  • 5 / 5 Funkcjonalność
  • Świetna jakość wydruku
  • cena materiałów eksploatacyjnych
  • design
  • wbudowany skaner/kopiarka
  • w pełni bezprzewodowa
  • Podajnik na papier mógłby być większy
  • brak funkcji duplex

Świetna do nowoczesnego biura

Świetnie zaprojektowana, elegancka i tania w eksploatacji. Idealnie komponuje się z wystrojem mojego biura. Drukowanie z telefonu czy tabletu nie sprawia kłopotów. Instalacja zajęła 3 minuty. Drukarka jest w pełni gotowa do pracy po wyjęciu z opakowania, wystarczy tylko podłączyć do prądu i do sieci i można się cieszyć z szybkości druku. Drukarka jest napełniona na maxa, więc na długi czas nie trzeba się martwić o zapas tonera. Fenomenalny zakup, w moim biurze koszty druku znacznie spadły.

KrzysztofJ 2019-11-07 14:33:46
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość wydruku
  • 5 / 5 Szybkość druku
  • 5 / 5 Kompatybilność
  • 5 / 5 Łatwość instalacji
  • 5 / 5 Eksploatacja
  • 5 / 5 Funkcjonalność
  • Jakość druku
  • Samodzielne uzupełnianie tonera
  • Zapas tonera na 5000 stron
  • Druk bezprzewodowy
  • Brak

Najwyższa swoboda drukowania

Jestem zadowoloną posiadaczką drukarki HP NeverStop Laser 1200w. Drukarka świetnie drukuje faktury i dokumenty firmowe. Jest bardzo prosta w obsłudze i ma bardzo nowoczesny design. Daje możliwość samodzielnego uzupełniania tonera i możliwość druku z dowolnego miejsca w biurze. Podoba mi się funkcja 3 w jednym (drukowanie/skanowanie/kopiowanie). Tę drukarkę będę polecała wszystkim, którzy szukają dobrej jakości druku w przystępnej cenie dla swojej firmy.

Irena Kowalczyk 2019-11-07 18:29:19
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość wydruku
  • 5 / 5 Szybkość druku
  • 5 / 5 Kompatybilność
  • 5 / 5 Łatwość instalacji
  • 5 / 5 Eksploatacja
  • 5 / 5 Funkcjonalność
  • Szybkość wydruku
  • Samodzielne uzupełnianie tonera
  • Skanowanie dokumentów osobistych 1 przyciskiem
  • Kompaktowe wymiary
  • Cena
  • Niezbyt intuicyjna obsługa

Jest dobrze a może być jeszcze lepiej...

Urządzenie wielofunkcyjne od HP a dokładnie Neverstop 1200w jest pierwszym, które można samodzielnie uzupełnić toner. Laserowa jakość druku doskonale sprawdzi się w małym biurze i domu. Niestety menu nie jest zbyt intuicyjne, kilka przycisków, mały wyświetlacz. Na plus szybkie skanowanie dokumentów (dowodu, karty, prawa jazdy). Reasumując zdecydowanie polecam, no może gdyby nie ta cena. Brawo HP idziecie w dobrym kierunku, nareszcie!

tomsson 2019-11-10 14:53:00
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość wydruku
  • 5 / 5 Szybkość druku
  • 5 / 5 Kompatybilność
  • 4 / 5 Łatwość instalacji
  • 5 / 5 Eksploatacja
  • 5 / 5 Funkcjonalność

HIT!

Drukuję bardzo dużo, myślałem że będę musiał kupić drukarkę przemysłową jednak HP Neverstop 1200w w zupełności wystarczy, jej zalety wymienione przez sprzedawcę mają odzwierciedlenie w rzeczywistości: szybki, czysty wydruk. W dodatku jest bardzo tania w utrzymaniu. Polecam !!!

Daniel 2019-11-14 06:51:58
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

5906 - HP - Zwrot do 150 zł!

HP - Zwrot do 150 zł!

Aby skorzystać z promocji zarejestruj zakup na stronie producenta.
M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Akcesoria

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

HP Urządzenie HP Neverstop 1200w

Urządzenie HP Neverstop 1200w

112900

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Urządzenie HP Neverstop 1200w

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Urządzenie HP Neverstop 1200w

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Warunki ubezpieczenia

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 86,90 zł (w tym: prowizja 86,90 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 86,90 zł (w tym: prowizja 86,90 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 86,90 zł (w tym: prowizja 86,90 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla banków Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Agricole Bank Polska S.A., przy kredytowaniu produktów z kategorii "Telefony i smartfony" wymagana może być wpłata własna w wysokości min 10% wartości produktu.

W przypadku Credit Acricole Bank Polska S.A. dodatkowo wymagany jest wiek kredytobiorcy: ukończone 21 lat.


 

112900

Dodaj do koszyka
Urządzenie HP Neverstop 1200w
Urządzenia wielofunkcyjne z drukarką laserową