Megarabaty! Piąty wybrany produkt 99% taniej!

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w kwietniu 2022

Płyta indukcyjna WHIRLPOOL WL S8560 AL

(49)
Kod: 311060

Megarabaty! Piąty wybrany produkt 99% taniej!

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w kwietniu 2022

Rodzaj płyty Indukcyjna
Wymiary (SxG) [cm] 59.8 x 51.8
Wykonanie płyty grzewczej Szkło ceramiczne - z ramką
Kolor płyty grzewczej Czarny
Moc przyłączeniowa [W] 7200
Sterowanie płyty grzewczej Dotykowe
Funkcje Wskaźnik ciepła resztkowego
Wbudowany timer - minutnik
Płynna regulacja mocy
Zobacz cały opis
Płyta indukcyjna WHIRLPOOL WL S8560 AL
Płyta indukcyjna WHIRLPOOL WL S8560 AL

Cena z kodem obowiązuje do dnia 28.10.2021, godz. 23:59

Cena z kodem
R23-281021
1 999
99

Cena z kodem obowiązuje do dnia 28.10.2021, godz. 23:59

Cena regularna
2 249
99
Cena regularna: 2 249,99 zł
74,99 zł x 30 rat 0%
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
Sprawdź leasing dla firm
U Ciebie
Odbierz
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
Sprawdź leasing dla firm
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

FUNKCJA PODTRZYMYWANIA CIEPŁA

Funkcja podtrzymywania ciepła dba o zachowanie idealnej temperatury jedzenia po zakończeniu gotowania, bez ryzyka przypalenia potrawy.

 WHIRLPOOL WL S8560 AL  temperatura utrzymanie ciepła

FUNKCJA ROZPUSZCZANIA

Funkcja rozpuszczania doprowadza delikatne produkty – takie jak czekolada czy masło – do idealnej temperatury topnienia, bez przypalania czy przywierania do naczynia.

 WHIRLPOOL WL S8560 AL  funkcja roztapiania idealna temperatura bez ryzyka przypalania

FUNKCJA GOTOWANIA NA WOLNYM OGNIU

Funkcja gotowania na wolnym ogniu (duszenia) jest idealna do potraw wymagających długiego gotowania. Potrawa odparowuje powoli, dzięki czemu pozostaje ona soczysta i nie przywiera do dna naczynia.

 WHIRLPOOL WL S8560 AL  wolne duszenie wolne gotowanie nie przywiera

FUNKCJA GOTOWANIA

Dzięki funkcji gotowania możesz podgrzać wodę bez rozlewania i straty energii.

 WHIRLPOOL WL S8560 AL podgrzewanie wrzenie bez rozlewania

Czas gotowania masz zawsze pod kontrolą

Ustaw czas gotowania od 1 do 99 minut dla wybranej strefy gotowania, a po upływie tego czasu strefa wyłączy się automatycznie. Minutnik można ustawić oddzielnie dla każdej strefy gotowania.

 WHIRLPOOL WL S8560 AL  timer czas minutnik ustawienie czasu dla każdej strefy

Direct Access z niezależnymi przyciskami

Rozwiązanie zapewnia 18 poziomów mocy i funkcję Booster, które można regulować przyciskami dla każdej strefy gotowania. Prosta i intuicyjna obsługa przede wszystkim.

 WHIRLPOOL WL S8560 AL booster prosta intuicyjna obsługa regulacja

Bezszczelinowa konstrukcja umożliwia montaż płyty bezpośrednio na blacie

Dzięki zastosowaniu bezszczelinowej konstrukcji szkło jest osadzane bezpośrednio na blacie. Nawet jeżeli blat jest bardzo cienki.

 WHIRLPOOL WL S8560 AL  bezszczelinowa konstrukcja cienki blat

FUNKCJA BLOKADY

Funkcja blokady przed dziećmi w płycie grzewczej WHIRLPOOL WL S8560 AL uniemożliwia dzieciom dostęp do wybranych parametrów i ich zmianę. WHIRLPOOL WL S8560 AL dba o bezpieczeństwo dzieci i spokój rodziców.

 WHIRLPOOL WL S8560 AL  blokada przed dziećmi bezpieczeństwo

Power Management

To Ty decydujesz, jaka będzie maksymalna moc grzewcza płyty indukcyjnej WHIRLPOOL WL S8560 AL: 2.5 kW, 4.0 kW, 6.0 kW czy 7.2 kW. Po ustawieniu żądanej mocy płyta automatycznie dokona jej podziału na poszczególne pola grzewcze, gwarantując, że wybrany próg nigdy nie będzie przekraczany.

Płyta indukcyjna WHIRLPOOL ACM 750/NE - Power Management

Zadbaj o swoją wygodę

W trosce o Twój komfort chcemy świadczyć usługi na jak najwyższym poziomie, dlatego zakupiony sprzęt wniesiemy i podłączymy za Ciebie.
Nasi specjaliści sprawdzą jakość istniejącej instalacji elektrycznej i zamontują płytę w przygotowanym prędzej otworze blatu. Każdorazowo potwierdzona zostanie sprawność działania wszystkich pół grzewczych i bezpieczeństwo użytkowania płyty. Zawsze sprzątamy po sobie i na życzenie odbieramy zużyte urządzenie.

plyta-usluga

Dane techniczne

Parametry

Techniczne

Płyta

Funkcje

Fizyczne

Kolor płyty grzewczej Czarny
Rodzaj płyty Indukcyjna
Wyposażenie Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna
Gwarancja 24 miesiące
Bezpieczeństwo użytkowania Zabezpieczenie przed dziećmi
Moc przyłączeniowa [W] 7200
Napięcie zasilania [V] 220-240
Wolna strefa indukcyjna Nie
Funkcje dodatkowe Automatyczne ustawienia mocy, FlexiCook, Funkcja Booster, Funkcja gotowania na wolnym ogniu, Funkcja podtrzymywania ciepła, Funkcja roztapiania, Szósty Zmysł - płyty, Timer
Liczba pól grzewczych 4
Pole 1 [W] 1750/2200
Pole 2 [W] 1750/2200
Pole 3 [W] 1750/2200
Pole 4 [W] 1750/2200
Sterowanie płyty grzewczej Dotykowe
Wskaźnik ciepła resztkowego Tak
Hob2Hood Nie
Szerokość [cm] 59.8
Wysokość [cm] 5.6
Głębokość [cm] 51.8
Wykonanie płyty grzewczej Szkło ceramiczne - z ramką

Dokumenty do pobrania

  • Instrukcja obsługi Pobierz
  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera WHIRLPOOL
  • Opinie

    4.9/5
    49 opinii
    49 użytkowników poleca ten produkt
    Wygląd
    4.9 /5
    Funkcjonalność
    4.9 /5
    Łatwość czyszczenia
    4.9 /5
    Prostota obsługi
    4.9 /5
    Szybkość podgrzewania
    4.9 /5
    Odporność na zarysowania
    4.9 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Ariel 9 października 2021
    Płyta w dobrej cenie
    Cena i ramka srebrna wyróżnia ją z pośród oglądanych. PŁYTA WHIRLPOOL WL S8560 AL KOD PRODUKTU: 311060 Świetnie pasuje do zakupionego również piekarnika PIEKARNIK WHIRLPOOL AKZM8421 HNB KOD PRODUKTU: 886479. Idealne połączenie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Barbara 14 października 2021
    Płyta Whirlpool
    Szczerze polecam :) Płyta w pełni spełnia moje oczekiwania. Łatwa obsługa na duży plus. Płyta szybko się nagrzewa.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Sebastian 14 października 2021
    Rewelacja!
    Nowoczesny wygląd, intuicyjność w obsłudze, do tego łatwość w utrzymaniu czystości. Tego właśnie szukałam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Edyta 17 października 2021
    Płyta
    Super, szybko się nagrzewa i gotowanie na niej sprawia przyjemność.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Emiliusz 10 października 2021
    Płyta super
    Polecam, nowoczesny wygląd, super.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Michał 3 sierpnia 2021
    Jest OK, Polecamy!
    Pierwsza indukcja i pierwszy produkt Whirlpool w naszym domu. Po przejściu z kuchenek z płytami elektrycznymi, na wielki plus szybkość podgrzewania. Po montażu można wybrać maksymalną moc pól. Po przeczytaniu setek opinii o różnych indukcjach, dotknięciu dostępnych w różnych sklepach, zdecydowaliśmy się na tę sztukę, po rozmowie ze sprzedawcą w sklepie w Wyszkowie. Nie natarczywie przedstawił zalety 6th sense. dodatkowo płyta ma ramkę dookoła, która idealnie komponuje się z elementami inox innych naszych sprzętów agd w kuchni. Na max power, słychać, że działa, ale nie jest to ani irytujący ani męczący dźwięk, także na tą chwilę produkt wart swojej ceny i godny polecenia. Nawet fabryczny przewód okazał się wystarczający do podłączenia zasilania 380V. Może za często nie będziemy korzystać, ale w tej płycie są dwa podwójne pola grzewcze, gdzie w większości tylko jedno.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Stanisław 10 września 2021
    Płyta Whirlpool WLS 8560
    Płyta Whirlpool WLS 8560 bardzo świetny produkt. Łatwy w obsłudze. Dodatkowe funkcje specjalnie. Dwa timery. Cicha praca. Jestem w 100% zadowolony.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Dorota 26 sierpnia 2021
    5/5
    Odporna na zarysowania, łatwość czyszczenia. Czystość do tego momentu mam gazówkę a płyta lepsza w utrzymaniu czystości.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Paulina 10 sierpnia 2021
    Dobry produkt
    Ładnie się prezentuje, 4 osobne sterowania do każdego pola grzewczego. Na razie super, ale użytkuję dopiero 2 tygodnie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Karolina 24 sierpnia 2021
    Świetny sprzęt
    To bardzo dobry zakup, dobrze się gotuje, prosta obsługa, łatwy w czyszczeniu, ekspresowe podgrzewanie. Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Płyta przestała działać po gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu
    W razie powstania awarii wykonamy szybką naprawę w serwisie
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Płyta przestała działać po gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu
    W razie powstania awarii wykonamy szybką naprawę w serwisie
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Płyta przestała działać po gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu
    W razie powstania awarii wykonamy szybką naprawę w serwisie
    Naprawa płyty okaże się niemożliwa? Wymienimy ją na nową!
    Nie działa elektronika sterowania w wyniku przepięcia prądu? Naprawimy!
    Pęknięta szyba w wyniku nieszczęśliwego wypadku? wymienimy je na nowe!
    Uszkodzone pokrętło, palnik lub inny element w wyniku nieszczęśliwego wypadku? Naprawiamy lub wymienimy na nowe!

      Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy dostawie kurierem

      Podłączenie płyty Elektrycznej

      Instrukcje

      Instrukcja obsługi Płyta indukcyjna WHIRLPOOL WL S8560 AL
      Płyta indukcyjna WHIRLPOOL WL S8560 AL
      Płyta indukcyjna WHIRLPOOL WL S8560 AL

      Cena z kodem obowiązuje do dnia 28.10.2021, godz. 23:59

      Cena z kodem
      R23-281021
      1 999
      99

      Cena z kodem obowiązuje do dnia 28.10.2021, godz. 23:59

      Cena regularna
      2 249
      99
      Cena regularna: 2 249,99 zł
      74,99 zł x 30 rat 0%
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      Sprawdź leasing dla firm
      U Ciebie
      Odbierz
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      Sprawdź leasing dla firm
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756