Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

Zyskaj nawet 6800 zł!

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w grudniu 2021

Pralka BOSCH WAN282SEPL 9kg 1400 obr

(14)
Kod: 307461

Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

Zyskaj nawet 6800 zł!

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w grudniu 2021

Energooszczędny i cichy silnik EcoSilenceDrive
SpeedPerfect - skróć czas prania nawet o 65%
Zobacz cały opis
Karta informacyjna produktu Zakres od A do G Dawniej: A+++
Pralka BOSCH WAN282SEPL 9kg 1400 obr
Pralka BOSCH WAN282SEPL 9kg 1400 obr
Taniej o 200
2 199 , 99
1 999
99
99.99 zł x 20 rat 0% RRSO
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

Technologia ActiveWater

Pralka BOSCH WAN282SEPL pozwala zaoszczędzić wodę przy perfekcyjnych efektach prania. Posiada technologię ActiveWater, która zapewnia doskonałe rezultaty, zużywając dokładnie potrzebną ilości wody do każdego prania i ani kropli więcej - nawet przy małych załadunkach.

Zintegrowane czujniki automatycznie dostosowują zużycie wody do rodzaju tkaniny i obciążenia. Dzięki temu nie musimy martwić się, że pralka zużywa za dużo wody.

Pralka BOSCH WAN282SEPL technologia ActiveWater

Funkcja SpeedPerfect

Specjalna funkcja opracowana z myślą o dniach, w których liczy się każda chwila. Dzięki SpeedPerfect w pralce BOSCH WAN282SEPL możesz skrócić czas prania nawet o 65%. Opcja może być wykorzystana w połączeniu z większością programów, niezależnie od wielkości załadunku oraz rodzaju tekstyliów.

Pralka BOSCH WAN282SEPL funkcja SpeedPerfect

Opcja dołożenia lub wyjęcia prania

Pralka BOSCH WAN282SEPL umożliwia dołożenie zapomnianych ubrań lub wyjęcie ich nawet w trakcie cyklu prania. Wystarczy wcisnąć pauzę podczas bieżącego cyklu i otworzyć drzwiczki, aby dołożyć zapomnianą sztukę odzieży do bębna i kontynuować pranie.

Pralka BOSCH WAN282SEPL opcja dołożenia lub wyjęcia prania

Ciche praca

Pralka BOSCH WAN282SEPL posiada cichy program do prania nocą, który redukuje wysokie obroty w trakcie cyklu wirowania, bez uszczerbku dla skuteczności cyklu. Teraz możesz robić pranie w dowolnym momencie, bez przeszkadzania członkom swojej rodziny, czy sąsiadom.

Pralka BOSCH WAN282SEPL cichy program

Delikatna dla ubrań

System VarioDrum w pralce BOSCH WAN282SEPL delikatnie i skutecznie pierze tkaniny każdego rodzaju, równomiernie rozprowadzając wodę bez rozciągania, marszczenia lub niszczenia naszych ulubionych ubrań.

W zależności od wybranego programu struktura w kształcie kropli i asymetryczne zabieraki delikatnie obracają pranie do środka, niezależnie od kierunku obrotów. Zapewnia to nie tylko intensywne czyszczenie silniej zabrudzonej odzieży, ale także szybsze i dokładniejsze pranie całego wsadu.

Pralka BOSCH WAN282SEPL System VarioDrum

Konstrukcja AntiVibration

Innowacyjne wytłoczenia AntiVibration Design na ścianach bocznych pralki BOSCH WAN282SEPL stanowią nie tylko ozdobę. System ten zapewnia także większą stabilność i redukcję drgań. Ulepszona izolacja pozwala również na zmniejszenie poziomu hałasu, nawet podczas cyklu wirowania.

Pralka BOSCH WAN282SEPL wytłoczenia AntiVibration Design

Zadbaj o swoją wygodę

W trosce o Twój komfort chcemy świadczyć usługi na jak najwyższym poziomie, dlatego zakupiony sprzęt wniesiemy i podłączymy za Ciebie.

Nasi specjaliści ustawią pralkę we wskazanym miejscu, wypoziomują ją i pewnie podłączą do istniejących oraz sprawnie działających instalacji. Każdorazowo sprawdzona zostanie szczelność wykonanych przyłączy. Zawsze sprzątamy po sobie i na życzenie odbieramy zużyte urządzenie.

Pamiętaj, że nieusunięcie lub nieprawidłowe usunięcie blokad transportowych grozi poważnym uszkodzeniem pralki i utratą gwarancji producenta, a nieprawidłowo wypoziomowana pralka może głośno pracować, oraz spowodować uszkodzenie bębna.

pralka usługa

Dane techniczne

Techniczne

  • Bezpieczeństwo użytkowania
    Blokada rodzicielskaZabezpieczenie przed zalaniem
  • Możliwość zabudowy pod blatem
    Nie
  • Rodzaj pralki
    Pralka wolnostojąca
  • Funkcje

  • Funkcje dodatkowe
    ActiveWater PlusAntiVibration DesignAutomatyczne rozłożenie załadunkuKontrola pianyKontrola zrównoważenia wsaduSilnik EcoSilence DriveStart/Pauza z opcją dołożenia praniaSygnał dźwiękowy zakończenia pracyVarioDrumWskaźnik czasu pozostałego do końca prania
  • Sterowanie smartfonem
    Nie
  • Autodozowanie
    Nie
  • Programy

  • Czas prania w programie bawełna 40 st [min.]
    285
  • Czas prania w programie bawełna 60 st [min.]
    285
  • Programy prania
    AntyalergicznyDelikatnyFitnessKoszuleMixPłukaniePranie ręczne wełnyPranie wstępneProgram prania tkanin kolorowychProgram Super krótkiSportSuper 15/30Wirowanie
  • Wirowanie

  • Regulacja prędkości wirowania
    Tak
  • Parametry

  • Kolor
    Inox
  • Wilgotność resztkowa [%]
    53
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Wymiary

  • Głębokość [cm]
    59
  • Szerokość [cm]
    59.8
  • Wysokość [cm]
    84.8
  • Dokumenty do pobrania

  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Karta produktu Pobierz
  • Producent i znak zgodności

  • Nazwa producenta/importera BSH SPRZET GOSPODARSTWA DOMOWEGO Sp.zo.o.
  • Opinie

    4.9/5
    14 opinii
    14 użytkowników poleca ten produkt
    Głośność pracy
    5 /5
    Pojemność
    5 /5
    Energooszczędność
    5 /5
    Jakość prania
    5 /5
    Ilość programów
    4.9 /5
    Bezawaryjność/Stabilność
    4.7 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Aldon 17 lutego 2021
    Bardzo fajna pralka
    Cicha, dużo programów, pojemna. Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.2/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Grzegorz 5 listopada 2020
    Polecam
    Póki co wszystko w najlepszym porządku.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Krzysztof 22 września 2020
    Pralka
    Na razie wszystko działa. Poprzednia pralka Bosch WFL wytrzymała ok 14 lat. To chyba nieźle jak na dzisiejsze czasy. Mam nadzieję, że ta nowa jej dorówna.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Ewa 27 sierpnia 2020
    Polecam
    Pralka super. jestem bardzo zadowolona.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Maciej 17 maja 2020
    Ok
    Od dawna lubię tą markę i nie inaczej musiało być kupując nową pralkę. Póki co wszystko jest ok. Świetnie zrobiona, łatwa w obsłudze, duży załadunek i wirowanie, sensowne funkcje. Dobrze dopiera i cicho pracuje.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Bartek 17 maja 2020
    Polecam
    Nowoczesna i klasyczna pralka jednocześnie. Solidna z fajną prezencją. Czytelny programator, bardzo duży załadunek i pełnogabarytowa obudowa dają szansę na długie funkcjonowanie no i do tego silnik.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Bartosz 11 maja 2020
    solidność
    Jestem wierny temu producentowi i tym razem też się nie rozczarowałem. Wszystko działa perfekt, świetnie pierze, jest bardzo dobrze wykonana, dobre materiały i fajny wygląd.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Marysia 17 maja 2020
    Fajna
    Ekstra pralka, bardzo praktyczna, prosta i ładna. Świetnie pierze nawet przy pełnym bębnie i jest stosunkowo cicha. Bardzo przydatne są też opcje szybkiego prania.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Robson 2 czerwca 2020
    Polecam
    Bardzo dobra cicha pralka. Solidna i prosta w obsłudze. Dobrze dopiera i ma duży załadunek. Jednak co niemiec to niemiec
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Marlena 17 maja 2020
    super
    Dobry model pralki dla dużej rodziny, wszystko super doprane, pachnące. Poza tym cicho działa i mogę nawet w nocy prać.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Głośność pracy
    /5
    Pojemność
    /5
    Energooszczędność
    /5
    Jakość prania
    /5
    Ilość programów
    /5
    Bezawaryjność/Stabilność
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Pralka nie pierze, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarię nawet do 5 lat od zakupu.
    Zastanawiasz się jak dostarczyć uszkodzoną pralkę do serwisu? Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Pralka nie pierze, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarię nawet do 5 lat od zakupu.
    Zastanawiasz się jak dostarczyć uszkodzoną pralkę do serwisu? Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Pralka nie pierze, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarię nawet do 5 lat od zakupu.
    Zastanawiasz się jak dostarczyć uszkodzoną pralkę do serwisu? Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Naprawa pralki okaże się niemożliwa lub nieopłacalna? Wymienimy ją na nową!
    Elektroniczny wyświetlacz nie wskazuje ustawień po przepięciu prądu? Naprawimy!
    Urwane drzwiczki lub pęknięty dozownik w wyniku nieszczęśliwego wypadku? One też podlegają ochronie.

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 20 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy dostawie kurierem

      Pakiet Standard (Pralka, Suszarka)


      • Wniesienie
      • Rozpakowanie urządzenia
      • Usunięcie blokad transportowych
      • Ustawienie we wskazanym miejscu
      • Zabranie pozostałości opakowania

      Regulamin świadczenia usług montażu i instalacji towarów kupionych w sklepie Media Expert

      Pakiet Pełen Komfort (Pralka, Suszarka)


      • Wniesienie
      • Rozpakowanie urządzenia
      • Odłączenie zużytego sprzętu (w razie konieczności)
      • Usunięcie blokad transportowych
      • Ustawienie we wskazanym miejscu
      • Wypoziomowanie i stabilizacja (z montażem zakupionych w sklepie podkładek antywibracyjnych)
      • Podłączenie do istniejącej i sprawnej instalacji wodnej, kanalizacyjnej i elektrycznej
      • Weryfikacja poziomu twardości wody. Instalacja filtra/magnetyzera zakupionego osobno (w razie konieczności)
      • Sprawdzenie szczelności układu
      • Zabranie pozostałości opakowania

      Regulamin świadczenia usług montażu i instalacji towarów kupionych w sklepie Media Expert

      Podłączenie zestawu pralki i suszarki


      Zakup łącznika jest wymagany do realizacji tej usługi
      • Wniesienie
      • Usunięcie blokad transportowych
      • Ustawienie we wskazanym miejscu
      • Montaż łącznika i połączenie urządzeń w zestaw - lista dostępnych łączników
      • Wypoziomowanie i stabilizacja
      • Podłączenie do istniejącej i sprawnej instalacji wodnej, kanalizacyjnej i elektrycznej
      • Sprawdzenie szczelności układu
      • Zabranie pozostałości opakowania

      Regulamin świadczenia usług montażu i instalacji towarów kupionych w sklepie Media Expert
      Pralka BOSCH WAN282SEPL 9kg 1400 obr
      Pralka BOSCH WAN282SEPL 9kg 1400 obr
      Taniej o 200
      2 199 , 99
      1 999
      99
      99.99 zł x 20 rat 0% RRSO
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756

      Łącznie 1999,99 zł
      1 999
      99
      2 199 , 99
      Taniej o 200