Stacja pogody METEO SP48 Czarny

(17)
Kod: 890073
METEO
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj
    • Pomiar temperatury Na zewnątrz, Wewnątrz
    • Prognozowanie pogody Tak
    • Pomiar ciśnienia Tak
    Zobacz cały opis
    Stacja pogody METEO SP48 Czarny
    Stacja pogody METEO SP48 Czarny
    Produkt dostępny w wybranych sklepach
    Taniej o 40
    109 , 99
    69
    99
    Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

    Opis i dane

    Stacja pogody METEO SP48 Czarny

     

    Bezprzewodowa stacja pogodowa mierząca temperaturę wewnątrz i na zewnątrz pomieszczenia, z zegarem, budzikiem, datownikiem oraz z wyświetlaczem elektronicznym. Dzięki aktualizacji danych z internetu zawsze znasz dokładne dane pogodowe.

    Dane techniczne

    Funkcje

  • Funkcje dodatkowe
    Budzik, Datownik, Wyświetlacz elektroniczny
  • Pomiar ciśnienia
    Tak
  • Pomiar prędkości wiatru
    Nie
  • Pomiar wilgotności powietrza
    Tak
  • Prognozowanie pogody
    Tak
  • Zegar
    Tak
  • Parametry

  • Kolor
    Czarny
  • Gwarancja
    24 miesiące, Door To Door
  • Techniczne

  • Pomiar temperatury
    Na zewnątrz, Wewnątrz
  • Rodzaj czujnika pogody
    Zewnętrzny - bezprzewodowy
  • Zasilanie
    3 baterie AAA
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera METEO
  • Opinie

    4.5/5
    17 opinii
    16 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    4.5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    4/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Alina 29 listopada 2019
    Pozytywna ale
    Zakupiłam stacje pogodowa zachęciło mnie w niej to że są fazy księżyca barometr oraz to że stacja posiada czujnik bez kabla niezależny. Jak na razie sprawuje się dobrze sprawdzam jego przydatność w sposób niekonwencjonalny ponieważ przekazuję mi temperaturę z paki auta do pasażera. Reaguje dość szybko czytelność dobra, jedynie podświetlenie znajduje się z tyłu i szybko gaśnie po kilku sekundach, podczas podświetlenia niestety widoczność parametrów tylko bezpośrednio patrząc na wyświetlacz pod lekkim kątem już nic nie widać. wyświetlacz jest ok. Być może muszę zagłębić się w ustawieniach i coś pozmieniać a testuje dopiero pierwszy dzień.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Piotr 14 listopada 2019
    Fajne urządzenie
    Stacja ok - pokazuje co ma pokazywać, ale wadą mogą okazać się w przyszłości - brak radiowego ustawiania radia, słabe kąty widzenia, zasilanie bateryjne 3xAAA urządzenia głównego, które jeszcze nie wiem jaki ma apetyt na prąd.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Jerzy 29 lipca 2019
    Udany zakup
    Stacja wyświetla wszystkie niezbędne parametry do oceny pogody, posiada również prognozę pogody oraz większość funkcji zegara.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Wojciech 8 maja 2019
    Działa wspaniale
    Działa wspaniale, Przydatne i funkcjonalne urządzenie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Dariusz 12 kwietnia 2019
    Pozytywna
    Przydatny gadżet . Działa poprawnie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Monika 18 marca 2019
    Pozytywna
    Stacja pogody jest dokładna i posiada wszystkie najpotrzebniejsze funkcje.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Sebastian 25 stycznia 2019
    Pozytyw
    Dobry wygląd stacji. Czytelnie wyświetlane informacje.
    Czy ta opinia była pomocna?
    1/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Elżbieta 13 lutego 2019
    Fajnie trafiony zakup
    Ładny, sprawny, łatwy w obsłudze.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Piotr K 25 grudnia 2018
    Pozytywna
    Świetny produkt, bardzo dokładny, estetycznie wykonany, mierzone wartości zbliżone do rzeczywistych warunków, niezwykle przydatny, z czystym sumieniem poleciłbym każdemu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Magdalena Ł 24 grudnia 2018
    Polecam
    Dziadek był bardzo zadowolony. Mi również się podoba. Czytelne i duże cyfry, elegancka oprawa i działa bez zarzutów. :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Ogólna
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Stacja pogody METEO SP48 Czarny
    Stacja pogody METEO SP48 Czarny
    Produkt dostępny w wybranych sklepach
    Taniej o 40
    109 , 99
    69
    99
    Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

    Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756