Polecane produkty podobne

Opis i dane

Piekarnik parowy SteamBoost
Dotykowa książka kucharska
Termosonda
Czyszczenie parowe
Piekarnik parowy seria 800 SteamBoost
EOB8S31Z
Wielofunkcyjny piekarnik o 3 trybach działania pary gwarantuje wydobycie głębi smaku przyrządzanych potraw. Wyposażony w termosondę umożliwia sprawne kontrolowanie procesu pieczenia, a tryb szybkiego nagrzewania pozwala rozgrzać piekarnik nawet o 40% szybciej.
WYBIERZ PIEKARNIK DLA SIEBIE
POZNAJ NASZ PIEKARNIK

Termosonda
Piekarnik SenseCook® z termosondą monitoruje temperaturę wnętrza potrawy. Gdy potrawa jest gotowa, sygnalizuje zakończenie pieczenia i wyłączy piekarnik.
SenseCook®
Skorzystaj z pomocy szefa kuchni. AssistedCooking jest jak gotowanie pod okiem profesjonalnego szefa. Wybierz potrawę, a piekarnik dostosuje właściwy program i czas, a gdy danie jest gotowe piekarnik po prostu wyłączy się.
Czyszczenie parowe AquaClean
Czyszczenie piekarnika nie musi być uciążliwe wyręczy Cię w tym para. Para wodna rozmiękcza zaschnięte zabrudzenia w komorze piekarnika, co ułatwia ich usunięcie
Szybkie i równomierne pieczenie Even Cooking
Wentylator zapewnia stały obieg gorącego powietrza, gwarantując równomierny rozkład temperatury. W takich warunkach potrawy mogą być pieczone w niższej nawet o 20% temperaturze w porównaniu do piekarników tradycyjnych, co umożliwia oszczędność czasu i energii.
Sterowanie dotykowe
Intuicyjne i bardzo proste w obsłudze sterowanie dotykowe sprawi, że obsługa piekarnika będzie dziecinnie prosta
Electrolux

Dane techniczne

Parametry

  • Drzwi
    Otwierane uchylnie
  • Kolor frontu
    Czarny
  • Elektryczny parowy
  • Wyposażenie
    1 blacha emaliowana, 1 brytfanna emaliowana, 1 zestaw nieperforowany + naczynie, Paski do kontroli twardości wody, Prowadnice TR1LFSTV
  • Gwarancja
    24 miesiące, Door To Door
  • Techniczne

  • Bezpieczeństwo użytkowania
    Automatyczne wyłączanie
  • Czyszczenie piekarnika
    Para
  • Opuszczana grzałka grilla (opiekacza)
    Tak
  • 70
  • Teleskopowe
  • Wykonanie wnętrza piekarnika
    Emalia
  • Funkcje

  • Funkcje dodatkowe
    Automatyczna propozycja temperatury, Dotykowy ekran, Elektroniczna regulacja czasu, Elektroniczna regulacja temperatury, Szybki nagrzew, Wyświetlacz elektroniczny
  • Tak
  • Liczba funkcji piekarnika
    20
  • Nie
  • Dotykowe
  • Sterowanie smartfonem
    Nie
  • Tak
  • Tak
  • Retro
    Nie
  • Programator

  • Programator pracy piekarnika
    Elektroniczny
  • Fizyczne

  • Szerokość [cm]
    59.5
  • Wysokość [cm]
    59.4
  • Głębokość [cm]
    56.7
  • Dokumenty do pobrania

  • Instrukcja obsługi Pobierz
  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Karta produktu Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera ELECTROLUX POLAND SP. Z O.O.
  • Opinie

    4.9/5
    8 opinii
    8 użytkowników poleca ten produkt
    Wygląd
    5 /5
    Funkcjonalność
    4.9 /5
    Pojemność
    5 /5
    Prostota obsługi
    4.9 /5
    Szybkość podgrzewania
    4.9 /5
    Programy
    5 /5
    Cena/jakość
    4.9 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Tomasz 19 kwietnia 2021
    Piekarnik parowy
    Genialny piekarnik za niewygórowaną cenę. Polecam wszystkim niezdecydowanym. Piekarnik parowy zaskoczył nas w miarę prostą obsługą, a potrawy są wyśmienite.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Agnieszka 24 lutego 2021
    Rewelacja
    Długo polowałam na ten piekarnik- bardzo ciężko go dostać, ale udało się i w końcu jest mój.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.4/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Jakub 23 listopada 2020
    Pozytywna
    Ładny design, opcje pary, szkoda, że tylko parowe czyszczenie, ale reszta funkcji przydatna.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marta 26 listopada 2020
    Polecam
    Ładny wygląd, dużo opcji.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Krystyna K. 5 maja 2020
    Polecam
    Kupiliśmy ze względu na czarny design oraz możliwość pieczenia chleba z parą. Do tej pory piekliśmy w urządzeniu do pieczenia, teraz jakość chleba bez porównania. Na plus również zimny front i zimny nawiew, którego nie mieliśmy w poprzednim piekarniku. Programów automatycznych tyle, że chyba nie jestem w stanie przygotować tylu potraw. Nie jest tani, ale warto.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Anna 14 maja 2020
    Super sprzęt
    Kupiłam ze względu na możliwość gotowania na parze i jestem zadowolona. Piekarnik posiada bardzo dużo funkcji (wszystkich jeszcze nie zbadałam) a moja ulubiona to oczywiście gotowanie na parze oraz regeneracja potraw. Polecam wszystkim, kto lubi zdrowo gotować. Wypieki też wychodzą super.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Agnieszka 25 maja 2020
    najlepszy piekarnik parowy ever
    Cudo, warzywa na parze wyśmienite, długo czytałam zanim kupiłam, wybór padł na Electrolux, piekarnik jest bardzo intuicyjny, duży i czytelny wyświetlacz. Kupiłam bo ma funkcje gotowania na parze z czego jestem mega zadowolona przy gotowaniu warzyw lub ryby- po prostu rewelacja, polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Roman 25 maja 2020
    Polecam
    Bardzo polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Wygląd
    /5
    Funkcjonalność
    /5
    Pojemność
    /5
    Prostota obsługi
    /5
    Szybkość podgrzewania
    /5
    Programy
    /5
    Cena/jakość
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Urządzenie nie nagrzewa się, a skończyła się gwarancja producenta? Naprawimy awarię nawet do 5 lat od zakupu.
    Zastanawiasz się jak dostarczyć uszkodzoną kuchnię do serwisu? Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Urządzenie nie nagrzewa się, a skończyła się gwarancja producenta? Naprawimy awarię nawet do 5 lat od zakupu.
    Zastanawiasz się jak dostarczyć uszkodzoną kuchnię do serwisu? Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Urządzenie nie nagrzewa się, a skończyła się gwarancja producenta? Naprawimy awarię nawet do 5 lat od zakupu.
    Zastanawiasz się jak dostarczyć uszkodzoną kuchnię do serwisu? Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Naprawa urządzenia okaże się niemożliwa? Wymienimy je na nowe!
    Pęknięta szyba, w wyniku nieszczęśliwego wypadku? Bez obaw, wymienimy ją.
    Urządzenie przestało działać w wyniku przepięcia prądu? Naprawimy lub wymienimy jeśli naprawa okaże się niemożliwa.

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy dostawie kurierem

      Montaż piekarnika do zabudowy


      • Rozpakowanie urządzenia
      • Odłączenie zużytego sprzętu (w razie konieczności)
      • Montaż w przygotowanym miejscu
      • Usunięcie zabezpieczeń elementów ruchomych
      • Podłączenie do istniejącej I sprawnej instalacji elektrycznej
      • Uruchomienie piekarnika
      • Potwierdzenie instalacji wpisem do karty gwarancyjnej
      • Zabranie pozostałości opakowania

      Regulamin świadczenia usług montażu i instalacji towarów kupionych w sklepie Media Expert

      Instrukcje

      Instrukcja obsługi Piekarnik ELECTROLUX EOB8S31Z SteamBoost Elektryczny parowy Czarny A+
      Produkt archiwalny

      Piekarnik ELECTROLUX EOB8S31Z SteamBoost Elektryczny parowy Czarny A+

      Ten produkt nie jest już dostepny w naszym sklepie
        Brak podobnych produktów
        Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.

        Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756